2009 Kasm Anneleri

ben onunda kolayini buldum. yemek yapmaya usendigimde esim eve gelince, azcik inliyorum, ayy bugun cok zor gecti diyorum, ses cikmiyor.kaydirigubbakcemile3 zaten normalde de benimki sorun cikarmaz.

hee benimki de ses çıkarmaz emme içime sinmiyo yaaa cokacimcoook
mesela dünden var ama bugün de bişeyler yapsam mı die düşünüyorum
bi kalkabilsem neler yapıcam
normalde çok severim mutfak işleriniii

hee benimki de ses çıkarmaz emme içime sinmiyo yaaa cokacimcoook
mesela dünden var ama bugün de bişeyler yapsam mı die düşünüyorum
bi kalkabilsem neler yapıcam
normalde çok severim mutfak işleriniii

bende cok severim mutfak islerini ama hamile kaldigimdan beri jubilemi yaptim.kaydirigubbakcemile3

ben onunda kolayini buldum. yemek yapmaya usendigimde esim eve gelince, azcik inliyorum, ayy bugun cok zor gecti diyorum, ses cikmiyor.kaydirigubbakcemile3 zaten normalde de benimki sorun cikarmaz.

çok fenasııııııııııııın.
bende yemek yapıyom ama akşam olunca ay belkim ay kasığım diyom adam yemeği hazırlıyo topluyo çoooooooook hoşuma gidiyo.tabi sık sık yapamıyom inandırıcı olmiyiiiiiiii

bende cok severim mutfak islerini ama hamile kaldigimdan beri jubilemi yaptim.kaydirigubbakcemile3
ayy ben bütün gün mutfakta oturuyodum zati tv de vardı orda bazen bilg da götürüyodum ohhh hem yazıyom hem yapıyom ama yoruluyorum artık çabucak
he bi de orası var inandırıcılık:))
valla çok ayakta kaldımmı hemen kasığım ağrıyo hemşire de normal dedi geçen 2 saat ayakta durdum ağrıdı gene

wannacım sıfır bunlar canım
ikinci el değil
benim de 1. olan yattı aklıam dediğin gibi bi araştırak
ben hepsi comdan 3 defadır alışveriş yaptım bir sorunla karşılaşmadım
2 günde ürün elinde oluyor bilgin olsun

canım dr seni görmüyomu da 8 i bilip 8 i bilmiyo ben bişey anlamadım valla:uhm:

Yok anacım ben il 8 kiloyu ilk 3 ayda almıştım mucizevi bir sekilde sanırım sigara bırakmanın yan etkisi olarak ve buradaki dr a da ilk kez mayıs ayında türkiyeye gelince gidebilmistim dolayısıyla dr benim ilk 3 ayda hiç kilo almadığımı ve mayıstan beri 8 kilo aldığımı sanıyo:)

bana fenasin diyene bak. sen cok iyisin.kaydirigubbakcemile3 yemek sonrasi mutfaktan kayboluyorum, salona gidip uzaniyorum, bakiyorum esim toplamaya baslamis. napalim canim, tek basimiza mi yaptik bu cocuklari.kaydirigubbakcemile3

ben hic almadim burdan bisi. ama daha once aldiysan ve memnun kaldiysan iyi o zaman. aksam bide esime gostereyim.

seni uyanık seniiii

kız ben de sig yı bırakmıştım hamiş kalınca acaba diyorum bu kaa çok kiloyu ondan mı aldım CADIARZU toplamda 13 kiloydu en son şimdi kaç kilo oldu Allah biliyo :uhm:

kac kiloyla hamile kaldin?

seni uyanık seniiii

kız ben de sig yı bırakmıştım hamiş kalınca acaba diyorum bu kaa çok kiloyu ondan mı aldım CADIARZU toplamda 13 kiloydu en son şimdi kaç kilo oldu Allah biliyo :uhm:

kizim sen kilo alsan nolur? cubuk kraker gibi kadinmissin.kaydirigubbakcemile3

slm kıslar geçmişe bakmadan daldım bakalım keyifler nasıl bakalım koca göbişlilerlaelaelaelaelae

vala bizim kk kadınlarından korkulurrrr :jeyyar:
he ben de aldım hatta bilg bile ordan aldık eğer üründe sorun olursa hemen değiştiriyorlar iyi yani alışveriş açısından endişe duymayın hiç.
kac kiloyla hamile kaldin?

kizim sen kilo alsan nolur? cubuk kraker gibi kadinmissin.kaydirigubbakcemile3
he valla aman umrumda deel de dr kızıyyyy:)))delikafadulden

valla imam sormadi bile. 10gr altina sattim aldin mi dedi, esimde aldim dedi. benimde basima ilk defa geliyo ne bilim.:roflol:
çok ucuzaa gitmişin bacımmm delikafadulden
kız benim babamda öleydii senağlama verdikleri akşam ağladı düğünde ayrılırken ağladı düğün gecesi sabaha kadar ağlamış senağlama
nazlı ismini bende çok beğeniyomda bizim bi komşu vardı nazlı diyee heç sefmiyodum aklıma hep o geliyii kafamçokkarıştı
benim esim ogluna taktikler veriyor kizlarla boyle yapican, soyle yapican diye. bakalim kizina ne taktikler verecek.kaydirigubbakcemile3

bak canım kız babaları kızlara bölee akıl veriyoo kaydirigubbakcemile3
tubişim zeynepten ben zor vazgeçirdim kocişime
herkes koyiy diye
ama ben inciyide çok beğendiydim
kociş beğenmedi
incide çok kibar isim bence
pınar ismini de düşenebilirsin
offf çok zor iş çooookkkkkkkk :bbo:
kızlar sizi çok öpüyorum görüşmek üzere ben azıcık dinleneceğim.............

güle güle boncukcum iyi dinlen opuyorumnanaktan

benim belim ve sırtım çok ağrır ayakta kalınca
he ya yalnızmı yaptık.

seni uyanık seniiii

o zaman bende bütün suçu atıyom sigaraya.bende sigarayı bıraktım diye kilo aldım demekki:)

slm kıslar geçmişe bakmadan daldım bakalım keyifler nasıl bakalım koca göbişlilerlaelaelaelaelae

göbeğimiz ve biz bAYA iyiyiz
karakız da iyyimiş düzelmiş gayrı bebişini görmeye gitmiş bugün
nazlış haber verdi herşey yolundaymış ciğerleri filan düzelmiş
bebeği de 1500 gr olmuş

herkesler iyi merak etme

geçmişe dalarsan nası çıkarsın bilemem bi ara çeneler iice düştüydüüüü

sen nasılsın şekercimmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…