hee tabii eskisi gibi hareketli olamıyoz da ya ne bileyim az daha zor bence bana göre :)valla coşmuşsunuz hatunlar oku oku bitiremedim. valla sizde performanslar süper bizde tık yok ayda 1-2 anca. hatta 2 olunca iyi. bide benim koçiş korkuyo sanki bebeğe bişey olcakmış gibi geliyomuş. bide tam niyetleniyz eskisi gibi rahat olmuyoki doğrultana kadar hevesim kaçıyo beaaaa
kocişin haftasonu sınavı var.sınavdan sonra başlayacaz bizde yavaş yavaş.
kız çok güzel bi duygu tabi..
Wowwwwww bi sürü hatın vaaaa
bende geldim tam olduk haaa kaydirigubbakcemile3
öğlen yemeenden sora revire gidiom bi kestiriyom yarım saat bi saat ohhh şifa gibi gelii wallaaaaaaa kaydirigubbakcemile2
haydi kızlar açılım yapalım ama ne açılımı yapacagımı bilmiyorun öneriniz varmı? Ben maliyede çalışıyorum evimde kendimi oyalıyacak hobiler arıyorum
hehe ama çok benziy bence tat olarak yaniiihehe kalsiyum ilacı ha
kız ben arada kalkıp yemek memek ilgileniyom.ondan geç yazıyom kk açık duruyo
Bende geldim bayanlar, yemekten sonra bir ağırlık çöküyoki sormayın; masa sandalye hersey gözüme yatak gibi görünüyo:)
ben evde pilates yapmayı düşünüyrum hamile kalmadan önce yapıodumhaydi kızlar açılım yapalım ama ne açılımı yapacagımı bilmiyorun öneriniz varmı? Ben maliyede çalışıyorum evimde kendimi oyalıyacak hobiler arıyorum
ooohhh yat uyu yaa ben de aslında çıkıp uyusam iyi olurdu gıı ben de öle yapem yarıınWowwwwww bi sürü hatın vaaaa
bende geldim tam olduk haaa kaydirigubbakcemile3
öğlen yemeenden sora revire gidiom bi kestiriyom yarım saat bi saat ohhh şifa gibi gelii wallaaaaaaa kaydirigubbakcemile2
oyalıcak mııı akannehir valla iki dk vaktim olmuyo benim evde yaa ben ona sinirlenip oturup ağlıyom bunnar daha hobi deyüühaydi kızlar açılım yapalım ama ne açılımı yapacagımı bilmiyorun öneriniz varmı? Ben maliyede çalışıyorum evimde kendimi oyalıyacak hobiler arıyorum
ayy geldinmi nan yolla gıı yoks doğurcan moğurcan kalcak ganimet :roflol:nannnnnn şuursuzzzzzzz nerdesin bugun cicişlerini yolluyom nan tepki verrr akannehir
kız alemsin senn
bende sivilce de var ama bak takıyor muyum heç
daha talihsizim demek sana göre:)
bn de geçen kocişin tişörtünü giydiydim kociş baya güldü ama benimkilerin hepsi çamaşırlıktaydı napiim
hehe benim kociş de 70 küsur kiloda:) ama oda benle birlikte göbek yapıyo azimli bu konuda
bi de sigarayı bıraktı da ondan da heralde azcık göbek yptı ama ona sorarsan o göbek deilmiş tişört ööle gösteriymiş bide bebeği için balkon hazırlıymiş bebeği göbeğinin üstüne yatırcakmış beraber uyuycaklarmış :) iyi hayaller dedim ne diyim kızzz uyur uslu uslu sanıyo bebeği:)
eveet işte buu zira ben izne ayrıldığımda da yapacağım tek şey bu olur bi de kitap okuyup örgü örebilirinnAnlamadım doğum sonrası içinmi bişey arıyosunuz???
Benim doğum sonrası için düşündüğüm tek sey bulabildiğim her arada uyumak olacak valla:)
ayy merakla bekliyooommm :lepi:Bak vazgeçerun haaaaaaaaaa :jeyyar:
kız işyerindekiler gördüde herkeş bayıldı nann hihoyyyt
kızlaarr selam ben geldim kartanesiynen yimee gittiktii
ayy kartanem gııı teşekkür ederim yemek için orda tşk etmeyi unuttum nan ne kaba karı deme sonna çok nazikim bakk :)
kızlar itek i nst ye bağlamışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?