2009 Kasm Anneleri

malesef cnm milletin ağzı torba değilki büzesin
hem o senin hakkın tabiki izni kullanacan hemide çatır çatırrrr
ne çatlakmış müdürünüz. ay bana denk gelse o müdür ağzıma geleni sayarım zaten canımız burnumuzda delikafadulden

cersu benm kociş de arada öyle gidiy, ben de özlüyorum çokk aynı sen gibi seni çok iyi anlıyorum o yüzdennn hele bi kere daha hamişiin ilk aylarındaykene 5 gün yoktu kafayı yediydiimmm

ayy canım kıyamammm

ay bende kocamın pijamalarını giyip yatıom o yokken
bazende pijamalara sarılıp yatıom yemeden içmeden kesiliom

ondan dr verdiydi de midemi bulandırıyor yaaa

pilav sıcakkene makbulee iyi edersin bencede
bende bugün anneme gidecem diye yemeğe bakmıyom gidem hazıra konam :)
ohh rahatsın vallazemuszemus
ayyyyy canım aşkım kocacım 2 gündür yok çok özledim yaaaa
çok canım sıkılıo o yokken üffffffffff
neyseki Allahın izniyle yarın öğlen evde olur inşallah :Saruboceq:
ayyy canım yaaa cidden insanın eşi yanında olmayınca bi garip hissediyormafoldumben

iyi demşsin kıskaydirigubbakcemile5kullan valla hatta gıcıklığına kullan:jeyyar:

kızlar ben de gidiyim de yemek yapayım bari kociş kaçta gelir bilemiyorum saati de belli deil bizim herifin

güle güle özlem yorma kendini şeker

heee bide benden anlayış fedakarlık bekliyo sanki kendisi yapıyo daaaa...
aynen ben de bişey yiyemiyorum kociş yokken o da her defasında kızıyo bana artık hamilesin yemen lazım die ama aklıma yemek filan gelmiy ki o yokken ben de onun tarafında yatıyorum yatağın yastığına sarılıp da tişörtünü giyiyorum zırt pırt msj çekiyorum görünce cvp yazar die sorma şekerim ya aynı şeyler işte ama gelcekmiş seninki sıkma canını napalım iş güç işte

ayyy canım yaaa cidden insanın eşi yanında olmayınca bi garip hissediyormafoldumben

iyi demşsin kıskaydirigubbakcemile5kullan valla hatta gıcıklığına kullan:jeyyar:

kullancam zatii tüm izinlerimi hem de belki anlar değerimi kıl herifff benden öncekiler son dkya kadar çalıştılar da noldu sanki kıymet mi biliyo

Bakın beni üzmeyin kızlar yaa bugün tam 15 gün oldu biz kocişle ayrılalı, insallah doğuma yetişsinde baska sey istemiyommafoldumben

cersu sıkma canını şekerim ya ne ağlamsı bebek de etkleniyo bak
mart inş kavuşursun eşine cnm bi an önce, sağ salim, doğuma da gelir merak etme sen

ben de gidiyim de yemeğimi yapiim artıkk yoksa aç kalcaz bu akşama:)

hepinize iyi akşamlar ve iyi haftasonları kızlar. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. biz yarın son kez bir mahmutpaşaya gidicez kısmetse. hadi byeeee

Bakın beni üzmeyin kızlar yaa bugün tam 15 gün oldu biz kocişle ayrılalı, insallah doğuma yetişsinde baska sey istemiyommafoldumben

ayyy canlarım üzülmeyin yaaa inş.hep yanımızda olacaklarkaydirigubbakcemile5
benimki 1 saat geç kalsa hemen camda bekliyorum sizi anlıyabiliyorum yanii:1hug:

hakkaten insan kocasına alıştıktan sonra ne bir günü bir saat dahi uzak kalmak zulüm gibi geliyor
he kız rahatım valla hazır yemek gibisi yok :)))

heee bide benden anlayış fedakarlık bekliyo sanki kendisi yapıyo daaaa...
bırak yaa erkek değil mi ne anlarlar insan halinden iiyki bi müdürler haa

ayy sanada yazık yaaa
ya eşleri gemide çalışanlar ne ediyor onlarda senede bi kaç kere buluşuyor zor valla Allah yardımcınız olsun

yuh nan senede birkaç defamıakannehiradamın yüzünü unuturum beee o zaman:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…