2009 Kasm Anneleri

ay 4 saat elektriksiz çekilmez vallaha
he yaaa çatlıcadım yani buse başımın etini yedi kızcazında canı sıkıldı olan bağa oldu yani

sonunda nan uyudu dediğim gibi 1 saat antrenman yapi çatlak uyuyana kadar debbikli :1no2::1no2:

ay geldi şükürler olsunki :Saruboceq:

gözün aydın cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yedinmi gari yemek memekk kaydirigubbakcemile3

he yaaa çatlıcadım yani buse başımın etini yedi kızcazında canı sıkıldı olan bağa oldu yani
sonunda nan uyudu dediğim gibi 1 saat antrenman yapi çatlak uyuyana kadar debbikli :1no2::1no2:

abuuuu ulaa karnına neyin vurmasın kızzz dikkat et haaa :Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin cnm

slm cnm ee dondurucuya falan bişi olmadı dmi?
sağol ebişim nasılsın
valla yapacak bişe yoktu mecburen dondurucu 4 saatliğine beklemede kaldı kullanma kılavuzunda yazıyo elektirikler kessede saatlerce etkisini kaybetmiyormuş
ay geldi şükürler olsunki :Saruboceq:

gözünaydın canım

ay yedim canım yaaaa termofor lazım olur
antalyanın kışı buz gibi oluo böle keskin bi ayaz
sanada alam kuzum

şaka diim kızz olur tabii hem onlar bebe ne olsa üşürler kaydirigubbakcemile5
bende mudoda görmüştüm gecen kış çok beğenmiştim böle kalp şeklindedi bide bölee tüylü tüylü süslüydüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bakalım gene görüsem onu alacaam aklımda o var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sende çok sağol cnm beniiimm almış kadar oldun vallaaa opuyorumnanaktan

yok dur ben alıymda yollıyım yaaaaa

ii
geceler kızlarrr
slm canısı naber ?opuyorumnanaktan
sağol ebişim nasılsın
valla yapacak bişe yoktu mecburen dondurucu 4 saatliğine beklemede kaldı kullanma kılavuzunda yazıyo elektirikler kessede saatlerce etkisini kaybetmiyormuş

gözünaydın canım
iyim krispimm senden ne haber ? kıss dondurucuya attıklarını düşündümde aklım başımdan gidiodu nann elektrikler yok diince akannehir

günaydın kasım anneleri artık nasıl dayanıcam bilmiorum bu kaşıntılara bütün vücudum kabardı herşey ne güzel gidiyordu...sinir sistemim mafoldu kızlar her gece uykusuzum ağlıyorum Allah kimseye yaşatmasın bunu...ve işin kötüsü doğuma kadar devam edicekmiş bebeğe bi zararı yokmuş ama çareside yok ilaçlar etki etmio etsede çok kısa süre edio..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…