suremcim hazırlıların tamammış ne güzel bizimki de tamam çok şükür
ben hala işteyim amaaaaa mafoldumben yat dinlen ne güzeell
var var da yoğunluktan sardıramıyoz hacııı sen bizim geyik saatimize bi denk gelsen altına edersin gıııııııııııııııı
selaam kenyooşşş napan gulüümm?
eminmisin bacımm :jeyyar: bak son kez soruyommm?????lülülülülülü
he falla kenyamm gıı benim ilk hamile kaldıımda gittiğim hastane normal doğuma 4,800-tl istedi :) sooraacıma mesa yine 4-5 bin civarı bişi di ayy bunnardan sora korkuma medicana ya soramadımm evde ebeynen mi doorsamki di de düşünmedim diiil yane CADIARZU şimdi gittiğim hastane 750 tl istio gıı hade epiduralle 1.500 olsun farka bakkhosbulduk kızlarr
yaa asebacım bütün özel hastanelerde dogum ücretleri aynı deil tatlımm
he falla kenyamm gıı benim ilk hamile kaldıımda gittiğim hastane normal doğuma 4,800-tl istedi :) sooraacıma mesa yine 4-5 bin civarı bişi di ayy bunnardan sora korkuma medicana ya soramadımm evde ebeynen mi doorsamki di de düşünmedim diiil yane CADIARZU şimdi gittiğim hastane 750 tl istio gıı hade epiduralle 1.500 olsun farka bakk
selam sekerler nasilsiniz
off benim bugün hem midem yaniyo hemde bulaniyo heran cikarabilirmisim gibi hissediyorum..cok tiksincakannehir.ne yapsam gecer acaba
surem cicileriniz iyi günlerde kullanin
canım ben burda sordm sgk ile anlaşmalı olan bütün hastanelerde ücret 200 - 250 dedilerhosbulduk kızlarr
yaa asebacım bütün özel hastanelerde dogum ücretleri aynı deil tatlımm
geçmiş olsun vallahi benim mide yanmama başlayınca ilaç içsem bile geçmiyooselam sekerler nasilsiniz
off benim bugün hem midem yaniyo hemde bulaniyo heran cikarabilirmisim gibi hissediyorum..cok tiksincakannehir.ne yapsam gecer acaba
surem cicileriniz iyi günlerde kullanin
yaww sizler sigortalı değilmisiniz ve gittiğiniz hastanelerin anlaşması yokmu sizin sigortalarlahe falla kenyamm gıı benim ilk hamile kaldıımda gittiğim hastane normal doğuma 4,800-tl istedi :) sooraacıma mesa yine 4-5 bin civarı bişi di ayy bunnardan sora korkuma medicana ya soramadımm evde ebeynen mi doorsamki di de düşünmedim diiil yane CADIARZU şimdi gittiğim hastane 750 tl istio gıı hade epiduralle 1.500 olsun farka bakk
he falla kenyamm gıı benim ilk hamile kaldıımda gittiğim hastane normal doğuma 4,800-tl istedi :) sooraacıma mesa yine 4-5 bin civarı bişi di ayy bunnardan sora korkuma medicana ya soramadımm evde ebeynen mi doorsamki di de düşünmedim diiil yane CADIARZU şimdi gittiğim hastane 750 tl istio gıı hade epiduralle 1.500 olsun farka bakk
kızlar ben felaket bi durumdayım hani uçakta veya yüksek basınçlı yere çıkınca kulaklar tıkanır ve kafanızın içi uğulduyomuş gibi olur ya öyleyim şuanda çok kötü
tansiyonumu ölçtüm 12/6 çıktı acep neden böle oldum kocişi arayıp sölesem mi ki
sağol canım,yarım bardak ılık şekerli su ve süt bana iyi geliyodu kötü olmassan dene bi tatlım..
hosbuldum canimkartanesi .!.:hoşgeldin eliiif
valla ben de geberücüün sırtım ağrıdı otur otur
hiçbişe yapasım da yokkk bilg.a bakmaktan gözüm acıyoo of eve gidip yatasım vaaar
benim gittiğim özel hastanede dogum 360 tl
sezeryan 500 dü sanırım
epidurali salı gunu ogrenecegim ama fiyatları cok cok uygun yani
4-5 bin doguma verecegime az daha ekler araba alırım :roflol:
diğer begendigim öel hastanedede 100 tl normal dogum 1250 epiduralli dogum bakalım hayırlısı artık
bu arada dün annemi gooturduk hastaneye test yapan kadının iki bebişi varmıs birini normal dogumla digerinide epiduralli normal dogumla yapmıs
hangisinden memnun kaldın dedim tabiki epiduralliden dedi
yan etkisi yokmu dedim cok siddetli bas agrısı oldugunu soyledi
aylarca birde ona takıldım eger bir santim bile igne yapacagı yer kayarsa biyerlerden acısı cıkıyormus korktum aslında ama kesinlikle o acıyı yasamaktansa digerini yasamayı tercih ederim dedi :uhm:
siz nasıl yapacaksınız dogumunuzu
canım ben burda sordm sgk ile anlaşmalı olan bütün hastanelerde ücret 200 - 250 dediler
kız o da ağrıyoo ama o eve gidincee :roflol: şimdi sırtım ağrıyoo tünemektensüt daha cok yanma yapiyo ama bende:çok üzgünüm:
hemde tatli mide bulantisida yapiyo hic sevmiyorum tatliyi
hosbuldum canim
sadece sirtin mi agriyo ben uzun oturunca k..cimda inanilmaz bi agri oluyoakannehir
esim gecengün diyo ki beline bir agirlik baglandi sana asiliyo sende onu tasimak zorundasinkaydirigubbakcemile3sanki ben bilmiyorum azcik nazlanayim dedim adamin cevabina bak:mymeka:
ne ediyonusss çatlak gacılarr laelaelaelaelae
bende zabah gafaltıdan sonra iş yapmak için niyetlendim ama bi uyku bastırdı kafayı bi koymuşum daha yeni kalktım kafamçokkarıştı
siz ne ettiniz bakem
tansiyonun normal tansiyondan degil kanimca....kızlar ben felaket bi durumdayım hani uçakta veya yüksek basınçlı yere çıkınca kulaklar tıkanır ve kafanızın içi uğulduyomuş gibi olur ya öyleyim şuanda çok kötü
tansiyonumu ölçtüm 12/6 çıktı acep neden böle oldum kocişi arayıp sölesem mi ki
sezeryan 500 dü sanırım
diğer begendigim öel hastanedede 100 tl normal dogum 1250 epiduralli dogum bakalım hayırlısı artık
bu arada dün annemi gooturduk hastaneye test yapan kadının iki bebişi varmıs birini normal dogumla digerinide epiduralli normal dogumla yapmıs
aylarca birde ona takıldım eger bir santim bile igne yapacagı yer kayarsa biyerlerden acısı cıkıyormus korktum aslında ama kesinlikle o acıyı yasamaktansa digerini yasamayı tercih ederim dedi :uhm:
hosgeldin tubisssne ediyonusss çatlak gacılarr laelaelaelaelae
bende zabah gafaltıdan sonra iş yapmak için niyetlendim ama bi uyku bastırdı kafayı bi koymuşum daha yeni kalktım kafamçokkarıştı
siz ne ettiniz bakem
sezeryan 500 dü sanırım
nedekk ben sıkıntıdan patlıyooomm
yaf bi de uyumuşum deyü yaaa :mymeka:
nan gece ben de uyuyamadım bi müddet allam kabusss uykusuz geceler mi başlıyo yoosaaamm :1ninca:
ben dr.a sordumm açılmanın ve sancının durumuna göre eğer çok şiddetli sancı olmadan açılma olursa o zaman normal yapıyomuş ama çok acı çektirmenin de anlamı yok dediii
falla heralde benimki normal olur çünkü ağrı eşiğim yüksek bayaa şimdi bilem kasılma olimi olmuyomu annamıyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?