günaydın kasım anneleri artık nasıl dayanıcam bilmiorum bu kaşıntılara bütün vücudum kabardı herşey ne güzel gidiyordu...sinir sistemim mafoldu kızlar her gece uykusuzum ağlıyorum Allah kimseye yaşatmasın bunu...ve işin kötüsü doğuma kadar devam edicekmiş bebeğe bi zararı yokmuş ama çareside yok ilaçlar etki etmio etsede çok kısa süre edio..mafoldumben
cnm allah sabırlar versinn :Saruboceq: çook çok geçmiş olsun,inşallah birazda olsa hafiflerde sende azcık raaht edersinn opuyorumnanaktan
günaydın kasım anneleri artık nasıl dayanıcam bilmiorum bu kaşıntılara bütün vücudum kabardı herşey ne güzel gidiyordu...sinir sistemim mafoldu kızlar her gece uykusuzum ağlıyorum Allah kimseye yaşatmasın bunu...ve işin kötüsü doğuma kadar devam edicekmiş bebeğe bi zararı yokmuş ama çareside yok ilaçlar etki etmio etsede çok kısa süre edio..mafoldumben
slm kızlarrr a.s.
bugün kocişim evde biraz yüzmeye gidelim diyoruz öğleden sonraa zemuszemus,önce pazara gitmem lazım vişne felan bakıcammbuzluğa koymak için zemuszemus
aaa benden başka kimse yok :))))
hoşgeldiniz canımmm :)
nbr kızlar
iyi çalışıyorum sen yalnızsın galiba
iyilik dilmuhcum senden naber...çok sıkıldım evde dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum kociş de çok yorgunum bugün dinlenelim diyip duruyo...
bebişin odasını boyatıcaktık badanacı aradı gelemiyomuş ona da canım sıkıldı...
sizce odayı tek renk mi yapalım yoksa altını koyu üstünü biraz daha açık yapıp araya bordür mü koyalım...bi türlü karar veremedim...
iyi çalışıyorum sen yalnızsın galiba
aaaaaa pazar pazar çekilmez iş kız.sen ne iş yapıyon bacım.kolay gelsin.evet yalnızım kocişte işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?