2009 Kasm Anneleri

maşallah yakışıklı oğluşuna nazlıcım. benimki gibi biraz iri kıyım galiba.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Aynen öyle wannam tosuncuk kendisi kaydirigubbakcemile3 Bu yaz hele aldı başını gidiyor buradaki spor klubune yazdırırım tekrar okul dönemindede azıcık verir kilo normale döner sanırım yoksa tam tosuncuk olacak :asigim: :roflol:

ya insan azcıkta temzilik yapsa dinlenerekte yapsa yoruluyo püffffff
bu köy kadınlarına helal olsun vallaha herkül gibiler mübarek
ne kadar narin yetişmişiz beeeeeeeeeeeee laelaelaelaelae

:lepi::lepi:

Kesinlikle yoruluyoruz cnm..Azıcık fazla birşey yapsam tamam doğruu yatak iflah olmuyorum gerçi Doğada iyiydim ben yerlere kadar siler sonra butiğe geçer bir sürü mal satardım gece 9,30 eve geçerdim yemek iş güç saat 1-2 yatardım.. performansa bakın birde şimdiye bakın tık yokkafamçokkarıştı

ben en son halı sildim herkülümya diz kapaklarıma kan oturdu ayağım bacağım şişmedik yerim kalmadı tövbe ettim

bence yediklerimizden de kaynaklanıyor
hep hormonlu ne alsak
doğal bişey mi kaldı
hava desen temiz deil
stres çok
bi kısmımız çalışıyoruz patronla müdürle uğraşıyoruz eve stres yüklü geliyoruz maalesef
bide evde iş yapmaya kalkıyoruz olanlar oluor işte
artık her yer radyasyon doldu

gerçek bu maalesef sonra da dayanıklılığımız azalıyor
bu da bence gayet normal

yahu halı malı silmeyin verin yıkamaya yıkansın gelsin tertemiz ben öyle yapıcam az daha geçsin die bekliyorumama geldi zamanı bi de temizlikçi alcam eve pencere kapı ne varsa silsin şu bebe odası bitsin de yavaş yavaş bitircem işleri inş.

diyorum ya işte iki poşet taşıdım pırtladı hemoroit ya zorlamaya gelmiyo belim de kopuyo of çok mu nanemollayız ama ne bileyim normaldir heraldeeeee

bu haftalarda ağırlaşıyoz demekki bende bel fıtığı başlangıcıda var
kilo arttıkça belim zonkluyo hemeroitte çok feci bendede var gbi bişeyde görünmüo ama

ben en son halı sildim herkülümya diz kapaklarıma kan oturdu ayağım bacağım şişmedik yerim kalmadı tövbe ettim

offfff kıyamam yaa boşver cnm böyle olunca ne yapası geliyor insanın nede başka birşey dikkat edelim az kaldı belli bir süre nasılsa eninde sonunda işlerimize sahip çıkanda yapanda bizizyerimseniben

Haklısın canım birde hareket alanımızı genişletmiyoruz elde çamaşır bulaşık vs hiç biri yok vücut zaten olabildiğince az işe alışıyor işyerlerinde ya oturarark çalışıyoruz ya sabit bir iş yine aynı durum hareketsizlikte bizde halsizliğin artmasını yoğunlaştırıyor...
Dediğim gibi olsun varsın şurada nekadarlık bir dönemimiz kaldı Allah nasip ederse yeniden fazlasıylaaa bu günleri arayacak derece de işlerimizin başına döneceğiz keyfini çıkartalımmkaydirigubbakcemile3

bu haftalarda ağırlaşıyoz demekki bende bel fıtığı başlangıcıda var
kilo arttıkça belim zonkluyo hemeroitte çok feci bendede var gbi bişeyde görünmüo ama

canm bende ilk çıktığında baya canım yanmıştı sonra çıktığını hissediyorum makatta doluluk hissi oluyor zorlayınca kendimi bi de beslenmeye dikakt etmezsem hemen çıkıyor meret, geçmesi için de pek bişey yapamıyorum maalesef sabahları aç karnına ılık su içip kayısı yiyorum bide armut gibi şeyler asla yemiyorum çikolata da hemoroiti tetikliyomuş ama kesemedim ben dayanamam çikolata olmazsa. çok ayakta kalmak veya çok oturmak da hemoroide neden olyuomuş yani bi dünya etkene bağlı olarak çıkıyo maalesef. bende de çok ufak elime geliyo ama bunun bi iç bi de dış şekli varmış bende dışta çıkıyo üç kez çıktı ya her çıkışında da bir hafta kadar devam ediyor ilk çıktığında oturup kalkamamıştım şimdi dikkatle oturup kalkıyorum yapacak bişey yok dr arada çıkar kaybolur gayet normal hamilelerin çoğunda çıkıyor son aylarda dedi inş sonra çıkmaz arkadaşım napalım katlancaz şurda ne kadar kaldı kiii
ağırlaşıyoruz artık daha da zorlanıcaz gibi görünüyo
amaaan fıtık da zor bi önlemini al bari eğilirken filan çok dikkat et
canının kıymetini bil vurma kendini paso işe

haklısın nazlı sabır işte analığın ilk şartı eee biz de anne adayları olarak ilk bunu öğreniyoruz sanırım:)

Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin, bebelerimiz de iyi olsun da gerisi gelir nasılsa...

ya bazen dikkat ediorum bazende unutuyorum canım bak doktorum sabah aç karna ılık su ve bir kaşık zeytinyağı iç çok iyi gelir dedi çikolatasız bir günüm yok benim yaaa 3 kg fazlam var onuda çikolatadan aldım zaten

he ben d eher gün dondurma çikolata yediğim ay 4 kilo alıverdim çok fena bişey yaaa
şimdi dizginlemeye çalışıyorum boğazımı bu sefer de sanki az yiyorum da bebek de az besleniyo kilosu da az olcak gibi geliyo
arkadaşlar da korkutuyor açıkçası bebeğin az kilolu olcak ye biraz diye ne bileyim yaaaa korkuyorum işte..
zeytinyağını da ilk çıktığında baya içtim kaşık kaşık:)
ama kayısı kurusu da iyi geliyor canım
ben de unuttuydum da o kendini hatırlatıyor işte artık çıkmaz heralde diyordum ama çıkıyor gene bu aylarda normalmiş ama ya

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik ve hazırlıklar bu arada nazlı oglusun cok yalısıklıymış allah bagışlasın insallah bizde ogluslarımızın o gunlerini görürüz :Saruboceq:

slm nazlııı

fena deil herkes ağırlaştı işte

inş cnm görürüzzzz bebelerimizin büyüdüğünü sağlıcaklaaaaa

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik ve hazırlıklar bu arada nazlı oglusun cok yalısıklıymış allah bagışlasın insallah bizde ogluslarımızın o gunlerini görürüz :Saruboceq:

.Hoşgeldinn adaşım ne olsun dombili dombili sıcaklar otur kalk zorla yol alıyoruz işte:) Oğluşumla çok teşekkür ederiz teyzesi Rabbim hepimize göstersin inşallahh..
slm millet ben geldim şöyle geçmişten özete bakıp geliyim

Hoşgeldin küçük annem benim a.s. a.s.

Bu arada odayı boşaltıyorum yavaş yavaş ve oğluşuma bakıyorum ara ara pc ye gelip bakıyorum .Sık yazamadığım için kusuruma bakmayın yerimseniben

bebişleriniz kacar gr oldu benimki 1620 gr olmuş en son salı gitmiştik doktora 18 gunde sadece 100 gr almış ondan once 15 gunde 400 gr almıştı.şimdi eşimle annem başımda durmadan yemiyosun cocuk kilo almamış hatta annem bana kedi yavrusumu dogurcan diyo sizinkiler ne kadarlık oldular kızlar bu arada 32. haftadayız 1620 gr

hoşgeldin wannam özlettin kendiniŞeniz
ayy kıyamam hasta mı oldu bıdığımız neyse annesi ona bi bakaar kalkar yerinden çok geçmiş olsuuun
ayrıca maş.doğamıza geleceğin manken adayı olarak görüyorumnazar değecek yavrucağa nasılda poz vermiş
slm itek kimseler yok konuşan
hee herkes alışverişe attı heralde kendini:roflol:

hoşbulduk ablacıım
bende enesin bebeklik kıyafetlerini çıkardım bugün sayılarına bakıyımda ona göre alışveriş yapacağım kısmetse ohh bee benim bıdığımında eşyaları alınacak sonunda:roflol:kaydirigubbakcemile3

oohhh çookkk şükürrr...
nasıl sevindim anlatamam nazlıcıam...ben de ağladım okurken...canım siteye girmek bile istemiyodu inan...ama şimdi çok rahatladımmm...kaydirigubbakcemile3

şekercim sen eleviti ve magnezyumu ne zaman içiyosun ???

canım ben de çarş gittim doktora 29+1 idi o zaman kilosu 1376 çıkmıştı çevremdekiler de eşim de yemiyosun die çemkiriyo bana ama ben yiyorum ya daha fazla yiyemem ki zaten eskiden de iştahsızdım anca yemeye alıştım ben ağzım hiç durmuyo sürekli meyve filan yiyorum bence normal cnm hem ultrasonda kilosu tam ölçülmeyebilir yanlış ölçüyo işte bana da arkdşlarım minnacık hastalıklı bişey doğurcan deyip duruyorlar insanın morali bozuluyo valla ama ben internetten k.kocatepenin sayfasından baktım hafta ile kilo uyumlu dr da normal diyor napalım şişman çocuk sağlıklı çocuk demek değil ki doğsun da ben ona nası kilo aldırıyom baaakkk:)

bacım bozma moralinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…