benimde dolapta iglo balığım var onumu yapsam
amaaan ben en iyisi aşağı iniym havuza giriym serinlerim azcık
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy canım yaa çok geçmiş olsun fazla gezme haaa başına birşey gelmeden doğur şu çocuğubugün adamın biri durak harici atlamıs otobüsten
tabi soförle muavinde kızmıslar
bi sonraki dönüşlerinde elinde kocaman bir sopa arabaya atlayacak gerzek
soför hızlı davranıp kapıları kapattı
adamda sinirinden cama elindeki sopayla bir patlattıki sanki silah sesi cıkardı
ayyy cok korktum nann
yazık bi binse otobüse soförü mahvetcekti belki bizede vurcaktı sinirimden aglıyacaktım
sağol tatlım yarasın egemegel kızz itekiimm beraber yiyekk kendime 2 tane aldımdı zatii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy bende fena halde çorba hastasıyımdır yaaa delikafadulden benimkide yöresel heralde nan kaydirigubbakcemile3
doğur bakalım yiğidi göreceğiz o zaman:roflol::roflol:öle deme hacı eksık mı bıtıo nan arab aalacak herif bebek gelıyo yavrum şimdi onunla ugrasıok şöle ucuz yollu bızı alcaz :lepi: pazanın yerı bellı :1ninca:
opuyorumnanaktan bende özlım nan ama cok vaktım olmuyo bacım
hee :dilcikar: :dilcikar: mıkserım nan bu hamılelık ettı benı önce böle degıldım aplaaaaaaaa
hakettin nan çok çalıştın bugün hade benden sana izinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gel nan beraber girelim hava kararınca giriym zevkli oluohakettin nan çok çalıştın bugün hade benden sana izinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
söyle hadi söyleeedelikafaduldendelikafaduldengarılar size bişi dıycem nan ama bılıom kafa yaparsunuz benım lelmaz: söleyemmı
gel nan beraber girelim hava kararınca giriym zevkli oluo
nan sen dalmak yasak diodun nieki
öle dedin diye daha bi dalış yapamadım nan CADIARZU
garılar size bişi dıycem nan ama bılıom kafa yaparsunuz benım lelmaz: söleyemmı
sağol tatlım yarasın egeme
hacım ne çorbası yapacan gıı merak ettim şimdikaydirigubbakcemile3
:roflol:bağaaaa yok muuu
gel nan beraber girelim hava kararınca giriym zevkli oluo
nan sen dalmak yasak diodun nieki
öle dedin diye daha bi dalış yapamadım nan CADIARZU
heee walla enesin yüzünden mahrumiyet bölgesine düştümkafamçokkarıştısöle gııı geçmeyiz gülümm opuyorumnanaktan
ezogelin yapiim nan ben mercimekten daha çok sevim onuu :lepi:
sen enese bakinn hacı sağa izin yokk kaydirigubbakcemile3
heee gııı gelirdim vallaa :sinifsinif::sinifsinif:
dr.dedi banadaa bebişin kordonu neyin kopar dedii allah korusun :Saruboceq: bende heç dalamadım nann şölee cuuuuupppp kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hasta olmamda midemi üşütebilirim yaaaaaa
sölesene canlizzzz
seneye dalarız artık cap cup kaydirigubbakcemile3heee gııı gelirdim vallaa :sinifsinif::sinifsinif:
dr.dedi banadaa bebişin kordonu neyin kopar dedii allah korusun :Saruboceq: bende heç dalamadım nann şölee cuuuuupppp kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
söyle hadi söyleeedelikafaduldendelikafadulden
nann hasta olup gelme bak:mymeka:
kız haklısın vala ne anlarlar halden kendisinin çocuğu yok anlamıyo hamile karının halinden ona eğlence geliy tabiiiihakkaten insan kocasına alıştıktan sonra ne bir günü bir saat dahi uzak kalmak zulüm gibi geliyor
he kız rahatım valla hazır yemek gibisi yok :)))
bırak yaa erkek değil mi ne anlarlar insan halinden iiyki bi müdürler haa
ayy sanada yazık yaaa
ya eşleri gemide çalışanlar ne ediyor onlarda senede bi kaç kere buluşuyor zor valla Allah yardımcınız olsun
he valla benm bi tanıdık da var senede iki kez gidiy eve gemici o da askerarkadaşımdan biliyom eşi gemi teknisyenimi koordinatorumu ne haltsa işte ondan 4 keremi ne bi aradalar onlarınkide hayat mı beee
kız kenayaa noluy sanaaaaa bacımm cevşen filan tak ayol okuyup çık evden yada en iyisi sen çıkma evden nolur nolmazzzbugün adamın biri durak harici atlamıs otobüsten
tabi soförle muavinde kızmıslar
bi sonraki dönüşlerinde elinde kocaman bir sopa arabaya atlayacak gerzek
soför hızlı davranıp kapıları kapattı
adamda sinirinden cama elindeki sopayla bir patlattıki sanki silah sesi cıkardı
ayyy cok korktum nann
yazık bi binse otobüse soförü mahvetcekti belki bizede vurcaktı sinirimden aglıyacaktım
ben tarhana yapçam bacım mesela hem daha pratik oluyo daha çabuk pişiy ben de üşeniyom kociş de çok seviy tarhanayı da ordan yırtıyorum:) yarım saatim var kalkıcam sonra kociş 8de gelcekmiş eve çorbayı yaparım işteheeeee ne çorbası yapsam acaba
mercimekmi tarhanamı üfffffff
çokta üşeniom yaw
benim bi müsterı vardı rahat 7 senedır tanıyom 8 aylık oglu var onunda gecen aradı canliz bebek bezivar benım oglanın getırsem sen kullanırmısın diye tamam getır kullanırım tabı dedım kaydirigubbakcemile3 kocasıda kozmatıkcı onun bugun ıkı poşet bez getırmıs benım oglana dalının sabunu losyonu sebometın sampuanı pısık kremı sabunu gögüs pedı gögus kremı felanhıc kullanılmamıs getırmıs onun kocasına esantıonda cok gelıyo ya lülülülülülü yanı anlayacanız benım oglan heryerden kısmetlı velet yaaa
ama bende hıc öle burnu buyuk degılımdır yanı samımı gördugundende getırmıs sag olsun dalga gecmeyın nan vuruum haaaaaaa :mymeka:
benim bi müsterı vardı rahat 7 senedır tanıyom 8 aylık oglu var onunda gecen aradı canliz bebek bezivar benım oglanın getırsem sen kullanırmısın diye tamam getır kullanırım tabı dedım kaydirigubbakcemile3 kocasıda kozmatıkcı onun bugun ıkı poşet bez getırmıs benım oglana dalının sabunu losyonu sebometın sampuanı pısık kremı sabunu gögüs pedı gögus kremı felanhıc kullanılmamıs getırmıs onun kocasına esantıonda cok gelıyo ya lülülülülülü yanı anlayacanız benım oglan heryerden kısmetlı velet yaaa
ama bende hıc öle burnu buyuk degılımdır yanı samımı gördugundende getırmıs sag olsun dalga gecmeyın nan vuruum haaaaaaa :mymeka:
ayy kenyaa sende var bi haller haa bi kursun felan döktür nann :Saruboceq:
ben tarhana yapçam bacım mesela hem daha pratik oluyo daha çabuk pişiy ben de üşeniyom kociş de çok seviy tarhanayı da ordan yırtıyorum:) yarım saatim var kalkıcam sonra kociş 8de gelcekmiş eve çorbayı yaparım işte
bari hazır bulsun herif
ben de yemeğimi yaptım geldim azcık bakem dedim bizim karılar napıyoo
ayy canım yaa çok geçmiş olsun fazla gezme haaa başına birşey gelmeden doğur şu çocuğulmaz:
sağol tatlım yarasın egeme
hacım ne çorbası yapacan gıı merak ettim şimdikaydirigubbakcemile3
doğur bakalım yiğidi göreceğiz o zaman:roflol::roflol:
:roflol:bağaaaa yok muuu
kız kenayaa noluy sanaaaaa bacımm cevşen filan tak ayol okuyup çık evden yada en iyisi sen çıkma evden nolur nolmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?