benim bebişin sag tarafımda kaburgamla zoru var valla arada bir ole bir geriniyorki kaburgam cok acıyoooo
sezeryan istenmez ki normal yolla cikabilcek bi cocugu nedne kesip alirlar hic anlamamCADIARZU
iyi tabii ne sandin hem dogurcam cocuk yapicam bunlarin nüfusuna katki olucak hemide parami ödücemsengözlerimebaksanab
dogumdan sonrada iki yil annelik bakim parasi alicamzemuszemus
ay ne cabuk biz adaha eylülü bitirmedik yawuuuu:1shok:
gerci bizdende ekimde dogurcaklar olucak
nazli 16 ekime aldi tarihini galiba yanlis hatirlamiyosam
maşallahhh ayyy ben de 40 haftayı tamamlamadan doormak istiyom yaaanammm ekim analarından 6 kişi doğurmuş 4 kişide sezeryan günü almış bekliyii delikafadulden
selam cnmselam kızlar nasılsınız
canım kaçıncı haftandasın sen şimdi?bildiğim kadarıyla muhtemel doğum tarihinden 3-4 hafta öncesi dönmemişse çocuk sezeryan diolar doktor başka bişi demedi mi?slm kasım anneleri kafam çok karışık şu doğumdan dolayı yaa dr bebeğin ters dedi başı sağda poposu yanda dedi başı aşağıda olması lazım dedi ama abartmadı dediğinden dolayı buzamanlar geliyomuş başı aşağıya bebişin başı sağda kenya arkadaşımında dediği gibi kaburgaba batıyo canım yanıyo gibi acıyo çok tuaf oluyo tahmini doğum tarihi vermedi bebişin başı aşağıda değil buyüzdenmi yoksa alakası yokmu hemde 7.ayın bitmiş 8.ayından gün almışsın dedi
Benim bu cts dr randevum var ve cok merak ediyorum, merak ettiğim bir diğer noktada sizce benim çatı muayenesini bu cts yaparmı yoksa bi dahakine mi bırakır???
maşallahhh ayyy ben de 40 haftayı tamamlamadan doormak istiyom yaa
selam cnm
canım kaçıncı haftandasın sen şimdi?bildiğim kadarıyla muhtemel doğum tarihinden 3-4 hafta öncesi dönmemişse çocuk sezeryan diolar doktor başka bişi demedi mi?
slm kasım anneleri kafam çok karışık şu doğumdan dolayı yaa dr bebeğin ters dedi başı sağda poposu yanda dedi başı aşağıda olması lazım dedi ama abartmadı dediğinden dolayı buzamanlar geliyomuş başı aşağıya bebişin başı sağda kenya arkadaşımında dediği gibi kaburgaba batıyo canım yanıyo gibi acıyo çok tuaf oluyo tahmini doğum tarihi vermedi bebişin başı aşağıda değil buyüzdenmi yoksa alakası yokmu hemde 7.ayın bitmiş 8.ayından gün almışsın dedi
yok bence yapmaz cnm çünkü doğumu başlatabiliomuş çatı muayenesi diye duydum bide ben gittiğim hastaneye sordum son haftalar yapılıo dediler e biz daha 33 + lardayız kuzummBenim bu cts dr randevum var ve cok merak ediyorum, merak ettiğim bir diğer noktada sizce benim çatı muayenesini bu cts yaparmı yoksa bi dahakine mi bırakır???
afferimm nann avrat olmuşun sen bööönn emme fakatt haftaya gene var maaleseff canım kuruyemiş alerji yapabilirr tikkatt et 2-3 gün yeme bakiimslm millet ben geldim
sabah hamaratlığım tuttu ve dağ gibi ütüyü hallettim valla nevresimler,kocişin t-şörtleri pantolonları gömlekleri benim giysiler çamaşırlar ve en önemlisi enesin o minik minik kıyafetleri ütüleyip yerleştirdim ama aynı terane haftaya yine var yaaaakannehir
haaa bu arada birşey soracağım yaaa badem kaşıntı yapar mı birkaç gündür yiyordum akşam yine yedim biraz abarttım heralde gece kaşınmaktan uyuyamadım her tarafım kıpkırmızı oldu yaaaa
36.haftadan sonra yapıyorlarmış heralde ama benim dr.hiç yapmadı yaa bunda da hiç yapmaz eminim:roflol:
yok bence yapmaz cnm çünkü doğumu başlatabiliomuş çatı muayenesi diye duydum bide ben gittiğim hastaneye sordum son haftalar yapılıo dediler e biz daha 33 + lardayız kuzumm
afferimm nann avrat olmuşun sen bööönn emme fakatt haftaya gene var maaleseff canım kuruyemiş alerji yapabilirr tikkatt et 2-3 gün yeme bakiim
canım benim bebişin en son kafası asagıdaydı sanırım ayaklarıyla bizim kaburgaları rahatsız ediyorlar inş. öledir salı gunu gidicem doktora bakalım son durum nasılmıs
daha dogum tarihi için erken canım son haftalarda soyluyorlar dogum seklini hem bebişlerin donmesi için daha zamanımız var
İtekcim senin ilki normal doğummuydu çünkü duyduguma göre sezeryan olacaklara hiç bakmıyolarmış...
:roflol: :roflol: :roflol:hee uyumuşum yaaa sositososito
bende 2 gece önce bi horlamışım bi horlamışımm kaydirigubbakcemile3 gece adam beni dürtüp duruyoduu bişey anlamadım sonracıma zabah işe giderkende söleniyoduu yine pek bişey anlamadım sonra telefonla aradıda söledii gece zabaha kadar horladın diyee kaydirigubbakcemile3 rezil olduk nan adama delikafadulden herifee ayu ayu dedik ayunun önde gideni çıktık iyi miiii delikafadulden
evet bana da öle sığmıyo gibi oluyo sertleşiyo o ağrısız olabiliyomuşşagrı esiginin yuksek olması bole bişimi bende anlamıyorum kasılma olayını eger bebegin içeriye sıgmaması gibi bişeyse bu sürekli oluyor ama bebek hareketi gibi daha cok
haa birde simdiden karar vermek lazımmıs epidural istiyorsam anlamadım neden simdi karar vermek gerekiyorki belki dayanabilecegim sekilde olacak o zamanda bosuna olmak istemem epidurali dimi
gecen arife gecesi cok kotu sancı girdi birde tam carsıda yururken sanırım bu yalancı dogum sancısı idi arabaya gidene kadar soguk terler doktum ama eger dogum sancısı bole bişise yinede dayanırım o kadarda dayanılmıcak gibi deildi diyorum kararsız kaldım bakalım salı gunu doktor ne onerecek
:dilcikar:tabe tabe canımm doorursunn cicimm
a.s
kız kartanesii o terlikler ne kokoş gı öleee kaydirigubbakcemile3
ooohoooo daa çok varmış canısı ben 33+lardayım dr. bu mevzuyu konuşmujyo bilee daha erken dietam 31 haftalık netteki testlere göre 26kasım ama ozamana kadar gelirde dediğine göre benim daha erken yani başı aşağıya gelir değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?