2009 Kasm Anneleri

ayy canım yaa çok geçmiş olsun fazla gezme haaa başına birşey gelmeden doğur şu çocuğulmaz:
gel kızz itekiimm beraber yiyekk kendime 2 tane aldımdı zatii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy bende fena halde çorba hastasıyımdır yaaa delikafadulden benimkide yöresel heralde nan kaydirigubbakcemile3
sağol tatlım yarasın egeme
hacım ne çorbası yapacan gıı merak ettim şimdikaydirigubbakcemile3
doğur bakalım yiğidi göreceğiz o zaman:roflol::roflol:
hakettin nan çok çalıştın bugün hade benden sana izinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol:bağaaaa yok muuu

hakettin nan çok çalıştın bugün hade benden sana izinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gel nan beraber girelim hava kararınca giriym zevkli oluo
nan sen dalmak yasak diodun nieki
öle dedin diye daha bi dalış yapamadım nan CADIARZU

garılar size bişi dıycem nan ama bılıom kafa yaparsunuz benım le lmaz: söleyemmı
söyle hadi söyleeedelikafaduldendelikafadulden

nann hasta olup gelme bak:mymeka:

garılar size bişi dıycem nan ama bılıom kafa yaparsunuz benım le lmaz: söleyemmı

söle gııı geçmeyiz gülümm opuyorumnanaktan

sağol tatlım yarasın egeme
hacım ne çorbası yapacan gıı merak ettim şimdikaydirigubbakcemile3
:roflol:bağaaaa yok muuu

ezogelin yapiim nan ben mercimekten daha çok sevim onuu :lepi:
sen enese bakinn hacı sağa izin yokk kaydirigubbakcemile3

heee gııı gelirdim vallaa :sinifsinif::sinifsinif:
dr.dedi banadaa bebişin kordonu neyin kopar dedii allah korusun :Saruboceq: bende heç dalamadım nann şölee cuuuuupppp kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

heee walla enesin yüzünden mahrumiyet bölgesine düştümkafamçokkarıştı
hasta olmamda midemi üşütebilirim yaaaaaa
sölesene canlizzzz

hee işte üşütmeden gel havadan nem kapıyon vallakaydirigubbakcemile3

heee gııı gelirdim vallaa :sinifsinif::sinifsinif:
dr.dedi banadaa bebişin kordonu neyin kopar dedii allah korusun :Saruboceq: bende heç dalamadım nann şölee cuuuuupppp kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
seneye dalarız artık cap cup kaydirigubbakcemile3

söyle hadi söyleeedelikafaduldendelikafadulden

nann hasta olup gelme bak:mymeka:

benim bi müsterı vardı rahat 7 senedır tanıyom 8 aylık oglu var onunda gecen aradı canliz bebek bezivar benım oglanın getırsem sen kullanırmısın diye tamam getır kullanırım tabı dedım kaydirigubbakcemile3 kocasıda kozmatıkcı onun bugun ıkı poşet bez getırmıs benım oglana dalının sabunu losyonu sebometın sampuanı pısık kremı sabunu gögüs pedı gögus kremı felanhıc kullanılmamıs getırmıs onun kocasına esantıonda cok gelıyo ya lülülülülülü yanı anlayacanız benım oglan heryerden kısmetlı velet yaaa
ama bende hıc öle burnu buyuk degılımdır yanı samımı gördugundende getırmıs sag olsun dalga gecmeyın nan vuruum haaaaaaa :mymeka:

kız haklısın vala ne anlarlar halden kendisinin çocuğu yok anlamıyo hamile karının halinden ona eğlence geliy tabiiii

arkadaşımdan biliyom eşi gemi teknisyenimi koordinatorumu ne haltsa işte ondan 4 keremi ne bi aradalar onlarınkide hayat mı beee
he valla benm bi tanıdık da var senede iki kez gidiy eve gemici o da asker

kız kenayaa noluy sanaaaaa bacımm cevşen filan tak ayol okuyup çık evden yada en iyisi sen çıkma evden nolur nolmazzz

heeeee ne çorbası yapsam acaba
mercimekmi tarhanamı üfffffff
çokta üşeniom yaw
ben tarhana yapçam bacım mesela hem daha pratik oluyo daha çabuk pişiy ben de üşeniyom kociş de çok seviy tarhanayı da ordan yırtıyorum:) yarım saatim var kalkıcam sonra kociş 8de gelcekmiş eve çorbayı yaparım işte
bari hazır bulsun herif

ben de yemeğimi yaptım geldim azcık bakem dedim bizim karılar napıyoo

nan ne kadar ballısın nan ne güsel işte kadın ne düşünceliymiş

bacım ne dalga geçecez Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin benim de bebe telsizini bi tanıdık verdi hiç kullanamamış ablam da oto koltuğunu kangurusunu vercek bi de kullanılmamış bi paket bez getirdi onunki hemen büyümüş de boşa almış yazık nolcak kızım valla kısmetli senin oğlan maaşallah nazar değmesinnnnn

tarhanada ne güsel kokar yaw benimki ev tarhanası anamla ananem yapmış
daha karar vermedim nasılsa yalnızım her saat yapıp içebilirim kaydirigubbakcemile3

walla yaa iki gündür ne bu böle b,lmem hayırlısı ile dogursam bariii

kenyam sen çok gezion nan otur nan azcık
aboooooo alışveriş delisi oldu ayakta doğuracan nan
Allahım korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…