edoşum baktım beşiğine datlum bayuldum harika yatsın büyüsün paşamız
ay kızlaer benimde uykum geldi yatacam bugün temizlik yaptım bişraz yarında biraz yapam bitsin
bugün belim ağrıdı artık eyicene ağırlaştık yavvv
kızvala zevkli hatunsun ne diyimmmm
olmaz dimi:) ne bilem ya çok kıpırdak bu oğlanlar bide bi keyfi sorma hemen tepikliyo karnıma ağırlık gelince ne bilem babası geçen gece uyurken kolunu karnıma koymuş bilmeden, bi tekme atmış kocamın ödü kopmuş noluyoz die hiç gelemiy sıkıntıya:))
benm kociş de iyiydi eskiden de ama son zamanlar sıkıntıdan stresten azcık değiştiydi bende söyledim söyliceemi
kociş yatıy ben de gidem yanına ısıtalım birbirimizi:))
öptüm kızlar sabaha görüşürüzzzzz
byeeeeeeee
kız nazara gelcek kocan maşallah diyek dimi.
edoşum baktım beşiğine datlum bayuldum harika yatsın büyüsün paşamız
ay kızlaer benimde uykum geldi yatacam bugün temizlik yaptım bişraz yarında biraz yapam bitsin
bugün belim ağrıdı artık eyicene ağırlaştık yavvv
kız annem anca kasım başı glebilcek o gelmeden doğmasa bari ben tutamam bile minnacık olcak bebek yaaa korkum ondan yoksa erken de olsa geç de olsa ben doğurcam ne fark eder ki:)))
vala zevkli hatunsun ne diyimmmm
olmaz dimi:) ne bilem ya çok kıpırdak bu oğlanlar bide bi keyfi sorma hemen tepikliyo karnıma ağırlık gelince ne bilem babası geçen gece uyurken kolunu karnıma koymuş bilmeden, bi tekme atmış kocamın ödü kopmuş noluyoz die hiç gelemiy sıkıntıya:))
benm kociş de iyiydi eskiden de ama son zamanlar sıkıntıdan stresten azcık değiştiydi bende söyledim söyliceemi
kociş yatıy ben de gidem yanına ısıtalım birbirimizi:))
öptüm kızlar sabaha görüşürüzzzzz
byeeeeeeee
edoşum bak görecen benim dediğim gibi tombalak olcek fazlada tombalak olursa sezeryan olursun nan nolcek zati doktor söler sağa olurmu olmazmı
sağlıklı olsunlarda kaç kiloysa kaç kilo demi
a.sa.s
öle valla fatom sağlığı yerinde olsun :Saruboceq::Saruboceq: tombik olsun ne edemm hemi böle bacakları boğum boğum olurr ısırırım bendee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy sağol çaturtummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hade iyi geceler cnmm dinlen bu kaa yorma kendiniii zemuszemuszemuszemus
hade iyi geceler şekeriimmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hee maşallah deyinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende yatayım bari kızlarrr anamgil erken kalkıyo sabahları uykum geldi benimdee laelaelaelaelae
hadeee hepinize iyi gecelerrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohh eline sağlık.ne mutlu sana bende şu bacakları bi halledebilsem ama yarım yamalak oluyo yaaaaa.bakalım belkim kocişten rica edebilirim şu bacak işini
burd kuaför olsa bendé giderdim ama yok iste mafoldumbenbende göremiydim yoğun ısrar üzerine ilk defa kuaföre gittim :kedi: dahada giderim yanii önemli olan ilk sefermiş sölemesi ayıp bi kere açınca devamı geliyiii :kedi: bu kaa sene sir ağdaylan yapmışım azaltmışım bundan sonra jilet vurup mahvedemem walla :umursamaz:
ohh kaymak gibin oldun heee elifcimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
son zaman bende gidicem ağdaya ama genede çıkarsa ufak tefek jilete talim olcak mecburen
ben hic jilet yapmadim bu zamana kadar ama mecbur kalirsam yapicam napiim killi durmaktansa temiz olsunhoışgeldin şekercimm
he ben bacaklarımı zar zor makineyle alıyorum diğer kısımlara da jilet vurup geçiyorum başka çarem yok napiim ama jilet bile zor oluyo el yordamı yapıyorum ayna da kullanamıyorum bi türlü kocam da ben yapayım diyo ama bakalım çok zorlanırsam mecbur yard isticem olmadan da olmuyor
et kiz et ben hic teklif etmeden o dedi ben yapam sana diye sasirdim:1ninca:
burd kuaför olsa bendé giderdim ama yok iste mafoldumben
kim görmüs görmemis onu umursamam benimkini görmeyen kalmadi zatenlaelaelaelaelae
bende baya bi azalttim agda sayesinde ama yinede var iste bide gebelik hormonu dahada sertlestirdi..
dondurmam gaymaaakkkklaelaelaelaelae
ben hic jilet yapmadim bu zamana kadar ama mecbur kalirsam yapicam napiim killi durmaktansa temiz olsun
kız edoş benimki cılız olursa seninkilerden accuk aluruk olmamı hacııııııı:roflol::roflol:
dondurmam gaymaaakkkklaelaelaelaelae
ben hic jilet yapmadim bu zamana kadar ama mecbur kalirsam yapicam napiim killi durmaktansa temiz olsun
iyi geceler kızlar
en iyisi valla yardimsiz olmuyo...son iki ay yardim sart..bende utanirim diyodum ama cocogu yaparken utanmadik bundanda utanmiyalimkaydirigubbakcemile2benimkide ne zamandır diyoda ben utanıtyom ama yok utanmayacam artık ne edem yetişemiyom bacakımaaaaa
kutlamasını yapın gııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
32.doldumu senin hacııı :1ninca::1ninca:
iyi gecelerrrriyi geceler kızlar
en iyisi valla yardimsiz olmuyo...son iki ay yardim sart..bende utanirim diyodum ama cocogu yaparken utanmadik bundanda utanmiyalimkaydirigubbakcemile2
ne kutlamasi baciii biz o defteri coktan kapattikmirmirmirmir
enson izinden geldigimde bir siftah etmistik sonra suyum geldi o oldu:bbo:
32 bu pazar dolcak insallah..bundan sonrada zaten zevk vermez yeminle tadini unttumdelikafadulden
benim ticek niye cikmiyo yaaa:uhm:
iyi gecelerrrr
dimi ama o zaman utanmadıkta kaydirigubbakcemile3
ben bugün aynadan baktim valla tipini unutmusum:roflol:
kocam ne durumdadir allah bilir
adamım günaydınnnn
nan sen hala iştemisin olum oralarda doğuracün nann akannehir
heyy milletttttttttttttt
dun işyerine gittim ne kaaaaaa pılım pırtım varsa dopladımmmmmmm
tüüüüümmmm mahkemeynen hem bayramlaştım hemide vedalaştımmmmmmm
sevkimi aldımmmm bugun doktora gidip ayrılabülüüü raporumu alacummm
artık kuş kaaa özgürüm :dance: bütün topice benden çayyyyyy :içelim:
allahıma şükür kazasız belasız izne ayrılmak nasip olduuu darısı tümmmmm çalışan hamişlerin başına gerçekten iş yerinde olmak inanılmaz zorrrrr bacılar allah kurtarsın tez zamandaaaaaaaaaa :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?