2009 Kasm Anneleri

ben normal dogurcam insallah hayatta kestiremem kendimi göz göre göre....akannehir
sancim gelcek gitcem 3, 4 gün pasalar gibi bakiccaklar bana hastanede hemde 1 kurus ödemeden cikip eve gelicem..zemuszemus

ohh ne güzel valla orayamı gelsek zemuszemus
sezeryanı sanırım bizim kasım analarından kimse özellikle istemiyor

anammm ekim analarından 6 kişi doğurmuş 4 kişide sezeryan günü almış bekliyii delikafadulden

ayy insanın sanırım dogum anında en cok ihtiyacının olacagı sey merhamet ve sevkattir bu eger bi hastanede varsa en güzeli orayı tercih etmek tabi kesemize uymasıda önemli
hepimiz için hayırlısı olsun :Saruboceq:

ohh ne güzel valla orayamı gelsek zemuszemus
sezeryanı sanırım bizim kasım analarından kimse özellikle istemiyor
sezeryan istenmez ki normal yolla cikabilcek bi cocugu nedne kesip alirlar hic anlamamCADIARZU
iyi tabii ne sandin hem dogurcam cocuk yapicam bunlarin nüfusuna katki olucak hemide parami ödücemsengözlerimebaksanab
dogumdan sonrada iki yil annelik bakim parasi alicamzemuszemus

anammm ekim analarından 6 kişi doğurmuş 4 kişide sezeryan günü almış bekliyii delikafadulden
ay ne cabuk biz adaha eylülü bitirmedik yawuuuu:1shok:
gerci bizdende ekimde dogurcaklar olucak
nazli 16 ekime aldi tarihini galiba yanlis hatirlamiyosam

Bayanlar benim özel saglık sigortam olduğu halde, yinede sizden çok ödiycem gibi görünüyo
Epiduralli normal doğuma ekstra 880 ödiycekmişim
Birde eşim süit oda olsun istiyo bulabilirsek onunda geceliği ekstra 450 imiş.

:1shok:inanmıyorum,valla bizde ekimin son haftasından itibaren bekleyeceğiz ya..zaten doğumların sadece %5 i 40 haftada doğuyomuş,çoğu 38-39.haftada oluyomuş..ben 40 ı bulmam kesin,karnım top gibi aşağıda,37 den önce olmasındamafoldumben

ohh valla cok güzel yaa

ayy ne güzel yaaa az kaldı valla bizşmde

kenyacım hazır oluncaa iyi olurda ben hazır değilim dahaa :çok üzgünüm:
allah korusun erken gelmeye falan kalkarsaa heç iyi olmas :umursamaz: o yüzden herşeyi tamamlamak lazımm
e herşeyi ben yapamıyom biizm herife sölüyom daha erken 2aya yakın war diyoo sankim bebeler gelmeden 1 hafta önce haber vercek hiç anlamıyolar Çok üzgünüm çoook

Valla karnın şekline bakarsak benim bıdığımın hiç cıkmaya niyeti yok, benimkide maaşallah yusyuvarlak tepede duruyo:)

Valla karnın şekline bakarsak benim bıdığımın hiç cıkmaya niyeti yok, benimkide maaşallah yusyuvarlak tepede duruyo:)

nan benim bebe bi yukarda bi aşşağıdaaa
anası gibin dengesiz heee laelaelaelaelae

yaa sen onun güzunu korkutsana azcık yoksa annelerde kocislerde daha cok zaman var sanıyorlar
ben artık her gecen gün su kadar kaldı diyorum tabiki zamanı belli deil daha cok fazla eksigimiz var ama onemli olanları tamam odamız daha siparis verilecek bizimde bakalım nasıl olacak 1 haftada teslim edecekler diye pek umursanmıyo bende umursamıyorum zaten ilk zamanlar annemde kalıcam

ben dogum olayını 45 gun kaldı ama kız bebişlerin erken gelme durumlarını goz onune alarak 30 gunde kalmıs olabiliri diye korkutuyorum tavsiye ederim azcıkta okutsana bilgisayardan tutusuyorlar ozaman kaydirigubbakcemile3

benimkinde oda parası alınmıyor
sadece dogum normal olursa 360 ekstralarla amcamın gelini 400 cıktı
epiduralli ne kadar hiç sormadım ama bi 200 eklenir herhalde

nan benim bebe bi yukarda bi aşşağıdaaa
anası gibin dengesiz heee laelaelaelaelae

:CüvCüv:aman erken gelmesinlerde yavruşlar bi şekilde doğuracaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…