işte ben de o anı bekliyorum :))))
ayy sorma ben alırken kaç tane giydim çıkardım biliyo musun...hatta aynı sutyeni kaç kere giydim çıkardım ! kan ter içinde kaldım... ama içime sindi şimdi bile giyebilirim güzel durdu...bazılarının dediğin gibi uçları boş kalıyo ya da dikiş varsa onlar potluk yapıyo...
yeni bebek yazıyodu üstünde 3-6 kg yazıyodu o heralde...?
kadın değiştiririm dedi öbür dikişsizlere bakıyım olmazsa artık
evet canım prima paketinin üstünde sarı yazıyla yeni bebek yazıyo 3-6 kilo kızlar öle dediler bende ondan alıcam inse inse 20 ye iner fiyatı zaten bir paket alıcaz 98 li
20 gün falan gidiyomus kaydirigubbakcemile3
kızlarr neden sesiniz cıkmıyor yaa
bugün kendime iki lohusa hamiş kilodu 1 tanede hamile sütyeni aldım
doktoruma gittim bebişimizi gördüm
sükür dönmüş bebiş
suanda normal dogum görünüyor
dişetlerim kanıyor diyede elevit verdi c vitamini alman gerekiyor dedi
bakalım gercekten kilo aldırıyormu bu elevit
offf bugün çok sıcakk...!
valla kenya ben elevite başladığım hafta poff diye şiştim ama dr.uma bi türlü kabul ettiremedim :)
yaa kaç gündür çok yoruldum...bebiş odası yapacağımız yeri misafir odası olarak kullanıyoduk bi gardıropla yatak vardı...yatağı başka odaya aldık...gardırop hiçbi yere sığmıyo gidici gibi görünüyo... badanacıdan haber bekliyoruz yarın gelirse oda boyanıcak...ikeadan aldığımız mobilyalar kutuların içinde bekliyo onlar monte edilicek...evin her yerinde bebişin eşyaları var...bir taraftan hastane çantasını hazırlamaya uğraşıyorum götüreceklerimi yıkadım etiketlerini falan söktüm... dolaplar kurulunca hepsini yıkar üütülerim...e bi taraftan da temizlik lazım ev aldı başını gidiyo....
yardım edenim de yok...bi de ne işin var napıyosun ki demiyolar mı deli oluyorum yaa... zaten sıcak bi yandan göbiş bi yandan 5 dk da yapacağım işi yarım saatte yapıyorum...yaa ben hemen nefes nefese kalıyorum siz de mi öylesiniz ??
işte ben de o anı bekliyorum :))))
ayy sorma ben alırken kaç tane giydim çıkardım biliyo musun...hatta aynı sutyeni kaç kere giydim çıkardım ! kan ter içinde kaldım... ama içime sindi şimdi bile giyebilirim güzel durdu...bazılarının dediğin gibi uçları boş kalıyo ya da dikiş varsa onlar potluk yapıyo...
yeni bebek yazıyodu üstünde 3-6 kg yazıyodu o heralde...?
oyyy işler yoğunlaştı demi cnmm opuyorumnanaktan
hersey hallolur kendini çok yormaa unıcımm opuyorumnanaktan
evet cnm yeni bebek al en çok 3 pkt.gidiyomuş çok alma sakınnlmaz:
ayy ben ucuza aldım haa primayı 15,50 yee :lepi:
ayy sorma edacım yaa ... birden herşey hallolsun istiyorum sonra da pert oluyorum :)) eşim de dalga geçiyo evcilik oynuyosun diyo :)))))
e şimdilik bi paket alayım o zaman market kaçmıyo ya sonra gene alırım...
bende bugün bebişin dolaplarının ölçüsünü aldım raf örtüsü için verdim siparişi haftaya alıcam kısmetsee zemuszemus
ben 3pkt aldım yeni bebek aldım yani 2 numara bu ayda 2 pkt. 3 numara aldımm zemuszemus
enique ne bilim kızz o kaaa yapabilirlermi kaydirigubbakcemile3
edacım hosgeldin içicem bakalım eleviti alırsamda ona baglarım kaydirigubbakcemile3
yavruslar ben kacar yemege gidiyoruz öptümmmm
aa sen beni çatlatıcan ama yakında :))))
sen odayı almış mıydın edacım?? resim falan koymuş muydun ??
allah iyiliğini versin emi acelen ne şimdiden bi senelik bez aldın :)))
örtüleri nasıl yaptırıyosun? kapitoneden falan mı yoksa daha süslü bişey mi? ben örtü için annemi beklicem...aslında o nevresim falan da dikebilir... ama gelsin artık yaa...kaynana olsa ne konuşurdum arkasından di mi :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: hee gittide gelmediii derdin demii :roflol::roflol:
kapitone dikcem cnmm sade olsun dedim yaa beyaz renkte verdim siparişi kedime felanda istemedim ovarlok yapcaklar iştee düz zemuszemus
hee bu arada unıcimm kocişin multınet kartı var biz onunla yapıyoz market alışverişini aylık bende hazır şimdi artıyoken alayım dedim bezleri sonraa zaten deterjan,gıda almaktan beze kalmaz karttaa :roflol:
wannacım hosgeldin canımm
ben geldiiiimmmm kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?