slm NSE hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan göbüşün çok tatlı :lepi:
maşallah krispim daha nicee uzun senelere inşallah cnmmm :Saruboceq::Saruboceq:
slm cnm iyiyiz naptın gezdin geldinn zemuszemus
kızlar bende cıkıyom bugün balık yapıcam alıp gelem kaydirigubbakcemile2
nice mutlu yıllara bebişlerinle ve kocişinle tatlım emme benim rekoru kıramadın hee ben 3.yılımdayım:roflol:kızlar bugün benim evlilik yıol dönümüm 4 sene doldu 5 ci seneye girdik 4 senede 2 çocum yaptım aferin bağa demi nan karular
gerçi itek sen kaç yıllık evlisin bacım senin rekoru ben kıramamda
hepsi çok normal canım aynı şikayetler bende de var yürüyüş yapamıyorum yaaamafoldumbenya kızlar benim sağ omzumdan aşağısı karıncalanıyor böyle sankim uyuşuyor gibin...
sizce bu ne ile alakalıdır.
dr muayene günümede 12günmü ne var höfff kramplarımda arttıkça artıyyyy sağa sola dönmek ölüm vc ye gidecem diye anam ağliii herbi yanım acıyor. kasıklarımdada ağırlıklar hissetmeye başladım yürümek iyi gelmiyor bana nabıcam
ben yatıyorum yaa neyse
hade susun geneklava:
hoşgeldin canımzemuszemus
tşk ederim cnm :kedi:slm NSE hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan göbüşün çok tatlı :lepi:
nse hoşgeldin bacımmm
kızlar bugün benim evlilik yıol dönümüm 4 sene doldu 5 ci seneye girdik 4 senede 2 çocum yaptım aferin bağa demi nan karular
gerçi itek sen kaç yıllık evlisin bacım senin rekoru ben kıramamda
ya kızlar benim sağ omzumdan aşağısı karıncalanıyor böyle sankim uyuşuyor gibin...
sizce bu ne ile alakalıdır.
dr muayene günümede 12günmü ne var höfff kramplarımda arttıkça artıyyyy sağa sola dönmek ölüm vc ye gidecem diye anam ağliii herbi yanım acıyor. kasıklarımdada ağırlıklar hissetmeye başladım yürümek iyi gelmiyor bana nabıcam
selam kızlar, nasılsınız
tşk ederim cnm :kedi:
h.buldum kızlarrr. herkesler nereye gidiyor yafff durun iki lafın belini kırakk
gerçi vakitte yanaşıyor yemekler hazırlanacak
hoşbulduk canım a.s.slm özlem hoşgeldin
canım magnezyum içmeyi denedinmi çok iyi geliyor o dediklerine:1hug:
walla herşeyim hazır sadece bi pilav yapacağım o da sıcak olsun diye son zamana bıraktım boş boş taılıyorum işte
dışardan gelen bu tür laflara gıcık oluyorummmmmm saaanee diyeydin dicem olmiycek müdürünmüşhe bende yürürken zorlanıyorum ya bi de müdür bana hareket iyidir son 3 haftaya kadr çalışın dedi yaaaa sinir oldum emme çalışmıcam işteeee
ayy canım kıyamammmayyyyy canım aşkım kocacım 2 gündür yok çok özledim yaaaa
çok canım sıkılıo o yokken üffffffffff
neyseki Allahın izniyle yarın öğlen evde olur inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?