ayy insallah yaa aslinda su plasenta olayi canimi sikmadi degil yani yüzünün kenarinda duruyodu gecen ayda ayniydi bu ayda..doguma kadar degisip degismeyecegini sormadim ama unuttum..bide dogum sirasinda bazen plasenta önce dogmak istiyomus insallah öyle bisey olmaz.kanamada yapabilir dedi her an hazirlikli olmam gerekio artik
sagol canimopuyorumnanaktan
bencede atla taksiye git valla ambulansın sağı solu belli olmaz
:roflol::roflol:ayyy böyle söyleyenleri duyunca çok gülüyorum çünkü aynı şeyleri bende söylemiştim ama kısmet değilmiş neyse bende bunları birlikte büyütür keyfime sonra bakarımzemuszemus
:1shok:yuhhh be bu kaaa olur
maş.canım kuzuna hadi gözün aydın
ay canım inşallah allah gönlüne göre verir
kız gülme dedim ya bi kaza olmazsa.olursa ne yapalım bende ikiz gibi büyütürüm.ama dediğim gibi ben korkuyorum ya bakamam diye.biliyosun yalnızım bi büyük yok yanımda.şimdi bile bebişim doğunca ne yapcam ben diye düşünüyom.çünkü hiç bişey bilmiyom.ikinci olursa hepten sıyırırım heralde nasıl başa çıkarım onca şeyle dimi ama.sende kaynana anne yardım ediyo o yüzden yat keyfine bak şekerim.ikisi birden büyüsün ne güzel
destnacımm maaşallah hepimizden önde gidio minik kuzun ondan öle dedim tabii ki de inşallah vaktinde doğaryaaa sormaa kaydirigubbakcemile3 seninkide tombişti hemm kaydirigubbakcemile5
ebisecm niye öyle diyon ilk ben doğurcakmışımm öneümde ablalar var dahaa ben uslu sualu sıramı beklerimm tırsmaya başladım yawss:Saruboceq:
nazlıcım güncellemen için saol bi tanesinnnopuyorumnanaktan
ay ben de babamın ağladığını ilk kes düğünümde gördüm kıs dini nikahta bana da sormadı imam efendi kendi otomatikman 5 dene mersin burması didi gram sölemedi gıııçok ucuzaa gitmişin bacımmm delikafadulden
kız benim babamda öleydii senağlama verdikleri akşam ağladı düğünde ayrılırken ağladı düğün gecesi sabaha kadar ağlamış senağlama
nazlı ismini bende çok beğeniyomda bizim bi komşu vardı nazlı diyee heç sefmiyodum aklıma hep o geliyii kafamçokkarıştı
bak canım kız babaları kızlara bölee akıl veriyoo kaydirigubbakcemile3
offf çok zor iş çooookkkkkkkk :bbo:
güle güle boncukcum iyi dinlen opuyorumnanaktan
tasalanma cicim yannış hesap bağdattan döner demişler..Kızlar sinirden ölmek üzereyim
Çarşamba günü internetten sipariş ettiğim park yatak dün geleceginin %100 söylenmesine ragmen halen gelmediği gibi, 5 dakika önce mailime bir baktım ki birde "ürün adresinize teslim edildi" diye bir mail yollamışlar dün bana!!!
elifcim maşallahh gözün aydın herşey yolunda demekkben geldim doktordanhihoyyyt
önce kizimdan haberleri vereyim cok iyi masallahi var
2200 gr olmus..:teytey:gelisimi normal haftasiyla uyumlu ama suyu biraz az yine,,
doktorum bebek icin yeterli bir miktar ama daha fazla olabilirdi dedi...
kafasi assada dönmüs bile benim zilli, dogum kanalina yakin duruyodu...yüzünü yine göstermedi plasenta yine yüzünün önündeydi..hatta cinsiyetini bile göstermedi-tatlicadiarzu-benim doktorum buzamana kadar cinsiyetini hic göremedikaydirigubbakcemile3 edepli mi desem nazli mi desem ama kadina birtürlü göstermiyo..allahtan daha önce baska doktorlar görmüstü cinsiyetinide biliyoruzzemuszemus
bana gelince nst ye soktu sancim yok cok sükür, cati muayenesi yapti minicik bir acilma varmis önemli oldugunu düsünmüyorum ama plasenta da bebegin önünde durdugu icin kanama yapabilir dedi..öyle bir durumda hemen hastaneye gitmemi söyledi..erken dogum riski olabilirde olmayabilirde dedi...
son 4 haftada 3 kilo almis ciktim:1shok:doktor azcik uyari yapti kilom konusunda, aslinda sabah evde 81.3 tü yemek yedim gitmeden birsürü su ictim idrar testi yapilcak diye o beni 1 kilo daha fazla cikartti..neyse artik tatliya veda dedi ..zaten cok tatli sevmyiorum ama bu ara meyveyi biraz abartmistim galiba o kilo aldirdi bana...:icecream:bugünden itibarende hergün düzenli yürüyüse basliyorum
dogum seklini yine konusmadik insallah normal dogar:Saruboceq:
iste benden haberler böleee
kız taksiyle git ambulans gelene kaaa ohoooooooooooooohee yaw çıkarıcam tadını valla... doğumdan sonra zor olacak çünkü:CüvCüv:
kııızz aman diyimm erken git itek.. vukuat çıkarma arabada...
kızlar bu arada bişe sorcam size.. bizim ev hqastaneye uzak biyerde ve arabamız yok... sancım tutunca ben nasıl gitcem... ambulans mı çağırıcaz yoksa taksimi.. CADIARZU
cnm hayırlısı olsun bi arada daha çabuk büyüyo da ondan hem benim yaşım da vala 31, anca doğurur da büyütürüm kociş de 34:)) napiim bulamadım kocamı o yaşa dek 27 yaşımda evlndim ben:)) ee ilk 2 yıl istemedik sonra da anca oldu işte.yok bacım ben 7-8 sene çocuk düşünmüyom kazayla olmazsa.bu bebişi okula gönderince düşüncez biz.kocişte aynı düşünüyo benle 10 sene yapmayız diyo.ya ben 22 yaşındayım kociş 25 o yüzden biz rahat davranıyoz.ben iki bebişe birden bakamam ya kendimi birinci bebeğe zor hazırladım ikinci benim için çok zor olur.depresyona falan girerim sonra çocuklarda etkilenir.ben istemiyom aıkçası.
sigarayıda şimdi acayip istiyo canım ama sıkıyom kendimi az kaldı diye diye.
he kız ikinci erken geliyosa çok güzel ama biraz riskli.yani hazırlıksız yakanmamak lazım.
bizim ilk olunca biraz rahat olabiliriz.ya benim en korktuğum şey dışardayken suyumun gelmesi.
hee valla iyiydi zaten öğrendi 5 ay sonra da doğurdu ne kaa kolay biz bekliyoz kaç aydır:)))yaaa ilk 4 ay bilmemiş yani hamiş olduğunu... ne güzel vallaakaydirigubbakcemile3
evet canım benim kociş gitme marketten alırız diyor sebzeleri ama ben de duramıyom daha taze diye.. son ay hiç gitmem herhalde pazara yada sakin olduğu saattte giderim.. kocişe kalsa tek başıma dışarı çıkrtmıcak bile benilmaz:
haydaaaa o da neymiş hemen şikayet maili yaz sitede vardır linki, acaba gönderdiler de anca mı gelcek kızKızlar sinirden ölmek üzereyim
Çarşamba günü internetten sipariş ettiğim park yatak dün geleceginin %100 söylenmesine ragmen halen gelmediği gibi, 5 dakika önce mailime bir baktım ki birde "ürün adresinize teslim edildi" diye bir mail yollamışlar dün bana!!!
aynen şekerim biz de yaşlıyız:)))kızz siz ne kadar küçükmüşsünüz öyle.. kocan bile benden küçük heeeekafamçokkarıştı yaşlanmışız da haberimiz yok vallaa.. benim kociş 34 yaşında ikinci olacaksa çok ara veremeyiz maleseff..
hımm .. o zaman binerim bi taksiye anacım...
ben geldim doktordanhihoyyyt
2200 gr olmus..:teytey:gelisimi normal haftasiyla uyumlu ama suyu biraz az yine,,
kafasi assada dönmüs bile benim zilli, dogum kanalina yakin duruyodu...yüzünü yine göstermedi plasenta yine yüzünün önündeydi..hatta cinsiyetini bile göstermedi-tatlicadiarzu-benim doktorum buzamana kadar cinsiyetini hic göremedikaydirigubbakcemile3 edepli mi desem nazli mi desem ama kadina birtürlü göstermiyo..allahtan daha önce baska doktorlar görmüstü cinsiyetinide biliyoruzzemuszemus
bana gelince nst ye soktu sancim yok cok sükür, cati muayenesi yapti minicik bir acilma varmis önemli oldugunu düsünmüyorum ama plasenta da bebegin önünde durdugu icin kanama yapabilir dedi..öyle bir durumda hemen hastaneye gitmemi söyledi..erken dogum riski olabilirde olmayabilirde dedi...
son 4 haftada 3 kilo almis ciktim:1shok:doktor azcik uyari yapti kilom konusunda, aslinda sabah evde 81.3 tü yemek yedim gitmeden birsürü su ictim idrar testi yapilcak diye o beni 1 kilo daha fazla cikartti..neyse artik tatliya veda dedi ..zaten cok tatli sevmyiorum ama bu ara meyveyi biraz abartmistim galiba o kilo aldirdi bana...:icecream:bugünden itibarende hergün düzenli yürüyüse basliyorum
Elifcim maşallah kuzucuğuna ..Dikkat edersin canım sen Rabbim gönlüne göre versin inşallah doğumunu herşeyini sağlıkla gelsin minik prenses ...
Bu arada bende azıcık daha işlerimi bitirdim o arad bir telefon mobilyalarımız bitmiş yarın nasip olursa öğlen 2de getireceklermiş.Yarında anacığımın günü vardı sabah 9,30da onun yanında gideceğim ona yardım etmek için..sonrasında mobilyacılar telefon edene kadar kalırım dönerim eve yerleştirirler nasip olursa..Harika valla salı günü derken yarına gelecek p.tesiden itiberende yerleştirmeye başlarız :lepi:
walla en büyük yardımcım kocişim tatlım sağolsun huysuzluğu yoktur yemek yapmasam niye yapmadın demez
bende çok tırsıyorum ama allah kolaylığını verir diye düşünüyorum kısmet artık
nst ye taktım şimdi bende dr a gittim nst verdi ama ekimin 14ünde hemde bu ilk nstem olacak heyecanlıyım valla çantalarınız hazırmı?kızlar her ihtimale karşı
kız taksiyle git ambulans gelene kaaa ohoooooooooooooo
cnm hayırlısı olsun bi arada daha çabuk büyüyo da ondan hem benim yaşım da vala 31, anca doğurur da büyütürüm kociş de 34:)) napiim bulamadım kocamı o yaşa dek 27 yaşımda evlndim ben:)) ee ilk 2 yıl istemedik sonra da anca oldu işte.
içme bak sana tavsiye şekerim bi başlarsan devamı gelir sonra da bırakmaya uğraşıcan gene bi çocuk daha düşünüyosun er ya da geç...
he son günlerde ben hiç çıkmıcam dışarı:)) hatta kocişe de diyorum ki ben son günlerde gidip sabah erkenden hast.nin bahçesine oturcam beklicem suyum da gelse rezil olmam en azından die şaka yapıyorum:))) hem de yetişme derdi olmazzzzz:))))
ayy bi kadının suyu markette boşaldıydı ben çok korktuydum o zamaaaan bi de bekardım
hee valla iyiydi zaten öğrendi 5 ay sonra da doğurdu ne kaa kolay biz bekliyoz kaç aydır:)))
benm kociş de manavdan alırım diyo ama içime sinmiyo işte illa ben alıcamm seçicem
haydaaaa o da neymiş hemen şikayet maili yaz sitede vardır linki, acaba gönderdiler de anca mı gelcek kız
aynen şekerim biz de yaşlıyız:)))
oy maşallah kız bebeğineee ne kaa büyümüşşş edepli kız neme lazım aferin onaaaa ama plasenta işinden de çakmam hiç inş hayırlısı olsun cnm vaktinde doğsun inş. meyveler de çok masum deil aslında kilo aldırıyo ama ben yumuluyorum valaa:)))
Elifcim maşallah kuzucuğuna ..Dikkat edersin canım sen Rabbim gönlüne göre versin inşallah doğumunu herşeyini sağlıkla gelsin minik prenses ...
Bu arada bende azıcık daha işlerimi bitirdim o arad bir telefon mobilyalarımız bitmiş yarın nasip olursa öğlen 2de getireceklermiş.Yarında anacığımın günü vardı sabah 9,30da onun yanında gideceğim ona yardım etmek için..sonrasında mobilyacılar telefon edene kadar kalırım dönerim eve yerleştirirler nasip olursa..Harika valla salı günü derken yarına gelecek p.tesiden itiberende yerleştirmeye başlarız :lepi:
ohhh gözün aydın bacım ne güzeeeeeeeeeel
ayy bacım bende hep diyom acaba kociş yardım edebilirmi becerebilirmi falan diye demek yapıyolar ha.yok kız benim kocişte şimdiden yemek olmasa evde bişey demiyo kahvaltılık hazırlar yeriz o zamanda anlayışlı olur emini.ay iyi o zaman kocişim yardım eder.rabbim yardımcımız olsun
ohh ne güsel nazlım valla yağmurumuzun mobilyaları geliyormuş demek
bizimkilerde evde monte edilmeyi bekliyor babası bir el atsa çok iyi olacakkaydirigubbakcemile3
benim çantam hazır hatta artık arabaya bile atmayı düşünüyorum:lepi:nst ye taktım şimdi bende dr a gittim nst verdi ama ekimin 14ünde hemde bu ilk nstem olacak heyecanlıyım valla çantalarınız hazırmı?kızlar her ihtimale karşı
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Canımsınız gelsin bende vakit az canım yaa önümüzdeki haftadan itibarende yıkasak ütülesek yerleştirip ince detaylara insek al sana ekimin ortası eh sonrası zaten malum haydi anneler doğuma kaydirigubbakcemile5
İtekim önümüzdeki hafta başlayın canım sizde bizde herşey yatak odasında yarabbim bir gör üstüste oldu dolap şart toparlayamıyorum diğer dolaplar dolu :sinifsinif: O yüzden çok sevindim :teytey::sm_cool:
sagol canimmaş.canım kuzuna hadi gözün aydın
gözün aydın hayatım bende hergün yürüyüşe başlıyacak oluyorum ama o başlama arada 1 gün anca oluyooo soraaa bırakıyomm kaydirigubbakcemile3
sen devam edersin inşallah
tesekkürleropuyorumnanaktannasılsınız kızlar elifatihefu tebrik ederim canım rabbim kucağımızada almayı nasip eder inşallah malum doğum geliyo haftalarımız hemen hemen yakın bende aranızda bulunayım bool bol konuşalım muhabbet edelim bebişlerle ilgili sağlığınız iyidir inşallah bi yaramazlık yok değilmi?zemuszemus
nst ye taktım şimdi bende dr a gittim nst verdi ama ekimin 14ünde hemde bu ilk nstem olacak heyecanlıyım valla çantalarınız hazırmı?kızlar her ihtimale karşı
elifcim maşallahh gözün aydın herşey yolunda demekk
oy maşallah kız bebeğineee ne kaa büyümüşşş edepli kız neme lazım aferin onaaaa ama plasenta işinden de çakmam hiç inş hayırlısı olsun cnm vaktinde doğsun inş. meyveler de çok masum deil aslında kilo aldırıyo ama ben yumuluyorum valaa:)))
Kızlar sinirden ölmek üzereyim
hadi bakalım beşiğinizde gelsin herşeyi tamam olsun yağmurumunElifcim maşallah kuzucuğuna ..Dikkat edersin canım sen Rabbim gönlüne göre versin inşallah doğumunu herşeyini sağlıkla gelsin minik prenses ...
Allah razı olsun benim kocişte heeç demez yemeğim yok felan deyüüwalla en büyük yardımcım kocişim tatlım sağolsun huysuzluğu yoktur yemek yapmasam niye yapmadın demez
bende çok tırsıyorum ama allah kolaylığını verir diye düşünüyorum kısmet artık
hee gıı ambulans gelene kadar sen doğurmaya başlarsın beekız taksiyle git ambulans gelene kaaa ohoooooooooooooo
cnm hayırlısı olsun bi arada daha çabuk büyüyo da ondan hem benim yaşım da vala 31, anca doğurur da büyütürüm kociş de 34:)) napiim bulamadım kocamı o yaşa dek 27 yaşımda evlndim ben:)) ee ilk 2 yıl istemedik sonra da anca oldu işte.
içme bak sana tavsiye şekerim bi başlarsan devamı gelir sonra da bırakmaya uğraşıcan gene bi çocuk daha düşünüyosun er ya da geç...
he son günlerde ben hiç çıkmıcam dışarı:)) hatta kocişe de diyorum ki ben son günlerde gidip sabah erkenden hast.nin bahçesine oturcam beklicem suyum da gelse rezil olmam en azından die şaka yapıyorum:))) hem de yetişme derdi olmazzzzz:))))
ayy bi kadının suyu markette boşaldıydı ben çok korktuydum o zamaaaan bi de bekardım
ben geldim doktordanhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?