2009 Kasm Anneleri

nolsun ebişimm yavv çok şükürr oğluşu büyütüyoz iştee kaydirigubbakcemile3
sen naptın cnmm evdeydin bugün zemuszemus
walla eşşeklendim bütün gün çok bitkinim edoşum yaa kendimi kaldıramıyom iice ağırlaştım halıcılar geldi halıları verdim bi de yemek yaptım o kadar ayy yarın annemler gelio ist.dan inşallah oğluşuma ciciler getircek anneannesi inşallahh

amann bi güncük evdesin ebişiim dinlen tatlımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyyy kimbilir neler aldı ananesii arda azizimizee :lepi:

selam kızlar nasılsınız
ay bugün elektrikler bi gitti pir gitti saat 3 de gitti 7 de geldi yaa 4 saat kudurdum yaaa gelemedim

amann bi güncük evdesin ebişiim dinlen tatlımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyyy kimbilir neler aldı ananesii arda azizimizee :lepi:
bakalım yarın gelsin de ilk fırsatta resim eklicez becerebilirsek inşallah edoşummm sen nasılsın ege napioo ? noolcak bu yorgunluk bende ki bilmiomm ki ayy böle giderse ben doğumda falan uyur kalırım gııııııı

ben geldim huhu a.s.

slm cnmm geldimi kocişinnnn opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız
ay bugün elektrikler bi gitti pir gitti saat 3 de gitti 7 de geldi yaa 4 saat kudurdum yaaa gelemedim

slm krispiimm opuyorumnanaktan uyudumuu senin fıstık kızıınn

beraberce hallederiz ebişim resim işinii :lepi:
bende valla kendimi çok bitkin hissediyom yaa :sinifsinif: hem sıcak hem hamilelik zor oluyo bayaa :sinifsinif:
egem iyi maşallah ebişim babası ne zaman elini koyup seslense delleniyy kocişte o öle yaptıkca deliriyoo kaydirigubbakcemile3 oğluuuuuuuuuummm oğluuuuuuuuummm heç susmuyoo kaydirigubbakcemile3 inşallah doğuncakta böle ilgilenirr :Saruboceq:
yok anam yokk sancılar hepimizi kendimize getirir sen merak etmee akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…