slm canım uyku setinin yorganı çok ince oluyor ilerde kışın kullanama onun için ayrı bi yorgan daha yaptırsan iyi olur
slm canım uyku setinin yorganı çok ince oluyor ilerde kışın kullanama onun için ayrı bi yorgan daha yaptırsan iyi olur
hayırlısı canım sen hazırlıklarını yaptın nasıl olsa erkende gelse sorun olmazkaydirigubbakcemile3
ya ben ilk aşama için sepet beğenmiştim karar kılmıştım onda bomboş sepet yatağının falan ayarlanması lazım ama adam yan çizdi fiyatı arttırdınası bi yatak düşünüyon
yada beşik olur yaa sıkma canını kaydirigubbakcemile5
hee biliyom zaten biz tüm alışverişimizi söğütözündeki şubesinden aldık ebişlekartanesi özelcan nerede biliyor msn ulusta şubesi varmış hiç gittin mi nasıl bir yer
hayırlısı canım sen hazırlıklarını yaptın nasıl olsa erkende gelse sorun olmazkaydirigubbakcemile3
e o zaman uyku seti almıyım ... nevresim takımı alıyım ayrıca yorganını yastığını alayım ...
e o zaman uyku seti almıyım ... nevresim takımı alıyım ayrıca yorganını yastığını alayım ...
ben uyku seti alıcam yaa
ayrıyeten bi yorganımda var el dikimi
ama sık duruyo hem uyku seti almazsan beşiginin yanlarına ne koyacaksın sen mobilya beşik almadınmı
ya kıyafet değilde mama sandalyesine bakacağım optimumda beğendiğim satılmış cumartesi almaya gittik bi baktık yok sinir oldum yaaaÇok üzgünüm çoookya ben ilk aşama için sepet beğenmiştim karar kılmıştım onda bomboş sepet yatağının falan ayarlanması lazım ama adam yan çizdi fiyatı arttırdıklava:
sonra da beşik alcaktık ama bilmiyom şimdi bi kaleye çıkıp alsakmı şu sepetten offf
hee biliyom zaten biz tüm alışverişimizi söğütözündeki şubesinden aldık ebişle
ulustaki de samanpazarına çıkarken sola dönüyon sonra tekrar sağa dönüyon başka bebek mağazaları da var orda işte
herbişe var aslında ama kıyafet olarak chicconunkiler falan var onnar pahalı
benim bi tane bizim bebekliğimizden kalma yorganım var of beşik alamadıkkki uyku setimiz kusur kalsın:sinifsinif:
kızlar nasılsınız ...ben hastalandım son 3 gundur 6 tane serum verdı doktorum ıçinede hergun 6 igne sımdı de serum var kolumda oleee sıkıldımmm ..
kızlar nasılsınız ...ben hastalandım son 3 gundur 6 tane serum verdı doktorum ıçinede hergun 6 igne sımdı de serum var kolumda oleee sıkıldımmm ..
eğer park yatak kullanacaksan hiç gerek yok uyku setine ama bebek karyolası olursa parmaklıkları kapatmk için uyku seti iyi oluyor yan tarafları yani
ama sen yinede nevresim takımını yorganını alyerimseniben
itek çıkrıkçılara çıkmadan örtü mağazasının önündeki yola gir ilk sağa dön dümdüz yukarı doğru devam et 30 mt. sonra solda canım başka bebe mağaaları da var ben çok beğendim fallakartanesi özelcan nerede biliyor msn ulusta şubesi varmış hiç gittin mi nasıl bir yer
itek çıkrıkçılara çıkmadan örtü mağazasının önündeki yola gir ilk sağa dön dümdüz yukarı doğru devam et 30 mt. sonra solda canım başka bebe mağaaları da var ben çok beğendim falla
teşekkür ederım kızlar...sanırım kum dokuyorum ,idrar yoolları ıltıhabı....nasıl bır agrı anlatamam sımdı bıraz daha ıyıyım ....bebegım hıc durmadı o kadar hareketlıydıkı davulcu gıbı vuruyodu meger rahatsızmıs oda....daha cok var doguma nasıl olcak bılmem bu gun pek umıtsızım sankı hep bole kalcam gıbı....nolurrrrrrrr dua edın ....
selam kızlarr
yoğunluktan sabahtan beri bi selam veremedim yaa ben bu hafta gene tek çalışıyomüstelik hiç ama hiç keyfim yok hiçbişey yapasım gelmio canım hiçbişi istemiyo çok yalnız hissediyorum kendimi nedense mafoldumben
yaa evt ama o uyku setinden çıkan kenarlık her nevresim takımına da uymaz ki... onu yaptıramaz mıyız acaba ??
inş.biran önce atlatırsın canımteşekkür ederım kızlar...sanırım kum dokuyorum ,idrar yoolları ıltıhabı....nasıl bır agrı anlatamam sımdı bıraz daha ıyıyım ....bebegım hıc durmadı o kadar hareketlıydıkı davulcu gıbı vuruyodu meger rahatsızmıs oda....daha cok var doguma nasıl olcak bılmem bu gun pek umıtsızım sankı hep bole kalcam gıbı....nolurrrrrrrr dua edın ....
selam kızlarr
yoğunluktan sabahtan beri bi selam veremedim yaa ben bu hafta gene tek çalışıyomüstelik hiç ama hiç keyfim yok hiçbişey yapasım gelmio canım hiçbişi istemiyo çok yalnız hissediyorum kendimi nedense mafoldumben
canım geçmiş olsun...
inş bir an önce atlatırsın... ilaç falan kullanabiliyo musun peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?