selam kız hoşgeldinnnslm kızlarrrrrrrrrrrr bende geldım delikafadulden
boncukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nırdsın bacım sen bende sana kac keres ordum cevap alamadım kızz :jeyyar:
:1hug: :1hug:Şeniz Şeniz Şeniz canım benim sağol yaaaa.
kızlar liste konusunda iyi olanlar tabi.....yeni bi liste yapalım ya doğum şekli ve zamanı ile ilgili bide cinsiyet tabi nede olsa yavaş yavaş dökülürüz artık...................
hiç eksik btmio nazlı yaaa alıom alıom bitiremiom bugün yine carsıya cıkıcam zemuszemus
kilo olarak bilmiom datlum drum ankaradaydı pazartesi gelcek ozaman bakar herhal sadece nst cekildi okaaaaa 36 haftaya bugün girdik opuyorumnanaktan
Bende Seni çok çok öperim boncuğumm opuyorumnanaktan Bu hesaplarda çoğu zaman benimde kafam karışıyor kaydirigubbakcemile3aman yine anlamadım neyse boşverin eninde sonunda doğurucaz nasıl olsa.nazlıcım seni çok öpüyorum bu arada.
nehırım hersey yolunda olmasına sevındım mete asrın süperrrrrrr hihoyyyt bızım yiğit de az yaman olcak galıba babamız yaman olsun istiyorr :teselli: adınını
Canım normalde diğer listeyi takip ediyorum ama sanırım bu sefer takip edemem zira ilk doğum tarihlerinden biri bende onu hazırlayana kadar doğuma girerim ben kaydirigubbakcemile3 Tarihi kasımın sonuna doğru olan bir arkadaşımız yapsa çok iyi olur değilmi ..Tabloyu yaparız takip işini gönüllü bir arkadaşımız yaparsa çok iyi olur opuyorumnanaktan
Allah bitirmesin..Bundan sonra ne eksik biter ne telaş kaydirigubbakcemile3
Bende Seni çok çok öperim boncuğumm opuyorumnanaktan Bu hesaplarda çoğu zaman benimde kafam karışıyor kaydirigubbakcemile3
kızlar benim çok ciddi bi sıkıntım var 3 gündür bugün artık karar verdim dr a gideceğim.geçen gün agdaya gitmiştim.bir gün sonra özel bölgemde bi hassasiyet oldu tahriş gibi, pişmiş gibi elleyince acıyo bide şişlik var ya şimdi dr a gidip göstermekde istemedim ama 3 gündür geçmedi çamaşır bile giyemiyorum neredeyse oturup kalkarken çok acıyor.mantarmı oldu acaba diyeceğim ama kaşıntı yok sadece acıyo.böyle bişey yaşayanınız oldumu daha önce...............ne olabilir
acaba.oooffff ya dr gitmeyi hiç istemiyorum..........
slm kıslar
ne örüyonuz bakim
ben de karakızımla konuştum zattın nazlıcım gereken herşeyi yazmış
iyi olduğuna çok sevindim.daha da iyi olacak inşallah
bende nette ana kucaklarına bakarken
bu sitede buldum bi tane nasıl kıslar fiyatı da çok uygun geldi bana
hem anakucağı hem de oto koltuğu yorumlarda iyi buna benzer sizler buldunuzmu
Hepsiburada.com : CARRY ANAKUCAĞI+OTOKOLTUĞU | Anne & Bebek & Çocuk
kızlar benim çok ciddi bi sıkıntım var 3 gündür bugün artık karar verdim dr a gideceğim.geçen gün agdaya gitmiştim.bir gün sonra özel bölgemde bi hassasiyet oldu tahriş gibi, pişmiş gibi elleyince acıyo bide şişlik var ya şimdi dr a gidip göstermekde istemedim ama 3 gündür geçmedi çamaşır bile giyemiyorum neredeyse oturup kalkarken çok acıyor.mantarmı oldu acaba diyeceğim ama kaşıntı yok sadece acıyo.böyle bişey yaşayanınız oldumu daha önce...............ne olabilir
ya bişeyler yiyeyim diyorum ama hiç iştahımda yok.offf yemeyincede vicdan azabı çekiyorum yaw
pudra sürdün mü bu dönemde cildimiz daha kolay tahriş oluyor yaakızlar benim çok ciddi bi sıkıntım var 3 gündür bugün artık karar verdim dr a gideceğim.geçen gün agdaya gitmiştim.bir gün sonra özel bölgemde bi hassasiyet oldu tahriş gibi, pişmiş gibi elleyince acıyo bide şişlik var ya şimdi dr a gidip göstermekde istemedim ama 3 gündür geçmedi çamaşır bile giyemiyorum neredeyse oturup kalkarken çok acıyor.mantarmı oldu acaba diyeceğim ama kaşıntı yok sadece acıyo.böyle bişey yaşayanınız oldumu daha önce...............ne olabilir
aynen ben de öğlende bişey yemedim sabah da 7de yaptım kahvaltıyı süt içtim meyve yiyorum şimdi, ama cnm istemiyor kursağım kaynıyor yaaaaya bişeyler yiyeyim diyorum ama hiç iştahımda yok.offf yemeyincede vicdan azabı çekiyorum yaw
he bence de en son doğum kimin acepCanım normalde diğer listeyi takip ediyorum ama sanırım bu sefer takip edemem zira ilk doğum tarihlerinden biri bende onu hazırlayana kadar doğuma girerim ben kaydirigubbakcemile3 Tarihi kasımın sonuna doğru olan bir arkadaşımız yapsa çok iyi olur değilmi ..Tabloyu yaparız takip işini gönüllü bir arkadaşımız yaparsa çok iyi olur opuyorumnanaktan
Allah bitirmesin..Bundan sonra ne eksik biter ne telaş kaydirigubbakcemile3
Bende Seni çok çok öperim boncuğumm opuyorumnanaktan Bu hesaplarda çoğu zaman benimde kafam karışıyor kaydirigubbakcemile3
saol canımcımmm sen nasılsın bayramda kociş yoktu arkadasa gittim kalmaya görüşemedik iyisin demi nan yaman ismde güzel ben asrından vazgecmedim babamızda mete de olsun diyince kıyamadım nede olsa imalatta payı var ortak yapım :dance::dance:
hosdulduk bacımmmmmmmmmmm sen nasılsınselam kız hoşgeldinnn
:1hug: :1hug:
saol canımcımmm sen nasılsın bayramda kociş yoktu arkadasa gittim kalmaya görüşemedik iyisin demi nan yaman ismde güzel ben asrından vazgecmedim babamızda mete de olsun diyince kıyamadım nede olsa imalatta payı var ortak yapım :dance::dance:
pudra sürdün mü bu dönemde cildimiz daha kolay tahriş oluyor yaa
aynen ben de öğlende bişey yemedim sabah da 7de yaptım kahvaltıyı süt içtim meyve yiyorum şimdi, ama cnm istemiyor kursağım kaynıyor yaaaa
he bence de en son doğum kimin acep
nehir bu telaşlar tatlı telaşlar emme yorma kendini cnmmmm
hhe ortak yapım :roflol: :roflol: :roflol:
ama iki isim birbirine çok uymuş vallaaa adıyla yaşar inş
hosdulduk bacımmmmmmmmmmm sen nasılsın
bende nezle oldum ya valla gözlerım akıyo nan delı olcamm offffffffff delikafadulden
yaman begendın mı gıı ben önce demısdım kocişe güzel deyıp gecmısdı bende üstunde duememısdım yiğit dıyorduk sımdı yaman ı begendı beyefendı askım nolur yaman olsun dıye olsun beee senı mı kırcam dedım senınde dedıgın gıbı ımalat katkısı var kıyamadım hihoyyyt sositososito
nazlıcım neden bilmem üzerime alındım.benim kasım 20 görünüyor ya kısmetse........ama ben çok düzensiz giriyorum şimdi sizi sinir ederim valla ben..........
Canım hoşgeldin..Valla fiyatı süper ama kalitesi hakkında hiç bir bilgim yok bu koltuğun Kullanan birilerinden öğrenmek gerek ama fiyat oldukça ucuz yerimseniben
Ben direk chıccconun aldım hatta az önce fotoğrafınıda ekledim netten fotoğraf evdekinde aparat daha çok odamız bitsin komple çekicem ama bu arada netten denk geldikçe ekliyorum sizlere kolaylık olsun diye
Canım bi git yaa kıyamam böyle birşey yaşamadım..Çok ama çok geçmiş olsun
Bebeğe yarayacak şeyler ye iç cnm hem daha hafif olur hemde için rahatlar süt yoğurt salata vs gibi
pudra sürdün mü bu dönemde cildimiz daha kolay tahriş oluyor yaa
aynen ben de öğlende bişey yemedim sabah da 7de yaptım kahvaltıyı süt içtim meyve yiyorum şimdi, ama cnm istemiyor kursağım kaynıyor yaaaa
he bence de en son doğum kimin acep
nehir bu telaşlar tatlı telaşlar emme yorma kendini cnmmmm
hhe ortak yapım :roflol: :roflol: :roflol:
ama iki isim birbirine çok uymuş vallaaa adıyla yaşar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?