2009 Kasm Anneleri

dilmuh bence erteleme git mutlaka tetanoz da oldum ben 5. ayımda gitmiştim sanırım bi de doktora ayda bir gidiyoruz ya ben tam ortasında yani 15. gün gitmiştim bebeğin kalp atışlarını dinledik kilo tansiyon ölçüldü sorular sordum cevap verdi broşür verdi doğumla ilgili beslenme egzersiz filan her şey vardı broşürde hatta tel bile yazdı aklına bişey gelirse ara cevaplarım diye.
bence git mutlaka

inş. bizim olmazz yaa:Saruboceq:

şekercik ben aşılarımı oldum ama bizim bağlı bulunduğumuz sağlık ocağı farklıymış daha kayıt yaptırmadım.geçen istenbulda kayıtlı olduğum sağlık ocağından arayıp burdaki adresimi aldılar burdaki sağlık ocağına kayıt için bende az zaman geçsinde gidem deidim.kocişin izilni olduğu ilk gün gidem bari

inşallah kenyacım.soğan sürün falan diyolar ama ben böyle şeyleri yapmayı pek sevmiyorum anam yan etkisi falan olursa yanarız valla

o damarlar benimde belirginlesti sütle alakalıymıs canım
birde karın bölgemde tüylenme oldu dogumdan sonra dökülüyormus neyseki
yoksa hiç öle kılım tüyüm yoktur kaydirigubbakcemile3

nse cim canım ayna karşısına geçipte inceleme bacım kendini.ben geçen inceleyem dedim çatlak buldum moralim bozuldu valla.

ben diyomki korse alamda doğumdan sonra giymeye başlayam.hem selülit için hem göbiş için iyi olur.biraz kendimi toparladıktan sonrada koşu ve mekik hareketlerine başlarız manken gibin oluruz takmayın yaaaaaaa

inş. bizim olmazz yaa:Saruboceq:

canm inş ama büyük bi ihtimalle biz de yaşıycaz eğer önlemini almazsak...

bide benim sol göğsüm sağ göğsümden daha hızlı büyüyor ve ben eski halimi özlüyommmmmmmmmmm
bende de var aynı şey bi göğsüm diğerinden büyük ve sarkık duruyor mahvoldu bedenimiz:) ama ben gene de mutluyum ya kıpırdandıkça içim bi hoş oluyo bebiş:)

he senin durum farklıymış canım ama ihmal etme benim ablam doğumdan bi hafta önce gitmiş de kayıt olmuş sağlık ocağındakiler kızmış ablama dedim ya ablam çok akıllılık etmiş!

aynada kendime bakmaya korkar oldum

:) ben de bazen bakıyorum da artık eskisi kadar aynaya bakamaz oldum bi de makyajı da azalttım ya:)

sizlerin maşşallahı var ben ara sıra aklıma gelirse bir vazelin sürüyorum göbeme.
çatlayacağı varsa kremlerin hiçbir faydası olmuyor muş kullananlardan duydum onların yalancısıyım :jeyyar:

inşallah kenyacım.soğan sürün falan diyolar ama ben böyle şeyleri yapmayı pek sevmiyorum anam yan etkisi falan olursa yanarız valla

bunu ilk kez duydum ama mecbura kalınca insan herseyi yapıyor diyolar kaydirigubbakcemile3
yaa birde emzirirken yanınızda mutlaka yarım cay bardagı kadar karbonatlı su bulunduracakmısız bebegi emzirmeden önce ve sonra göğüsü karbonatlı su ile silecekmişiz daha sonrada bir tülbentle bebegin agzını silecekmişiz bu agızda apmucak olmasını önlermiş

kızlar zaten kadın olsun erkek olsun bir göğüs bir el bir ayak kol her neyse işte bi taraf daha büyüktür bunlar gebelikle alakalı degiller suanda psikolojık olarak insan aynaya bakınca kendini sevmiyor ama eski halimize dönücez normal kilolu kadınlara bir bakın bizim kadar göbekleri olan varmı bizimkide dönecek eski haline

DİLMUH incelemeye kalktımmı aboooooooo içinden çıkılmaz hal alıyor

canım zaten bebeği hissetmek, onun varlığı herşeye yetiyor amma velakin görüntümüzdeki o değişiklikler insanın ister istemez moralini bozuyor.

göbemin altını göremiyom yan aynalardanda arkama bakıyom durum nedir diye bel denen şey kalkmış :roflol:
eşimde geçen diyor hani nerde o ince belli yarim sinir edioyr

soğan bence de yakar ya hem memişimizi hem bebişimizi:)

o damarlar benimde belirginlesti sütle alakalıymıs canım
birde karın bölgemde tüylenme oldu dogumdan sonra dökülüyormus neyseki
yoksa hiç öle kılım tüyüm yoktur kaydirigubbakcemile3

ya ben de ööle biliyodum canım ama dün bi topikte de kadınlardan biri döküldü ama gene çıktı diyodu bide sezaryen olanlarda jiletle kesiyorlarmış o tüyleri o zaman daha fena çıkar kız

he benim korsem hazır ablam verdi o kendine almış ona olmamış o da bana verdi korse çok iyi topluyomuş kızlar ama hep giymek lazım sıcaklara denk gelmicek şükür.

sizlerin maşşallahı var ben ara sıra aklıma gelirse bir vazelin sürüyorum göbeme.
çatlayacağı varsa kremlerin hiçbir faydası olmuyor muş kullananlardan duydum onların yalancısıyım :jeyyar:

evet hiçbir faydası olmuyor en iyisi bol su için diyorlar ama vazelin de hamileyken kullanmayın diyorlardı ben mi yanlış biliyorum?

evet ben de duymuştum bi de göğsünüzü mutlaka önce ve sonra yıkayın bi de açıkta tutun ki çatlamasın diyorlar havalandırmak lazımmış da ben ablamı düşündüm gene onun bebeği 10 dk. da bir emiyordu kız tuvalete bile zor gidip geliyordu hele ki ilk 3 ay hep emdi mübarek şimdi de mama ya da ek besin istemiyor sadece ablamı emiyor biberonu ağzına sürmüyor ablam kendi sütünü sağıyor ama onu bile içmiyor biberondan die. işe de başladı zavallı ablam helak oluyor valla

kesinlikle doğru.ben aylar önce başladım krem yağ falan ama çatladı.aman salla yavrum boşveeeeer.

yaaaaa öğrenecek bi ton şey var ben hiç bi halt bilmiyom offffffffff.bi tane büyük yok yanımda gıcık oldum.doğumdan sonra herkesle mesafeli olurum ben çok gıcık oldum herkese

orası kesin ama işte hamilelik psikolojisimidir nedir herbişeye kafa takıyoruz

eşinede söyle nasıl 9 ayda vücut bu sekli alıyorsa bi 9 ay daha beklemesi gerekecek eski halin için kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…