he pek bi sulugözüm ben:)
kociş de baya sabırlı çıktı valla ben olsam kendime sabredemem:)))
ya kaynanan böyle mi diyo benimki iyi Allahtan gerçi çok da uzağız ama sabır kardeşim, hem her işi yapsak Allah korusun bişey olsa vicdan azabı çekmicek mi bu insanlar neden böyle düşüncesiz konuşuyor anlamıyorum herkes bir mi? ben kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum bazen de boşverip bişey yapmıyorum keyfime göre yani.
he bence de:) benm kociş bayılıyo bu halime sık sık takılıyo memeler kalça büyüdü ya:)
kız küçük olması gerekmiyomucanım ben 38 bedendim hamilelikten önce hamile kıyafetlerimi 40 aldım tabi 38 de var kalıba göre degişiyo sen ne beden giyiyosan 1 beden büyük al mutlaka
o zaman 36 beden alayım bende korseyi.çatı muayenesi 35.haftada falan deniyodu.neyse ya ben sanki çatı muayenesi olacakmışım gibi hazırlayayım kendimi.ya nasıl kasmayacazki kendimizi.yaaaaa en korktuğum şeylerden biri.acısından falan korkmuyomda bu çatı olayı canımı sıkıyo ıyyyyyyyyyyyyy.inş canm ben de elimdne geldiğince içiyorum bide çok tuvalete çıkıyorum ama en azından enfeksiyon riskimiz azalıyor bide dün gene ufaktan hemoroit gösterdi kendini ama hemen yok oldu şükür bi atlatsak son ayları
aa dur bi baktım geldim şimdi de l beden almış ablam ben de 36-38dim kız önce:) ama bu korse sıkı olursa iyiymiş bol olmıcakmış zaten. bi de ablam da normal doğum yapmıştı hemen de giydi sezaryende hemen giyilemiyormuş dikişler üstte oluyor ya... ablam dikiş sorunu yaşamadı yani bilmiyorum istersen gene de sen sor doktoruna. korkma hiç çatı muayenesinden canm, 38. haftada yapmıyorlar mı kız çatı muayenesini? zor bişe deilmiş ama kasmıcakmışsın kendini. uzun da sürmüyomuş zaten öyle diyor diğer kadınlar:)
canım geçecek bu yorgunluklar :)
evet ya birde sebebli sebepsiz ağlamalar anında boşalıyor insan çok fena eşimde amma sulugöz oldun diyor gerçi teselli etmesinide biliyor ama insanın elinde değil.
ya birde eskiler bize çok laf atar sizinkide hamilelik mi diye yok biz ne zorluklar altında doğum yaptık az cesur olun her işi yapın vs vs aman ya bir taneside benim kaynanam :))) gene döndüm dolandım kaynanama laf getirdim
kalkarsın tabi canım sıkıntı yapmaa
o hemoroid belası bendede var uzun zamandır yok ama azcık acı yesem cıplak ayakla yere basıp katı beslensem hemen cıkar ayyy cok kötü bişe yaa Allah düşmanımın basına vermesin
ya bak gitmeden aklımdaydı söyliyim hemoreidli bölgeye bir tutam pamuğa zeytinyağı sürüp o bölgeye koyup bekletmek gerekmiş biraz yanii. hemoroidi yumuşutaıp zamanla geri çekilmesini sağlıyormuş aklınızda bulunsun.
kız küçük olması gerekmiyomu
çıtırtım geçmiş olsun bacım.
[table="head"]|....KK Nick....|Aldığı Tefriciye Sayısı|Okunan Tefriciye Sayısı..........................................................
|Kartanesi |500|
|Kenyaa|100|
|Cerin|150|
|İtek|200|
|AlazZehra|300|
|Cersu|100|
|Nehiriver|300|
|Karazeytin|200|
|pln79 |200|
|Annem Bir Melek |100|
|NazLı|500|
|Krispi |100|
|Mureda|194|
|EliFatihEFU |100|
[/table]
kızlar bunlara ek olarak okumuş olan veya okuyacak olan varsa söylesin ekleyelim sanrıım nazlı yoğun bu aralar
o hemoroid belası bendede var uzun zamandır yok ama azcık acı yesem cıplak ayakla yere basıp katı beslensem hemen cıkar ayyy cok kötü bişe yaa Allah düşmanımın basına vermesin
canım korkma ya nie canını sıkıyosun ki mutlak yapılcak artık sağlık için. rahat olursan dha çabuk biter ben öyle düşünüyorum bu tip muayenelerde:) doktora ne kadar az zorluk çıkarırsam o kadar çabuk bitiyo:) rahim içi filmde de aynı şekilde düşünmüştüm hatta doktor tebrik etmişti beni hiç zorluk çıkarmadınız die ama çırpınsam filan bi daha baştan alcak doktor aynı eziyeti bi dha yaşıcam napiim katlandıydım gayrııkız küçük olması gerekmiyomu
o zaman 36 beden alayım bende korseyi.çatı muayenesi 35.haftada falan deniyodu.neyse ya ben sanki çatı muayenesi olacakmışım gibi hazırlayayım kendimi.ya nasıl kasmayacazki kendimizi.yaaaaa en korktuğum şeylerden biri.acısından falan korkmuyomda bu çatı olayı canımı sıkıyo ıyyyyyyyyyyyyy.
aman salla ya kaynanalar bu dönemde kafaya takılmamalı.benimkide küs ya bize o yüzden bişey diyemiyo.kız benim teyzemde her aradığında sizinki hamilelikmi işte biz şöyle yapardık şunu yapardık.işte bez yıkardık siz hazırcı hamilesinzi buda annelikmi falan filan.ama ben takmıyom yoksa sinir hastası olurdum.
yahu millet kaynanasından şikayet eder bende kendi ailemden.ya bazen öyle kızıyorumki bizimkilere.offfff offfffffff annemden sonra az çektirmediler yaaaaaa
inşallah canım
ya bak gitmeden aklımdaydı söyliyim hemoreidli bölgeye bir tutam pamuğa zeytinyağı sürüp o bölgeye koyup bekletmek gerekmiş biraz yanii. hemoroidi yumuşutaıp zamanla geri çekilmesini sağlıyormuş aklınızda bulunsun.
canım ben normal kıyafetten bahsediyosunuz sandım
korse işini doktoruna sor bende daha ne aacagımı bilmiyorum ama cok asırı sıkarsada iyi olmaz yaa simdi 38 beden degilim artık 40 beden oldum ona göre almak lazım bakalım doguma kadar ne olucaz ben onu en sona bırakıyorum
günaydın kızlar nasılsınız
ay ben dün gece ölüyom sandım bi mide bulantısı bi ter dökme nerdeyse doktoru arayacaktım saat geç olduğu için çekindim yaaa
cerinede olmuştu geçen gün neden böle olduki acep
benim tansyonum normalde hep 10/6 dır bi kaem dedim tansyonuma 14/8 bira yüksek geldi baaa 8 iyide 14 fazla demi kızlar yattım dedim belki geçer epey bi zman midem bulandı sonra uyumuşum sabah heç bişeyim yoktu çok şükür
anaaam yere çıplak ayakla da basınca çıkıyo muuu ben de accık açık giyiniyodum bu aralar sıcak dieee... ondan mı çıktı yoksa her gün bi şeftali yiyordum ondan mı düşün düşün bi fena oldummm
aaamiinnnn Alalh kimsenin başına vermesiiinn
canım korkma ya nie canını sıkıyosun ki mutlak yapılcak artık sağlık için. rahat olursan dha çabuk biter ben öyle düşünüyorum bu tip muayenelerde:) doktora ne kadar az zorluk çıkarırsam o kadar çabuk bitiyo:) rahim içi filmde de aynı şekilde düşünmüştüm hatta doktor tebrik etmişti beni hiç zorluk çıkarmadınız die ama çırpınsam filan bi daha baştan alcak doktor aynı eziyeti bi dha yaşıcam napiim katlandıydım gayrıı
he bak bana ablam large beden almış zaten daracık görünüyo kız gidince görcen zaten korseyi.
N. S. E. biliyorum cnm benim 5. aydan sonra çıktıydı o daha fenaydı hemen dr. aradım istersen fitil kullan dedi ama ben internetten araştırdım beslenmeyle atlattıydım bol kayısı sabah aç karnına ılıksuyla alıyordum bi de armut yemedim sıvı beslenmeye çalıştım acısa da yürüdüm filan ama dün gene baş gösterdi dr zaten arada çıkar arada kaybolur dediydi bari doğumdan sonra yok olsa hamilelikte çıkanlar yok oluyormuş diye duyduydum ama doğumda ıkınırken daha da çok çıkabilir tabii:)
ben bi kez yaptıydım ama insanın canı öyle yanıyo ki o pamuğu oraya koymak da dert olduydu benim içinama aklımda o yöntem de
sana iyi pazarlar bu arada şekerim
ee kolaymıs nann yapalım o zaman
hade güle güleeee
he bende de olduydu dün noluyyy bize kızlar.. ama ben tansiyon ölçemediydim evde yok tansiyon aleti aslında olması lazım bencegünaydın kızlar nasılsınız
ay ben dün gece ölüyom sandım bi mide bulantısı bi ter dökme nerdeyse doktoru arayacaktım saat geç olduğu için çekindim yaaa
cerinede olmuştu geçen gün neden böle olduki acep
benim tansyonum normalde hep 10/6 dır bi kaem dedim tansyonuma 14/8 bira yüksek geldi baaa 8 iyide 14 fazla demi kızlar yattım dedim belki geçer epey bi zman midem bulandı sonra uyumuşum sabah heç bişeyim yoktu çok şükür
kızlar aman tansiyoına dikkatttt geçmiş olsunnnkrispi anam üşütüyoh galba gı ondan olsa gerenk ya dün akşamda yine çok feci oldum gııı böle sersem bi halde gözümü açamimm içmeden sarhoş oldum soğuk soğuk terlerrr allahım bi bulantı abuu öliydim şimdi işteyim burda da ara sıra geliy nolcek bilmem yaa
aa bende yine öyle olunca revire çıkamda hemşire bi tansiyonumu ölçsün bakam yükselme falan var mı
canım korse küçük olmalıki göbişin sarkasını engellesin ben alcam ama ya 36 yada 38 alırım.şimdiki bedene göre almak doğru olmaz bence
krispi anam üşütüyoh galba gı ondan olsa gerenk ya dün akşamda yine çok feci oldum gııı böle sersem bi halde gözümü açamimm içmeden sarhoş oldum soğuk soğuk terlerrr allahım bi bulantı abuu öliydim şimdi işteyim burda da ara sıra geliy nolcek bilmem yaa
aa bende yine öyle olunca revire çıkamda hemşire bi tansiyonumu ölçsün bakam yükselme falan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?