göbeğimin alt kısmı çatlamış bölee kırmızı kırmızı :sinifsinif:gozle gorunuyomu simdiden catlayan yerler
nan bilge hangi ara ortaya çıktı heç haberimiz olmadı :mymeka:bilmem kiiii akannehir hilal ve bilge var şu an olmadı kura çekeriz gariii
sen buldunmu nan isim
:roflol: way uyus wayy :roflol:heee yaaa uyuz oldum heral:roflol::roflol:
dalga geçme nan :tomato:tubik nan yazdııımm tabiiki Nestereen kaydirigubbakcemile3
bağa bakın dalga geçmeyinn :tomato:bende yazdim, Arife.kaydirigubbakcemile3
benden mi kıskandın nan lülülülülülüfalla yaa adına alışsa iyi olcaktıı :1no2:
ooff bilmiyoom
ben de topic açem bari hilal mi olsun bilge mi diyee
ayaklarim morarmis:1shok:
görünce §ok oldum cok assa sallandirdim ondan mi acaba
basbaya mor baktin mi görünüyo hani üsürde morarirya öyle olmus ama üsümüyoda ...
gideyim bi ilik banyo alayim uzanayim belki iyi gelir...
hoşgeldin şekercikopuyorumnanaktanselam kızlarrr
var mı bi yaramazlık?
herkes iyi mi=?
ben çok yoğundum anca açabildim dün rapor aldım 8 hafta doğum önü izni için, bugün de işyerinden onunla uğraştım imza filan, kaymakama çıkarıyoruz malum; soınra bi de pazara çıktım geldim dün gece zaten oğlan uyutmadı hiç sola döndüm tepik sağa döndüm tepik hiç durmadı gece 4ten sonra cenaze gibiydim sabah da uyudum açılmak için, zaten çok yorgundum kaç gündür, yoldan geldik ile gittik dr.a rapor aldık bugün de böyle, yemeğimi de hazırladım sayılır; kociş de gelene dek bakiim bi kızlar ne ediyomuş dedim ama bittim .çok yorgunmmm
neyse kizlar ben cikayim galiba asaa sallandirdim pc karsisindayken kan yukari cikamadi
uzanirsam gecer herhalde
benim bundan hemen 2 ay önce bi gebeliğim daha olmuştu. ondan sonra sağ kulağıma tıkanma uğuldama hışırtı gibii değişik şeyler oluyodu. ve uzun bi süre sürdü 3 tane ayrı kbb dokotruna gittim bi takım tetkikler yaptırdım ilaç kullandım hiç bi sonuç alamadım. zaten doktorlarda bunun belli bi sebebi yok çaresini bulamıyoruz diyolar. mecbur alışıcaksınız diyolar. neyseki benimki bayaa bi azaldı zaman içinde. yoksaa alıştımda haberim mi yok CADIARZUayy felekat bişeymiş hemde dr a gittim baş ağrısı felanda oldu korktum benim dru aradım kbb ye git dedi gittim baktılar bişe çıkmadı dr canını bişeye sıktınmı deyüü sordu yok sıkmadımda ama bi problem yokmuş geçer dedi
selam kızlarrr
var mı bi yaramazlık?
herkes iyi mi=?
ben çok yoğundum anca açabildim dün rapor aldım 8 hafta doğum önü izni için, bugün de işyerinden onunla uğraştım imza filan, kaymakama çıkarıyoruz malum; soınra bi de pazara çıktım geldim dün gece zaten oğlan uyutmadı hiç sola döndüm tepik sağa döndüm tepik hiç durmadı gece 4ten sonra cenaze gibiydim sabah da uyudum açılmak için, zaten çok yorgundum kaç gündür, yoldan geldik ile gittik dr.a rapor aldık bugün de böyle, yemeğimi de hazırladım sayılır; kociş de gelene dek bakiim bi kızlar ne ediyomuş dedim ama bittim .çok yorgunmmm
benim bundan hemen 2 ay önce bi gebeliğim daha olmuştu. ondan sonra sağ kulağıma tıkanma uğuldama hışırtı gibii değişik şeyler oluyodu. ve uzun bi süre sürdü 3 tane ayrı kbb dokotruna gittim bi takım tetkikler yaptırdım ilaç kullandım hiç bi sonuç alamadım. zaten doktorlarda bunun belli bi sebebi yok çaresini bulamıyoruz diyolar. mecbur alışıcaksınız diyolar. neyseki benimki bayaa bi azaldı zaman içinde. yoksaa alıştımda haberim mi yok CADIARZU
hoşgeldin şekercik izninde başlamış ohh tadını çıkar kaydirigubbakcemile2
hosgeldin sekercik bende evi dezenfekte ediyorum ace ledim antreyiii
elifim yukarı dik yat ayaklarını
basbaya mor baktin mi görünüyo hani üsürde morarirya öyle olmus ama üsümüyoda ...
gideyim bi ilik banyo alayim uzanayim belki iyi gelir...
he sana da geçmiş olsun cnm ama o tür şeylerin tek çözümü (ben de yaşamıştım da) gideri düzelttirmek oraya taş bile koyduk ama ittirip çıkıyo işte, biz de harçla borunun delik kıs mını sıvattıtrmıştık ama zehir filan da koy derim, o türlere pek çare olmasa da....
ama çok gıcık bi durum ben 4 yıl önce yaşadığım halde hala tuvalete girmeye korkuyorum hala gözümün önünde duruyor tiksindim iyice.
kızlarrr 32. haftam doldu çok mutluyum azalıyo günlerrrr....
hala devam ediyoo ama ilk 3 saatteki gibi değil bulamadılar bişey zatiibenim bundan hemen 2 ay önce bi gebeliğim daha olmuştu. ondan sonra sağ kulağıma tıkanma uğuldama hışırtı gibii değişik şeyler oluyodu. ve uzun bi süre sürdü 3 tane ayrı kbb dokotruna gittim bi takım tetkikler yaptırdım ilaç kullandım hiç bi sonuç alamadım. zaten doktorlarda bunun belli bi sebebi yok çaresini bulamıyoruz diyolar. mecbur alışıcaksınız diyolar. neyseki benimki bayaa bi azaldı zaman içinde. yoksaa alıştımda haberim mi yok CADIARZU
bende yazdım gıı onlarada baksağol canım hemen gidip bakam
ayy sen iyi dayanıyon gene ben çok tırsarım ondanoyy yaaa bi bu eksikti valla sinir bozucu yaa bişi yiyesim gelmiyo yaa burayada girdiyse ya bunada dokunduysa yaa burdandan da gectiyse offff offfffff igernc yaaaaa
bi daha gelmeseler bariiiii
canım gezdiği yerde iz bırakır merak etme bi de çok fena bi koku olur sanki uzun süre temizlenmemiş gibi.oyy yaaa bi bu eksikti valla sinir bozucu yaa bişi yiyesim gelmiyo yaa burayada girdiyse ya bunada dokunduysa yaa burdandan da gectiyse offff offfffff igernc yaaaaa
bi daha gelmeseler bariiiii
ay yok az önce milupanın sitesinden bana email gelmiş tebrikler 8. aydasınız diye ay bi heyecanlandım hiç ay olarak düşünmemiştim:)))ayyy sorma şekerim yaaa bende gireceğim 32 ye ama sanki önümde daha çok yol varmış gibi geliyordelikafadulden
canım gezdiği yerde iz bırakır merak etme bi de çok fena bi koku olur sanki uzun süre temizlenmemiş gibi.
ama istersen bi temizlikçi çağır baştan sonra çamaşır suyuyla her yeri temizlet sen yapma ama dokunur kokusu belki
seni çok iyi anlıyorum ama olan şeyler. başa gelebiliyor işte.
ama gelme ihtimalleri yüksek alışıyorlar çünkü
bence bi an önce geldkleri yerleri tıkatın sıvatın harçla kapatın
bi de tuvaletten geldiyse sık sık sifonu .çek kullanılan yere pek gelmiyorlar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?