2009 Kasm Anneleri

slm kıslar
ne örüyonuz bakim
ben de karakızımla konuştum zattın nazlıcım gereken herşeyi yazmış
iyi olduğuna çok sevindim.daha da iyi olacak inşallah
bende nette ana kucaklarına bakarken
bu sitede buldum bi tane nasıl kıslar fiyatı da çok uygun geldi bana
hem anakucağı hem de oto koltuğu yorumlarda iyi buna benzer sizler buldunuzmu
Hepsiburada.com : CARRY ANAKUCAĞI+OTOKOLTUĞU | Anne & Bebek & Çocuk

kızlar benim çok ciddi bi sıkıntım var 3 gündür bugün artık karar verdim dr a gideceğim.geçen gün agdaya gitmiştim.bir gün sonra özel bölgemde bi hassasiyet oldu tahriş gibi, pişmiş gibi elleyince acıyo bide şişlik var ya şimdi dr a gidip göstermekde istemedim ama 3 gündür geçmedi çamaşır bile giyemiyorum neredeyse oturup kalkarken çok acıyor.mantarmı oldu acaba diyeceğim ama kaşıntı yok sadece acıyo.böyle bişey yaşayanınız oldumu daha önce...............ne olabilir
acaba.oooffff ya dr gitmeyi hiç istemiyorum..........

kızlar liste konusunda iyi olanlar tabi.....yeni bi liste yapalım ya doğum şekli ve zamanı ile ilgili bide cinsiyet tabi nede olsa yavaş yavaş dökülürüz artık...................

Canım normalde diğer listeyi takip ediyorum ama sanırım bu sefer takip edemem zira ilk doğum tarihlerinden biri bende onu hazırlayana kadar doğuma girerim ben kaydirigubbakcemile3 Tarihi kasımın sonuna doğru olan bir arkadaşımız yapsa çok iyi olur değilmi ..Tabloyu yaparız takip işini gönüllü bir arkadaşımız yaparsa çok iyi olur opuyorumnanaktan

Allah bitirmesin..Bundan sonra ne eksik biter ne telaş kaydirigubbakcemile3

aman yine anlamadım neyse boşverin eninde sonunda doğurucaz nasıl olsa.nazlıcım seni çok öpüyorum bu arada.
Bende Seni çok çok öperim boncuğumm opuyorumnanaktan Bu hesaplarda çoğu zaman benimde kafam karışıyor kaydirigubbakcemile3

nehırım hersey yolunda olmasına sevındım mete asrın süperrrrrrr hihoyyyt bızım yiğit de az yaman olcak galıba babamız yaman olsun istiyorr :teselli: adınını

saol canımcımmm sen nasılsın bayramda kociş yoktu arkadasa gittim kalmaya görüşemedik iyisin demi nan yaman ismde güzel ben asrından vazgecmedim babamızda mete de olsun diyince kıyamadım nede olsa imalatta payı var ortak yapım :dance::dance:

nannn karular napıyonuz bakimmm
yaa beni saglık ocagından aradılar gelmedin diye zaten gecen ay 29 da gittim daha zamanı gelmediki
bebegin kalp atıslarını bana soruyo kaydirigubbakcemile3 bende dedim ne bileyim aletim yok ölcmeye dedim gelin olcelim dedi yaa bebek hareketlerini sorsa anlıcamda kalp atıslarını duyamıyom valla delikafadulden
ayy hiç gidesim yok valla pazartesiye bıraksammı acep

haa bu arada saglık ocaklarında emzirme egitimi veriyorlarmıs bi akrabamız soyledi 8. aydan sonra gidip ders almak lazımmıs
cunku her annenin bebegini doyuracak kadar sutu olurmus fakat yanlıs besleme sonucu bebiş gelisimi yavas olabilirmiş
bebegin agzına memeyi nasıl veriip bebegi nasıl tutacagımıza kadar ders vermek durumundaymıslar gidip ogrenelim bari bosuna mama vermeyelim bebişlere

amin canım aminnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

canlizim seni çok öpüyorum iyiyim sen nasılsın..................bu günlerde altımla zorum var o kadar .aklım fikrim orada valla.çok acıyoooo kız................

canım keske yaptırmasaydın agda ciltlerimiz daha hassas su donemde
kasılmaları tetiklediği için onermiyor doktorlarda
dogumdan sonra yaptırırsın artık agdanı
buyuk ihtimalle tahris olmustur ama sen genede sor doktoruna

Canım hoşgeldin..Valla fiyatı süper ama kalitesi hakkında hiç bir bilgim yok bu koltuğun Kullanan birilerinden öğrenmek gerek ama fiyat oldukça ucuz yerimseniben
Ben direk chıccconun aldım hatta az önce fotoğrafınıda ekledim netten fotoğraf evdekinde aparat daha çok odamız bitsin komple çekicem ama bu arada netten denk geldikçe ekliyorum sizlere kolaylık olsun diye

Canım bi git yaa kıyamam böyle birşey yaşamadım..Çok ama çok geçmiş olsun
ya bişeyler yiyeyim diyorum ama hiç iştahımda yok.offf yemeyincede vicdan azabı çekiyorum yaw

Bebeğe yarayacak şeyler ye iç cnm hem daha hafif olur hemde için rahatlar süt yoğurt salata vs gibi

pudra sürdün mü bu dönemde cildimiz daha kolay tahriş oluyor yaa

ya bişeyler yiyeyim diyorum ama hiç iştahımda yok.offf yemeyincede vicdan azabı çekiyorum yaw
aynen ben de öğlende bişey yemedim sabah da 7de yaptım kahvaltıyı süt içtim meyve yiyorum şimdi, ama cnm istemiyor kursağım kaynıyor yaaaa
he bence de en son doğum kimin acep
nehir bu telaşlar tatlı telaşlar emme yorma kendini cnmmmm

hhe ortak yapım :roflol: :roflol: :roflol:
ama iki isim birbirine çok uymuş vallaaa adıyla yaşar inş

selam kız hoşgeldinnn

:1hug: :1hug:
hosdulduk bacımmmmmmmmmmm sen nasılsın

bende nezle oldum ya valla gözlerım akıyo nan delı olcamm offffffffff delikafadulden
yaman begendın mı gıı ben önce demısdım kocişe güzel deyıp gecmısdı bende üstunde duememısdım yiğit dıyorduk sımdı yaman ı begendı beyefendı askım nolur yaman olsun dıye olsun beee senı mı kırcam dedım senınde dedıgın gıbı ımalat katkısı var kıyamadım hihoyyyt sositososito

nazlıcım neden bilmem üzerime alındım.benim kasım 20 görünüyor ya kısmetse........ama ben çok düzensiz giriyorum şimdi sizi sinir ederim valla ben..........

Canlizim kenyaacım a.s. a.s. a.s.

Evet canım eğitim veriliyor hatta ilk eve geçişte yakınsa gelip evdede gösteriyorlar:)

saol bitanem beğenmene sevindim tüm bebeler adlarıyla bin yasasınlarrrkaydirigubbakcemile5

hee gecmiş olsun cnm yaaaaaaa.s.dediğim gibi bende üretim katkısından ötürü mete isminide koyuverdim yamanda güsel nan benim isimde güsel olmusmu nan lmaz:

ya benim niye bunlardan haberim yok ya cilt hassasiyetinden falan allah allah.amma geri kalmışım ya..tamam o zaman kesin öyle oldu çünki kupkuru sanki kabuk bağlamış gibi oluyo krem sürmezsem.demekki tahriş oldu .............oofff yaaaaaa..........çok acıyooo valla..............işin kötü tarafı artık göbeğimden göremiyorumda ne durumda olduğunu............çok komik oluyo beeeeeeeeeeeee..........

nazlıcım neden bilmem üzerime alındım.benim kasım 20 görünüyor ya kısmetse........ama ben çok düzensiz giriyorum şimdi sizi sinir ederim valla ben..........

Yok birtanesi alınma gönüllü olur bu işler üstelik sık sık giren birinin tercih edilmesi daha olası takip edilecek sonuçta..Bak sen az giriyorsun bu iş sana göre diil benim doğum 23 ekim önceside olur onun için diğer kişilerinin hiç birinin takibi olmaz bende bilmem fikir ortada kızlar değerlendirir yapabilirim diyen olursa yaparız olmazsada yeni bir konu açarız 2009 Doğum yapmış Kasım anneleri diye doğum yapan gelir yazar durumunu yada haber verir bir arkadaşına o konuda hepimizin birbirinden haberi olur nasıl isterseniz opuyorumnanaktan

canım sütümü içtim meyvemi yedim rahat olsun ozaman içim dimi

kız bende 7de kahvaltı yaptım sütümü içtim meyvemide yedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…