2009 Kasm Anneleri

gozle gorunuyomu simdiden catlayan yerler
göbeğimin alt kısmı çatlamış bölee kırmızı kırmızı :sinifsinif:
bilmem kiiii akannehir hilal ve bilge var şu an olmadı kura çekeriz gariii
sen buldunmu nan isim
nan bilge hangi ara ortaya çıktı heç haberimiz olmadı :mymeka:
heee yaaa uyuz oldum heral:roflol::roflol:
:roflol: way uyus wayy :roflol:
tubik nan yazdııımm tabiiki Nestereen kaydirigubbakcemile3
dalga geçme nan :tomato:
bende yazdim, Arife.kaydirigubbakcemile3
bağa bakın dalga geçmeyinn :tomato:
falla yaa adına alışsa iyi olcaktıı :1no2:
ooff bilmiyoom
ben de topic açem bari hilal mi olsun bilge mi diyee
benden mi kıskandın nan lülülülülülü
ayaklarim morarmis:1shok:
görünce §ok oldum cok assa sallandirdim ondan mi acaba

waris gibi mi kız :1shok:
ayaklarını yükseğe koy yat azcık

neyse kizlar ben cikayim galiba asaa sallandirdim pc karsisindayken kan yukari cikamadi
uzanirsam gecer herhalde

hoşgeldin şekercikopuyorumnanaktan
neyse kizlar ben cikayim galiba asaa sallandirdim pc karsisindayken kan yukari cikamadi
uzanirsam gecer herhalde

hadi yat dinlen canım

elif ayağını sıcak tuzlu suda az beklet uzan yukarı bi yere daya, iyi gelir inş ama gelmesse de bence dr ara sor önemli bişey çıkar mıkar artık herşeye dikkat etmemiz lazım

geçmiş olsun bu arada

benim bundan hemen 2 ay önce bi gebeliğim daha olmuştu. ondan sonra sağ kulağıma tıkanma uğuldama hışırtı gibii değişik şeyler oluyodu. ve uzun bi süre sürdü 3 tane ayrı kbb dokotruna gittim bi takım tetkikler yaptırdım ilaç kullandım hiç bi sonuç alamadım. zaten doktorlarda bunun belli bi sebebi yok çaresini bulamıyoruz diyolar. mecbur alışıcaksınız diyolar. neyseki benimki bayaa bi azaldı zaman içinde. yoksaa alıştımda haberim mi yok CADIARZU

hoşgeldin şekercik izninde başlamış ohh tadını çıkar kaydirigubbakcemile2

hosgeldin sekercik bende evi dezenfekte ediyorum ace ledim antreyiii
elifim yukarı dik yat ayaklarını

he valla tubiş, nası seviniyorum gerçekten gerekliymiş bu izin, bugün toparlayamıyorum kendimi bi türlü...
ytıcam dinlencem diyorum ama çok da iş var bekleyen

hosgeldin sekercik bende evi dezenfekte ediyorum ace ledim antreyiii
elifim yukarı dik yat ayaklarını

he sana da geçmiş olsun cnm ama o tür şeylerin tek çözümü (ben de yaşamıştım da) gideri düzelttirmek oraya taş bile koyduk ama ittirip çıkıyo işte, biz de harçla borunun delik kıs mını sıvattıtrmıştık ama zehir filan da koy derim, o türlere pek çare olmasa da....
ama çok gıcık bi durum ben 4 yıl önce yaşadığım halde hala tuvalete girmeye korkuyorum hala gözümün önünde duruyor tiksindim iyice.

oyy yaaa bi bu eksikti valla sinir bozucu yaa bişi yiyesim gelmiyo yaa burayada girdiyse ya bunada dokunduysa yaa burdandan da gectiyse offff offfffff igernc yaaaaa
bi daha gelmeseler bariiiii

hala devam ediyoo ama ilk 3 saatteki gibi değil bulamadılar bişey zatii
hamiş olmasam önemseme ama işte oğluma bişei oldu deyüü korkuyom en ufak bişeyde
sağol canım hemen gidip bakam
bende yazdım gıı onlarada bak

oyy yaaa bi bu eksikti valla sinir bozucu yaa bişi yiyesim gelmiyo yaa burayada girdiyse ya bunada dokunduysa yaa burdandan da gectiyse offff offfffff igernc yaaaaa
ayy sen iyi dayanıyon gene ben çok tırsarım ondan
yaylada ayaklarımı yere bile zor indiriyo gelirse diye
evde görse bi süre tek kalamam galibaa

canım gezdiği yerde iz bırakır merak etme bi de çok fena bi koku olur sanki uzun süre temizlenmemiş gibi.
ama istersen bi temizlikçi çağır baştan sonra çamaşır suyuyla her yeri temizlet sen yapma ama dokunur kokusu belki
seni çok iyi anlıyorum ama olan şeyler. başa gelebiliyor işte.
ama gelme ihtimalleri yüksek alışıyorlar çünkü
bence bi an önce geldkleri yerleri tıkatın sıvatın harçla kapatın
bi de tuvaletten geldiyse sık sık sifonu .çek kullanılan yere pek gelmiyorlar çünkü
ayyy sorma şekerim yaaa bende gireceğim 32 ye ama sanki önümde daha çok yol varmış gibi geliyordelikafadulden
ay yok az önce milupanın sitesinden bana email gelmiş tebrikler 8. aydasınız diye ay bi heyecanlandım hiç ay olarak düşünmemiştim:)))

ayy ilk defa karsılastım valla 4 gundur evde degildik annemlerde kaldık evi bos bulup gezdiler bunlar neyse biri mefta oldu oburude gidere girdi umarım geberir ordaaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…