2009 Kasm Anneleri

bende çıkıom opuyorumnanaktan
az daha dinleniym çamaşır katlıyım bare
hadi byyy canıım dikkat et kendine
ne güsel bi duygu demiii
bizde geçen gün misafirlikteyiz bizimki başladı zıplamaya elimle kapattım artık karnımı yoksa dışarıdan bakan bile farkedecekkaydirigubbakcemile3
valla temizliğe dikkat...
benim teyzem de kayınvalidem de doğumdan önce son bi kere evi temizliyim demiş ikisi de ertesi gün doğuma gitmiş
onlardan biride benim tatlım bütün evi silip süpürdüğüm günün doğumhanedeydim:roflol::roflol::roflol:

yok canım elma kabız yapmaz aksine hazmı kolaylaştırır

kız kayısıylan karışık olursa yapmaz herhalde bende baktım kabız yaparsa bende kocişe içiririm accukta oğaaa süt yapsın demi nan
sütü mü olur enerjisimi olur bilinmez artık:jeyyar::jeyyar:

yuh nan nasıl yapıyor parmak kaaa bebe beeee akannehiryatak sallıyor haaakaydirigubbakcemile3

yok canım az değil bundan sonra zaten haftada 250-300 gr alacaklar dert etm sakın

ayy çok heyecan verici di mi:) ben fena oluyorum her seferinde bi korkuyorum bişey mi oldu acep die delikafadulden

hehe senin mintirik de az deelmiş:) sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 hee kızz çıkınca böle olusa yandıkk kaydirigubbakcemile3

yuh nan nasıl yapıyor parmak kaaa bebe beeee akannehiryatak sallıyor haaakaydirigubbakcemile3

ulan sende ne parmak var öleee :roflol::roflol::roflol:
delüüüü kocaa adam oldular garriii :roflol: sen hala parmakmı sanisiinnn :roflol:

sütü mü olur enerjisimi olur bilinmez artık:jeyyar::jeyyar:

anam itek seninkinde enerji oldu herhal ben ne diiim sen ne diiinn aklın nerelerde nan kuduruk karu:roflol::roflol:

kızlar bugün benim evlilik yıol dönümüm 4 sene doldu 5 ci seneye girdik 4 senede 2 çocum yaptım aferin bağa demi nan karular
gerçi itek sen kaç yıllık evlisin bacım senin rekoru ben kıramamda

kızlar bugün benim evlilik yıol dönümüm 4 sene doldu 5 ci seneye girdik 4 senede 2 çocum yaptım aferin bağa demi nan karular

Nice mutlu seneler canım...

Yarın benimde dr randevum var bende çok merak ediyorum zilli zurnam nasıl acep diye, yarın bir hasret giderecegim kusumla.
Birde internetten arastırdığım kadarıyla ben artık dr a ayda 1 degil 2 haftada 1 gidecegim; Yasasınnnnn!!!:)

hızlısın maşşallah cnm
ben 3. yılımı doldurdum bu agustosta ama ben okurken evlendim onun için ilk yılımı saymıyom 2 yıllık gibiyim :roflol:

hiç az deil bebişinin lkilosu canım cokta normal söyleyenler doktor mu yaa
daha 2 ayımız var
he saolun kızlar yaaa siz de olmasanız canım sıkılcak iiceeee
valla süper benim de hareketler belli oluyo dışardn bakınca :) komik yaa

yok canım az değil bundan sonra zaten haftada 250-300 gr alacaklar dert etm sakın

ay ne güzel inş alırlar

sağol canım teşekkür ederim

sende inşallah yarın hayırlı haberlerle dönersin canım a.s

ya kızlar benim sağ omzumdan aşağısı karıncalanıyor böyle sankim uyuşuyor gibin...
sizce bu ne ile alakalıdır.
dr muayene günümede 12günmü ne var höfff kramplarımda arttıkça artıyyyy sağa sola dönmek ölüm vc ye gidecem diye anam ağliii herbi yanım acıyor. kasıklarımdada ağırlıklar hissetmeye başladım yürümek iyi gelmiyor bana nabıcam

anam itek seninkinde enerji oldu herhal ben ne diiim sen ne diiinn aklın nerelerde nan kuduruk karu:roflol::roflol:
:mymeka:ulen adama süt olmayacağına göre ne olabilir:roflol:
hee nannn koca adam oldular dimi göbişime sığmıyor artık kerata:roflol:
selam millet ben geldimmmmmmmm opuyorumnanaktan
nabıyonuz bakimmmmm

hoşgeldin canımzemuszemus

selam millet ben geldimmmmmmmm opuyorumnanaktan
nabıyonuz bakimmmmm

slm NSE hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan göbüşün çok tatlı :lepi:

maşallah krispim daha nicee uzun senelere inşallah cnmmm :Saruboceq::Saruboceq:

napıyonuz kızlarrrrrrrrr

slm cnm iyiyiz naptın gezdin geldinn zemuszemus

kızlar bende cıkıyom bugün balık yapıcam alıp gelem kaydirigubbakcemile2

krispi nice senelere eşin ve bebişlerinlea.s.
sağol tatlım
krispii nice yıllara canım sağlık ve ağız tadıylaaaa
amin inmşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…