2009 Kasm Anneleri

benim bebişin sag tarafımda kaburgamla zoru var valla arada bir ole bir geriniyorki kaburgam cok acıyoooo

benimkiside son günlerde böbreğime doğru vuruyo sanki,canımı yakıyo..dönmeyemi çalışıyolar ne bu kadarı normal deil diorum ben..[/QUOTE]

gecen ay benim bebiş donmustu ayakları tepede sürekli tepikliyo valla

benımde en son dr a gıttıgımde 27 ekım- 5 kasım arası demıstı,
bende ekım anası olabılırımmmm:kedi:

slm kasım anneleri kafam çok karışık şu doğumdan dolayı yaa dr bebeğin ters dedi başı sağda poposu yanda dedi başı aşağıda olması lazım dedi ama abartmadı dediğinden dolayı buzamanlar geliyomuş başı aşağıya bebişin başı sağda kenya arkadaşımında dediği gibi kaburgaba batıyo canım yanıyo gibi acıyo çok tuaf oluyo tahmini doğum tarihi vermedi bebişin başı aşağıda değil buyüzdenmi yoksa alakası yokmu hemde 7.ayın bitmiş 8.ayından gün almışsın dedi

slm millet ben geldim
sabah hamaratlığım tuttu ve dağ gibi ütüyü hallettim valla nevresimler,kocişin t-şörtleri pantolonları gömlekleri benim giysiler çamaşırlar ve en önemlisi enesin o minik minik kıyafetleri ütüleyip yerleştirdim ama aynı terane haftaya yine var yaaaakannehir
haaa bu arada birşey soracağım yaaa badem kaşıntı yapar mı birkaç gündür yiyordum akşam yine yedim biraz abarttım heralde gece kaşınmaktan uyuyamadım her tarafım kıpkırmızı oldu yaaaa

Benim bu cts dr randevum var ve cok merak ediyorum, merak ettiğim bir diğer noktada sizce benim çatı muayenesini bu cts yaparmı yoksa bi dahakine mi bırakır???

anammm ekim analarından 6 kişi doğurmuş 4 kişide sezeryan günü almış bekliyii delikafadulden
maşallahhh ayyy ben de 40 haftayı tamamlamadan doormak istiyom yaa
selam kızlar nasılsınız
selam cnm
canım kaçıncı haftandasın sen şimdi?bildiğim kadarıyla muhtemel doğum tarihinden 3-4 hafta öncesi dönmemişse çocuk sezeryan diolar doktor başka bişi demedi mi?

Benim bu cts dr randevum var ve cok merak ediyorum, merak ettiğim bir diğer noktada sizce benim çatı muayenesini bu cts yaparmı yoksa bi dahakine mi bırakır???

36.haftadan sonra yapıyorlarmış heralde ama benim dr.hiç yapmadı yaa bunda da hiç yapmaz eminim:roflol:

tam 31 haftalık netteki testlere göre 26kasım ama ozamana kadar gelirde dediğine göre benim daha erken yani başı aşağıya gelir değilmi?

canım benim bebişin en son kafası asagıdaydı sanırım ayaklarıyla bizim kaburgaları rahatsız ediyorlar inş. öledir salı gunu gidicem doktora bakalım son durum nasılmıs
daha dogum tarihi için erken canım son haftalarda soyluyorlar dogum seklini hem bebişlerin donmesi için daha zamanımız var

yok bence yapmaz cnm çünkü doğumu başlatabiliomuş çatı muayenesi diye duydum bide ben gittiğim hastaneye sordum son haftalar yapılıo dediler e biz daha 33 + lardayız kuzumm
afferimm nann avrat olmuşun sen bööönn emme fakatt haftaya gene var maaleseff canım kuruyemiş alerji yapabilirr tikkatt et 2-3 gün yeme bakiim

heee yaaa yemiyeceğim artık bitti zaten biraz almayımda deneyim bakalım

tahmin ettiğim gibi yani ohh içim rahatladı sağolasın bende kaburgalarımdan rahatsız oluyorum ama bebişimin başının sağda olduğunu söledi hemde bende öle hissedişyorum zaten öle yanii sağıma yatamıyorum dr sancıda yapabilir dedi ara sıra hakkatende oluyo ağrım CADIARZU

İtekcim senin ilki normal doğummuydu çünkü duyduguma göre sezeryan olacaklara hiç bakmıyolarmış...

ewet canım normaldi zaten normal doğum yapabilir mi diye bakıyorlar çatı muayenesinde
bana hiç bakmamıştı dr.paşa paşa doğurdum vallazemuszemus

:roflol: :roflol: :roflol:
nazar değdi işteee :jeyyar:
evet bana da öle sığmıyo gibi oluyo sertleşiyo o ağrısız olabiliyomuşş
ama ağrı eşiği şöle bişey mesela benim elim kesilir saatlerce sonra farkederim o da acıdan değil çiziği falan görünce ya da elim yanınca falan hiç farketmem
o yüzden sancı da çok etkilemezmiş gibi gelii
bana dr. hiç önceden sölmen lazım falan demedi duruma göre bakcakmış
tabe tabe canımm doorursunn cicimm

a.s
:dilcikar:
kız kartanesii o terlikler ne kokoş gı öleee kaydirigubbakcemile3

nedense baa heç kokoş gelmedidi gııı :roflol:
ben iice zıvanadan çıktım herhal :roflol:

kızlar moralim cok bozuk yaa
dün gece banyo yaptım tam cıkarken arkamdan siyah bişi gecti bi dondumki bi fare
ne yapacagımı sasırdım banyodan kendimi nasıl attıgımı bilmiyorum esim kostu geldi fare var diyorum inanmıyo
eline ıstakayı aldı banyoda fare kovalıyor kapıları kapattık sonra fare nerden kactı dersiniz giderden neyse gideri kapattık
rahat rahat dolasırken evde birde dolabın yanından bir karaltı gecti bi o tarafa bi bu tarafa kosturuyo kafayı yedim esim saka sandı
en sonunda mutfakta camasır makinasının altına kactı bir turlu cıkmıyor esim makinayı calıstırdı cunku makinanın içine bir girerse makinanın butun devrelerini parcalar
tuhaf sesler gelmeye basladı makinadan tıkır tıkr eyvah dedik makinayı mahvetti
esim sonunda makinayı kaldırdı birde ne gorelim fare sizlere omur olmus ayyy o kadar tedirginimki butun kapılar kapalı duruyorum
yaa bu nasıl bişi nasıl o su giderinden cıkabiliyo nasıl oraya girebiliyo ya beni ısırsaydı ayyyy en kısa zamanda evin herkosesini ilaclamak lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…