2009 Kasm Anneleri

hadi byyy canııım

ben kaçtım canlarım annemlere gideceğiz bıdıklara ve kendinize iyi bakın byyyyyy

selamm kuşlarrr
ayy bi dışarı çıkim dedim baygınlık geçircektim heee akannehir
tansiyon falan kalmadı heral eve geldim 2 şişe su içip sızmışıımmm kafamçokkarıştı
şimci uyandım bi duş aldım rahatladımmm

kızlarr neden sesiniz cıkmıyor yaa
bugün kendime iki lohusa hamiş kilodu 1 tanede hamile sütyeni aldım
doktoruma gittim bebişimizi gördüm
sükür dönmüş bebiş
suanda normal dogum görünüyor
dişetlerim kanıyor diyede elevit verdi c vitamini alman gerekiyor dedi
bakalım gercekten kilo aldırıyormu bu elevit

banada elevirt vermişti ama hiç kullanamdım bu yüzden güçsüz kaldım ve serum taktım kaç gün bebişin nasıldı

offf bugün çok sıcakk...!
valla kenya ben elevite başladığım hafta poff diye şiştim ama dr.uma bi türlü kabul ettiremedim :)
yaa kaç gündür çok yoruldum...bebiş odası yapacağımız yeri misafir odası olarak kullanıyoduk bi gardıropla yatak vardı...yatağı başka odaya aldık...gardırop hiçbi yere sığmıyo gidici gibi görünüyo... badanacıdan haber bekliyoruz yarın gelirse oda boyanıcak...ikeadan aldığımız mobilyalar kutuların içinde bekliyo onlar monte edilicek...evin her yerinde bebişin eşyaları var...bir taraftan hastane çantasını hazırlamaya uğraşıyorum götüreceklerimi yıkadım etiketlerini falan söktüm... dolaplar kurulunca hepsini yıkar üütülerim...e bi taraftan da temizlik lazım ev aldı başını gidiyo....
yardım edenim de yok...bi de ne işin var napıyosun ki demiyolar mı deli oluyorum yaa... zaten sıcak bi yandan göbiş bi yandan 5 dk da yapacağım işi yarım saatte yapıyorum...yaa ben hemen nefes nefese kalıyorum siz de mi öylesiniz ??

ayyy kenyacım gözün aydın... inş benimki de döner :CüvCüv: kaç gündür hareketlenince hemen işi gücü bırakıp karnımı dinliyorum belki dönerken anlarım diye kaydirigubbakcemile3 ama daha tık yok kafası yukarda dışardan bile belli oluyo bazen :asigim:

ben de emzirme sutyeni aldım 2 tane ...bi de çarş günü yeşilköy pazarına gitmiştim orda dağ gibi bi iç çamaşırı tezgahına elimi atmamla emzirme sutyeni bulmam bir oldu :lepi: bi tane varmış onu da ben bulmuşum bedeni de uyuyodu aldım hem de 5 tl ya... valla nerdeyse aldıklarımdan güzel :)) gaza gelip hamile kilodu da aradım ama onlar 10-12 tlydı zaten mağazalarda da o fiyat...

bugün markette bebek bezi gördüm 98 li primanın 22,90 dı ...alsa mıydım yaa size sormadan karar veremedim :uhm: sırnaşık şey :teytey:

yaa ben 31 haftalık oldum 7 kilo aldım dedim ehh iyi dedi bu doktorum
bursadakide 5 kilo daha alabiilirsin dedi
hepsi cakısıyo birbirleriyle
ama 7. ay en fazla kilo alınan aymıs
neyse atlattık inş. içicem yaa alırsamda alıcam artık kilo :)
yaa bu oda acma işi insanı gercekten zorluyo yaa
bizim badana perde ve parke işi tamam geriye bir mobilyası kaldı oda sipariş verdikten 1 hafta sonra elinde oluyor
banada aynı seyi söylüyorlar aman ne işin var diye :)
bende artık zorlanıyorum iş yaparken merdiven cıkmak ve egilmek beni mahvediyo
onun dısında iyi hissediyorum sükür yaa

ayy dün aksam bi agrı hissettim kasıgımda noldu yaa döndümü acaba dedim bugun doktorum dönmüş dedi herhalde hissettiğim buydu
bende emzirme sütyenini 12 dedi 10 aldım ama hiç güzel oturmadı begenmedim değiştiricem göğüs kısmını dolduramadım uçları bos kaldı yaa sende denedinmi
ben bez almadım daha ama prima alıcam fiyatını bilmiyorum ama o civarlarda herhalde bide yeni dogan al 3 6 kilo arası olanlardan diğerleri kullanılmıyormus

valla bend e içmesem mi diye düşündüm başta ama benim bünye çok sağlam diil zaten bebişe bişey olursa diye cesaret edemedim 3 kg 5 kg fazla alayım kızım sağlıklı olsun da gerisi önemli diil...

nazlicim, valla bizde de ayni sorun. iyice tosunlasti benim kide. napicaz bilemiyorum. okullar acilinca verir insallah biraz. bir yetiskin kadar yiyor benim ki masallah. ama boyle giderse sonumuz kotu.kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin wannam özlettin kendiniŞeniz

hosbulduk canim, bende ozledim.Şeniz

valla bend e içmesem mi diye düşündüm başta ama benim bünye çok sağlam diil zaten bebişe bişey olursa diye cesaret edemedim 3 kg 5 kg fazla alayım kızım sağlıklı olsun da gerisi önemli diil...

öle yaa nasıl olsa veririz bi seneye yakın zamanda bu hale geliyoruz bi senedede veririz hemen dönemesekte napalım saglıklı olsunlarda :Saruboceq:

işte ben de o anı bekliyorum :))))

ayy sorma ben alırken kaç tane giydim çıkardım biliyo musun...hatta aynı sutyeni kaç kere giydim çıkardım ! kan ter içinde kaldım... ama içime sindi şimdi bile giyebilirim güzel durdu...bazılarının dediğin gibi uçları boş kalıyo ya da dikiş varsa onlar potluk yapıyo...

yeni bebek yazıyodu üstünde 3-6 kg yazıyodu o heralde...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…