2009 Kasm Anneleri

he ya benimki de çok ağladıydı
ben de bi isim düşünürken tanıdığım çocuklara da bakıyom:)))
bi de ben öğrt.m ya her isimden bi çocuk var tanıdığım:)))
o yüzden seçemediydim isim de kocişle annem seçti birer tane bakalım birini koycaz artık
benim belim ve sırtım çok ağrır ayakta kalınca

he ya yalnızmı yaptık.

o zaman bende bütün suçu atıyom sigaraya.bende sigarayı bıraktım diye kilo aldım demekki:)
ewet kız tüm suçlu sigaraaaa....
iştah zati açılıyo normalde de bırakınca eee bide iki canlıyız canımız çekiyo işteeee ne die zorluyo bu dr.lar bilmem ki onlara ne benm kilomdannnn hieytttttt
valla benm direk kasıklar bide bel ama beli ek takmıyorum kasıklardan korkuyorum ağırıyınca

ben bütün ağrılardan korkuyom yaaa.doğurana kadar bu böyle gider artık.

ayyy ne güsel haberler böyle
walla bende iyiyim koşturuyorum yarın sabah annemlere gideceğim pazar festival varmış oraya gideceğiz oradan gelincede misafirim var onun için misafirlerin hazırlıklarını şimdi hazırlıyorum
sağolsun dadlumda annemdenkaydirigubbakcemile3

:mymeka:aldığın kiloların bahanesini sigaraya mı atıyorsun homini gırtlak ye sonra sigaradan de:roflol::roflol::roflol:

kız ilk kez doğurcaz emme dr.a sorarsan herşey normalll delikafadulden
senin çorba bitti heralll:))) cokacimcoook
az kaldı senin ayy benden önce alcan oğluşunu kucağınaaaaa ne kaa gzel kokacak ooo:)) mis gibi miss

ogretmen olmanin kotu yani sekercik. benimde her isimden sevmedigim bir ogrenci var mutlaka.kaydirigubbakcemile3

birde oglum surekli Nazli olsun diyo ama bizim okuldaki fotokopici kizin adi Nazli ve ben o kiza hasta oluyorum. bu yuzden sadece Naz olucak diyorum. dunde gazetede fenerli semihin kizinin adida Naz'mis, oglusa gosterdim pek hosuna gitti. sanirim artik ariza cikarmaz.:lepi:

daha da komigi ne biliyormusun, benimki erkek kardes istiyordu ya, karnimi durmadan Ferit diye seviyo. nerden duyupda taktiysa bu isme.kaydirigubbakcemile3

iyice paranoyak olduk valla benimde bu aralar bıçak saplanır şekilde ağrılar oluyor sancı değil ama
başkada şikayetim yok allaha şükür inş.40 haftamı doldururum:Saruboceq:

ayy ne güzel gez kızzz sonra uzun bi süre çıkamıcaz evden dışarı bi de soğuklar başlıcakkk

he sigaradan emmee kolaymı kızz bırakması kaç yıldır içiyodum püfür püfür:)))
hemde günde en az yarım paket bazen bir... aniden bırakınca iştah da açıldı valaaaa

ama yiyorum da canm ne yalan söyliyiiimmmm cokacimcoook ahanda gene canm ,stedi bişeylerrrr

ferit haa:roflol::roflol:çıkınca görür feriti
walla bizim o derdimiz hadi kardeşe cici yap diyorum açıyor karnımı seviyor ama arada da çaktırmadan çakıyor haa:1ninca:

benim bahane yaratacağım sigaramda yok bee haaa bire yiyorum:roflol::roflol:

he valla her isimden var bi fırlama:)))
naz süper bi isim bence de:))))
feriti eski türk filmlerinden duymuş olmasın kızzzzz hani tarık akanın ikinci adı ferittir yaaaa

iyice paranoyak olduk valla benimde bu aralar bıçak saplanır şekilde ağrılar oluyor sancı değil ama
he paranoyak olduk valla dinleme kendini ayol o kaaa inş vaktinde doğurcaz dr a sorsan normal dicek:)))

slm kızlar ay çok yorgunum kurutmalık yapdım
hoşgeldin cnm dinlen bari az uzannnn
benim bahane yaratacağım sigaramda yok bee haaa bire yiyorum:roflol::roflol:
he bahanem var anacımmm benim :roflol: :roflol:
aman bahanem oldu hamilelik de ben de bıraktım kocişe de bıraktıdım oh dumansız hava sahası olduk valaaaaaa perdelerim tertemiz kalcakkkk

kız ilk kez doğurcaz emme dr.a sorarsan herşey normalll delikafadulden
senin çorba bitti heralll:))) cokacimcoook
az kaldı senin ayy benden önce alcan oğluşunu kucağınaaaaa ne kaa gzel kokacak ooo:)) mis gibi miss

he ya bitti çorbaaaaaaam.pratik bişi yaptım zati.
ay sorma deli oluyom doktor ne desem normal diyo.
ayyyyyy nasıl heyecanlıyım biliyonmu nasıl bakcam nasıl doğurcam falan diye

sorma yaaaaa.
benimde oğluş biraz sertleşti baya bi acıyo canım o vurdukça.gerçi benim çok hoşuma gidiyoooooooooo.
ay inşallah doldururuz 40 haftamızı.gerçi ben 38 e kadar dursa yeter bana diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…