ohhh hadi bakalim, gule gule yerlesin.zemuszemus
benim çantam hazır hatta artık arabaya bile atmayı düşünüyorum:lepi:
ohh rahatlayacaksın valla ablam bizde öyle düşünüyoruz haftaya halletsek diye ondan sonrada çok iş var enesinkiler yeni takıma geçecek bebişimin kıyafetleri ütülenip enesin dolaplarına yerleşecek daha stickerlarla süsleme yapacağım cidden çoook iş var -tatlicadiarzu-
sagol canim
kiiizz sen dogum yaptin su plasenta olayi nedir accik anlat gari düzelir mi
bi fikrin var mi
mercü canimopuyorumnanaktan
valla dün aksam aslinda yürüyüs yapma fikri tamamen yatmisti kafama buzamana kadar hep erteledim aksam esimle konustuk artik yürüyüs sart diye bugünde doktor söyledi yürüyüs yapman gerekiyo diye..yalniz hic os olmuyo ama sart napalim
tesekkürleropuyorumnanaktan
insallah nazlim su 35.haftayida bi bitirsek gerisi zaten kolay olur allah in izniyle
hihoyyyt hayirli olsun mobilyaniz durdun durdun herseyini bir anda hallttin valla
beni 28.haftada basladilar sokmaya bugün 32 de yine yaptilar..iki hafta sonra icin yeni randevu verdi doktor yine yapicak..daha sonrada haftalik olucak randevular...
cantam benim hazir degildi ama artik hazirlamam gerekiyo doktor kadin korkuttu beni
sagol ebisim onda hersey yolunda da bende dglkaydirigubbakcemile3
meyveler hic masum degil hemde
meyve yeyince su ic dedi doktor bugün...seker etkisini biraz azaltiyomus
Dilmuhum canım bende senin gibi yaptım 10 yıl ara verdim sonrasında Yağmurum geliyor ama inan kendimi şimdi hazır hissettim onun dışında hep bir bahanem vardı hele birde yanlız büyütüyorsan yanlız başka bir şehirde isen daha farklı oluyor hepsini yaşadık sırasıyla..Amaa bana göre zamanı geldiğindede çok şükür Rabbim esirgemedi ablamlada aramın 10 yaş olması büyük etkendir bizde zira çok iyi anlaşıyoruz an gelir abla an gelir candost an gelir anne böyle bir duyguyla hep çocuklarımında bu şekilde anlaşacağını düşündüm umarımda öyle olur..
Birinde 23te hamile kaldım 24 girdiğimde Doğa doğdu şimdide pazar günü 34 yaşıma girdim Yağmurum gelecek Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :Saruboceq: En önemlisi büyütecek olan ne zaman hazır ozaman gelsin bebekler...
nst ye taktım şimdi bende dr a gittim nst verdi ama ekimin 14ünde hemde bu ilk nstem olacak heyecanlıyım valla çantalarınız hazırmı?kızlar her ihtimale karşı
senin canin sigara mi cekiyocanım ben çantamı hazırladım ne olur ne olmaz.nst ye daha hiç girmedim.36ihaftamda gircem allah izin verirse.
ayyyyyy bende markete falan giderken hep aklıma geliyo gelirse suyum ne yaparım falan diye abowwwwwww.dışarı çıktığımızda ped kullansak ne bilem biraz faydası olmamı ki
ya sigara iinde şimdi bişey diyemiyom hep içesim var ama sonra ne olur bilmiyomki.offf hem içmeyeyim diyom hemde şöyle bi kahve bi sigara olsa daha ne isterim diyom öyle işte ya içerim gibime geliyo yani.
gozun aydin canim, guzel haberlerle donmussun.opuyorumnanaktan
ayaklarindaki morluklar noldu? gecti mi?
ben geldim doktordanhihoyyyt
önce kizimdan haberleri vereyim cok iyi masallahi var
2200 gr olmus..:teytey:gelisimi normal haftasiyla uyumlu ama suyu biraz az yine,,
doktorum bebek icin yeterli bir miktar ama daha fazla olabilirdi dedi...
kafasi assada dönmüs bile benim zilli, dogum kanalina yakin duruyodu...yüzünü yine göstermedi plasenta yine yüzünün önündeydi..hatta cinsiyetini bile göstermedi-tatlicadiarzu-benim doktorum buzamana kadar cinsiyetini hic göremedikaydirigubbakcemile3 edepli mi desem nazli mi desem ama kadina birtürlü göstermiyo..allahtan daha önce baska doktorlar görmüstü cinsiyetinide biliyoruzzemuszemus
bana gelince nst ye soktu sancim yok cok sükür, cati muayenesi yapti minicik bir acilma varmis önemli oldugunu düsünmüyorum ama plasenta da bebegin önünde durdugu icin kanama yapabilir dedi..öyle bir durumda hemen hastaneye gitmemi söyledi..erken dogum riski olabilirde olmayabilirde dedi...
son 4 haftada 3 kilo almis ciktim:1shok:doktor azcik uyari yapti kilom konusunda, aslinda sabah evde 81.3 tü yemek yedim gitmeden birsürü su ictim idrar testi yapilcak diye o beni 1 kilo daha fazla cikartti..neyse artik tatliya veda dedi ..zaten cok tatli sevmyiorum ama bu ara meyveyi biraz abartmistim galiba o kilo aldirdi bana...:icecream:bugünden itibarende hergün düzenli yürüyüse basliyorum
dogum seklini yine konusmadik insallah normal dogar:Saruboceq:
iste benden haberler böleee
hadi bakalım beşiğinizde gelsin herşeyi tamam olsun yağmurumun
Allah razı olsun benim kocişte heeç demez yemeğim yok felan deyüü
her zaman değil ama ben rahatsız olduğumda felanda kendi yapar çoğu işini
hee gıı ambulans gelene kadar sen doğurmaya başlarsın bee
vallahi bende 3 çocuk felan istiyomm kısmet tabii de o yüzden yaşım geçmeden arka arkaya doğuram bari dedim emme şunu bi hayırlısıyla halledimde bakarız
benim yaş 26 kasımda 27 olcam kocişte 29 oldu çok ara vermeden yapmalıyım diye düşünüyom işte kısmet böle konuşmakla olmuyoo tabeee kafamçokkarıştı
benim dr. hic nst den falan bahsetmiyor. nasil olsa burda dogurmiycak diye gozden mi cikariyo ne?:1shok:
ayyy canımın içi ne güzel anlatmışsın.bende hazır olayımki çocuklarıma verimli olabileyim istiyorum hep.bende senin gibi yalnız büyütcem 10 yıl çok olmadı dimi.yani daha heyecanlıdır heralde.
bide bacım nasıl korundun ya kusura bakma çok açık oldu ama az kaldı malum araştırıp karar vermek lazım.spiral iyimi.benim kuzen 10 yıldır kullanıyo memnun ama bilemedim
Evet cnm yatağı gelecek park yatak üzerindekiler yerleşince hemen süsleme işlemleri başlayacak o orada bu burada öyle bir haldeyiz şimdi ..Olsun varsınn sağlıklı olalımda hepsi oluyor bitiyor nasılsa :lepi:
Özlemcim hoşgeldin cnm a.s. a.s.
Fundacımmm bütün bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallahh :Saruboceq:
Evet cnm yatağı gelecek park yatak üzerindekiler yerleşince hemen süsleme işlemleri başlayacak o orada bu burada öyle bir haldeyiz şimdi ..Olsun varsınn sağlıklı olalımda hepsi oluyor bitiyor nasılsa :lepi:
Özlemcim hoşgeldin cnm a.s. a.s.
Fundacımmm bütün bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallahh :Saruboceq:
sagol wannaciiimopuyorumnanaktan
ayaklarim düzeldi dün askam hep yattim dinlendim kan dolasimindan dolayi oldu galiba cok pc karsisinda kaldim sarkittim kan iyi gezinemedikaydirigubbakcemile3
hadiya ben özele gittim o verdi işte bide hayırlısıyla başı aşağıya gelirde inşallah gerçi hayırlısı olsun ya ne diyelim değilmi bizede anne olarak dua etmek kalıyo:hulya:
ayyy canımın içi ne güzel anlatmışsın.bende hazır olayımki çocuklarıma verimli olabileyim istiyorum hep.bende senin gibi yalnız büyütcem 10 yıl çok olmadı dimi.yani daha heyecanlıdır heralde.
bide bacım nasıl korundun ya kusura bakma çok açık oldu ama az kaldı malum araştırıp karar vermek lazım.spiral iyimi.benim kuzen 10 yıldır kullanıyo memnun ama bilemedim
hadi canım gözünaydın işlerini bi an önce halledersin inş ama yorma kendini emi:)))Elifcim maşallah kuzucuğuna ..Dikkat edersin canım sen Rabbim gönlüne göre versin inşallah doğumunu herşeyini sağlıkla gelsin minik prenses ...
Bu arada bende azıcık daha işlerimi bitirdim o arad bir telefon mobilyalarımız bitmiş yarın nasip olursa öğlen 2de getireceklermiş.Yarında anacığımın günü vardı sabah 9,30da onun yanında gideceğim ona yardım etmek için..sonrasında mobilyacılar telefon edene kadar kalırım dönerim eve yerleştirirler nasip olursa..Harika valla salı günü derken yarına gelecek p.tesiden itiberende yerleştirmeye başlarız :lepi:
nst ye ben girmedim dha bişey de demedi dr... çantam hazır deil ama koyacaklarım kafamda heralde ben bu gidişle çantamı sancım gelince anca hazırlıcam bi rahatlık çöktü bu aralar üstüme hayırdır inş.nst ye taktım şimdi bende dr a gittim nst verdi ama ekimin 14ünde hemde bu ilk nstem olacak heyecanlıyım valla çantalarınız hazırmı?kızlar her ihtimale karşı
ben de girmedim cnm nst ye... pedin faydası olmaz bazılarının hepsi birden geliymiş bacaklarından süzülüveriymiş bazılarının da az az geliymiş ama günlük ped koyuyorum ben dışarı çıkarken özellikle evde koymuyorum drlar sık sık çamaşır değiştirin diyiler ya pedleri dışarda kullanıyorum napiim hiç koymadan da içim rahat etmiy kahve içme sen bence sigdan tmden soğuyana dek ben öyle yapıcam şekerim yoksa hem kndimize hem bebeğimize zarar emzirirken zati olmaz sonra da leş gibi sig kokarken ben sarılamam o minnacık yavruya sen sarılabilir misin? ec cük sert oldu galba kusura bakma:/canım ben çantamı hazırladım ne olur ne olmaz.nst ye daha hiç girmedim.36ihaftamda gircem allah izin verirse.
ayyyyyy bende markete falan giderken hep aklıma geliyo gelirse suyum ne yaparım falan diye abowwwwwww.dışarı çıktığımızda ped kullansak ne bilem biraz faydası olmamı ki
ya sigara iinde şimdi bişey diyemiyom hep içesim var ama sonra ne olur bilmiyomki.offf hem içmeyeyim diyom hemde şöyle bi kahve bi sigara olsa daha ne isterim diyom öyle işte ya içerim gibime geliyo yani.
bence bu konuyu drna sor ben öyle yapıcam aslında en mantıklısı eşin korunması ama belki hap da iyi gelebilir dr bilir artık onunla görüşücem ama spiralden de memnun olmayanlar çokkk iyice araştırmk lazım yaaaayyy canımın içi ne güzel anlatmışsın.bende hazır olayımki çocuklarıma verimli olabileyim istiyorum hep.bende senin gibi yalnız büyütcem 10 yıl çok olmadı dimi.yani daha heyecanlıdır heralde.
he benimki de söylemiy nst filan doğum bilem demdi daha hahha acaba doğurmucam da kendimi mi kandırıyom nedirrrrbenim dr. hic nst den falan bahsetmiyor. nasil olsa burda dogurmiycak diye gozden mi cikariyo ne?:1shok:
senin canin sigara mi cekiyoklava: klava: klava:
canim dogum suyun gelse zaten ped yeterli olmaz ki bacaklarinda süzülüyo diyolar....
sen en iyisini düsün stres yapma kendine
sagol wannaciiimopuyorumnanaktan
ayaklarim düzeldi dün askam hep yattim dinlendim kan dolasimindan dolayi oldu galiba cok pc karsisinda kaldim sarkittim kan iyi gezinemedikaydirigubbakcemile3
Nazli yukarida cok guzel anlatmis. bende tek basima buyuttum. her yere yanimda goturdum, ki hala oyle. senelerce cesaret edemedim. 2005te spirali cikarttirinca beynimde simsekler cakti. artik hazirdim, ama bu seferde bazi talihsizlikler yasadik. Rabbim simdi kismet etti, hayirlisiyla kucagimizada aliriz insallah.
senin kendini hazir hissetmen cok onemli. oglumdayken hemen buyusun istiyordum. simdi her saniyeyi icime cekicem insallah diyorum.opuyorumnanaktan
elif maşallah yaaa 2500 e dayanmış senin bebişin kilosu.. ben de bu ay şimdiye kadar 2 kilo aldım dr a gidene kadar 3 olur.. bakalım dr ne diycek
nazlıı hayırlı olsun canım mobilyalarınız.. sağlıkla yatsın bebişin... biz daha bakmaya biem gidemedik :umursamaz:
Nazli yukarida cok guzel anlatmis. bende tek basima buyuttum. her yere yanimda goturdum, ki hala oyle. senelerce cesaret edemedim. 2005te spirali cikarttirinca beynimde simsekler cakti. artik hazirdim, ama bu seferde bazi talihsizlikler yasadik. Rabbim simdi kismet etti, hayirlisiyla kucagimizada aliriz insallah.
senin kendini hazir hissetmen cok onemli. oglumdayken hemen buyusun istiyordum. simdi her saniyeyi icime cekicem insallah diyorum.opuyorumnanaktan
bitsinde eklersin resimleriniÇok sağol Elifimmm az kaldı cnm artık birbir bitiriyoruz haftalarımızı geri sayım başladı :lepi: Evet canım şimdide yerleştirdimmi tamamdır sanırım tam zamanı zamanına denk bir şekilde bu işi bitiririm annemde gelince bu hafta bile bitebilir herşey kaydirigubbakcemile5
burda öyle canim erken aliyolar ne olur ne olmazohh erkenden almışlar ne güzel elifcim ya bana sağlık ocağında sölemişti ebede ben istememiştim dr bişey demeyince ne bilim bakalım işte ayın 14ünde nasipse inşallah
benim dr. hic nst den falan bahsetmiyor. nasil olsa burda dogurmiycak diye gozden mi cikariyo ne?:1shok:
dayanmis kiizz sisko olcak galibaelif maşallah yaaa 2500 e dayanmış senin bebişin kilosu.. ben de bu ay şimdiye kadar 2 kilo aldım dr a gidene kadar 3 olur.. bakalım dr ne diycek
uzaninca gecti de bütün gece yayildim yattim ama ayaklarim düzelsin diye...hicbisey yapmadimaman iyi, dedim uzatinca gecer diye.zemuszemus
Canım10 yıl anlamadım nasıl geçti bitti...Şuan varya ilk gibi Yağmurda bizim için aynı duygular hiç fark yok..Daha bilinçliyim ama tekrar yapıyorum her fırsatta herşeyde ..
İkiside aynı gülüm yaa ne desem boş evlat aynı evlat biride ikiside 3de zamanıda farketmiyor yeterki bakabilecek güçte ol iyi şeyler öğretebilecek bir anne ol vatana millete hayırlı bir evlat yetiştir turkbayragi
Ben spiral takıldı canım yine düşünüyorum.Bebek istediğimizde çıkartılıyor doğum kontrol hapına geçiliyor bebek istediğinde onuda bırakıyorsun ve 3 ay sonrası nasipse :ecrin_bebek:Zaten doktorlarınız size anlatacak bunu zira doğumdan 40 gün sonra yada size bağlı takılıyor spiral
ohbeee cvpladım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?