2009 Kasm Anneleri

he yaa bosuna gezdim işte
hade afiyet olsun simdiden

bende çıkıyom kociş birazdan gelir hazırlanıp beyoğluna çıkacaz biraz gezeriz sonra bi yerde oturup iftar ederiz

kızlar bugün benim evlilik yıol dönümüm 4 sene doldu 5 ci seneye girdik 4 senede 2 çocum yaptım aferin bağa demi nan karular
gerçi itek sen kaç yıllık evlisin bacım senin rekoru ben kıramamda
nice mutlu yıllara bebişlerinle ve kocişinle tatlım emme benim rekoru kıramadın hee ben 3.yılımdayım:roflol:
hepsi çok normal canım aynı şikayetler bende de var yürüyüş yapamıyorum yaaamafoldumben
ben yatıyorum yaa neyse
hade susun gene klava:

niye yatıyon kuzum gelsene:teselli:

he bende yürürken zorlanıyorum ya bi de müdür bana hareket iyidir son 3 haftaya kadr çalışın dedi yaaaa sinir oldum emme çalışmıcam işteeee

kızlar bugün benim evlilik yıol dönümüm 4 sene doldu 5 ci seneye girdik 4 senede 2 çocum yaptım aferin bağa demi nan karular
gerçi itek sen kaç yıllık evlisin bacım senin rekoru ben kıramamda

nice mutlu senelere canım eşinle ve bebişlerinle inşallah çok hızlısın valla.

canım magnezyum içmeyi denedinmi çok iyi geliyor o dediklerine:1hug:

tşk ederim cnm :kedi:

h.buldum kızlarrr. herkesler nereye gidiyor yafff durun iki lafın belini kırakk
gerçi vakitte yanaşıyor yemekler hazırlanacak

walla herşeyim hazır sadece bi pilav yapacağım o da sıcak olsun diye son zamana bıraktım boş boş taılıyorum işte

canım magnezyum içmeyi denedinmi çok iyi geliyor o dediklerine:1hug:

ondan dr verdiydi de midemi bulandırıyor yaaa

walla herşeyim hazır sadece bi pilav yapacağım o da sıcak olsun diye son zamana bıraktım boş boş taılıyorum işte

pilav sıcakkene makbulee iyi edersin bencede
bende bugün anneme gidecem diye yemeğe bakmıyom gidem hazıra konam :)

ayyyyy canım aşkım kocacım 2 gündür yok çok özledim yaaaa
çok canım sıkılıo o yokken üffffffffff
neyseki Allahın izniyle yarın öğlen evde olur inşallah :Saruboceq:

he diemedim ben de diğer bayanlar son ana kadr çalıştılar dedi bide utanmaz heriffff

ben de dedim ki ben dayanamam bütün izinlerimi kullanıcam dedim bide sonraki gün tekrar diyo ki kesinleştimi sizin izinlr tatile çıkmadan önce de söylediydim izin kullancam die o nedenle evet kesin zaten önceden de size söylediydim dedim:)
ne edem diyemiyom ki küt die ters bişeyy gerçi ben de lafımı dedim eşim de kesinlikle izin vermiyorum çalışmana kullancan o izni diyo inada bindirdi işi:)

he nse ben de gıcık oluyom valla

ben de pat. yemeği yapçam bi de pilav ama erken daha yaaaa

cersu benm kociş de arada öyle gidiy, ben de özlüyorum çokk aynı sen gibi seni çok iyi anlıyorum o yüzdennn hele bi kere daha hamişiin ilk aylarındaykene 5 gün yoktu kafayı yediydiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…