kızlar zaten kadın olsun erkek olsun bir göğüs bir el bir ayak kol her neyse işte bi taraf daha büyüktür bunlar gebelikle alakalı degiller suanda psikolojık olarak insan aynaya bakınca kendini sevmiyor ama eski halimize dönücez normal kilolu kadınlara bir bakın bizim kadar göbekleri olan varmı bizimkide dönecek eski haline
DİLMUH incelemeye kalktımmı aboooooooo içinden çıkılmaz hal alıyor
canım zaten bebeği hissetmek, onun varlığı herşeye yetiyor amma velakin görüntümüzdeki o değişiklikler insanın ister istemez moralini bozuyor.
göbemin altını göremiyom yan aynalardanda arkama bakıyom durum nedir diye bel denen şey kalkmış :roflol:
eşimde geçen diyor hani nerde o ince belli yarim sinir edioyr
ellerim artık dahada fazla uyusuyor yaa neyseki 2 ay kaldı Allahın izniyle gececek
kesinlikle doğru.ben aylar önce başladım krem yağ falan ama çatladı.aman salla yavrum boşveeeeer.
yaaaaa öğrenecek bi ton şey var ben hiç bi halt bilmiyom offffffffff.bi tane büyük yok yanımda gıcık oldum.doğumdan sonra herkesle mesafeli olurum ben çok gıcık oldum herkese
orası kesin ama işte hamilelik psikolojisimidir nedir herbişeye kafa takıyoruz
evet ben de geçen bi adam gördüm benden 3 kat fazla göbeği vardı hehe bak gene geldi aklıma azcık moral bulayım hem biz hamileyiz normal o kadarcık:)
ay canım uyuşma da zor sık sık ellerini hareket ettir...
şekercik canım kaç beden almak lazım onu bilemiyom ya.şimdi benim hamilelikten önce bedenim 36-38 di.ben ne alcam şimdi.ya eksiklerimi tamamlamam lazım.bide normal doğumda dikiş olcak ya ona bi zararı olmaz dimi.ben bu dikiş olayını doktora soram bi dahaki gidişimde.adam bıktı benden o kadar çok şey soruyomki.ayyyyyyyyyyyy bu gidişimde 33-34 haftalık olcam çatı muayenesi vaaaaaaaaaaaaaaaar.aboooooooooooo.
SEKERCİK benden çok su içen yoktur he birde tuvalet yolunda bekçilik yapan :roflol: inş bol su içmemin faydasını görürürüm
şekercik canım kaç beden almak lazım onu bilemiyom ya.şimdi benim hamilelikten önce bedenim 36-38 di.ben ne alcam şimdi.ya eksiklerimi tamamlamam lazım.bide normal doğumda dikiş olcak ya ona bi zararı olmaz dimi.ben bu dikiş olayını doktora soram bi dahaki gidişimde.adam bıktı benden o kadar çok şey soruyomki.ayyyyyyyyyyyy bu gidişimde 33-34 haftalık olcam çatı muayenesi vaaaaaaaaaaaaaaaar.aboooooooooooo.
anam zor ki ne zor yaa bi işe hevesle baslayıp bitiremiyorum bi iş bi dinlenme
idare etcez artık :Saruboceq:
şekercik canım bende göbişin altını göremiyom diye rahattım geçen söyşe hafif kaldırdım falan orda gördüm çatlak başka yerde yok zati.siz sakın bakmayın
kenyacım valla araştırıyom ama artık kafam durdu ya neyse allah büyük bişekilde kalkcam altından.
KENYACIM aslında bunlar güzel günlerimiz dediğin gibi tadını çıkara çıkara hamileliği yaşamak gerek. isterse beklesin 9 ayı ben bebeğimle mutlu olayım bana yeter bizler seçmedikki bu durumu onlar istedi bizde ceremesini çekiyoz
evet ya birde sebebli sebepsiz ağlamalar anında boşalıyor insan çok fena eşimde amma sulugöz oldun diyor gerçi teselli etmesinide biliyor ama insanın elinde değil.
ya birde eskiler bize çok laf atar sizinkide hamilelik mi diye yok biz ne zorluklar altında doğum yaptık az cesur olun her işi yapın vs vs aman ya bir taneside benim kaynanam :))) gene döndüm dolandım kaynanama laf getirdim
ne kadar söleselerde sevdiklerinden hoslarına gittiği için böle yapıyolar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?