2009 Kasm Anneleri

ay canım inşallah allah gönlüne göre verir

kız gülme dedim ya bi kaza olmazsa.olursa ne yapalım bende ikiz gibi büyütürüm.ama dediğim gibi ben korkuyorum ya bakamam diye.biliyosun yalnızım bi büyük yok yanımda.şimdi bile bebişim doğunca ne yapcam ben diye düşünüyom.çünkü hiç bişey bilmiyom.ikinci olursa hepten sıyırırım heralde nasıl başa çıkarım onca şeyle dimi ama.sende kaynana anne yardım ediyo o yüzden yat keyfine bak şekerim.ikisi birden büyüsün ne güzel

nasılsınız kızlar elifatihefu tebrik ederim canım rabbim kucağımızada almayı nasip eder inşallah malum doğum geliyo haftalarımız hemen hemen yakın bende aranızda bulunayım bool bol konuşalım muhabbet edelim bebişlerle ilgili sağlığınız iyidir inşallah bi yaramazlık yok değilmi?zemuszemus

Elifcim maşallah kuzucuğuna ..Dikkat edersin canım sen Rabbim gönlüne göre versin inşallah doğumunu herşeyini sağlıkla gelsin minik prenses ...
Bu arada bende azıcık daha işlerimi bitirdim o arad bir telefon mobilyalarımız bitmiş yarın nasip olursa öğlen 2de getireceklermiş.Yarında anacığımın günü vardı sabah 9,30da onun yanında gideceğim ona yardım etmek için..sonrasında mobilyacılar telefon edene kadar kalırım dönerim eve yerleştirirler nasip olursa..Harika valla salı günü derken yarına gelecek p.tesiden itiberende yerleştirmeye başlarız :lepi:

walla en büyük yardımcım kocişim tatlım sağolsun huysuzluğu yoktur yemek yapmasam niye yapmadın demez
bende çok tırsıyorum ama allah kolaylığını verir diye düşünüyorum kısmet artık

nst ye taktım şimdi bende dr a gittim nst verdi ama ekimin 14ünde hemde bu ilk nstem olacak heyecanlıyım valla çantalarınız hazırmı?kızlar her ihtimale karşı

destnacımm maaşallah hepimizden önde gidio minik kuzun ondan öle dedim tabii ki de inşallah vaktinde doğar
ay ben de babamın ağladığını ilk kes düğünümde gördüm kıs dini nikahta bana da sormadı imam efendi kendi otomatikman 5 dene mersin burması didi gram sölemedi gııı
tasalanma cicim yannış hesap bağdattan döner demişler..
elifcim maşallahh gözün aydın herşey yolunda demekk

kız taksiyle git ambulans gelene kaaa ohoooooooooooooo
cnm hayırlısı olsun bi arada daha çabuk büyüyo da ondan hem benim yaşım da vala 31, anca doğurur da büyütürüm kociş de 34:)) napiim bulamadım kocamı o yaşa dek 27 yaşımda evlndim ben:)) ee ilk 2 yıl istemedik sonra da anca oldu işte.
içme bak sana tavsiye şekerim bi başlarsan devamı gelir sonra da bırakmaya uğraşıcan gene bi çocuk daha düşünüyosun er ya da geç...
he son günlerde ben hiç çıkmıcam dışarı:)) hatta kocişe de diyorum ki ben son günlerde gidip sabah erkenden hast.nin bahçesine oturcam beklicem suyum da gelse rezil olmam en azından die şaka yapıyorum:))) hem de yetişme derdi olmazzzzz:))))
ayy bi kadının suyu markette boşaldıydı ben çok korktuydum o zamaaaan bi de bekardım
hee valla iyiydi zaten öğrendi 5 ay sonra da doğurdu ne kaa kolay biz bekliyoz kaç aydır:)))
benm kociş de manavdan alırım diyo ama içime sinmiyo işte illa ben alıcamm seçicem

haydaaaa o da neymiş hemen şikayet maili yaz sitede vardır linki, acaba gönderdiler de anca mı gelcek kız
aynen şekerim biz de yaşlıyız:)))

oy maşallah kız bebeğineee ne kaa büyümüşşş edepli kız neme lazım aferin onaaaa ama plasenta işinden de çakmam hiç inş hayırlısı olsun cnm vaktinde doğsun inş. meyveler de çok masum deil aslında kilo aldırıyo ama ben yumuluyorum valaa:)))

ohhh gözün aydın bacım ne güzeeeeeeeeeel

walla en büyük yardımcım kocişim tatlım sağolsun huysuzluğu yoktur yemek yapmasam niye yapmadın demez

ayy bacım bende hep diyom acaba kociş yardım edebilirmi becerebilirmi falan diye demek yapıyolar ha.yok kız benim kocişte şimdiden yemek olmasa evde bişey demiyo kahvaltılık hazırlar yeriz o zamanda anlayışlı olur emini.ay iyi o zaman kocişim yardım eder.rabbim yardımcımız olsun

nst ye taktım şimdi bende dr a gittim nst verdi ama ekimin 14ünde hemde bu ilk nstem olacak heyecanlıyım valla çantalarınız hazırmı?kızlar her ihtimale karşı

canım ben çantamı hazırladım ne olur ne olmaz.nst ye daha hiç girmedim.36ihaftamda gircem allah izin verirse.

ayyyyyy bende markete falan giderken hep aklıma geliyo gelirse suyum ne yaparım falan diye abowwwwwww.dışarı çıktığımızda ped kullansak ne bilem biraz faydası olmamı ki
ya sigara iinde şimdi bişey diyemiyom hep içesim var ama sonra ne olur bilmiyomki.offf hem içmeyeyim diyom hemde şöyle bi kahve bi sigara olsa daha ne isterim diyom öyle işte ya içerim gibime geliyo yani.

ohh ne güsel nazlım valla yağmurumuzun mobilyaları geliyormuş demek
bizimkilerde evde monte edilmeyi bekliyor babası bir el atsa çok iyi olacakkaydirigubbakcemile3

Dilmuhum canım bende senin gibi yaptım 10 yıl ara verdim sonrasında Yağmurum geliyor ama inan kendimi şimdi hazır hissettim onun dışında hep bir bahanem vardı hele birde yanlız büyütüyorsan yanlız başka bir şehirde isen daha farklı oluyor hepsini yaşadık sırasıyla..Amaa bana göre zamanı geldiğindede çok şükür Rabbim esirgemedi ablamlada aramın 10 yaş olması büyük etkendir bizde zira çok iyi anlaşıyoruz an gelir abla an gelir candost an gelir anne böyle bir duyguyla hep çocuklarımında bu şekilde anlaşacağını düşündüm umarımda öyle olur..

Birinde 23te hamile kaldım 24 girdiğimde Doğa doğdu şimdide pazar günü 34 yaşıma girdim Yağmurum gelecek Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :Saruboceq: En önemlisi büyütecek olan ne zaman hazır ozaman gelsin bebekler...

ohh ne güsel nazlım valla yağmurumuzun mobilyaları geliyormuş demek
bizimkilerde evde monte edilmeyi bekliyor babası bir el atsa çok iyi olacakkaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Canımsınız gelsin bende vakit az canım yaa önümüzdeki haftadan itibarende yıkasak ütülesek yerleştirip ince detaylara insek al sana ekimin ortası eh sonrası zaten malum haydi anneler doğuma kaydirigubbakcemile5
İtekim önümüzdeki hafta başlayın canım sizde bizde herşey yatak odasında yarabbim bir gör üstüste oldu dolap şart toparlayamıyorum diğer dolaplar dolu :sinifsinif: O yüzden çok sevindim :teytey::sm_cool:

ohhh hadi bakalim, gule gule yerlesin.zemuszemus

benim çantam hazır hatta artık arabaya bile atmayı düşünüyorum:lepi:

ohh rahatlayacaksın valla ablam bizde öyle düşünüyoruz haftaya halletsek diye ondan sonrada çok iş var enesinkiler yeni takıma geçecek bebişimin kıyafetleri ütülenip enesin dolaplarına yerleşecek daha stickerlarla süsleme yapacağım cidden çoook iş var -tatlicadiarzu-

maş.canım kuzuna hadi gözün aydın
sagol canim
kiiizz sen dogum yaptin su plasenta olayi nedir accik anlat gari düzelir mi
bi fikrin var mi

gözün aydın hayatım bende hergün yürüyüşe başlıyacak oluyorum ama o başlama arada 1 gün anca oluyooo soraaa bırakıyomm kaydirigubbakcemile3
sen devam edersin inşallah

mercü canimopuyorumnanaktan
valla dün aksam aslinda yürüyüs yapma fikri tamamen yatmisti kafama buzamana kadar hep erteledim aksam esimle konustuk artik yürüyüs sart diye bugünde doktor söyledi yürüyüs yapman gerekiyo diye..yalniz hic os olmuyo ama sart napalim

tesekkürleropuyorumnanaktan

insallah nazlim su 35.haftayida bi bitirsek gerisi zaten kolay olur allah in izniyle
hihoyyyt hayirli olsun mobilyaniz durdun durdun herseyini bir anda hallttin valla

beni 28.haftada basladilar sokmaya bugün 32 de yine yaptilar..iki hafta sonra icin yeni randevu verdi doktor yine yapicak..daha sonrada haftalik olucak randevular...
cantam benim hazir degildi ama artik hazirlamam gerekiyo doktor kadin korkuttu beni

elifcim maşallahh gözün aydın herşey yolunda demekk

sagol ebisim onda hersey yolunda da bende dglkaydirigubbakcemile3

meyveler hic masum degil hemde
meyve yeyince su ic dedi doktor bugün...seker etkisini biraz azaltiyomus

anam sende herseye sinirleniyorsun. getirirler, sinirlenme bu kadar. kizini dusun, sakin ol.zemuszemus

hadi bakalım beşiğinizde gelsin herşeyi tamam olsun yağmurumun

Allah razı olsun benim kocişte heeç demez yemeğim yok felan deyüü
her zaman değil ama ben rahatsız olduğumda felanda kendi yapar çoğu işini

hee gıı ambulans gelene kadar sen doğurmaya başlarsın bee

vallahi bende 3 çocuk felan istiyomm kısmet tabii de o yüzden yaşım geçmeden arka arkaya doğuram bari dedim emme şunu bi hayırlısıyla halledimde bakarız
benim yaş 26 kasımda 27 olcam kocişte 29 oldu çok ara vermeden yapmalıyım diye düşünüyom işte kısmet böle konuşmakla olmuyoo tabeee kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

gozun aydin canim, guzel haberlerle donmussun.opuyorumnanaktan

ayaklarindaki morluklar noldu? gecti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…