hosgeldin tubisss
ben normal dogurcam insallah hayatta kestiremem kendimi göz göre göre....akannehir
sancim gelcek gitcem 3, 4 gün pasalar gibi bakiccaklar bana hastanede hemde 1 kurus ödemeden cikip eve gelicem..zemuszemus
tabe tabe canımm doorursunn cicimmhee gıı eminim fallaa :roflol: :roflol:
amaan nolcakk evde bilem doğuruum ben :roflol: :roflol:
haklısın valla canım bende fiyatları çok araştırdım,istanbuldada çok yüksek..benim devam ettiğim hastanede normal 300,sezeryan 700..bunlar bulduğum en uygun fiyatlar oldu..
baştan beri epidural normal düşünüyodum ama bende duyduklarımdan tırstım valla,aylarca geçmeyen baş ve sırt ağrısı filan..ama doğumda dayanamayıp yapın dermiyim bilmiorum..
ablam epidural normal yapmıştı ama onun hastanesi çok iyiydi,6 sene önce 2.500 lira vermişti ankarada,city hospitaldı şimdi kapandı bildiğim kadarıyla...
anammm ekim analarından 6 kişi doğurmuş 4 kişide sezeryan günü almış bekliyii delikafadulden
sezeryan istenmez ki normal yolla cikabilcek bi cocugu nedne kesip alirlar hic anlamamCADIARZUohh ne güzel valla orayamı gelsek zemuszemus
sezeryanı sanırım bizim kasım analarından kimse özellikle istemiyor
ay ne cabuk biz adaha eylülü bitirmedik yawuuuu:1shok:anammm ekim analarından 6 kişi doğurmuş 4 kişide sezeryan günü almış bekliyii delikafadulden
anammm ekim analarından 6 kişi doğurmuş 4 kişide sezeryan günü almış bekliyii delikafadulden
sezeryan istenmez ki normal yolla cikabilcek bi cocugu nedne kesip alirlar hic anlamamCADIARZU
iyi tabii ne sandin hem dogurcam cocuk yapicam bunlarin nüfusuna katki olucak hemide parami ödücemsengözlerimebaksanab
dogumdan sonrada iki yil annelik bakim parasi alicamzemuszemus
ay ne cabuk biz adaha eylülü bitirmedik yawuuuu:1shok:
gerci bizdende ekimde dogurcaklar olucak
nazli 16 ekime aldi tarihini galiba yanlis hatirlamiyosam
ayy ne güzel yaaa az kaldı valla bizşmde
:1shok:inanmıyorum,valla bizde ekimin son haftasından itibaren bekleyeceğiz ya..zaten doğumların sadece %5 i 40 haftada doğuyomuş,çoğu 38-39.haftada oluyomuş..ben 40 ı bulmam kesin,karnım top gibi aşağıda,37 den önce olmasındamafoldumben
:1shok:inanmıyorum,valla bizde ekimin son haftasından itibaren bekleyeceğiz ya..zaten doğumların sadece %5 i 40 haftada doğuyomuş,çoğu 38-39.haftada oluyomuş..ben 40 ı bulmam kesin,karnım top gibi aşağıda,37 den önce olmasındamafoldumben
Valla karnın şekline bakarsak benim bıdığımın hiç cıkmaya niyeti yok, benimkide maaşallah yusyuvarlak tepede duruyo:)
kenyacım hazır oluncaa iyi olurda ben hazır değilim dahaa :çok üzgünüm:
allah korusun erken gelmeye falan kalkarsaa heç iyi olmas :umursamaz: o yüzden herşeyi tamamlamak lazımm
e herşeyi ben yapamıyom biizm herife sölüyom daha erken 2aya yakın war diyoo sankim bebeler gelmeden 1 hafta önce haber vercek hiç anlamıyolar Çok üzgünüm çoook
Bayanlar benim özel saglık sigortam olduğu halde, yinede sizden çok ödiycem gibi görünüyo
Epiduralli normal doğuma ekstra 880 ödiycekmişim
Birde eşim süit oda olsun istiyo bulabilirsek onunda geceliği ekstra 450 imiş.
Valla karnın şekline bakarsak benim bıdığımın hiç cıkmaya niyeti yok, benimkide maaşallah yusyuvarlak tepede duruyo:)
nan benim bebe bi yukarda bi aşşağıdaaa
anası gibin dengesiz heee laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?