2009 Kasm Anneleri

gaaalbaaaaaaaa benneyaptımki

yaaa demek herkes oleeeeeeeeee amaaaaaaaanııııııın demek kı hepımıs oleyıs geccek demekkı insallah su mubarek gunde rabbım sıkıntımızı gıdersın inş...ayyy ııyıkı varsınıs ben hafıfledım sankı bıraz konusmalarımız dua yerıne gecsın ıns.....:enbuyukkk:

amin cnm efet sanırım gebeliğin yan etkilerii
Merhabalar, herkeslere kolay gelsin diyorum....
hoşgeldin cnm

burdayım nan
bak heleee
saa da don aldıracüüm izmirden kaç dene hankı beden istiin gıı??
bayramda gelcek ya annem o zaman getirirr

akşama kayınvalidemlere gidicez içime şimdiden kasvet çöktü...yeni bombasını söylüyorum hazır olun ! : geçenlerde mamografi çektirdi göğsünde beyaz beyaz kireçlenme diye tabir edilen şeyler görülmüş kanserden şüphelenip mr.a gönderdiler..neyseki temiz çıktı...süt bezleriyle alakalı bişeymiş meğer...sevgili kayınvalideciğimin bu olayın sonucundaki yorumu '' hala sütü varmış, süt bezleri çalışıyomuş'' !!!!!!! bu kadın benim bebeğimi kesin emzirmeye kalkıcak !!!!

burdayım nan
bak heleee
saa da don aldıracüüm izmirden kaç dene hankı beden istiin gıı??
bayramda gelcek ya annem o zaman getirirr

kesin emzircek kızımmm hatta saa verirse şükret akannehir
geçen hastanede vardı ya kızın annesi mi kaynanası mı bilmiim ama bebeği vermiyo kızcaza dr.un yanına bile kendi girdi bebeğin annesi dışarda bekledi o kaa yani
sadece kıza emzirmesi için verdi nan -tatlicadiarzu- meme olarak kullanıyolar sadece kızı yane lmaz:
beim kaynana da kucağından indirmemiş başlarda eltime bi emzirmesi için verimiş aboouuww yıkarun ortalığıı bi kere arayıp sorma sonra da kucağından düşürme ollduuu kötükedihüso

benim bebişte kucak arsızı olur gibi geliyo yaa kac senedir iki tarafta bebiş görmemiş ne hale sokcaklar nann bebeğimi bilmem simdiden ayagımda sallarım yok kucagımda gezdiririm demeye basladılar bakalım ilk bir ay içinde bebede ne gibi alıskanlıklar cıkacak yaa inş. cokta kucak arsızı olmaz yaa sonra ben cekerim valla

ayy sorma yaa emzirir kesin diyodum da hala sütüm var demesi kopardı beni...! şimdi allah korusun benim sütüm az olursa ya da ilk başlarda gelmezse falan düşünebiliyo musun olacakları !!

aboooow akannehirakannehirakannehirdikkat et canım yaa walla o sütler durmaktan ne hale gelmiştir düşünemiyorum walla tavrını koy emzirme sakınlmaz:
neyse ben kaçtım bende kayınvalideme gideceğimkafamçokkarıştı

haa bide kayınvaldem bana kıslıkları hazırla lahosalıgında yemege gelen olur demiş ben duymadım annem diyo ayy kimseyle ugrasamam valla herkes gitsin evinde yesin yazık annemde kalacagım için gene kadına olcak olan bana yemek yap dicene kendisi hazırlayıp getirsin yesin oturupta

haa bide kayınvaldem bana kıslıkları hazırla lahosalıgında yemege gelen olur demiş ben duymadım annem diyo ayy kimseyle ugrasamam valla herkes gitsin evinde yesin yazık annemde kalacagım için gene kadına olcak olan bana yemek yap dicene kendisi hazırlayıp getirsin yesin oturupta

ayy kızlar karakızın yazdıklarını daha yeni okudumm ağladım bi de karşımda bissürü kişi :gitme:
canım yaa neler yaşadıı
duru nazlı olmuş ismi de
umarım görmüştür kızını

canım benimkinin huyudur eskiden de yazmıştım hatırlarsın belki...her gördüğü bebeğe memesini emzirmeye uğraşır !! şimdi bi de sütü olduğunu düşünüyo ben hepten yandım !!!

bayatlamışmıdır gıı :roflol:

yuh artık ne yemeği yaaa klava:
ay faydalarından çok zararları var hee
benim kaynana da gelmicemiş doğuma kocişim üzüldü yazık yaa ben de üzüldüm o üzülünce ama gelmese daha ii bişey yapmaz çünkü olan anneme olur

görmüş canım karsıdan görmüş düğm gibi burnu var küçücük agzı var diyordu inş. en kısa zamanda kavusurlar gögüsleri süt sagmaktan yara olmus
eskiden elime işne batsa aglardım diyor simdi gogusleri yara olmus hala süt sagıyorum bebişim iyi olsun diye annelik bole bişi olsa gerek diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…