hoşgeldin kıss nerelerdesinn sennopuyorumnanaktan senin paşa ne alemdee kilosuu sıhatii beniimki tosun olucak heral dün doktordaydım 37 haftaya uyumlu çıktı 2.900 olmuşş başı çok aşağıda 15 güns onra nstye giricem bende
Bayılıyorum Elif Naz ismine inan kızımın adı rüyayla gelmeseydi düşünürdüm boncuğum bu ismi hayırlısı canım a.s.
Hoşçakal nehircim a.s. a.s.
Bizimde yakınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ama biz gidene kadar prosfesyo nelce anne bebek kendi kendilerine öğreniyorlar bu işi kaydirigubbakcemile5 :ecrin_bebek::1hug:
bence çok şeker ben de oğlumun adını tarık koycam kocamın adı da t ilen başlıyo da:)))
hadi güle güleee
dilmuh bacım merak etme ben de yiyemiyorum bazen ne edelim faydalı bişeyler yemek yeter demek midemiz almıyoo
nazlıcım ya sen listeye yeni sütunlar eklesen daha iyi olmazmı
bütün bilgiler bir arada olu hem
doğum tarihi doğum şekli ve kilosu da gerkli olursa bunları eklesek yeterli gibime geliyor
gerekirse güncel notu iptal ederik
sen doğurana kdr bakarsın doğurduktan sonra da biri devralır kasım sonu doğuracaklardan
ben becerebilsem yaparım ama bozarım deyü karışmıyom bu konularda biraz becereksizim
kız mart 09 cuğum.o ben değilim dimi.çünki ben acık sorumsuzumdur da.bazen net kesiliyo falan bi çıkıyom belki 10 gün yokum.valla ben sana bişey demedim ha .................
sagolun kızlar desteginiz için...nehiriver çoktandır sana denk gelsem soracam her seferinde bakınıyordum malum bende sık girmedigimden denk gelemiyorduk..sen iskenderunda yaşıyorsun degilmi:?nerede hangi doktora g,idiyorsun doktorundan memnunmusun vitamin falan vermişmiydi sana?
Bayılıyorum Elif Naz ismine inan kızımın adı rüyayla gelmeseydi düşünürdüm boncuğum bu ismi hayırlısı canım a.s.
Hoşçakal nehircim a.s. a.s.
Bizimde yakınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ama biz gidene kadar prosfesyo nelce anne bebek kendi kendilerine öğreniyorlar bu işi kaydirigubbakcemile5 :ecrin_bebek::1hug:
kıs senin ismin elifse ne koyuyonkızlar ben kızımın adını elifnaz koymak istiyorum sizce nasıl.......(ama benim adımda elif ha hatırlatayımda.)olurmu öyle falan diyolarda isim benim kız benim kardeşim diyorum ama bide size sorayım dedim güzel değilmi......
bizde de her şey yolunda tatlımhoşbuldum cnmcım daha doğurmuom meraketme nst de öle bi sancı neyim cıkmadı cok sükür haberiniz olur dogurursam meraketme kısssss arada bakıom ama bu ara bi hayli yogunum arkadaslar gelen giden benim gezmelerim fırsat buldukca gelrim tatlımmm umarım sende de hersey yolundadıropuyorumnanaktan
kendisini görüp beğendiysen iyidir o zamankarazytincim bende o oto koltuğunu çok beğenmiştim ama satıcı bey benii baby maxa yöneltti onu 75e aldım hem ebatı daha bğyük hemde kumaşı daha güzel diyee ama ben onuda çok beğenmiştim beğendiysen al güle güle kullan canım
Evet canım aynı zamanda anakucağı hepsi takılıp ayrı ayrı çıkıyor..Puseti ayrı ilk doğduğunda yatarak kullanılıyor üstelik evde anakucağı gibide..Sonrasında aparat değişiyor normal koltuğun aylık kısımları geliyor ..Otokoltuğu evdede dışarıdada kullanılmaya çok uygun ..Bu dediklerimi ayrı ayrıda alabiliyoruz canım arabasız ..Komple setti arabada uzun süreli kullanacağım için bunu tercih ettim diğerleride takım halinde aradan çıktı bizde..Hem otokoltuk hem arabasına takılıyor hemde evde kullanılıyor birtanesi opuyorumnanaktan
Yok bacım sen degilsin tabiiki:) o kendini biliyordu, sonradan geçti zaten aramızda ki kırgınlıkta...
Bu arada Nehiriver seni gördüğüme coooook sevindim, merakta kalmıstım.....
ya kızlar geçen gün dr.mda daha önce doğum yapmış biri ile karşılaştım benm dr .un normal doğumu destkelediğini, hatta kendisinin bir hafta kadar normal doğurmak için beklediğini söyledi ben de baya sevindim
sonra dün biriyle karşılaştım o da tanıyomuş benm dr.u, o da onda doğum yapan tüm arkadaşlarım sezaryen oldu biraz sezaryencidir dedi kafam karıştı ben yok yere sezaryen olmak istemiyorum
eşime de devlet hast.ne gitsem mi ki doğuma dedim orda artık mecburi olmayan durumlar dışında sezaryen ysakmış ya o da saçmalama senn dr.n çok iyi dedi
ben bi dahaki gidişimde o söylemese de açıcam bu konuyu ben normal doğum yapmak istiyorum durumum nedir diycem ama korkuyorum yaaa
var cnm olmazmı durumuzda anneside çok iyi az kaldı kavuşmalarına hepinize çok selamları var daha detaylı birkaqç sayfa ileriyede yazdım a.s. a.s. a.s.slm kasım anaları ne yapıosunuz bakalım karakızdan haberi olan varmı???? merak ettimde
ya kızlar geçen gün dr.mda daha önce doğum yapmış biri ile karşılaştım benm dr .un normal doğumu destkelediğini, hatta kendisinin bir hafta kadar normal doğurmak için beklediğini söyledi ben de baya sevindim
sonra dün biriyle karşılaştım o da tanıyomuş benm dr.u, o da onda doğum yapan tüm arkadaşlarım sezaryen oldu biraz sezaryencidir dedi kafam karıştı ben yok yere sezaryen olmak istemiyorum
eşime de devlet hast.ne gitsem mi ki doğuma dedim orda artık mecburi olmayan durumlar dışında sezaryen ysakmış ya o da saçmalama senn dr.n çok iyi dedi
ben bi dahaki gidişimde o söylemese de açıcam bu konuyu ben normal doğum yapmak istiyorum durumum nedir diycem ama korkuyorum yaaa
ya hepinizi çok öpüyom ben.öle içimden geldi valla yaaa..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:a.s.
ayyy :)))ya hepinizi çok öpüyom ben.öle içimden geldi valla yaaa..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:a.s.
dimi yaaa.offf bazen acayip sıkılıyo canım yemek yiyemiyorum diye.ama hergün sütümü içiyorum meyvemi yiyorum.
Mavi Deniz'im inan bana çoğu zaman aynı duyguları bende yasıyorum, bir soru sorup yada birsey söyleyip sonra sayfalarca cevabını bekleyipte alamadığım cok oluyor. Ama artık iplemiyorum hatta belki içlerinizden bazılarınız hatırlar birkaç ay önce özellikle "1" kişiye o kadar çok kırılmıstım ki haftalarca hiç gelmemiş sonra dayanamayıp yine gelmiştim. Dediklerinde haklı olduğuna eminim ama benim anladığım "burası böyle". Bende çoğu zaman uyup sağlayamadığımı düşünüyorum ama yapacak birsey yok demekki diyorum kişisel olarak kendime; sanal ortamda pek ilgi çekici bir tip degilmişim.
O yüzden umarım sende geri dönersin, burası böylede eglenceli, baskalarının yazılarını okumakta insana zaman gecirtiyor bence:teytey:
kıs senin ismin elifse ne koyuyon
benim ilk favori ismim elifti ama yeğenimin ismi deyü koyamadım
bide naz konunca bebiş hep nazlı olumuş dediler nazı o yüzden iptal ettiydim ben de
ece ismi de çok hoş
baş harfiniz uysun gel ece koyalım:))
bizde de her şey yolunda tatlım
bizi habersiz bırakma
keyfine bak öptüm güle güle cnmopuyorumnanaktan
kendisini görüp beğendiysen iyidir o zaman
fiyatı gerçekten inmiş
55 ytl iyi değilmi kocişle konuşam da alam sen de beğendiysen cnm
bir tek çukur diye yorum yazmışlar o da 2 ay rahatsızlık verirmiş onuda yastıkla desteklerim zaten
ne güsel valla
güsel günlerde kullanırsınız inşallah
tabi fiyatı da ona göre olsa gerek
kıs senin ismin elifse ne koyuyon
benim ilk favori ismim elifti ama yeğenimin ismi deyü koyamadım
bide naz konunca bebiş hep nazlı olumuş dediler nazı o yüzden iptal ettiydim ben de
ece ismi de çok hoş
baş harfiniz uysun gel ece koyalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?