2009 Kasm Anneleri

ayyy sağol çaturtummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hade iyi geceler cnmm dinlen bu kaa yorma kendiniii zemuszemuszemuszemus

hade iyi geceler şekeriimmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız nazara gelcek kocan maşallah diyek dimi.

hee maşallah deyinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende yatayım bari kızlarrr anamgil erken kalkıyo sabahları uykum geldi benimdee laelaelaelaelae
hadeee hepinize iyi gecelerrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yapma artık bacım aaa.
hadi iyigeceler

hadi bacım iyigeceler

edoşum bak görecen benim dediğim gibi tombalak olcek fazlada tombalak olursa sezeryan olursun nan nolcek zati doktor söler sağa olurmu olmazmı
sağlıklı olsunlarda kaç kiloysa kaç kilo demi
a.sa.s

öle valla fatom sağlığı yerinde olsun :Saruboceq::Saruboceq: tombik olsun ne edemm hemi böle bacakları boğum boğum olurr ısırırım bendee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

öle valla fatom sağlığı yerinde olsun :Saruboceq::Saruboceq: tombik olsun ne edemm hemi böle bacakları boğum boğum olurr ısırırım bendee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız edoş benimki cılız olursa seninkilerden accuk aluruk olmamı hacııııııı:roflol::roflol:

hadi iyigeceler.

ohh eline sağlık.ne mutlu sana bende şu bacakları bi halledebilsem ama yarım yamalak oluyo yaaaaa.bakalım belkim kocişten rica edebilirim şu bacak işini

et kiz et ben hic teklif etmeden o dedi ben yapam sana diye sasirdim:1ninca:

burd kuaför olsa bendé giderdim ama yok iste mafoldumben
kim görmüs görmemis onu umursamam benimkini görmeyen kalmadi zatenlaelaelaelaelae
bende baya bi azalttim agda sayesinde ama yinede var iste bide gebelik hormonu dahada sertlestirdi..

ohh kaymak gibin oldun heee elifcimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
son zaman bende gidicem ağdaya ama genede çıkarsa ufak tefek jilete talim olcak mecburen

dondurmam gaymaaakkkklaelaelaelaelae

ben hic jilet yapmadim bu zamana kadar ama mecbur kalirsam yapicam napiim killi durmaktansa temiz olsun

benimkide ne zamandır diyoda ben utanıtyom ama yok utanmayacam artık ne edem yetişemiyom bacakımaaaaa

kız edoş benimki cılız olursa seninkilerden accuk aluruk olmamı hacııııııı:roflol::roflol:

ayıp ettin nan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iki dirhem et değilmi verürükk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dondurmam gaymaaakkkklaelaelaelaelae
ben hic jilet yapmadim bu zamana kadar ama mecbur kalirsam yapicam napiim killi durmaktansa temiz olsun

kutlamasını yapın gııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
32.doldumu senin hacııı :1ninca::1ninca:

benimkide ne zamandır diyoda ben utanıtyom ama yok utanmayacam artık ne edem yetişemiyom bacakımaaaaa
en iyisi valla yardimsiz olmuyo...son iki ay yardim sart..bende utanirim diyodum ama cocogu yaparken utanmadik bundanda utanmiyalimkaydirigubbakcemile2

kutlamasını yapın gııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
32.doldumu senin hacııı :1ninca::1ninca:

ne kutlamasi baciii biz o defteri coktan kapattikmirmirmirmir
enson izinden geldigimde bir siftah etmistik sonra suyum geldi o oldu:bbo:
32 bu pazar dolcak insallah..bundan sonrada zaten zevk vermez yeminle tadini unttumdelikafadulden

benim ticek niye cikmiyo yaaa:uhm:
iyi geceler kızlar
iyi gecelerrrr

dimi ama o zaman utanmadıkta kaydirigubbakcemile3

heyy milletttttttttttttt
dun işyerine gittim ne kaaaaaa pılım pırtım varsa dopladımmmmmmm
tüüüüümmmm mahkemeynen hem bayramlaştım hemide vedalaştımmmmmmm
sevkimi aldımmmm bugun doktora gidip ayrılabülüüü raporumu alacummm
artık kuş kaaa özgürüm :dance: bütün topice benden çayyyyyy :içelim:
allahıma şükür kazasız belasız izne ayrılmak nasip olduuu darısı tümmmmm çalışan hamişlerin başına gerçekten iş yerinde olmak inanılmaz zorrrrr bacılar allah kurtarsın tez zamandaaaaaaaaaa :Saruboceq:

adamım günaydınnnn
nan sen hala iştemisin olum oralarda doğuracün nann akannehir

he nan didim zaten arkadaşlaraa araç kullanma yetkisi alın firmanın arabasıynan götürceniz beni dedim merak etme aşadaki ambulansı bile alırız diiler :roflol: :roflol:
nedek bizim de kaderimiz buu ekmek parası nedücüünn :gitme:

öle işte zabaaan köründe paylaşmak istedim laelaelaelaelae
sonradan istediğin saatte uyuyabileceğini bilince insan istediği saatte hortlayabilio sabah kaydirigubbakcemile3
zaten şu demir hapı ve wc yüzünden uyku haram kafamçokkarıştı

oooohh hade gözün ayın yevruummm kaydirigubbakcemile2 ben de 15 ekimde ayrılacüümm iştee bi lanım var 1 hafta daha önce çıkmak için inşallah gerçekleştirebülürümm :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…