2009 Kasm Anneleri

Bende geldim bayanlar, yemekten sonra bir ağırlık çöküyoki sormayın; masa sandalye hersey gözüme yatak gibi görünüyo:)

hee tabii eskisi gibi hareketli olamıyoz da ya ne bileyim az daha zor bence bana göre :)
o bi zarar verme hissi bizde yok:) kociş oturdu araştırdı internetten:) imkanı yokmuş zarar vermenin tabi dr sınırlandırmadıysa yani kanama filan olmazsa...

kocişin haftasonu sınavı var.sınavdan sonra başlayacaz bizde yavaş yavaş.

kız çok güzel bi duygu tabi..

ayy ne güzel biz de pazar günü anca toparlarız ortalığı temizliği de yarın mı yapsam pazar günümü acep

Wowwwwww bi sürü hatın vaaaa
bende geldim tam olduk haaa kaydirigubbakcemile3
öğlen yemeenden sora revire gidiom bi kestiriyom yarım saat bi saat ohhh şifa gibi gelii wallaaaaaaa kaydirigubbakcemile2

oh yarasın:)

haydi kızlar açılım yapalım ama ne açılımı yapacagımı bilmiyorun öneriniz varmı? Ben maliyede çalışıyorum evimde kendimi oyalıyacak hobiler arıyorum

he ben bi ara yağlıboya yapıyodum sonra bi ara takıya merak saldıydım örgü filan da olabilir elinden geliyosa ama ben en çok kitap okuyorum 4 tane doğum hamilelik bebek kitabı bitirdim:) baya uzmanlaştım yani:)
bazıları ahşap boyama filan da yapıyolar ama bilemem bunlar zevk meselesi ben yağlıboyadan çok zevk alıyodum şövalem bilem vardı duruyo bi kenarda şimdi tiner filan doknursa die yapmıyorum

kız ebiiş haberi vermemişin ya gıı gelmedinmi dahaaa
kızlar itek doğuruyooo
derrmişiiimm kaydirigubbakcemile3
itek nstye girmiş bel ağrısı ve sancılarından dolayı dr. nst istemiş

bi de ebişim nan senden sonra dönüp sordum sepeti adam da onları süsledim sattım istersen bi daha getirtirim dedi amaa yan çizdi gıı fiyattaaa 65 dediydi şimdi 85 diii :mymeka: kalede yaptırıyomuş o da ama alınca üstüne 10 lira kar koyarım deyyii nan ben nasıl gitcem kaleye yaa benim kociş hayatta gitmez oraya benneyaptımki

hehe kalsiyum ilacı ha

kız ben arada kalkıp yemek memek ilgileniyom.ondan geç yazıyom kk açık duruyo
hehe ama çok benziy bence tat olarak yaniii

he tamam canım ben yemeği akşama pazardan gelince yaparım gayrı az kurusunlar balkonda bamyalarım sabah erkenden serdiydim öyle daha tatlı oluyo

Bende geldim bayanlar, yemekten sonra bir ağırlık çöküyoki sormayın; masa sandalye hersey gözüme yatak gibi görünüyo:)

ömürsün valla

hoşgeldin beni de uyku alıp götürcek emme gece gene huzursuz uyudum gündüz de uyumak istemiyorum o zaman gece hiç uyuyamammm

haydi kızlar açılım yapalım ama ne açılımı yapacagımı bilmiyorun öneriniz varmı? Ben maliyede çalışıyorum evimde kendimi oyalıyacak hobiler arıyorum
ben evde pilates yapmayı düşünüyrum hamile kalmadan önce yapıodum
sırt ağrılarıma çok ii geliodu

Anlamadım doğum sonrası içinmi bişey arıyosunuz???
Benim doğum sonrası için düşündüğüm tek sey bulabildiğim her arada uyumak olacak valla:)

desturrr noluyo bize yav ksım analarııı

itek de nst te bağlanmışşş

tööbeee

hey Allahım inş ciddi bişey çıkmaz

ben daha hiç bağlanmadım nst ye
ay ben hep korkuyodum kendimden ama benim takım arkadaşlarım hızlı çıkıyo yaaa

Wowwwwww bi sürü hatın vaaaa
bende geldim tam olduk haaa kaydirigubbakcemile3
öğlen yemeenden sora revire gidiom bi kestiriyom yarım saat bi saat ohhh şifa gibi gelii wallaaaaaaa kaydirigubbakcemile2
ooohhh yat uyu yaa ben de aslında çıkıp uyusam iyi olurdu gıı ben de öle yapem yarıın
oyalıcak mııı akannehir valla iki dk vaktim olmuyo benim evde yaa ben ona sinirlenip oturup ağlıyom bunnar daha hobi deyüü
nannnnnn şuursuzzzzzzz nerdesin bugun cicişlerini yolluyom nan tepki verrr akannehir
ayy geldinmi nan yolla gıı yoks doğurcan moğurcan kalcak ganimet :roflol:
çatlaam benim ya bi de dün onnarı düşünmüşşş

Bak vazgeçerun haaaaaaaaaa :jeyyar:
kız işyerindekiler gördüde herkeş bayıldı nann hihoyyyt

kızlaarr selam ben geldim kartanesiynen yimee gittiktii
ayy kartanem gııı teşekkür ederim yemek için orda tşk etmeyi unuttum nan ne kaba karı deme sonna çok nazikim bakk :)
kızlar itek i nst ye bağlamışlar

kocanda amma hikayeci haa balkona oturtcakmış mış sen ona desene kendi kendini motive ediyor diye. seni geçmesin kız :))))

h.geldin mart09

gbaygın ben elime tek tığ şiş aldım onuda yenice öğrendim bebeme sarılı beyazlı bir hırka dokuyom. onun haricinde bişecik yapmıyorum. sekercik maşşallahın var daha ne yapacan kızzzzzz

valla bende zamansızlıktan ağlayanlardanım ne hobisi hatta şimdide ağlamak istiyorum evde bbir sürü iş beni bekliyor ama ben yemekten sonra yatmazsam çok rahatsız oluyorum artık karnım kaskatı kesiliyor. ne zormuş bu iş :1no2:

kızlaarr selam ben geldim kartanesiynen yimee gittiktii
ayy kartanem gııı teşekkür ederim yemek için orda tşk etmeyi unuttum nan ne kaba karı deme sonna çok nazikim bakk :)
kızlar itek i nst ye bağlamışlar

Anlamadım doğum sonrası içinmi bişey arıyosunuz???
Benim doğum sonrası için düşündüğüm tek sey bulabildiğim her arada uyumak olacak valla:)
eveet işte buu zira ben izne ayrıldığımda da yapacağım tek şey bu olur bi de kitap okuyup örgü örebilirinn
Bak vazgeçerun haaaaaaaaaa :jeyyar:
kız işyerindekiler gördüde herkeş bayıldı nann hihoyyyt
ayy merakla bekliyooommm :lepi:

nan ne dimek öncekilerde ben saba teşekkür ettimiydim gıı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…