korkma bacım.bende korkuyom ama sonra diyomki bebiş içerde kalmayacak öyle yada böyle mutlaka çıkacak o zaman niye korkamki.kız benimde 60 günüm kaldı hiiiiiiç bişeyim hazır değil.doktor bide 35.haftadan sonra gelirse durdurmayız dedi.yani en az bir ay sonra gelirse normalmiş.abowwwww ahanda tutuştum79 günüm kaldı arkadaşlar zaman nasıl geçecek ve beni ne bekliyor nasıldğum olcak bilmiyom arada bi doğum korkusu vuruyo
ben eşimle birlikte olduğumda kendimi çok iyi ve güzel hissediyorum eski günlerdeki gibi olduğumu hissediyorum ta ki karnımdaki bi tekme sallayana kadar tabii:)
eğer dr bişi demediyse bence eşlerinizi ihmal etmeyin zaten doğumdan sonra loğusalık döneminde de bişey olmıycak iyice soğutmayın aranızı
hepimizin vücutları değişti ama bu da doğanın kanunu değişmeseydi nası taşıycaktık bebişlerimizi dimi nasılsa vercez bi doğuralım da eski günlerimize döncez elbet
şimdi bence hamileliğin de tadını çıkarın siz kendinizi iyi hissederseniz bebek de mutlu hisseder:)
biz de benziyoruz size:) ben hamile kaldım die kendimi kısıtlamak istemiyorum şimdiye dek eskisi gibiydim gezdim tozdum eşimle eskisi gibi yaşadık ama bundan sonra ne değişir bilemem
bana bişi demedi ki dr
azcık yemekten bişi çıkmaz merak etme bven de dün bi yudum fanta içtim napiim canm çektii
ben de bazen düşünüyorum hle karakız doğum yaptıktan sonra
öncesinde pek düşünmüyodum da hakkat ya ben doğurcam demeye başladım:)
valla aynaya her baktığımda kendimi çok tipsiz görüyom. ne kadar sesksi kıyafetde giysem bi halt çıkmıyor. koca popo koca meme basenler aldı başını gidiyor.kenyaaa şimdiden afiyet bal şeker olsunnn
valla ben iyi hissetmediğimde eşim beni kırmıyor ben de onu düşünmeye ve kırmamaya çalışıyorum mureda
heee N.S.E. uçucam hayallere oh eski fit günlerimdeyim filan die:)))
korkma bacım.bende korkuyom ama sonra diyomki bebiş içerde kalmayacak öyle yada böyle mutlaka çıkacak o zaman niye korkamki.kız benimde 60 günüm kaldı hiiiiiiç bişeyim hazır değil.doktor bide 35.haftadan sonra gelirse durdurmayız dedi.yani en az bir ay sonra gelirse normalmiş.abowwwww ahanda tutuştum
yavrum bende senle aynı fikirdeyim.kendimi eskisi kadar ekici hissediyom bendekaydirigubbakcemile3
ama 32.haftadan sonra doğuma kadar bikaç kere kaçamak olur o kadar
slmya altta birsürü hatun var hani hiçbiri yazmıyor seyircimisiniz siz yahuuu
N.S.E. kız ne diye bakıyon boy aynasına suratına bak sade:)
zaten giyebildiğim kıyafetler sınırlı:) pek seksi olmadığımın farkındayım ama aynen kociş bayılıyo bu koskaca olmuş meme ve basene:)
amaaan o beğeniyo ya ben beğenmesem d eolur sonucuna ulaştım ben de artık ne edem
hoşgeldin canım ben burdayım :)turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi:lepi:
slm
kizlar
nerdesiniz
kız alemsin sennnabim yatak odamdaki ayna herbitarafı gösteryo. ama yüzüme bi güzellik gelmiş onu farkettim ne sivilce ne başka bi iz..
zaten son günlerde kocamın kıyafetlerine dadandım hiçbişi olmuyor. zavallım benim kocamda çok zayıf 62 kilocuk çoğu kıyafetine zorla giriyorum :roflol: :roflol: :roflol:
heee nasılsa doğurcaz sağlıklı olalım da bebekler de biz de atlatıcaz elbette...
kız delii hazırlasana herbişeyini ben bu haftasonu kociş evde olursa bebek odasının son şeklini vercem çntaya koycaklarımı da şimdilik beşiğin üstüne yığıyorum:)
he çekici olduğunu hissetmek ne güzel bi duygu dimi... bide kociş güzel sözler söyleyince daha mutlu oluyo insannn....
ama sen de haklısın 32. haftadan sonra daha azaltıcam tabii
dilmuh arada kaçamak yapacaz tabii ama ben ilk kez içtim ve fantayı kalsiyum ilacının tadına benzettim:) hhe çok komiktiii
slm gbaygin bilmm bi tek ben yazıyım arada dilmuh da cvp veriiyy iki de nse yazıy o kadar benm çene düştü vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?