2009 Kasm Anneleri

sırtım ağrıyooooooooooooooooooooo
gitsem de yatsam eccük yaa
ama mecbur sırtüstü yatacamm sırtım ağrıyo ee nasıl olcaak

canım tansiyonla ilgili bilmiim ama o kulak tıkanması denem iğrenç şey baa da oluyo aradaa ooooff çok gıcık normalmiş o herşey gibi :roflol:
ayy felekat bişeymiş hemde dr a gittim baş ağrısı felanda oldu korktum benim dru aradım kbb ye git dedi gittim baktılar bişe çıkmadı dr canını bişeye sıktınmı deyüü sordu yok sıkmadımda ama bi problem yokmuş geçer dedi

sgk anlasmalı benim soylediğim hastanelerde canım fiyatları farklı hep
sgk anlasmalı olmayanlarda dedigin gibi 4 5 bin tl
vallahi ayrı şehirlerde sormama rağmen aynı fiyat verdiler
normal ve sezeryan aynı fiyatmış vede

benim oğluşunda kafası sağda duruyoo ama dr duruşla alakalı heç bişe dimedi daha çok erken bence

geçmiş olsun canım dikkat et kendine hoplayıp zıplama ve evi en kısa zamanda zehirletin canım ya bi daha seni korkutmasınlar

hakkınızda hayırlısı olsun canım bana yazdı dr magnezyum ama sürekli iç demedi 2-3 güne bir içiyom krmaplar çok olduğunda iç demişti
sonrasında da park yatak aldık köye koyucaz ya çok güzeldii yatağı flan içinde 230 a geldii ben hala şklardayım kızlar doğuma çok az kaldııı
hayırlı olsun iyi günlerinde kullansın

masallah bebisine 3 hafta önden gidiyo demek
magnezyum dogumu geciktiriyomuymus:uhm: benim doktor günde 3 kez magnezyum önerdi bana kramplar ve kasilmalara karsi iyi gelio diye
günde 3 çok değilmi normalde günde 1 miş ama çok kramp girdiğinde iç dedi dr
bende üst üste kramplar girdiğinde 1 tane içiyom

delikafadulden anaa o naal iş gıı sen her ay çatalamı yatayonn Allahtan burdaki drlar da heçç yapmii ilk ay bakmışlardı bide son ay bakılırsa yeter işte :hulya:

slm canikolar...
napıyosunuz geçmişe bakamadım çok ilerlemiş yine....
benim belim iyice kötü oldu arife gününden beri böyleyim ve hiç düzelme yok :sinifsinif::sinifsinif:
hoşgeldin perde asmak için tepelerde gezersen öle olur çatlak gaciii
len normal adam bile dayanamaz beee
geçen benim yengem sandelyeden düştü son aydayken onu duyduğumdan beri çıkmıyom vallahi sandalyeye Allah korusun bişe olursa vicdan azabı çekerim
hem kadın geldiğinde niye astırmadın sen perdeleri

selam kızlarrr
var mı bi yaramazlık?
herkes iyi mi=?
ben çok yoğundum anca açabildim dün rapor aldım 8 hafta doğum önü izni için, bugün de işyerinden onunla uğraştım imza filan, kaymakama çıkarıyoruz malum; soınra bi de pazara çıktım geldim dün gece zaten oğlan uyutmadı hiç sola döndüm tepik sağa döndüm tepik hiç durmadı gece 4ten sonra cenaze gibiydim sabah da uyudum açılmak için, zaten çok yorgundum kaç gündür, yoldan geldik ile gittik dr.a rapor aldık bugün de böyle, yemeğimi de hazırladım sayılır; kociş de gelene dek bakiim bi kızlar ne ediyomuş dedim ama bittim .çok yorgunmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…