2009 Kasm Anneleri

kadın değiştiririm dedi öbür dikişsizlere bakıyım olmazsa artık
evet canım prima paketinin üstünde sarı yazıyla yeni bebek yazıyo 3-6 kilo kızlar öle dediler bende ondan alıcam inse inse 20 ye iner fiyatı zaten bir paket alıcaz 98 li
20 gün falan gidiyomus kaydirigubbakcemile3

emin misin ben 10 gün gidiyo diye duydum :)))))))))))) günde 8-10 kere değişiyomuş :)))))))

cnmm asyamızaaa
bana aldırma kenya kilo felann :kedi::kedi:

oyyy işler yoğunlaştı demi cnmm opuyorumnanaktan
hersey hallolur kendini çok yormaa unıcımm opuyorumnanaktan

evet cnm yeni bebek al en çok 3 pkt.gidiyomuş çok alma sakınn lmaz:

oyyy işler yoğunlaştı demi cnmm opuyorumnanaktan
hersey hallolur kendini çok yormaa unıcımm opuyorumnanaktan

evet cnm yeni bebek al en çok 3 pkt.gidiyomuş çok alma sakınn lmaz:

ayy sorma edacım yaa ... birden herşey hallolsun istiyorum sonra da pert oluyorum :)) eşim de dalga geçiyo evcilik oynuyosun diyo :)))))

e şimdilik bi paket alayım o zaman market kaçmıyo ya sonra gene alırım...

enique ne bilim kızz o kaaa yapabilirlermi kaydirigubbakcemile3
edacım hosgeldin içicem bakalım eleviti alırsamda ona baglarım kaydirigubbakcemile3
yavruslar ben kacar yemege gidiyoruz öptümmmm

ayy sorma edacım yaa ... birden herşey hallolsun istiyorum sonra da pert oluyorum :)) eşim de dalga geçiyo evcilik oynuyosun diyo :)))))

e şimdilik bi paket alayım o zaman market kaçmıyo ya sonra gene alırım...

bende bugün bebişin dolaplarının ölçüsünü aldım raf örtüsü için verdim siparişi haftaya alıcam kısmetsee zemuszemus

ben 3pkt aldım yeni bebek aldım yani 2 numara bu ayda 2 pkt. 3 numara aldımm zemuszemus

allah iyiliğini versin emi acelen ne şimdiden bi senelik bez aldın :)))

örtüleri nasıl yaptırıyosun? kapitoneden falan mı yoksa daha süslü bişey mi? ben örtü için annemi beklicem...aslında o nevresim falan da dikebilir... ama gelsin artık yaa...kaynana olsa ne konuşurdum arkasından di mi :roflol::roflol::roflol:

enique ne bilim kızz o kaaa yapabilirlermi kaydirigubbakcemile3
edacım hosgeldin içicem bakalım eleviti alırsamda ona baglarım kaydirigubbakcemile3
yavruslar ben kacar yemege gidiyoruz öptümmmm

hade byby cnmm opuyorumnanaktan

aa sen beni çatlatıcan ama yakında :))))

sen odayı almış mıydın edacım?? resim falan koymuş muydun ??

amaaann tabi sen benim nelerrden kazıklandımı bilmedin içinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu iki şeye üzülüyosunn...

odamızı aldık cnmm nerdese 1 ay olcak kuruldu havalandırıyorum halen yaa yeni mobilya sonuçta kokuyo kapalı kalıncaa :kedi::kedi:

daha resim koymadım cnmm yerlestirem herşeyi öle koyam dedimm :lepi:
beyaz benim odada mavi eskitmesi var cnmm zemuszemus

:roflol::roflol: hee gittide gelmediii derdin demii :roflol::roflol:
kapitone dikcem cnmm sade olsun dedim yaa beyaz renkte verdim siparişi kedime felanda istemedim ovarlok yapcaklar iştee düz zemuszemus

hee bu arada unıcimm kocişin multınet kartı var biz onunla yapıyoz market alışverişini aylık bende hazır şimdi artıyoken alayım dedim bezleri sonraa zaten deterjan,gıda almaktan beze kalmaz karttaa :roflol:

:roflol::roflol: hee gittide gelmediii derdin demii :roflol::roflol:
kapitone dikcem cnmm sade olsun dedim yaa beyaz renkte verdim siparişi kedime felanda istemedim ovarlok yapcaklar iştee düz zemuszemus

ben de öle yapıcam belki kenarlarına kurdela geçirtirim...

hee bu arada unıcimm kocişin multınet kartı var biz onunla yapıyoz market alışverişini aylık bende hazır şimdi artıyoken alayım dedim bezleri sonraa zaten deterjan,gıda almaktan beze kalmaz karttaa :roflol:

doğru valla daha deterjanı var maması var :))) bundan sonra her gidişte bi tane bez alıp atayım bari kenara... :))) ayyy annesi kurban olsun onu verene...:asigim: içim coştu bak gene zemuszemusopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…