maşallah yakışıklı oğluşuna nazlıcım. benimki gibi biraz iri kıyım galiba.kaydirigubbakcemile3
ya insan azcıkta temzilik yapsa dinlenerekte yapsa yoruluyo püffffff
bu köy kadınlarına helal olsun vallaha herkül gibiler mübarek
ne kadar narin yetişmişiz beeeeeeeeeeeee laelaelaelaelae
:lepi::lepi:
Kesinlikle yoruluyoruz cnm..Azıcık fazla birşey yapsam tamam doğruu yatak iflah olmuyorum gerçi Doğada iyiydim ben yerlere kadar siler sonra butiğe geçer bir sürü mal satardım gece 9,30 eve geçerdim yemek iş güç saat 1-2 yatardım.. performansa bakın birde şimdiye bakın tık yokkafamçokkarıştı
diyorum ya işte iki poşet taşıdım pırtladı hemoroit ya zorlamaya gelmiyo belim de kopuyo of çok mu nanemollayız ama ne bileyim normaldir heraldeeeee
ben en son halı sildim herkülümya diz kapaklarıma kan oturdu ayağım bacağım şişmedik yerim kalmadı tövbe ettim
bence yediklerimizden de kaynaklanıyor
hep hormonlu ne alsak
doğal bişey mi kaldı
hava desen temiz deil
stres çok
bi kısmımız çalışıyoruz patronla müdürle uğraşıyoruz eve stres yüklü geliyoruz maalesef
bide evde iş yapmaya kalkıyoruz olanlar oluor işte
artık her yer radyasyon doldu
gerçek bu maalesef sonra da dayanıklılığımız azalıyor
bu da bence gayet normal
bu haftalarda ağırlaşıyoz demekki bende bel fıtığı başlangıcıda var
kilo arttıkça belim zonkluyo hemeroitte çok feci bendede var gbi bişeyde görünmüo ama
canm bende ilk çıktığında baya canım yanmıştı sonra çıktığını hissediyorum makatta doluluk hissi oluyor zorlayınca kendimi bi de beslenmeye dikakt etmezsem hemen çıkıyor meret, geçmesi için de pek bişey yapamıyorum maalesef sabahları aç karnına ılık su içip kayısı yiyorum bide armut gibi şeyler asla yemiyorum çikolata da hemoroiti tetikliyomuş ama kesemedim ben dayanamam çikolata olmazsa. çok ayakta kalmak veya çok oturmak da hemoroide neden olyuomuş yani bi dünya etkene bağlı olarak çıkıyo maalesef. bende de çok ufak elime geliyo ama bunun bi iç bi de dış şekli varmış bende dışta çıkıyo üç kez çıktı ya her çıkışında da bir hafta kadar devam ediyor ilk çıktığında oturup kalkamamıştım şimdi dikkatle oturup kalkıyorum yapacak bişey yok dr arada çıkar kaybolur gayet normal hamilelerin çoğunda çıkıyor son aylarda dedi inş sonra çıkmaz arkadaşım napalım katlancaz şurda ne kadar kaldı kiii
ağırlaşıyoruz artık daha da zorlanıcaz gibi görünüyo
amaaan fıtık da zor bi önlemini al bari eğilirken filan çok dikkat et
canının kıymetini bil vurma kendini paso işe
merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik ve hazırlıklar bu arada nazlı oglusun cok yalısıklıymış allah bagışlasın insallah bizde ogluslarımızın o gunlerini görürüz :Saruboceq:
slm millet ben geldim şöyle geçmişten özete bakıp geliyim
hoşgeldin wannam özlettin kendiniŞenizselam kızlar. geride kalmış 100 bin sayfayı tek tek okuyamıycam. umarım tüm anne adayları ve kuzuları iyidir. gerçi facebooktan karakızın haberini aldım üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah.
onun dışında var mı bilmem gereken önemli bir olay?opuyorumnanaktan
ayy kıyamam hasta mı oldu bıdığımız neyse annesi ona bi bakaar kalkar yerinden çok geçmiş olsuuunHoşbuldum Edammm birtanem benim biryandan Doğa azıcık keyifsiz onun karnını doyurdum karşımda yatıyor şimdi hafif üşüttü sanırım takibe aldım ilacınıda içirdim inşallah toparlar bugün..
Sen napıyon nasılsın cnm? :1hug: opuyorumnanaktan
hee herkes alışverişe attı heralde kendini:roflol:slm itek kimseler yok konuşan
.Hoşgeldinn adaşım ne olsun dombili dombili sıcaklar otur kalk zorla yol alıyoruz işte:) Oğluşumla çok teşekkür ederiz teyzesi Rabbim hepimize göstersin inşallahh..
Hoşgeldin küçük annem benim a.s. a.s.
Bu arada odayı boşaltıyorum yavaş yavaş ve oğluşuma bakıyorum ara ara pc ye gelip bakıyorum .Sık yazamadığım için kusuruma bakmayın yerimseniben
Edammm şimdi Karakızzımla görüştümmmhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Sesi harikaaaa:hooray: Hastaneden çıkmış keyfi süperrr tansiyonu kontrolde düzeliyor evindeymiş zaten şimdiiiiiiiiiiiii Durumuzun yanına gidiyor onu görecekmiş Duruda kilo almış verdiklerinide toparlamış yoğun bakım aleti çıkarılmış sadece sadeceee küvezdeymiş Allaha emanet Pamuk prenses nasıl mutlu oldum anlatamam ayyyy sev inçten ağlıyorum ben yaaaaaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben de günde bir magnezyumbir elevit bir kan hapı alıyorum bir kutu da kalsiyum kullandıydım ama bitince vermedi doktor ayrıca kalsiyum, sonra magnezyumu da azalttı belki ondan bu ağrılar ama normal de olabilir tabii ben de ağırlaştığımı hissediyorum şükür bir sıkıntı yok ama şu anda bile sırtım nasıl ağrıyor uzansam iyi olcak heralde
bebişleriniz kacar gr oldu benimki 1620 gr olmuş en son salı gitmiştik doktora 18 gunde sadece 100 gr almış ondan once 15 gunde 400 gr almıştı.şimdi eşimle annem başımda durmadan yemiyosun cocuk kilo almamış hatta annem bana kedi yavrusumu dogurcan diyo sizinkiler ne kadarlık oldular kızlar bu arada 32. haftadayız 1620 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?