bebişleriniz kacar gr oldu benimki 1620 gr olmuş en son salı gitmiştik doktora 18 gunde sadece 100 gr almış ondan once 15 gunde 400 gr almıştı.şimdi eşimle annem başımda durmadan yemiyosun cocuk kilo almamış hatta annem bana kedi yavrusumu dogurcan diyo sizinkiler ne kadarlık oldular kızlar bu arada 32. haftadayız 1620 gr
oohhh çookkk şükürrr...
nasıl sevindim anlatamam nazlıcıam...ben de ağladım okurken...canım siteye girmek bile istemiyodu inan...ama şimdi çok rahatladımmm...kaydirigubbakcemile3
şekercim sen eleviti ve magnezyumu ne zaman içiyosun ???
canım ben de çarş gittim doktora 29+1 idi o zaman kilosu 1376 çıkmıştı çevremdekiler de eşim de yemiyosun die çemkiriyo bana ama ben yiyorum ya daha fazla yiyemem ki zaten eskiden de iştahsızdım anca yemeye alıştım ben ağzım hiç durmuyo sürekli meyve filan yiyorum bence normal cnm hem ultrasonda kilosu tam ölçülmeyebilir yanlış ölçüyo işte bana da arkdşlarım minnacık hastalıklı bişey doğurcan deyip duruyorlar insanın morali bozuluyo valla ama ben internetten k.kocatepenin sayfasından baktım hafta ile kilo uyumlu dr da normal diyor napalım şişman çocuk sağlıklı çocuk demek değil ki doğsun da ben ona nası kilo aldırıyom baaakkk:)
bacım bozma moralinii
canım ben de çarş gittim doktora 29+1 idi o zaman kilosu 1376 çıkmıştı çevremdekiler de eşim de yemiyosun die çemkiriyo bana ama ben yiyorum ya daha fazla yiyemem ki zaten eskiden de iştahsızdım anca yemeye alıştım ben ağzım hiç durmuyo sürekli meyve filan yiyorum bence normal cnm hem ultrasonda kilosu tam ölçülmeyebilir yanlış ölçüyo işte bana da arkdşlarım minnacık hastalıklı bişey doğurcan deyip duruyorlar insanın morali bozuluyo valla ama ben internetten k.kocatepenin sayfasından baktım hafta ile kilo uyumlu dr da normal diyor napalım şişman çocuk sağlıklı çocuk demek değil ki doğsun da ben ona nası kilo aldırıyom baaakkk:)
bacım bozma moralinii
yani boş yere stres yapmamak lazım bebeğe de yansıyo bu stresler kızlar
boşverin doğcak nasılsa
önemli olan sonrasııı
evet ya benm annem hep çocuk şişman olmamalı eti sıkı olmalı der:) haklıdır heralde eski zaman insanı ne de olsa kadıncağız 70 yaşındaaabende takip ediyorum ordan normal haftasına gore ama anlatamıyorsunki sanki kilolu olunca iyi olcakmış gibi geeliyo onlara halbuki saglıklı olmaları önemli benim kuzenimin bi oglu var 16 aylık oldu 18 kilo cocugu tasıyamıyorlar ben artık sevmek için kaldıramıyorum onu gordukce benimki zayıf olsun diye dua ediyorum onu bide tasıması var dimi
he ona üşenmedin mi ben de kalkıcam ama üşeniyorum aynı şey bende de var zorlamaya gelmiyo artık valla belim kopuyoayyy bu aralar çok tembelleştim yaa evde ekmek kalmamış markete inmeye üşendim buzluktan börek çıkarıp onu fırınlayıp yedimkaydirigubbakcemile3
doğumdan sonra güzel emerse hemen kilo alıyorlar tek sağlıklı olsunda kilosu az olsun benim dayımın bebeği doğduğunda hiç kilo almıyordu dr.a götürdüler kalbi delik dedi haftaya ameliyat olacak yavrucak onun için kiloyu falan boşverin önemli olan sağlıklı olması
evet ya benm annem hep çocuk şişman olmamalı eti sıkı olmalı der:) haklıdır heralde eski zaman insanı ne de olsa kadıncağız 70 yaşındaaa
he ona üşenmedin mi ben de kalkıcam ama üşeniyorum aynı şey bende de var zorlamaya gelmiyo artık valla belim kopuyo
ay gecmiş olsun tabi onemli olan saglıklı olmaları insallah saglıcakla alırız kucagımıza bebişlerimizi
itek geçmiş olsun cnm ayy ne zor ya haklısın evet önemli olan sağlık kilo deil ama çevremizdekiler de bazen bizim hamişken ne kaa hassas olduğumuzu buluttan nem kaptığımızı unutup ters şeyler söylüyorlar kırıyorlar insan ister istemez kafayı takıyo ben de takıyorum bazen sanki bebem sağlıksız olcak da bunun tek sebebi de benm çevremdekilere göre az yememmiş gibi geliyor ama aslı astarı yok bu düşüncenin farkındayım
itek canım ii dinlen bugün ya temizliği posta posta yapsaydın keşkeee
artık yürürken bile yoruluyoruz sıcak da havalar hla
ben sabah işe gittim öğlende zor attım kendimi eve güneş tepemde beynim kaynadı sanki
Allahtan bugün sondu
sağol tatlııım çevrendekilere hiç kulak verme daha bunlar nekiiiiiii
sen birde doğumdan sonra gör neler diyecekler yok şöyle yap yok böyle yap insanı sinir ediyorlar ama sen herkese kulağını tıka kendi bildiğini yap
sorma nazlııı ya napçaz bilmiyorum bide sıcağı biz daha çok hissediyoruz ya yanıyoruz resmen
çok ince de giyinemiyorum üşürüm belki die
ama bugün çorap giymedim yeter artık pişiyorum:)
off benim belim çok ağrıyo kalkıp bi tatlı yapıcam sonra da uzanıcam kociş yapçak bugün yemeği ben yırttım yani
kendinize iyi bakın hanımlarrr
bebişlere de iyi bakınnn
stres yapmayın e miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?