gaaalbaaaaaaaa benneyaptımkiebiscem ben de öyleyim ... depresyona mı girdik dersin :)
gaaalbaaaaaaaa benneyaptımki
amin cnm efet sanırım gebeliğin yan etkileriiyaaa demek herkes oleeeeeeeeee amaaaaaaaanııııııın demek kı hepımıs oleyıs geccek demekkı insallah su mubarek gunde rabbım sıkıntımızı gıdersın inş...ayyy ııyıkı varsınıs ben hafıfledım sankı bıraz konusmalarımız dua yerıne gecsın ıns.....:enbuyukkk:
hoşgeldin cnmMerhabalar, herkeslere kolay gelsin diyorum....
akşama kayınvalidemlere gidicez içime şimdiden kasvet çöktü...yeni bombasını söylüyorum hazır olun ! : geçenlerde mamografi çektirdi göğsünde beyaz beyaz kireçlenme diye tabir edilen şeyler görülmüş kanserden şüphelenip mr.a gönderdiler..neyseki temiz çıktı...süt bezleriyle alakalı bişeymiş meğer...sevgili kayınvalideciğimin bu olayın sonucundaki yorumu '' hala sütü varmış, süt bezleri çalışıyomuş'' !!!!!!! bu kadın benim bebeğimi kesin emzirmeye kalkıcak !!!!
kesin emzircek kızımmm hatta saa verirse şükret akannehir
geçen hastanede vardı ya kızın annesi mi kaynanası mı bilmiim ama bebeği vermiyo kızcaza dr.un yanına bile kendi girdi bebeğin annesi dışarda bekledi o kaa yani
sadece kıza emzirmesi için verdi nan -tatlicadiarzu- meme olarak kullanıyolar sadece kızı yanelmaz:
beim kaynana da kucağından indirmemiş başlarda eltime bi emzirmesi için verimiş aboouuww yıkarun ortalığıı bi kere arayıp sorma sonra da kucağından düşürme ollduuu kötükedihüso
akşama kayınvalidemlere gidicez içime şimdiden kasvet çöktü...yeni bombasını söylüyorum hazır olun ! : geçenlerde mamografi çektirdi göğsünde beyaz beyaz kireçlenme diye tabir edilen şeyler görülmüş kanserden şüphelenip mr.a gönderdiler..neyseki temiz çıktı...süt bezleriyle alakalı bişeymiş meğer...sevgili kayınvalideciğimin bu olayın sonucundaki yorumu '' hala sütü varmış, süt bezleri çalışıyomuş'' !!!!!!! bu kadın benim bebeğimi kesin emzirmeye kalkıcak !!!!
ayy sorma yaa emzirir kesin diyodum da hala sütüm var demesi kopardı beni...! şimdi allah korusun benim sütüm az olursa ya da ilk başlarda gelmezse falan düşünebiliyo musun olacakları !!
aboooow akannehirakannehirakannehirdikkat et canım yaa walla o sütler durmaktan ne hale gelmiştir düşünemiyorum walla tavrını koy emzirme sakınlmaz:
neyse ben kaçtım bende kayınvalideme gideceğimkafamçokkarıştı
bayatlamışmıdır gıı :roflol:aboooow akannehirakannehirakannehirdikkat et canım yaa walla o sütler durmaktan ne hale gelmiştir düşünemiyorum walla tavrını koy emzirme sakınlmaz:
neyse ben kaçtım bende kayınvalideme gideceğimkafamçokkarıştı
haa bide kayınvaldem bana kıslıkları hazırla lahosalıgında yemege gelen olur demiş ben duymadım annem diyo ayy kimseyle ugrasamam valla herkes gitsin evinde yesin yazık annemde kalacagım için gene kadına olcak olan bana yemek yap dicene kendisi hazırlayıp getirsin yesin oturupta
ayy kızlar karakızın yazdıklarını daha yeni okudumm ağladım bi de karşımda bissürü kişi :gitme:
canım yaa neler yaşadıı
duru nazlı olmuş ismi de
umarım görmüştür kızını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?