yuh bee buna evlilik mi denir beearkadaşımdan biliyom eşi gemi teknisyenimi koordinatorumu ne haltsa işte ondan 4 keremi ne bi aradalar onlarınkide hayat mı beee
bende ufak ufak hazırlaniiyim
hadi hepinize şimdiden hayırlı iftarlar öpüldünüz opuyorumnanaktan
ayy alsın falla gıııı bana danan izmirimin gözünün yağını yiyeemm yaa kompedan egede var bi olmaz buralardaa
annecime söleyem de ebişim bize alsın gıı bayramda geliyo nasılsaa
kaç dene aldırak gıı zaten normal donlar da 2 lira
bak şunaaa
ayy benim de içim gidiii evdeki stokları giymeyi bilem özledim kaydirigubbakcemile3
olmamı gııı
bana da bana daçözdüm don işini annem alcak gelirkenee
tabii ki acıbadem gııııııBen anadolu yakasındayım ve işin aswlı bu iki hastane dışında biryerde düşünmüyorum, ikisinin fiyatlarıda makul geldi o yüzden şimdi dahada bir ikilemde kaldım belki fiyatlar seçmemi saglar diyodum ama oda olmadı
kızlar neslı aradı bıraz önce slm hepınıze gayet ıyımıs tatılde olsugu ıcın gıremıyorr karakızı var sızlerı merek etmıs bende duru bebegımız ıyı ama fatma bıraz rahatsız hala dedım ymarım yanlıs bılgı vermemısımdır
bende aldım yemekliği geldimm kaydirigubbakcemile2
çorba yapiim şimdii canım cektii :kedi::kedi:
aferim hamarat kız
bendemi çorba yapsam kuru kuru
yemekten bağrsaklarım kurudu nan
doğru bilgi vermişsin tatlım sen nerelerdesin kıs bu aralar heç göremiyorum seniii:mymeka:
aferin kıs sana ben bugün hiç uyuyamadımmafoldumbenoh iki saat uyumusum sositososito
ohhh ne güsel balık var haa menüde bayılırımcokacimcoookbende aldım yemekliği geldimm kaydirigubbakcemile2
çorba yapiim şimdii canım cektii :kedi::kedi:
kıs bırak dinlen işte bi iş yapmaitek ev süpürmedim daha baktım sıcak ev
dedim 1 saat sonra süpüreym ortalık topladım
gardrop içi felan düzenledim
aferim hamarat kız
bendemi çorba yapsam kuru kuru
yemekten bağrsaklarım kurudu nan
çalısıom cnm :kedi: :1rolleyes: vaktım olmuyo ya gırmeye gırsemde sıze yeısemıom :roflol:
çalısıom cnm :kedi: :1rolleyes: vaktım olmuyo ya gırmeye gırsemde sıze yeısemıom :roflol:
ama özletisin nan kendinii Şeniz
ohhh ne güsel balık var haa menüde bayılırımcokacimcoook
yaa ben çorbasız yemek yiyemiyorum hergün mutlaka olacak bugünde yöresel bi çorbam varzemuszemus
anam bu paraları nereye götüreceksen :roflol::roflol:
he yaaa mikserlik yapmasını özlemişim vallakaydirigubbakcemile3
bugün adamın biri durak harici atlamıs otobüsten
tabi soförle muavinde kızmıslar
bi sonraki dönüşlerinde elinde kocaman bir sopa arabaya atlayacak gerzek
soför hızlı davranıp kapıları kapattı
adamda sinirinden cama elindeki sopayla bir patlattıki sanki silah sesi cıkardı
ayyy cok korktum nann
yazık bi binse otobüse soförü mahvetcekti belki bizede vurcaktı sinirimden aglıyacaktım
öle deme hacı eksık mı bıtıo nan arab aalacak herif bebek gelıyo yavrum şimdi onunla ugrasıok şöle ucuz yollu bızı alcaz :lepi: pazanın yerı bellı :1ninca:anam bu paraları nereye götüreceksen :roflol::roflol:
opuyorumnanaktan bende özlım nan ama cok vaktım olmuyo bacımama özletisin nan kendinii Şeniz
he yaaa mikserlik yapmasını özlemişim vallakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?