2009 Kasm Anneleri

birden gözüm korktu alt alta çok gibi geldi:)
bebeğe hast. çıkışı koycaz ya bu takımlar yerine olur heralde dimi?

tek kullanımlık olması şart mı ya ben normal çamaşır koycam bulamadım öyle tek kullanımlık

ben bi hastane cıkısı koyacagım bide basit bir takım cünkü bebekleri güzelce yıkamıyorlar bebegi yanımıza getirince güzelce silip yeni cicşlerini giydiririz battaniye ve yelekte koymayı düşünüyorum soguk olacak cünkü

normal külotta olur canım ben 4 tane normal külot aldım iki tanede lohusa hamile kulodu aldım 6 tane yeter

selam canımm o sağ taraftaki ağrı bende hamileliğimin başından beri var dün ağlıycaktım ağrıdan nerdeyse
cnm internet sit. adresini bana da verir misin ?

ben de bi hast çıkışı bi de takım koycam aslında iki tane çıkış var ama ben ufak olanı koycam taşıması dert yeelk ve battaniye bence de konulmalı battaniye hele iki tane filan olmalı en az bi de 3-4 bez az geldi bebeğe sanki daha çok koymalıyız bence ben 10 tane filan koyarım lazım olabilir çünkü

ben de normal külot aldıydım bolca onlardan d a koyucam ya şu önden bağlamalı sütyenlerden zor buldum da aldım ya göğüsler de büyüynce bişey kalmıyo içgiyimde ne fenaa

oglumdayken hastaneye bebek bezi, 1-2 kolsuz ic badi ve 1-2 de kollu ve ayakli badi goturmustum yetmisti.

kendime ne goturmustum gecelik ve pijama disinda hic hatirlamiyorum.:bbo:

bende emzirme sütyeni aldım önü büyük geldi yaa onu degiştiricem uc kısımları bos kaldı dikişsiz olanları daha iyiymiş onlara bakıcam

wanna bu liste fena deil bence bazı şeyler değiştirilebilir tabii hepsi konmaz ama elde bi liste olması iyi
ablam da hast.ye götürdüğü hemen hiçbişeye gerek kalmadığını kullanmadığını söyledi o da hast. nin verdiği listeye uymuş ama bilemiyorum tabii

aman siz ne olur ne olmaz koyunda aa keske alsaydım demek zorunda kalmamıs olursunuz :)

bende emzirme sütyeni aldım önü büyük geldi yaa onu degiştiricem uc kısımları bos kaldı dikişsiz olanları daha iyiymiş onlara bakıcam

ben emzirme atleti aldıydım ama denemedim:) olur dedim ya bi deneyeyim bi de olmazsa:)
satıcı kız bana atlet daha iyi demişti daha çok satılıyormuş atleti giyince ayrıca sütyen giyilmiyormuş atlet baya sıkıydı zaten bilmiyorum yaa

dene canım bende bi atlet bi sütyen düye düşünmüştüm istediğim gibi bişi bulamazsam ikisinide atlet alırım artık

aa ben de denemedim onuu kız normalden iki beden büyük veriyoz dedi muhtemelen göğüs kısmı şimdi bol gelcek zaten
dene canım bende bi atlet bi sütyen düye düşünmüştüm istediğim gibi bişi bulamazsam ikisinide atlet alırım artık

kenya sen de boş kaldı diyon da süt olunca göğüsler büyümicekmi şimdiye göre bakmasana :uhm:

kızlar ben kaçar
demir hapı alcam daha içmedim bitmiş evde yaaa ne gıcık bu sıcakta git eczaneye al öff
ama mecbur gidicem

görüşürüzzzzz

kıslar ben geldim canlarım ne ettiniz bakem
dün camilere gittik
eyüp de de bir iftar yaptık
anam piknik gibi
sankim istanbulluların hepsi toplanmış ordaydı nasıl bir ortam vardı görmeniz lazım
herkesle nerdeyse iç içe sofralar kurduk ne keyiflidi sormayın
bu arada hepiniz içinde dua ettim kıslar
bu yılda cami ziyaretlerimizi bölelikle bitirmiş olduk

ne bilim, insan ne kadar koyarsa koysun surekli bir eksik var gibi geliyor. ama hepsi kullanilmiyor.

Allah kabul etsin canim.

wannacım saol cnm.
ay tetanazmu ama allahtan ikincisi ilkine göre daha az ağrı yapıyo
dozu düşük sanırsam ondan
en azında gece yatabiliyon cnm
hadi şimdiden geömiş olsun

selam kizlar nasilsiniz
söyle bi selam veriyim kacacam cok isim var bugün kizin odasini kurduk temizligi kaldi..
onlarla ugrasicam
herkes iyi mi gecmisi hic okuyamiyorum cok uzundur kesin

kenya sen de boş kaldı diyon da süt olunca göğüsler büyümicekmi şimdiye göre bakmasana :uhm:

canım sırt kısmıda sıktı ama gögüs uçlarına dogru büyümezki tam ucları cok cikin durdu yani onun için bu atletteki gibi dikişsiz alıcam

slm kıslar ben geldiiim keyifler nasıl bakalım hiç geçmişe bakmadım
bende sonunda dün ensarımın alışverişini yaptım içim rahatladı valla
hepsinin fotosunu çektim ama usb kablosunu kociş almış yanına sinir oldumÇok üzgünüm çoook
neyse artık akşama koyarım şimdi makinada yıkanıyorlar birde onları ütülemek var yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…