he nan didim zaten arkadaşlaraa araç kullanma yetkisi alın firmanın arabasıynan götürceniz beni dedim merak etme aşadaki ambulansı bile alırız diiler :roflol: :roflol:
nedek bizim de kaderimiz buu ekmek parası nedücüünn :gitme:
oooohh hade gözün ayın yevruummm kaydirigubbakcemile2 ben de 15 ekimde ayrılacüümm iştee bi lanım var 1 hafta daha önce çıkmak için inşallah gerçekleştirebülürümm :jeyyar:
öle işte zabaaan köründe paylaşmak istedim laelaelaelaelae
sonradan istediğin saatte uyuyabileceğini bilince insan istediği saatte hortlayabilio sabah kaydirigubbakcemile3
zaten şu demir hapı ve wc yüzünden uyku haram kafamçokkarıştı
beğenmemmii gııı çok beğendikk aileceeekkk fallaarabbim yardım etsin güç kuvvet versin canım naappcannn
işallahh vakit hemencik geçer evde de hamişliğin tadını çıkarırsın datlumm zemuszemus
ayy bu arada bebemm bayramda mesajını aldım mutlu oldum
ayrıca ürünleride almışın hadi gözün aydın princess sağlıkla giysin gııı işallahh kaydirigubbakcemile2
beğenmediğin bişi oldu mu hacııı :1ninca:
zewkli karuyumdur ama hani olur ya beğenmezsin falan allah korusunn :kedi:
nası bi plan nan :1ninca:
bu dönemde raporda alamıyonus başka ne yapabülüsünkiiiiiiii CADIARZU
hayırlı sabahlar kızlarkeyifler nasıll bakalımm bende bugün doktora gidebilirrim bi ihtimal annemlerin de programına uyarsa tabee bizim veledd her bi yerden çıkmaya çalışıyo ve canımı acıtıyor artıkk hareketlerii sizdede oluyormuu kartanesii kızz biz şimdi 35. haftayamı girdikkk abooakannehir
hayırlı sabahlar kızlarkeyifler nasıll bakalımm bende bugün doktora gidebilirrim bi ihtimal annemlerin de programına uyarsa tabee bizim veledd her bi yerden çıkmaya çalışıyo ve canımı acıtıyor artıkk hareketlerii sizdede oluyormuu kartanesii kızz biz şimdi 35. haftayamı girdikkk abooakannehir
günaydııııııııııııın kızlar
günaydın canımm
he fallaa 35e girmişiz abooo akannehir
veletler iice sıkıştı kaydirigubbakcemile3
günaydın kız bebişin kaç kilo oldu bakalım sen mi önce doğuracan ben mi aynı haftayız
biz de anamla topladık bayramda hem kışlıkları çıkardık hem de bebişin kıyafetlerini yerleştirdik zemuszemus hala düzenlenecek yerler var baaalımmsormaa alanları darlaştı yaa garibanların bende dün eşim evdeydii koltukları falan çekti ona bende süpürdüm sildim çamaşırlarıda ona astırdım :jeyyar:bugünde dolaplarımı toparlıycam hiç halim yok biraz sizi görem dedimm
destiiiiii ve yarem günaydın şekerlerrrrrrrrr
ya kızlar maşalllahh 35 e girmişiniz hadi hayırlısııı ne kaa az kaldı yaa inanamıyom haa kaydirigubbakcemile2
benim cimcime resmen kaburgalarımla savaşii şimdiden anamm 3 hafta sora nolurum bilmim haa akannehir
sanada günaydın ay benimde kaburgalarım ağırıyor birde bir ayağım wc dedestiiiiii ve yarem günaydın şekerlerrrrrrrrr
ya kızlar maşalllahh 35 e girmişiniz hadi hayırlısııı ne kaa az kaldı yaa inanamıyom haa kaydirigubbakcemile2
benim cimcime resmen kaburgalarımla savaşii şimdiden anamm 3 hafta sora nolurum bilmim haa akannehir
sanada günaydın 2 hafta önce 1650 grdı cumartesi kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş senin bebiş nasıl
gümüş ve burcu sizede günaydınnnnnnn opuyorumnanaktan
selam kızlar ben geldimmm
bayram gününde kimsecikler yok idi maşşallah toplaşmışınız gene :)))
bende bayramdan önce doktora gittim oğluşumu gördümdü ilk defa renkli ultrasonda böbüşümün haraketlerini izledim ayyyyyyyyy içimden alasım geldi bir an bebem 2.156 gram olmuş maşşallah tosunuma...
dr teyzewmiz normal doğum yapabilirsin dedi içimi serinletti önceki dr hep sezeryan dediydi moralimi bozuyordu. çok mutluyum kızlar inşallah hepimiz hayırlısıylan bebişlerimizi vaktiylen doğururuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?