2009 Kasm Anneleri

hmm o zaman kenyaa ilaçtanmış dr ara sor istersen ya da gün aşırı alsana ben gün aşırı alıyorum cnm magnezyumu

hmm o zaman kenyaa ilaçtanmış dr ara sor istersen ya da gün aşırı alsana ben gün aşırı alıyorum cnm magnezyumu

öle yapayım yaa günde bir tane iceyim bari bi faydasıda oluyo zaten ellerim hala uyusuyo sabahlarıda acılmıyo ben bunu cekicem ne olursa olsun

bamya iyi olurdu hmm iyi fikir aslında eee başka yokmu beceriksiz hatunlar sizler kocalarınıza yemek yapmayacak mısınız.

ay Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni

kız ne edem adam düz duvaramı tırmansınkaydirigubbakcemile3

kız bende aynaya bakıyom bırak sksi olmak çekici olmak çok itici hissediyom kendimi.ya şöyle tüm vücudum orantılı kilo alamadım.sırf göbiş fırladı.popo minicik basen masen yok düşün artık

kız 4 haftamı:1shok:

kız yapma öyle her şeyin ayrı bi güzelliği varrr

uzatma arayı sonra daha zor geliyo insana

ben de sık sık beni hala seviyo musun hala güzelmiyim die soruyorum kocişe oda her defasında böyle dha güzelleştin deyip duruyo insan arayı uzatınca böyle kıskanıyo da kocasını ben de bi ara hemoroit çıkınca soğumuştum da ordan biliyorum tipsz olmadık hem biz sadece kilo aldık hamile kadınlar daha güzel olur saçları ciltleri gözleri parıl parıl olur git bi kuaföre kendine bakım yaptır güzelce giyin oje sür ben öyle kendimi daha ii hissediyorum :) azcık da ruj filan oh mis gibi:)) he bi de ben boy aynasına çok bakmıyorum:) göz görmeyince de gönül unutuyo işte:))))

hamileliğim boyunca hiç geri klamadım açıkçası bende eşimde rahat durmadık
genede durmuyorum ben .hiç geri kalmadım dr um bana taaa ilk başta 10 günde bir demişti ama anacım 10 günü kim bekler

bamya iyi olurdu hmm iyi fikir aslında eee başka yokmu beceriksiz hatunlar sizler kocalarınıza yemek yapmayacak mısınız.

benim kocişin dünden siparişi makarna salatası.yanına zeytinyağlı biber dolma yapacam.çorba ne etcem bilmiyom.ha bide ciğer yemek sakıncalı seksi hatunlar(moral olsun)dün az yedim amma

ya karılara bak dertleri neylen bakın keyfinize rahat rahat gezin tozun alla allaaaa isterse düz değil yokuş aşşa gitsin pehhhhhh benim canım çok dadlııııııııı :)))))

bana yemek söyleyin daaaaaa

ay benim adam zaten çok yoğun çalışıo bak şimdide 3 gün yok
bi gdio 12 saat yok gelio uyuyo tekrar gidio bende fırsattan kaçıom
hiç oralı olmuom napıym ama tabi çok kıskanç oldum yaaaaaa
paranoya yapcam yakında

nan söylüyom da okumadınmıkötükedihüso

79 günüm kaldı arkadaşlar zaman nasıl geçecek ve beni ne bekliyor nasıldğum olcak bilmiyom arada bi doğum korkusu vuruyo

ben eşimle birlikte olduğumda kendimi çok iyi ve güzel hissediyorum eski günlerdeki gibi olduğumu hissediyorum ta ki karnımdaki bi tekme sallayana kadar tabii:)
eğer dr bişi demediyse bence eşlerinizi ihmal etmeyin zaten doğumdan sonra loğusalık döneminde de bişey olmıycak iyice soğutmayın aranızı
hepimizin vücutları değişti ama bu da doğanın kanunu değişmeseydi nası taşıycaktık bebişlerimizi dimi nasılsa vercez bi doğuralım da eski günlerimize döncez elbet
şimdi bence hamileliğin de tadını çıkarın siz kendinizi iyi hissederseniz bebek de mutlu hisseder:)

kız benimkide bi gün gündüz bi gün gece bi gün izin çalışıyo.izinli olduğu gün uyuyo ama yok kaçış bizde.o beni kırmadığı için diğer konularda bende ödül olarak bu konuda kırmıyom.ama herif tutuştu bizim son hafta:roflol:

ulaa delüü laelaelaelaelae biz çok mu sexiyik nannn :roflol::roflol::roflol:
valla ben istemimm arkadass bitmiştirrrr kötükedihüso

kaydirigubbakcemile3 katılıyorumm vereliniortak
ben balık yapıcam cnmm :kedi:

hamileliğim boyunca hiç geri klamadım açıkçası bende eşimde rahat durmadık
genede durmuyorum ben .hiç geri kalmadım dr um bana taaa ilk başta 10 günde bir demişti ama anacım 10 günü kim bekler
biz de benziyoruz size:) ben hamile kaldım die kendimi kısıtlamak istemiyorum şimdiye dek eskisi gibiydim gezdim tozdum eşimle eskisi gibi yaşadık ama bundan sonra ne değişir bilemem
bana bişi demedi ki dr

benim kocişin dünden siparişi makarna salatası.yanına zeytinyağlı biber dolma yapacam.çorba ne etcem bilmiyom.ha bide ciğer yemek sakıncalı seksi hatunlar(moral olsun)dün az yedim amma
azcık yemekten bişi çıkmaz merak etme bven de dün bi yudum fanta içtim napiim canm çektii

79 günüm kaldı arkadaşlar zaman nasıl geçecek ve beni ne bekliyor nasıldğum olcak bilmiyom arada bi doğum korkusu vuruyo

ben de bazen düşünüyorum hle karakız doğum yaptıktan sonra
öncesinde pek düşünmüyodum da hakkat ya ben doğurcam demeye başladım:)

alemsin haaa dimek tekme çakmasa kendini öylecene hayallerin içinde uçuruvercen
çok güldü m haa

:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…