he diemedim ben de diğer bayanlar son ana kadr çalıştılar dedi bide utanmaz heriffff
ben de dedim ki ben dayanamam bütün izinlerimi kullanıcam dedim bide sonraki gün tekrar diyo ki kesinleştimi sizin izinlr tatile çıkmadan önce de söylediydim izin kullancam die o nedenle evet kesin zaten önceden de size söylediydim dedim:)
ne edem diyemiyom ki küt die ters bişeyy gerçi ben de lafımı dedim eşim de kesinlikle izin vermiyorum çalışmana kullancan o izni diyo inada bindirdi işi:)
he nse ben de gıcık oluyom valla
ben de pat. yemeği yapçam bi de pilav ama erken daha yaaaa
cersu benm kociş de arada öyle gidiy, ben de özlüyorum çokk aynı sen gibi seni çok iyi anlıyorum o yüzdennn hele bi kere daha hamişiin ilk aylarındaykene 5 gün yoktu kafayı yediydiimmm
ayy canım kıyamammm
ohh rahatsın vallazemuszemusondan dr verdiydi de midemi bulandırıyor yaaa
pilav sıcakkene makbulee iyi edersin bencede
bende bugün anneme gidecem diye yemeğe bakmıyom gidem hazıra konam :)
ayyy canım yaaa cidden insanın eşi yanında olmayınca bi garip hissediyormafoldumbenayyyyy canım aşkım kocacım 2 gündür yok çok özledim yaaaa
çok canım sıkılıo o yokken üffffffffff
neyseki Allahın izniyle yarın öğlen evde olur inşallah :Saruboceq:
he diemedim ben de diğer bayanlar son ana kadr çalıştılar dedi bide utanmaz heriffff
ben de dedim ki ben dayanamam bütün izinlerimi kullanıcam dedim bide sonraki gün tekrar diyo ki kesinleştimi sizin izinlr tatile çıkmadan önce de söylediydim izin kullancam die o nedenle evet kesin zaten önceden de size söylediydim dedim:)
ne edem diyemiyom ki küt die ters bişeyy gerçi ben de lafımı dedim eşim de kesinlikle izin vermiyorum çalışmana kullancan o izni diyo inada bindirdi işi:)
he nse ben de gıcık oluyom valla
ben de pat. yemeği yapçam bi de pilav ama erken daha yaaaa
kızlar ben pazara çıkacağım
görüşmek üzere hoşçakalın opuyorumnanaktan
heee bide benden anlayış fedakarlık bekliyo sanki kendisi yapıyo daaaa...malesef cnm milletin ağzı torba değilki büzesin
hem o senin hakkın tabiki izni kullanacan hemide çatır çatırrrr
ne çatlakmış müdürünüz. ay bana denk gelse o müdür ağzıma geleni sayarım zaten canımız burnumuzda delikafadulden
aynen ben de bişey yiyemiyorum kociş yokken o da her defasında kızıyo bana artık hamilesin yemen lazım die ama aklıma yemek filan gelmiy ki o yokken ben de onun tarafında yatıyorum yatağın yastığına sarılıp daay bende kocamın pijamalarını giyip yatıom o yokken
bazende pijamalara sarılıp yatıom yemeden içmeden kesiliom
ohh rahatsın vallazemuszemus
ayyy canım yaaa cidden insanın eşi yanında olmayınca bi garip hissediyormafoldumben
iyi demşsin kıskaydirigubbakcemile5kullan valla hatta gıcıklığına kullan:jeyyar:
Bakın beni üzmeyin kızlar yaa bugün tam 15 gün oldu biz kocişle ayrılalı, insallah doğuma yetişsinde baska sey istemiyommafoldumben
Bakın beni üzmeyin kızlar yaa bugün tam 15 gün oldu biz kocişle ayrılalı, insallah doğuma yetişsinde baska sey istemiyommafoldumben
hakkaten insan kocasına alıştıktan sonra ne bir günü bir saat dahi uzak kalmak zulüm gibi geliyoray bende kocamın pijamalarını giyip yatıom o yokken
bazende pijamalara sarılıp yatıom yemeden içmeden kesiliom
he kız rahatım valla hazır yemek gibisi yok :)))ohh rahatsın vallazemuszemus
bırak yaa erkek değil mi ne anlarlar insan halinden iiyki bi müdürler haaheee bide benden anlayış fedakarlık bekliyo sanki kendisi yapıyo daaaa...
ayy sanada yazık yaaaBakın beni üzmeyin kızlar yaa bugün tam 15 gün oldu biz kocişle ayrılalı, insallah doğuma yetişsinde baska sey istemiyommafoldumben
ben çıkıom ev süpürüym bare opuyorumnanaktan
sende cnmhepinize iyi akşamlar ve iyi haftasonları kızlar. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. biz yarın son kez bir mahmutpaşaya gidicez kısmetse. hadi byeeee
hakkaten insan kocasına alıştıktan sonra ne bir günü bir saat dahi uzak kalmak zulüm gibi geliyor
he kız rahatım valla hazır yemek gibisi yok :)))
bırak yaa erkek değil mi ne anlarlar insan halinden iiyki bi müdürler haa
ayy sanada yazık yaaa
ya eşleri gemide çalışanlar ne ediyor onlarda senede bi kaç kere buluşuyor zor valla Allah yardımcınız olsun
hepinize iyi akşamlar ve iyi haftasonları kızlar. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. biz yarın son kez bir mahmutpaşaya gidicez kısmetse. hadi byeeee
yuh nan senede birkaç defamıakannehiradamın yüzünü unuturum beee o zaman:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?