he ya bende genelde hep akşama bırakıyom yemek işini tutuşuyom sonra.bugün bi çorba varya yapam dedim
zeytinim bizde isimde yoktubişim yandık sen cnm bakma bence
ben öle fazla seçenek istemediydim işin içinden çıkamam deyü
en çok beğendikleri 2 isim yeterli olurdu bence
ben de en azında kafamda seçenek de vardı
sen de o da yok oturup ağla bence kaydirigubbakcemile3
kocişin önerisi de mi yok sana
madem onu beğenmez bunu beğenmez oda bir kaç isim bulsun sana
sağda durması normal yani demii
o zaman benimki doğuma zor iner ordan baksana
yuva yapmış kendine orda
kızım benim sağ kolum oldu şimdidenkaydirigubbakcemile3
he naz yap bence bi daha ne zamn naz yapıcaz ayolll
he benim de hep sağda bazen sapı ve solu şişiriyo ortası çukur kalıyo çok komik görünüyo yav ama vurma kız kafası mı poposu mu neyse ben abzen ayağını elini hissediyorum karnıma elimi koyunca ay çok heyecanlanıyorum o zaman benim de acıtmaya başladı canımı ama kocam yanımdayken bi tek ayyy diyorum o yoksa çıtım çıkmıy vallaaaa:)))
he bi git bak baya isim vardı kızzz
inş cnm hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da başka derdim yokk
ay ewet benim de önüme gelen karnımı okşuyo hiç de sevmem he bi gün birine fena patlıcam yakınım veya deil ne elliyon karnımı yaaa
Hoşçakal canım a.s. a.s.kıslar ben bi duşa girem sonra da şöle dolaşam dışarlarda
hareket olsun deyüüüü
gelürüm yine
hadi size iyi sohbetler
hepinizi öpüyomm
Ama niye öyle diyosunuz valla benim kociş kızı olduğunu öğrendiğinden beri yorum yapan herkese
Kızdır nazdır
Bin altın azdır
diyip duruyo. Valla bencede öyle kız dediğiniz azıcık nazlı, azıcık işveli, cilveli olur.
Benim kızım mahvedecek oğullarınızılülülülülülü
bici bici mi yapiyorlar? oda iyiymis.:roflol::roflol:
cumartesi acil carsi dolanayim o zaman. olmadi alabilirim bunu, fiyati gercekten cok iyi.
Valla kızlar ben kocişe çok gülüyom, en yakın arkadasımın 1 yasında bir oğlu var, habire bize "oğlumu sırf kızınız için cevizlerle, pekmezlerle yetiştiriyorum diye dalga geciyo.
Eşimde onunla her konusmasında "çoook calısmanız lazım çoooook, biz tek taş, 5 taş, su yolu, pırlanta set, nişan, düğün, kına hepsini isteriz" diyo...
Ama ben evlenirken ben istedikçe bana "bunlar ne gereksiz seyler" diye laf edip duruyodu. Şimdi soruyorum, hayatta vermem kızımı bunlardan aşağısına deyyo....:)
anaaam ben de koca popomu kaldırıp yapsam mı acep?
oyyy zor da geliy kalkması
ben salondaki kanepeyi açtım yatak gibim oldu orda oturuyorum ayaklarımı uzatıp üstümde de battaniye var arkamda kırlentler yanımda şişeylen suyum duruyo not almak için kağıtlarım okumak için kitabım... bi de tatlı bişey var
zor kalkıyom yerimden tabii böyle olunca:)))
kız pek mi keyfiyim emme ben aslan burcuyum yahuu düşkünümdür k.. büyütmeye:)))
aman kirin iki yumurta yiyin, ne telas ediyonuz.zemuszemus
anaaam ben de koca popomu kaldırıp yapsam mı acep?
oyyy zor da geliy kalkması
ben salondaki kanepeyi açtım yatak gibim oldu orda oturuyorum ayaklarımı uzatıp üstümde de battaniye var arkamda kırlentler yanımda şişeylen suyum duruyo not almak için kağıtlarım okumak için kitabım... bi de tatlı bişey var
zor kalkıyom yerimden tabii böyle olunca:)))
kız pek mi keyfiyim emme ben aslan burcuyum yahuu düşkünümdür k.. büyütmeye:)))
heee, benim adam beni 10gr altina almisti. bakalim kizina neler istiycek?kaydirigubbakcemile3
Banada azıcık mola kendimi rekorumu kırdım yine yazarken mini bir yürüyüş yapayım azıcık işlerime bakayım net açık ara ara sayfamı yenilerim ..Kolay gelsin hepinize çok öperim a.s. a.s. a.s.
Banada azıcık mola kendimi rekorumu kırdım yine yazarken mini bir yürüyüş yapayım azıcık işlerime bakayım net açık ara ara sayfamı yenilerim ..Kolay gelsin hepinize çok öperim a.s. a.s. a.s.
heee, benim adam beni 10gr altina almisti. bakalim kizina neler istiycek?kaydirigubbakcemile3
10gr altın mı :1shok: çok ucuza gitmişin wannam :roflol:
babaların kızları çok değerli olur bak kendi babandan pay biç benimki istemeye gelenlerin her birine bi kulp bulduydu hatta bi tanesine yakışıklı deil bu cık olmaz dediydi de şok olduydum:))) kocişime de hayır dicek die ödüm koptuydu bütün gün sakinleştiricilerle durduydum istemeye geldiklerinde... bi de ağladıydı verirken çok...Valla kızlar ben kocişe çok gülüyom, en yakın arkadasımın 1 yasında bir oğlu var, habire bize "oğlumu sırf kızınız için cevizlerle, pekmezlerle yetiştiriyorum diye dalga geciyo.
Eşimde onunla her konusmasında "çoook calısmanız lazım çoooook, biz tek taş, 5 taş, su yolu, pırlanta set, nişan, düğün, kına hepsini isteriz" diyo...
Ama ben evlenirken ben istedikçe bana "bunlar ne gereksiz seyler" diye laf edip duruyodu. Şimdi soruyorum, hayatta vermem kızımı bunlardan aşağısına deyyo....:)
he öyle ama gene de tüm gün evde otur akşama yemek yok ayıp geliy yav banaaaman kirin iki yumurta yiyin, ne telas ediyonuz.zemuszemus
he bebeler dolaşıy içimizde sanki çok genişmiş gibi:))zeytinim bizde isimde yok
ilk önce zeynep olsun dediydik sonra vazgeçtik
benim herifte nazlı olsun dedi (gelmek için çok naz yaptığı içinkaydirigubbakcemile3)
bide geçen akşam inci olsun mu dedi kafamçokkarıştı
benim kızda hep sağda duruyooo
valla bi gün birine patlıcam ama kime denk gelir bilemem gayrı ne istiyonuz bebemden yaaa bebem doğunca da herkes böyle saldırcak mı valla kıyameti koparırım....Evett b,rde tanımadıklarımız alışverişte vsvs cidden tuhaf oluyor insan yaa tamam içinde bebek var ama ellediğin göbek benim göbek hele birde gerginse canım yanıyor kafamçokkarıştı
Hoşçakal canım a.s. a.s.
Süperrrrrrrrrrrr :lepi: :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Diyom ya, kociş kızı olacağını öğrendiğinden beri eskiden sacma bulduğu herseyi gerekli görmeye basladı:)
he öyle ama gene de tüm gün evde otur akşama yemek yok ayıp geliy yav banaa
he zor oluy kalkması yaaaa ama normal oturunca da yoruluyorum yahuuumaşallah kız maşallah
bu ne rahatlık kaydirigubbakcemile3 bende senin yerinde olsam heçç yerimden kalkmazdım walla zemuszemus
hadi güle güleeee biz de öpüyoz seni de göbeğini de:)))Banada azıcık mola kendimi rekorumu kırdım yine yazarken mini bir yürüyüş yapayım azıcık işlerime bakayım net açık ara ara sayfamı yenilerim ..Kolay gelsin hepinize çok öperim a.s. a.s. a.s.
he kıskanmayın yav siz de yapın bööledimi ama
kız sen zorr kalkarsın tabş ordan.ohhhhhhh hatuna bak akannehir
yanlış hesap:) dr 8 bilip 8 e kızıyo
Hepsiburada.com : CHICCO DO RE MI ANA KUCAGI SARI | Anne & Bebek & Çocuk
wannacım ya gider ayak bide bunu buldum
buda hoş
nazlınınkine benziy bunda da müzik oyun var bir bak istersen
bir de titreşim özelliği de varmış
ama renk kısıtlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?