2009 Kasm Anneleri

79 günüm kaldı arkadaşlar zaman nasıl geçecek ve beni ne bekliyor nasıldğum olcak bilmiyom arada bi doğum korkusu vuruyo
korkma bacım.bende korkuyom ama sonra diyomki bebiş içerde kalmayacak öyle yada böyle mutlaka çıkacak o zaman niye korkamki.kız benimde 60 günüm kaldı hiiiiiiç bişeyim hazır değil.doktor bide 35.haftadan sonra gelirse durdurmayız dedi.yani en az bir ay sonra gelirse normalmiş.abowwwww ahanda tutuştum

yavrum bende senle aynı fikirdeyim.kendimi eskisi kadar ekici hissediyom bendekaydirigubbakcemile3
ama 32.haftadan sonra doğuma kadar bikaç kere kaçamak olur o kadar

kız ben fanta kola kaçamağı yapıyom arada ne edem

kenyaaa şimdiden afiyet bal şeker olsunnn

valla ben iyi hissetmediğimde eşim beni kırmıyor ben de onu düşünmeye ve kırmamaya çalışıyorum mureda

heee N.S.E. uçucam hayallere oh eski fit günlerimdeyim filan die:)))

tatlııııııııııııııııııııııııııı eşime deyimde gelirkene alıversin
balık ekşilisi de iyi gider aslında

valla aynaya her baktığımda kendimi çok tipsiz görüyom. ne kadar sesksi kıyafetde giysem bi halt çıkmıyor. koca popo koca meme basenler aldı başını gidiyor.
uçamam anam uçamammmmmmm her ne kadar bu koca popo ile memişler kocamın hoşuna gitsede ben kendimin bu haline alışamadım gititim

heee nasılsa doğurcaz sağlıklı olalım da bebekler de biz de atlatıcaz elbette...
kız delii hazırlasana herbişeyini ben bu haftasonu kociş evde olursa bebek odasının son şeklini vercem çntaya koycaklarımı da şimdilik beşiğin üstüne yığıyorum:)

he çekici olduğunu hissetmek ne güzel bi duygu dimi... bide kociş güzel sözler söyleyince daha mutlu oluyo insannn....
ama sen de haklısın 32. haftadan sonra daha azaltıcam tabii

N.S.E. kız ne diye bakıyon boy aynasına suratına bak sade:)

zaten giyebildiğim kıyafetler sınırlı:) pek seksi olmadığımın farkındayım ama aynen kociş bayılıyo bu koskaca olmuş meme ve basene:)
amaaan o beğeniyo ya ben beğenmesem d eolur sonucuna ulaştım ben de artık ne edem

dilmuh arada kaçamak yapacaz tabii ama ben ilk kez içtim ve fantayı kalsiyum ilacının tadına benzettim:) hhe çok komiktiii

ya internetten güel bebek fotoları bakıyorum bilg ekranına koyacağım da hani derler ya neye bakarsan bebek ona benzer die bakem de benzesin kereta diyom ama zormuş yav bulamadım bişi dha

nabim yatak odamdaki ayna herbitarafı gösteryo. ama yüzüme bi güzellik gelmiş onu farkettim ne sivilce ne başka bi iz..

zaten son günlerde kocamın kıyafetlerine dadandım hiçbişi olmuyor. zavallım benim kocamda çok zayıf 62 kilocuk çoğu kıyafetine zorla giriyorum :roflol: :roflol: :roflol:

kız alemsin senn
bende sivilce de var ama bak takıyor muyum heç
daha talihsizim demek sana göre:)

bn de geçen kocişin tişörtünü giydiydim kociş baya güldü ama benimkilerin hepsi çamaşırlıktaydı napiim

hehe benim kociş de 70 küsur kiloda:) ama oda benle birlikte göbek yapıyo azimli bu konuda
bi de sigarayı bıraktı da ondan da heralde azcık göbek yptı ama ona sorarsan o göbek deilmiş tişört ööle gösteriymiş bide bebeği için balkon hazırlıymiş bebeği göbeğinin üstüne yatırcakmış beraber uyuycaklarmış :) iyi hayaller dedim ne diyim kızzz uyur uslu uslu sanıyo bebeği:)

valla coşmuşsunuz hatunlar oku oku bitiremedim. valla sizde performanslar süper bizde tık yok ayda 1-2 anca. hatta 2 olunca iyi. bide benim koçiş korkuyo sanki bebeğe bişey olcakmış gibi geliyomuş. bide tam niyetleniyz eskisi gibi rahat olmuyoki doğrultana kadar hevesim kaçıyo beaaaa

kocişin haftasonu sınavı var.sınavdan sonra başlayacaz bizde yavaş yavaş.

kız çok güzel bi duygu tabi..

Wowwwwww bi sürü hatın vaaaa
bende geldim tam olduk haaa kaydirigubbakcemile3
öğlen yemeenden sora revire gidiom bi kestiriyom yarım saat bi saat ohhh şifa gibi gelii wallaaaaaaa kaydirigubbakcemile2

haydi kızlar açılım yapalım ama ne açılımı yapacagımı bilmiyorun öneriniz varmı? Ben maliyede çalışıyorum evimde kendimi oyalıyacak hobiler arıyorum

dilmuh arada kaçamak yapacaz tabii ama ben ilk kez içtim ve fantayı kalsiyum ilacının tadına benzettim:) hhe çok komiktiii

hehe kalsiyum ilacı ha
slm gbaygin bilmm bi tek ben yazıyım arada dilmuh da cvp veriiyy iki de nse yazıy o kadar benm çene düştü vala

kız ben arada kalkıp yemek memek ilgileniyom.ondan geç yazıyom kk açık duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…