2009 Kasm Anneleri

ooh sonundaaa
ensar da çıplak kalmii artık kaydirigubbakcemile3
güle güle giysinler cicileriniiii
ben çok sıkıldım bu işten yaaa
ne beşik var ne yatak ortada :mymeka:
yastıkları dizip yatağa yatırcaz bu gidişle kaydirigubbakcemile3

meraba güzel anneler ve fıstık içleri nasılsınız
ayy biraz geçmişe baktım ama yoruldum
biriniz özet geçiverin
olmamı zemuszemus

benden güzel haberler var
nerde doğum yapcağıma karar verdim çok şükür
cuma dra gittik çok şükür iyiyiz
2100 gr olmuş dr çok iyi dedi
doğum pozisyonunu almış yatıyo tombik tombik
böle kilo almaya devam ederse biraz zor normal doğar gibi geliyo bana
ama hayırlısı inşallah normal olur
biraz alışveriş yaptım haftasonu
oğluşuma park yatak aldım taşıma çantasıı çıtçıtlı badi zıbın takımı çok şeker çoraplar aldım
kendime pijama takımı göğüs pedi korse aldımm bide çamaşırlar aldım
korseyi normal doğumdan hemen sonra giyiyolarmış daha iyi toparlansın diye
nası olur bilmem de aldım bakalım
bissürü ciciler aldım oğluşum nerde yatcek napcek diye epey dert ediyodum
şimdik odasını hazırlamak kaldı

cnm sepetleri pek önermiyorlar ama karyola ya da park yatak alıyor genelde herkes
tabi tercih meselesi
yaa park yatağıda pek önermiyorlar bebek hareketlenince filenin arasına sıkışabiliyormuş dün bi sitedeki yorumları okumuştum
yok yaaa o sepette 5 ay ncak yatar
oyyyy, ayni odada bilgisayar, tv ve altligi da var. Allah'im onlari nereye tikicam? unutmustum ben onlari.akannehir

bende saga sola donerken 5-10 dakika sirt ustu yatiyorum. napim yoksa sirtim cok agriyor.:sinifsinif:
ayyy benimde 420 lt.lik bi akvaryum var onu nereye koyacam bi yer bulamadım koca evde yaaa
allah kabul etsin tatlıım
hosgeldin itek
güle güle kullanın cicişlerinizi bakalım
sağol tatlıım
teşekkürler tatlım valla üzerimden büyük bir yük kalktı enesin bebeklik kıyafetlerinide çıkardım bir sürü birşey oldu yaaaa
bizimde yatak işi kaldı yaaa dün aklıma ne geldi bak acaba enese normal bi yatak alsam hani önünde parmaklıkları olan beşikte ensara kalır
acaba nerede bulabilirim öyle parmaklıklı yatağı:uhm:
nbr kızlar.off çok sıkıcı bi gün yine.

hee nan ben bide bugün kayınvalideme gideceğimkafamçokkarıştı

nası bi yatak düşünüyon
yada beşik olur yaa sıkma canını kaydirigubbakcemile5

maş.canım bayaaa güzel haberlerle gelmişsin yatsın bakalım paşacıkkaydirigubbakcemile3
ciclerinide güzel günlerde kullan canım zemuszemus

kartanesi özelcan nerede biliyor msn ulusta şubesi varmış hiç gittin mi nasıl bir yer

masallah bebişine
benimkide dogum pozisyonu almıs bakalım ne olacak

aldıklarınızı saglıklıca güzel günlerde kullanın inş.
bizde odasını bayramdan sonraya bıraktık park yatak işinide o zaman halledicez bakalım
bende bugun cantamızı hazırlıcam ne olur ne olmaz elimizin altında bulunsun

hazırla kenyacım bu veletlerin sağı solu belli olmuyorkaydirigubbakcemile3
bende bu hafta içi hazırlarım kısmetse çok zevkli oluyor yaaaa:sm_cool:
ayyy eneste çok komikti son ay çanta arabadan hiç çıkmadı biz nereye o orayakaydirigubbakcemile3

öle yaa biz nereye artık cantalar oraya
senin enes tam haftasını doldurmus muydu

kızlar bu arada burda cok güzel odalar var fikir olur belki
http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-yarisma/224351-cocuk-odasi-dekorasyon-yarisma-anketi.html

maş.canım bayaaa güzel haberlerle gelmişsin yatsın bakalım paşacıkkaydirigubbakcemile3
ciclerinide güzel günlerde kullan canım zemuszemus

saolun canlarım inşallah hepimiz park yatağı ne marka düşünüyon ben baby max aldım kraft ın bi ürünü inşallah iyi olr

[/QUOTE]
yaa park yatağıda pek önermiyorlar bebek hareketlenince filenin arasına sıkışabiliyormuş dün bi sitedeki yorumları okumuştum[/QUOTE]

Allah Allah ilk defa duydum ayy inşallah acele karar vermiş olamam alırken çok beğendim ama

saolun canlarım inşallah hepimiz park yatağı ne marka düşünüyon ben baby max aldım kraft ın bi ürünü inşallah iyi olr
yaa park yatağıda pek önermiyorlar bebek hareketlenince filenin arasına sıkışabiliyormuş dün bi sitedeki yorumları okumuştum[/QUOTE]

Allah Allah ilk defa duydum ayy inşallah acele karar vermiş olamam alırken çok beğendim ama [/QUOTE]

karar vermedim canım hangisi hosuma giderse artık onu alıcam

selam kızlar... ayy bugün nedense üstümde bi ağırlık, içimde bi sıkıntı var...hala geceliğimi bile çıkarmadım... öyle paspal paspal dolaşıyorum evin içinde...bi iş yaptığım da yok...

siz uyku seti mi alıcaksınız yoksa yorganı yastığı ayrı mı alıcaksınız ?? uyku setlerinin içindeki yorganlar çok renkli oluyo onu başka bi nevresimle kullanamayız gibi geldi bana düz renk beyaz bi yorgan almak daha mantıklı sanki ?? gerçi bu sene yorgan da kullanamayız heralde...??

slm canım uyku setinin yorganı çok ince oluyor ilerde kışın kullanama onun için ayrı bi yorgan daha yaptırsan iyi olur
kızlar biraz erkenci davranıyor diyolar bakalım bzimkiler ne olacaklar

hayırlısı canım sen hazırlıklarını yaptın nasıl olsa erkende gelse sorun olmazkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…