yaaa tabi iljk hamilelik olunca herşeye yabancı oluyosun insan herşeyden korkuyor ama ikinciler öle olmuyo her şikayeti önceden çektiğin için korkmuyo insan çok tanıdık geliyo vallaHE VALLA doğru diyosun bacım
ama benim ilk hamileliğim bu, acaba ben mi abartıyorum diyorum bazen
ne bileyim daha önce yaşamayınca
tünaydın kızlarrr
bugün 32. haftamıza girdik hihoyyyt
tünaydın kızlarrr
ben geçen seneden daha çok yaptım kışın iki çocukla ben ne pazara nede markete çıkabülürüm diye herşeyim hazır olsun dedim ama çok zorlanıyorum hi yardımcı olacak kimse yok bende yavaş yavaş yapam dedim tarhanayı bende çok seviyorum geçen ramazan çadırına gittik orda uşak yöresine ait tarhana bulduk adam orda yapmış tadına bakıp alıyosun acılı acısız bende baktım tadına bayıldım aldım adam dedidki biterse tekrar istersen internet sitesimiz var dedi sipariş edebilirsiniz dedi
yaaa tabi iljk hamilelik olunca herşeye yabancı oluyosun insan herşeyden korkuyor ama ikinciler öle olmuyo her şikayeti önceden çektiğin için korkmuyo insan çok tanıdık geliyo valla
tünaydın nan habu saattemi uyandınlmaz:
ooooo Maşallahhhhhhh ellerine sağlık cnm Allah yemeğide nasip etsin bayılırım yazdan kışa hazırlıklara bende birkaç birşey yaptım ama geçen sene gibi diil tabiki yardımcıda yoktu annemler vs tarhana hazır alınacak mesela bu seferİnşallah güzel bulabiliriz onun dışında ufak tefek buzluğa güneşte kuruttuklarım oldu hep..
Canım zaten senin baktığın güzel mothercarede yoktu böyle şirin ve aktif kullanışlı b u işte kraft en iyisi bence ne bileyim arabası olsun anakucağı olsun mamasandalyesi kraft harika :lepi:
tünaydın şekerim gözünaydınnn azalıyo günlerrtünaydın kızlarrr
yaaa tabi iljk hamilelik olunca herşeye yabancı oluyosun insan herşeyden korkuyor ama ikinciler öle olmuyo her şikayeti önceden çektiğin için korkmuyo insan çok tanıdık geliyo valla
tünaydın nan habu saattemi uyandınlmaz:
bende severim doğl şeyleri yemeyi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorumTünaydın canım a.s. a.s. a.s.
Maşallahh :lepi::lepi:
Aslında sen yazınca aklıma geldi Kütahya Gediz yöresinin çok meşhurmuş eşimde gidecek oradan aldırıp getirtmeli uşakta güzel orayada gidiyor ege bölgesinde hafif oluyor tarhana bayılırım ..Dediğin gibi bana alışverişi yeter çıkamadımki anneannem hastalandı annemle yapıyorduk normalde cıkss ondanda bir fayda olmadı olsun varsın ziraatında güzel ürünleri bakarız nedense doğal ürünlere zaafım var köylerden alışveriş etmeye bayılırımalkisalkisalkis
yok canım 1 saat oldu kalkalı nann sende az önce günaydın yazmadın mı nann kaydirigubbakcemile3
oooyy wannacım yaaa o dert bende de var sinir bişey yaa bilgisayarı yollıcaz kitaplıkları öbür odaya alcaz yazıcıya yer bulamadım yaa :kedi:
bi de boşalacak dolap var ay iki kişi nasıl bu kadar eşya var bu evde sinir oluyom heeeklava:
benim bi tane dolabım vardı tek kişilik onun yanına şöyle biraz büyükçe çekmeceli bi şifonyer bakıyorum yani değişik falan değil bildiğin dümdüz şifonyer kafamçokkarıştı
:roflol: valla öle haa bilmesek nolcaktıı sanki eskiler sola mı yatıyodu sürekli valla ben iki gündür gene sırtüstü yatıyom arada sırtım ağrımıştı çünkü :kedi:
sağa da dönüyom amaan napim yaaa
kenyaa benim de hast. çantasına koyacaklarım bi poşette aklıma geldikçe atıyorum ne koyacaksın sen unuttuğumuz bişey kalmasın teyit edelim biribirimizden
cersu canım balkona çık bi nefes al derin derin bi de bol su iç iyi geliyo ben daraldım mı kuranı kerim okuyorum o da iyi geliyor ya da sırf abdest bile alsam rahatlıyorum valla
çikolata ye:) o da iyi geliyor
Cersucum Allah korusun son zamanlar bu sıkıntılar çok normal sabır cnm ..
Bu arada aldım bende çantayı ama bebek çantası almadım gittim nıken büyük çantalarından aldım normaldede güzel kullanımı spor kıyafetlerle uyumlu olur ve ayrı ayrı bezlerini kıyafetlerini koyabileceğimiz yer var içine ne koyacağıma şimdilik bakmadım az çok biliyorumda hastane çıkışmız yok daha :ecrin_bebek:
bende severim doğl şeyleri yemeyi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum
ben 10,30da kalktım kahvaltıyı yaptım öle gedldim yani senden önce kaalktım
Doğum Çantası - Anne İçin Gerekenler
Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
2 adet önden açılan gecelik
1 adet pijama cıkış için
Deodorant,kolonya diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
2 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen , kaymayan bir çift terlik
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık
Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler
2 tane ağız mendili
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur)
ya kızlar böle panik atak gbi camdan balkondan uzak duruyorum vallaha 11. kattayım ben
nazlıcım güle güle kullan bende alcam bu ayın sonunda alırım heralde
anaaam bunlarınn hepsini mi koycaksın ben koyamam kız minnacık bi valiz alıp gideyim diyodum ben:) gene de saol cnm yazdığın için ben inceleyeyim iyiceDoğum Çantası - Anne İçin Gerekenler
Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
2 adet önden açılan gecelik
1 adet pijama cıkış için
Deodorant,kolonya diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
2 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen , kaymayan bir çift terlik
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık
Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler
2 tane ağız mendili
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur)
cersu sakin ol hayatım istersen bi ıhlamur iç o da iyi geliyor sinirlere ben de bazen asabileşiyorum sebepsiz yereya kızlar böle panik atak gbi camdan balkondan uzak duruyorum vallaha 11. kattayım ben
nazlıcım güle güle kullan bende alcam bu ayın sonunda alırım heralde
aynen ya uykusuzluk başladı hepimizde salgın hastalık gibi:)tamam canım ben zaten zor uyuyorum kızz bi saga bi sola derken sabah oluyo uykumu alamıyorum
:kedi:
Benim hemen çarşıya gitmem lazımen azından şu çantaya konulacaklarım hazır olsun :kedi:
Cersum elini yüzünü yıka gülüm yaa Allah korusun duada oku içinden uzak tut Allahım kötü düşünceleri benden de olmazsa in aşağıya yürüyüş yap azıcık..
Sağol cnm benim bu tarz çanta öneririm oğlumda bebekli vs almıştım yok sonrasında hiç hiç bir işe yaramadı bu hemn uyumlu hemde sonradada plaj çantası spor çantası vsvs kullanılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?