2009 Kasm Anneleri

HE VALLA doğru diyosun bacım
ama benim ilk hamileliğim bu, acaba ben mi abartıyorum diyorum bazen
ne bileyim daha önce yaşamayınca
yaaa tabi iljk hamilelik olunca herşeye yabancı oluyosun insan herşeyden korkuyor ama ikinciler öle olmuyo her şikayeti önceden çektiğin için korkmuyo insan çok tanıdık geliyo valla
tünaydın kızlarrr
bugün 32. haftamıza girdik hihoyyyt

tünaydın nan habu saattemi uyandın lmaz:

tünaydın kızlarrr

Tünaydın canım a.s. a.s. a.s.

Maşallahh :lepi::lepi:

Aslında sen yazınca aklıma geldi Kütahya Gediz yöresinin çok meşhurmuş eşimde gidecek oradan aldırıp getirtmeli uşakta güzel orayada gidiyor ege bölgesinde hafif oluyor tarhana bayılırım ..Dediğin gibi bana alışverişi yeter çıkamadımki anneannem hastalandı annemle yapıyorduk normalde cıkss ondanda bir fayda olmadı olsun varsın ziraatında güzel ürünleri bakarız nedense doğal ürünlere zaafım var köylerden alışveriş etmeye bayılırımalkisalkisalkis

yok canım 1 saat oldu kalkalı nann sende az önce günaydın yazmadın mı nann kaydirigubbakcemile3

ben de başladım bu yıl buzluğa atmaya
bakalım nasıl olcak

ben beğendim ama zevk meselesi tabii bi de çok kullanışlı geldi her odaya taşınması boyunun uzaması tam yatabilmesi da cabası

tünaydın kızlarrr
tünaydın şekerim gözünaydınnn azalıyo günlerr

acemilik işte bizdekiler:) her şeyde aman bu normal mi die interneti açıp bakıyoruz
ben 3 kitap bitrdim hamilelikle ilgili ama hala acaba diyorum:) her şey kitaplarda yazıldığı gibi olmuyo kiiii

benim en büyük korkum bebeğe zarar vermem yatış şekliyle oturuşla ne bileyim yediğim bişeyle filan... yoksa doğumdan filan öyle korkmuyorum sağ olsun sağlıklı olsun da bebek:)

kenyaa benim de hast. çantasına koyacaklarım bi poşette aklıma geldikçe atıyorum ne koyacaksın sen unuttuğumuz bişey kalmasın teyit edelim biribirimizden

ay kızlar öyle nefesim daralıyoki
boğulcak gbi oluyorum ölcem sanki yaaaa
ay böle kendimi dışarı biyerelere atasım gelio
böle camdn aşağı atlasam rahatlayacam sanki
çok uyuz bişey ya

bende severim doğl şeyleri yemeyi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum
yok canım 1 saat oldu kalkalı nann sende az önce günaydın yazmadın mı nann kaydirigubbakcemile3

ben 10,30da kalktım kahvaltıyı yaptım öle gedldim yani senden önce kaalktım

cersu canım balkona çık bi nefes al derin derin bi de bol su iç iyi geliyo ben daraldım mı kuranı kerim okuyorum o da iyi geliyor ya da sırf abdest bile alsam rahatlıyorum valla
çikolata ye:) o da iyi geliyor

Cersucum Allah korusun son zamanlar bu sıkıntılar çok normal sabır cnm ..
Bu arada aldım bende çantayı ama bebek çantası almadım gittim nıken büyük çantalarından aldım normaldede güzel kullanımı spor kıyafetlerle uyumlu olur ve ayrı ayrı bezlerini kıyafetlerini koyabileceğimiz yer var içine ne koyacağıma şimdilik bakmadım az çok biliyorumda hastane çıkışmız yok daha :ecrin_bebek:

oyyyy, ayni odada bilgisayar, tv ve altligi da var. Allah'im onlari nereye tikicam? unutmustum ben onlari.akannehir

bende saga sola donerken 5-10 dakika sirt ustu yatiyorum. napim yoksa sirtim cok agriyor.:sinifsinif:

kenyaa benim de hast. çantasına koyacaklarım bi poşette aklıma geldikçe atıyorum ne koyacaksın sen unuttuğumuz bişey kalmasın teyit edelim biribirimizden

Doğum Çantası - Anne İçin Gerekenler

Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
2 adet önden açılan gecelik
1 adet pijama cıkış için
Deodorant,kolonya diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
2 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen , kaymayan bir çift terlik
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık

Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler

2 tane ağız mendili
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur)

cersu canım balkona çık bi nefes al derin derin bi de bol su iç iyi geliyo ben daraldım mı kuranı kerim okuyorum o da iyi geliyor ya da sırf abdest bile alsam rahatlıyorum valla
çikolata ye:) o da iyi geliyor

ya kızlar böle panik atak gbi camdan balkondan uzak duruyorum vallaha 11. kattayım ben

nazlıcım güle güle kullan bende alcam bu ayın sonunda alırım heralde

bende severim doğl şeyleri yemeyi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum

ben 10,30da kalktım kahvaltıyı yaptım öle gedldim yani senden önce kaalktım

tamam canım ben zaten zor uyuyorum kızz bi saga bi sola derken sabah oluyo uykumu alamıyorum
:kedi:

Benim hemen çarşıya gitmem lazım en azından şu çantaya konulacaklarım hazır olsun :kedi:

ya kızlar böle panik atak gbi camdan balkondan uzak duruyorum vallaha 11. kattayım ben

Cersum elini yüzünü yıka gülüm yaa Allah korusun duada oku içinden uzak tut Allahım kötü düşünceleri benden de olmazsa in aşağıya yürüyüş yap azıcık..
Sağol cnm benim bu tarz çanta öneririm oğlumda bebekli vs almıştım yok sonrasında hiç hiç bir işe yaramadı bu hemn uyumlu hemde sonradada plaj çantası spor çantası vsvs kullanılır

anaaam bunlarınn hepsini mi koycaksın ben koyamam kız minnacık bi valiz alıp gideyim diyodum ben:) gene de saol cnm yazdığın için ben inceleyeyim iyice
he kamera fot makinesi unutulmuş onları da koymak lazım şekerim
ben bide en büyük boy orkitten de koyucam
bazı hast.ler çantaya konacakları veriyorlarmış hastaya, ben de az daha beklesem mi ki diyorum belki benm hast. de verir. ona göre hazırlarım

cersu sakin ol hayatım istersen bi ıhlamur iç o da iyi geliyor sinirlere ben de bazen asabileşiyorum sebepsiz yere
dün sabah çok ağldım mesela kociş biraz sinirlendi bana deil ama ben üstüme alındım baya alındım iştah da gitti tabii
tamam canım ben zaten zor uyuyorum kızz bi saga bi sola derken sabah oluyo uykumu alamıyorum
:kedi:
aynen ya uykusuzluk başladı hepimizde salgın hastalık gibi:)

hazırlamak lzım az buçuk
nolur nolmazz

ayyy benim bu sabah demir hapım bitmişti içemedim gidip alayım eczaneden bariii
geç meç içeyim önemli bi hap ya
of karnım da acıktı
sabah 8de kahvaltımı yapmış oluyorum genelde ben. bi daha da uyursam uyuyorum bugün yerleri silcem dün yapamadım hepsini birden, sonra yemek hazırlarım işte anca zaten

sekercik bunu örnek olsun diye koydum canım sen istemediklerini elersin ama bunların hepside gerekli seyler hee belki gereksiz deodorant var içinde diğerleri hep gerekli bana fazla bişi var gibi gelmedi yazılırken cok görünüyorda cokta esya yok aslında

ayy hastane çantası hazırlancaak
ben de aldıım pijamalarımı yıkıyımm bir an önce aslında hemen hemen almışım biçoğunu tek kullanımlık çamaşırlar nerde satılii yaa onnardan alcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…