2009 Kasm Anneleri

hosbuldum canımcım masallah bebişine kocaaamannn olmus benimki 32 haftada 2 kg idi doktorum ankarda oldugu icin bakılmadı nst ye girdim geldim hersey yolunda cok sükür pazartesi bakarız kac kg olmus die zemuszemus

saoll cnmmmopuyorumnanaktan

ya kızlar geçen gün dr.mda daha önce doğum yapmış biri ile karşılaştım benm dr .un normal doğumu destkelediğini, hatta kendisinin bir hafta kadar normal doğurmak için beklediğini söyledi ben de baya sevindim
sonra dün biriyle karşılaştım o da tanıyomuş benm dr.u, o da onda doğum yapan tüm arkadaşlarım sezaryen oldu biraz sezaryencidir dedi kafam karıştı ben yok yere sezaryen olmak istemiyorum
eşime de devlet hast.ne gitsem mi ki doğuma dedim orda artık mecburi olmayan durumlar dışında sezaryen ysakmış ya o da saçmalama senn dr.n çok iyi dedi
ben bi dahaki gidişimde o söylemese de açıcam bu konuyu ben normal doğum yapmak istiyorum durumum nedir diycem ama korkuyorum yaaa

dimi yaaa.offf bazen acayip sıkılıyo canım yemek yiyemiyorum diye.ama hergün sütümü içiyorum meyvemi yiyorum.

Birtanem ben yeni listede yaparım sizler için biliyorsun o sorun değil sorun şu editleme işlemi ya biri benden alıntı yapar eskisi gibi mesela devam eder ozamanda ilk sayfada olmaz tablomuz arkalara düşer..Editlemeyi sadece kişi kendisinde yapabiliyor biliyorsun başka yazılara müdahale yok.
Bilmiyorumki canım benim azıcık düşünelim bu konuyu diğer tabloda tahmini doğum tarihlerini yazarım hiç sorun olmaz lakin takipte ekim 23 ten sonra hiç olmaz bir başka fikir düşünelim bu konuya :lepi:

kız mart 09 cuğum.o ben değilim dimi.çünki ben acık sorumsuzumdur da.bazen net kesiliyo falan bi çıkıyom belki 10 gün yokum.valla ben sana bişey demedim ha .................

Yok bacım sen degilsin tabiiki:) o kendini biliyordu, sonradan geçti zaten aramızda ki kırgınlıkta...

Bu arada Nehiriver seni gördüğüme coooook sevindim, merakta kalmıstım.....

selam sekerim bende kk isyankarlarındanım bende küstüm buralarada :roflol::roflolndan denk gelemioduk ben iskenderunndayım tatlım özel gelişim hastanesi mustafa celikol a gidiyorum benim hemsire arkadaslarımın önerisi ile o doktora gittim ve iyiki onu secmşim cok memnunum kendisinden ben sadece ferrum ford kullanıom tatlım baska bişe içmiom opuyorumnanaktan

he öyle de oluyodur dimiii

mevzey, karakızın durumu çok iyiymiş canm, kızını görmye gitmiş bugün kızı da 1500 gr olmuş az kalmış buluşmalarınaaaa

kıs senin ismin elifse ne koyuyon
benim ilk favori ismim elifti ama yeğenimin ismi deyü koyamadım
bide naz konunca bebiş hep nazlı olumuş dediler nazı o yüzden iptal ettiydim ben de
ece ismi de çok hoş
baş harfiniz uysun gel ece koyalım:))
bizde de her şey yolunda tatlım
bizi habersiz bırakma
keyfine bak öptüm güle güle cnmopuyorumnanaktan
kendisini görüp beğendiysen iyidir o zaman
fiyatı gerçekten inmiş
55 ytl iyi değilmi kocişle konuşam da alam sen de beğendiysen cnm
bir tek çukur diye yorum yazmışlar o da 2 ay rahatsızlık verirmiş onuda yastıkla desteklerim zaten

ne güsel valla
güsel günlerde kullanırsınız inşallah
tabi fiyatı da ona göre olsa gerek

martcım duygularımı yanstışmışsın sagol...demekki oluyor ne yapayım bende yzamasam bile takip ederim sizi pek ilgi çekiçi olmadıgımı bende farkındayım yani bende öyle düşünüyorum...neyse bende bugün doktora gidecem acayip gerginim..

Yok bacım sen degilsin tabiiki:) o kendini biliyordu, sonradan geçti zaten aramızda ki kırgınlıkta...

Bu arada Nehiriver seni gördüğüme coooook sevindim, merakta kalmıstım.....

canım selam saolasın nasılsın sen bebiş ne alemdeeopuyorumnanaktan

canım sen tıka kulaklarını o çok konuşanlara.ya sen doktorunla konuş.zorunlu olmadıkça herşey yolunda olursa normal istiyorum ben de.adam manyakmı anlamayacakmı seni.ayy bu insanlar ne çok konuşuyo yaaaa.

kızlar net açık ben az mutfağa geçemde akşam için hazırlık yapam.yemeğim falan var ama çorba yapcam

slm kasım anaları ne yapıosunuz bakalım karakızdan haberi olan varmı???? merak ettimde
var cnm olmazmı durumuzda anneside çok iyi az kaldı kavuşmalarına hepinize çok selamları var daha detaylı birkaqç sayfa ileriyede yazdım a.s. a.s. a.s.

Canım ekstra bir durum olmadıkça normal şeklinde gitsin herşey opuyorumnanaktan
ya hepinizi çok öpüyom ben.öle içimden geldi valla yaaa..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:a.s.

Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ya hepinizi çok öpüyom ben.öle içimden geldi valla yaaa..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:a.s.
ayyy :)))

dimi yaaa.offf bazen acayip sıkılıyo canım yemek yiyemiyorum diye.ama hergün sütümü içiyorum meyvemi yiyorum.

her gün bi dünya yesek zatii ohooo şişerdik iice kızzzz ama önemli olan şimdi bolca ceviz filan yemek çünkü beyni gelişiyyyy

Canım aynen sana katılıyorum bende sık sık giriyom ama dahil olamayınca okumakla yetiniyom neyse deiğin gibi oda yetio çoğu sorumda havada arkadaşlaın canı sağolsun

ay iyi olmana sevindim tatlım taçlarına bayıldım vallaa yakın olsak gelcem öğrenmeye cok güsel olmuslar güle güle kullannnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım aynı sıkıntı panik bendede var aynı şeyi bende düşündüm acaba devletemi gitsem diye ama nee bilim.kafa karışık.....:uhm:

Ece benim kızımın ismi çalmayın nayn!!!!!!klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…