karakız hikayesini yassmış ona baktımm
ben de geldim
karakız nereye yazmış canım ya merak ettim
evett bende çok etkilendim Allah yardımcıları olsun inşallahayy ebişiimmm okudum kendime gelemedimm mafoldumben
inşallaah bir daha kimse böyle bişey yasamaz ve karakızımdaa duru nazlımızda bir an önce sağlığına kavusurr :Saruboceq:
edoşum naber cnm?
walla eşşeklendim bütün gün çok bitkinim edoşum yaa kendimi kaldıramıyom iice ağırlaştım halıcılar geldi halıları verdim bi de yemek yaptım o kadar ayy yarın annemler gelio ist.dan inşallah oğluşuma ciciler getircek anneannesi inşallahhnolsun ebişimm yavv çok şükürr oğluşu büyütüyoz iştee kaydirigubbakcemile3
sen naptın cnmm evdeydin bugün zemuszemus
walla eşşeklendim bütün gün çok bitkinim edoşum yaa kendimi kaldıramıyom iice ağırlaştım halıcılar geldi halıları verdim bi de yemek yaptım o kadar ayy yarın annemler gelio ist.dan inşallah oğluşuma ciciler getircek anneannesi inşallahh
bakalım yarın gelsin de ilk fırsatta resim eklicez becerebilirsek inşallah edoşummm sen nasılsın ege napioo ? noolcak bu yorgunluk bende ki bilmiomm ki ayy böle giderse ben doğumda falan uyur kalırım gıııııııamann bi güncük evdesin ebişiim dinlen tatlımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyyy kimbilir neler aldı ananesii arda azizimizee :lepi:
selam kızlar nasılsınız
ay bugün elektrikler bi gitti pir gitti saat 3 de gitti 7 de geldi yaa 4 saat kudurdum yaaa gelemedim
ben geldim huhu a.s.
selam kızlar nasılsınız
ay bugün elektrikler bi gitti pir gitti saat 3 de gitti 7 de geldi yaa 4 saat kudurdum yaaa gelemedim
bakalım yarın gelsin de ilk fırsatta resim eklicez becerebilirsek inşallah edoşummm sen nasılsın ege napioo ? noolcak bu yorgunluk bende ki bilmiomm ki ayy böle giderse ben doğumda falan uyur kalırım gııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?