canım gezdiği yerde iz bırakır merak etme bi de çok fena bi koku olur sanki uzun süre temizlenmemiş gibi.
ama istersen bi temizlikçi çağır baştan sonra çamaşır suyuyla her yeri temizlet sen yapma ama dokunur kokusu belki
seni çok iyi anlıyorum ama olan şeyler. başa gelebiliyor işte.
ama gelme ihtimalleri yüksek alışıyorlar çünkü
bence bi an önce geldkleri yerleri tıkatın sıvatın harçla kapatın
bi de tuvaletten geldiyse sık sık sifonu .çek kullanılan yere pek gelmiyorlar çünkü
ay yok az önce milupanın sitesinden bana email gelmiş tebrikler 8. aydasınız diye ay bi heyecanlandım hiç ay olarak düşünmemiştim:)))
ay yok az önce milupanın sitesinden bana email gelmiş tebrikler 8. aydasınız diye ay bi heyecanlandım hiç ay olarak düşünmemiştim:)))
he ya iice azaldı ama şimdiki bebekler de aceleci oluyor erken geliyor benim tek korkum erken doğması... ne kaa kalsa karnımda onun için en iyisi... hayırlısı canm işlerini bitir ama bi an önce her hafta daha da zorlaşıyo vallabebişler haftasında gelirse 2 ayımız kaldı yaaaa neyse çoğu işimi hallettim birde odaları yerleştirirsem tamam olacak herşeyimkaydirigubbakcemile5
inş canm hep beraber atlatıcaz burda:)maşallah canım sağ salim atlatırsın geri kalan günleride inşallah
ben kaçar kızlar belim ağrii gene ve ezan okunayoo zabah görüşürüz
kocişi kandırırsam accık gezmeye gidecem çok sıkıldım evde oturmaktan
öpeyrum hepinizi
hadi kandırırsan iyi gezmeler canımben kaçar kızlar belim ağrii gene ve ezan okunayoo zabah görüşürüz
kocişi kandırırsam accık gezmeye gidecem çok sıkıldım evde oturmaktan
öpeyrum hepinizi
he ya iice azaldı ama şimdiki bebekler de aceleci oluyor erken geliyor benim tek korkum erken doğması... ne kaa kalsa karnımda onun için en iyisi... hayırlısı canm işlerini bitir ama bi an önce her hafta daha da zorlaşıyo valla
benm artık yürüyüş bile zorlaştı, paytak paytak ördek gibi yürüyorum yaaa hiç dışarı çıkasım yok iki gündür eve giremedim uzanıp dinlenmek istiyom gayrı
inş canm hep beraber atlatıcaz burda:)
hadi kandırırsan iyi gezmeler canım
ayyyy bende tam tersi bu aralar bi gezesim var sorma son günlerin tadını çıkaracağım sanırımkaydirigubbakcemile3
ben yalnızken genelde yumurtalı patates veya makarna yaparım fiks menüm bu:))yaa ne yesem acabaa esim calısıyo yemek yapmadım midem bulanıyoooo
şekerim iyi uzanmalar sanaaaaaneyse ben kaçıyım kocişde gelmedi daha biraz uzanayım
selam kizlar nasilsiniz diye bi bakayim dedim.. yok dimi bi yaramzlik?
sekercik..bugün aski memnu günü ya hazirlik yapiyorlar sanirim kocalara.. rahatca izleyebilmek icin..
kurtlarda bugün basliyormus zaten..bizim evde kargasa cikacaga benziyorzemuszemus
bizdede bi yaramazlik yok sükür.. sadece belimin agrisindan oturamiyorum artik fazla..
bilmezmiyim:) paytak paytak cok komik oluyor.. disarda herkes sana bakiyormus gibi.. olsun az kaldi sanirim kemiklerimiz genisliyor artik.. bebisler rahatca insin diye..
esim aradi simdi geliyormus.. ben bi kac biseyler hazirlayim.. sonra görüsürüz insallah.. kendine ve bebise iyi bak tatlim öpüyorum
ben yalnızken genelde yumurtalı patates veya makarna yaparım fiks menüm bu:))
ya da tost yap ye daha pratik yanında da açık bi çay şöyle bol limonlu...
oyy yumurtayı sabah yedim ben en iyisi makarna yapayımmm
canım sen bilirsin :)
afiyet olsun ben de kızartma yapıcam az daha
kocam gelcekmiş az sonra
korkma hiç e mi bişey olmaz inş
ama dediğim gibi ihmal etmeyin kapatın geldiği yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?