2009 Kasm Anneleri

günaydın cerinim opuyorumnanaktan yarem sgumus burcu murat hepimizee günaydınn

canım zaman geçmiyor diyoruz ama geçiyor baksana gitgide hallerimiz deiğişiyor

sağlıcakla kucaklayalım bebeklerimizi inşş ayy çok sevidirik oldum kaydirigubbakcemile5annemler köyden

geliyorlar al dedii doktordan randevu aradım 12.40 ta doktordayım güzel haberlerle

gelicem inşş sonrada babannem para verdii bi küçük beşik al diyee ben köy için bi park yatakmı alsam diyorum malum biizm ev çok küçük bi küçük beşik bilem sığmayabilir bakıcaz bugün yaşasınnnnopuyorumnanaktan

sanada günaydın ay benimde kaburgalarım ağırıyor birde bir ayağım wc de

ayın 15 gitmiştim 1500 du kaç haftada bir gidecen dok ay sağlık kesintiside 15 ytl olmuş

maşallah kuzucuğa, 2 haftada bir dedi dr evet 1 ekimden itibaren 15 tl bizim özel sağlık sig. var muayneye ücret ödemiyoruz tahlil ve ilaçlara fark ödüyoruz sadece

ohh anacında gelmişş gözünaydın benim bugün bu işler yattı doktora gidecem ya evi toparlarım yemek yaparım duş falan anca heyecan bastı şimdii yemekten sonra bende halsizleşiyom yediğimde bişey deil kısss hemen doyuyorum nefes olayı ciddi bide ellerim uyuşuyor benim sol elim daha fena doktorla konuşucam inş geçici bir şeydirr ya

Gunaydın kızlar
umarım hepiniz iyisiniz, gecmiş bayramınız da kutlu olsun
herkes evlerine donmus herhalde:))
hazırlıklarınız da tam hız devam ediyor herhalde.

bu arada bizim boya temizlik bitti, bebişin giyim alışverişleri de bitti
arabası oto koltuğu ve oyunparkı ile uykuseti nevresimini falan da aldık
odaya bir de uzanma koltugu aldık hem emzirme hem uzanma için kullanacağım

kendime de gecelik sabahlık terkik emzirme sutyeni atleti vs aldım
bir de lizoz tarzında hırka aldım kayın validem de de beyaz yun bir sal varmış esimi doğururken ordurmus bana verdi:) sen de kızına ya da gelinine verirsin dedi

delikişi yatak takımı ile sık bir gecelik sabahlık da ısmarlamış benim için

ufak tefek eksikler jkaldı bir de tum esyalar yıkanıp utulenecek

haftaya izne ayrılıyorum yaparım artık

bu cumartesi doktor kontrolumuz var doktordan raporumu alıp sskdan onaylatacağım sonra da ayrılacağım hayırlısı ile

sut iznimi de toplu almak istiyorum 1,5 ay kadar o eklenecek 1-2 haftada kendi iznimden kullanırsam bebek 4 aylık falan olmuş olacak insallah ise dondugumde

bu arada sut sağmak için hangi makineyi aldınız
biberon için sterilizator alacak mısınız? daha erken gerci ama

hepinize sevgiler.

insan dok gidince ne kadar çok seviniyor demi destna rüya görmüştüm bir önceki sayfada yamıştım yorum yapabiliyon mu bir okusana

off şu yemek sonrası gerçekten işkencee yaaa şu anda valla zor yazıyoommm
nasıl bir halsizlik bi de nefes alamamaa
ay eskiden aç kalınca olan şey şimdi tok olunca olii bee akannehir

günaydın destna dr gelince bizede haber ver

günaydın kartanem opuyorumnanaktan
günaydın cerenimo opuyorumnanaktan hadi gözün aydın izninin tadını çıkar gıı hihoyyyt
günaydın destnacım opuyorumnanaktan iyi haberlerle gel inşallah :Saruboceq:
günaydııııııııııııın kızlar
günaydın sgumus opuyorumnanaktan
günaydın yarem opuyorumnanaktan
günaydınlarrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
günaydın burcumurat opuyorumnanaktan
günaydın nse opuyorumnanaktan
biz de anamla topladık bayramda hem kışlıkları çıkardık hem de bebişin kıyafetlerini yerleştirdik zemuszemus hala düzenlenecek yerler var baaalımm
saa da kolay gelsiiiinnn

zaten annen olmasaydı o oda o dolaplar daha çok beklerdi benceekaydirigubbakcemile3

maşallah kuzucuğa, 2 haftada bir dedi dr evet 1 ekimden itibaren 15 tl bizim özel sağlık sig. var muayneye ücret ödemiyoruz tahlil ve ilaçlara fark ödüyoruz sadece

ya tek maaş olunca insan biraaz düşünüyor artık ne yapalım idare edcez 30 eylülde gidecem dok bakalım kaç kilo olacak

bu arada geçmiş bayramlarınızda kutlu olsun hatunlarrrrrrrrrr
yarem21 canım doğum korkusu herkesde var bende korkuyorum ama Allah ogün bir kolaylık verir inş hepimize
destna güzel haberlerinle gelirsin inşallah.

bide dr kesinlikle sırt üstü yatmak yasak dedi bebek yukarı ağırlığını veriyor ve bir damar varmış nefes almayı sağlayan onun üstüne gelince hem annenin nefes almasını hemde bebeğin kendini boğmasına neden olabiliyormuş bende hep bugüne kadar hep sırt üstü yattım

ne güzel azucum tamamlamışsın herşeyiii güle güle kullan sen de bebişin dee
ben süt sağmak için lansinohun pompasını aldım netten
sterilizator almıcam düşünmüyorum

günaydın arzu sende bi eksik kalmamış maşallah herşey tamam ben daha gecelik pijama işini halledemedim bu cumartesi inşallah helledicem ne kayınvalideler var ne gzel düşünmüş benimde annem düşünüyo o işleri şal örmüş bana

sıt üstü yatmayı benim dok 30 haftada yasakladı gecen öyle sırt üstü uyumuşum eşim uyandırdı kalb atışların çok hzlı nefes alman değişti diye hemen uyandırdı aslında ona söylemiştim beni sırt üstü görürsen uyandır diye oda aklında kalmış

ohh maşallah kocaman olmuşş paşa bakalım bizimki ne alemde sanada normal doğum demiş inşş bi avazda doğrururuzz hiç bişeycik anlamadan doktor banada normal doum diyordu gidince ne diicek bakalım kuzen 38.haftada doğurduu bende öyle olursam 3 haftam kalıyiii anaa:uhm:

yaremcim şu an hayatımızdaki en önemli olay doğum ama güzel şeyler düşün kii rüyanda da güzl gör ben çok kolay doğuruyom rüyamdaa secret olayıı varr yaasositososito şaka bi yana dua etmekten başka bi şansımız yok inşş güzel geçicekk

oh ne güzel
hallolmuş herbişeyin darısı diğer hazır olamayanlara :)))

kız bende sırt üstü yatıyoım yaaa :1shok: ölee yatıncaa bebem hep oynuyo benimde pek hoşuma gidiyoo yoksam bebem sıkıntısından mı oynuyomuşş mafoldumben

günaydın kartanem opuyorumnanaktan

zaten annen olmasaydı o oda o dolaplar daha çok beklerdi benceekaydirigubbakcemile3
günaydın tubiiikkkk hihoyyyt
hee gıı anam sağolsunn fallaaa alkisalkisalkis
ayyy ben sırtüstü yatınca daha rahat nefes alıyomm ama yaa hiç rahat edemiyom diğer türlüü ooofff bebiş boğulursaaa :gitme: ay en korktuum şey zaten şu kordon dolanması falan :çok üzgünüm: allah korusuuunnnn
ama gece uyurken nasıl yattımızı bilmiyozki yaaaa akannehir

hee dimi fallaaa benim de anacım örüyomuş hırka gibi bişeee

günaydın cerin gözün aydın izne ayrılmışsın bende 10 gündür evdeyim kendime geldim valla eskiden işe giderken sabah kalkasım gelmezdi şimdi işe gitme stresi yok ya sadece yarım saat geç uyanıyorum

dimi gııı insan işe giderken bıraksalar akşama kaa fos fos uyurum sanio ama evde olcanı bilince hemen kalkii
ii be tek arıza ben deelmişim hee :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…