hımm evet süpermiş.bende burdaki sağlık ocağına gitmedim daha kayıt için.yakın zamanda gidem diyom bakalım iki üç gün sonra gideyim
tabi canım benim doğum yapan arkadaşım vardı ya onun yara olmuş emzirmek işkence oldu diyodu.bebiş emerken kopacak sanıyomuş.krem kullandı düzelmiş.ay onlada bi türlü konuşamadım soracağım bi ton şey vardı.sezeryan oldu oda
N.s. e. bende var canım bi süredir snaırım damarlar genişliyo süt geçecek ya:)
inş. bizim olmazz yaa:Saruboceq:
bende de var aynı şey bi göğsüm diğerinden büyük ve sarkık duruyor mahvoldu bedenimiz:) ama ben gene de mutluyum ya kıpırdandıkça içim bi hoş oluyo bebiş:)bide benim sol göğsüm sağ göğsümden daha hızlı büyüyor ve ben eski halimi özlüyommmmmmmmmmm
şekercik ben aşılarımı oldum ama bizim bağlı bulunduğumuz sağlık ocağı farklıymış daha kayıt yaptırmadım.geçen istenbulda kayıtlı olduğum sağlık ocağından arayıp burdaki adresimi aldılar burdaki sağlık ocağına kayıt için bende az zaman geçsinde gidem deidim.kocişin izilni olduğu ilk gün gidem bari
aynada kendime bakmaya korkar oldum
inşallah kenyacım.soğan sürün falan diyolar ama ben böyle şeyleri yapmayı pek sevmiyorum anam yan etkisi falan olursa yanarız valla
o damarlar benimde belirginlesti sütle alakalıymıs canım
birde karın bölgemde tüylenme oldu dogumdan sonra dökülüyormus neyseki
yoksa hiç öle kılım tüyüm yoktur kaydirigubbakcemile3
bende de var aynı şey bi göğsüm diğerinden büyük ve sarkık duruyor mahvoldu bedenimiz:) ama ben gene de mutluyum ya kıpırdandıkça içim bi hoş oluyo bebiş:)
:) ben de bazen bakıyorum da artık eskisi kadar aynaya bakamaz oldum bi de makyajı da azalttım ya:)
inşallah kenyacım.soğan sürün falan diyolar ama ben böyle şeyleri yapmayı pek sevmiyorum anam yan etkisi falan olursa yanarız valla
o damarlar benimde belirginlesti sütle alakalıymıs canım
birde karın bölgemde tüylenme oldu dogumdan sonra dökülüyormus neyseki
yoksa hiç öle kılım tüyüm yoktur kaydirigubbakcemile3
nse cim canım ayna karşısına geçipte inceleme bacım kendini.ben geçen inceleyem dedim çatlak buldum moralim bozuldu valla.
ben diyomki korse alamda doğumdan sonra giymeye başlayam.hem selülit için hem göbiş için iyi olur.biraz kendimi toparladıktan sonrada koşu ve mekik hareketlerine başlarız manken gibin oluruz takmayın yaaaaaaa
sizlerin maşşallahı var ben ara sıra aklıma gelirse bir vazelin sürüyorum göbeme.
çatlayacağı varsa kremlerin hiçbir faydası olmuyor muş kullananlardan duydum onların yalancısıyım :jeyyar:
bunu ilk kez duydum ama mecbura kalınca insan herseyi yapıyor diyolar kaydirigubbakcemile3
yaa birde emzirirken yanınızda mutlaka yarım cay bardagı kadar karbonatlı su bulunduracakmısız bebegi emzirmeden önce ve sonra göğüsü karbonatlı su ile silecekmişiz daha sonrada bir tülbentle bebegin agzını silecekmişiz bu agızda apmucak olmasını önlermiş
sizlerin maşşallahı var ben ara sıra aklıma gelirse bir vazelin sürüyorum göbeme.
çatlayacağı varsa kremlerin hiçbir faydası olmuyor muş kullananlardan duydum onların yalancısıyım :jeyyar:
bunu ilk kez duydum ama mecbura kalınca insan herseyi yapıyor diyolar kaydirigubbakcemile3
yaa birde emzirirken yanınızda mutlaka yarım cay bardagı kadar karbonatlı su bulunduracakmısız bebegi emzirmeden önce ve sonra göğüsü karbonatlı su ile silecekmişiz daha sonrada bir tülbentle bebegin agzını silecekmişiz bu agızda apmucak olmasını önlermiş
orası kesin ama işte hamilelik psikolojisimidir nedir herbişeye kafa takıyoruzkızlar zaten kadın olsun erkek olsun bir göğüs bir el bir ayak kol her neyse işte bi taraf daha büyüktür bunlar gebelikle alakalı degiller suanda psikolojık olarak insan aynaya bakınca kendini sevmiyor ama eski halimize dönücez normal kilolu kadınlara bir bakın bizim kadar göbekleri olan varmı bizimkide dönecek eski haline
DİLMUH incelemeye kalktımmı aboooooooo içinden çıkılmaz hal alıyor
canım zaten bebeği hissetmek, onun varlığı herşeye yetiyor amma velakin görüntümüzdeki o değişiklikler insanın ister istemez moralini bozuyor.
göbemin altını göremiyom yan aynalardanda arkama bakıyom durum nedir diye bel denen şey kalkmış :roflol:
eşimde geçen diyor hani nerde o ince belli yarim sinir edioyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?