2009 Kasm Anneleri

ohhh hadi bakalim, gule gule yerlesin.zemuszemus

İnşallahhh canımın içi inşallah opuyorumnanaktan

Aynen ablacım bitince rahatlayacağım artık tamamen düzenleme temizlik çantam bile hazır değil benim alınacaklar tamam ama yerli yerinde değil bu kadarı oldu ya gerisi bende hızla gelir p.tesiden sonra kaydirigubbakcemile5 Sendede bayağı iş var cnm yaa başlayalım bitirelim aklımızı yiyecek yoksa bu düşünceler kaydirigubbakcemile3

Çok sağol Elifimmm az kaldı cnm artık birbir bitiriyoruz haftalarımızı geri sayım başladı :lepi: Evet canım şimdide yerleştirdimmi tamamdır sanırım tam zamanı zamanına denk bir şekilde bu işi bitiririm annemde gelince bu hafta bile bitebilir herşey kaydirigubbakcemile5

ayyy canımın içi ne güzel anlatmışsın.bende hazır olayımki çocuklarıma verimli olabileyim istiyorum hep.bende senin gibi yalnız büyütcem 10 yıl çok olmadı dimi.yani daha heyecanlıdır heralde.
bide bacım nasıl korundun ya kusura bakma çok açık oldu ama az kaldı malum araştırıp karar vermek lazım.spiral iyimi.benim kuzen 10 yıldır kullanıyo memnun ama bilemedim

ohh erkenden almışlar ne güzel elifcim ya bana sağlık ocağında sölemişti ebede ben istememiştim dr bişey demeyince ne bilim bakalım işte ayın 14ünde nasipse inşallah

senin canin sigara mi cekiyoklava:klava:klava:

canim dogum suyun gelse zaten ped yeterli olmaz ki bacaklarinda süzülüyo diyolar....
sen en iyisini düsün stres yapma kendine

gozun aydin canim, guzel haberlerle donmussun.opuyorumnanaktan

ayaklarindaki morluklar noldu? gecti mi?

sagol wannaciiimopuyorumnanaktan
ayaklarim düzeldi dün askam hep yattim dinlendim kan dolasimindan dolayi oldu galiba cok pc karsisinda kaldim sarkittim kan iyi gezinemedikaydirigubbakcemile3

elif maşallah yaaa 2500 e dayanmış senin bebişin kilosu.. ben de bu ay şimdiye kadar 2 kilo aldım dr a gidene kadar 3 olur.. bakalım dr ne diycek

nazlıı hayırlı olsun canım mobilyalarınız.. sağlıkla yatsın bebişin... biz daha bakmaya biem gidemedik :umursamaz:

Evet cnm yatağı gelecek park yatak üzerindekiler yerleşince hemen süsleme işlemleri başlayacak o orada bu burada öyle bir haldeyiz şimdi ..Olsun varsınn sağlıklı olalımda hepsi oluyor bitiyor nasılsa :lepi:

Özlemcim hoşgeldin cnm a.s. a.s.

Fundacımmm bütün bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallahh :Saruboceq:

benim dr. hic nst den falan bahsetmiyor. nasil olsa burda dogurmiycak diye gozden mi cikariyo ne?:1shok:

hadiya ben özele gittim o verdi işte bide hayırlısıyla başı aşağıya gelirde inşallah gerçi hayırlısı olsun ya ne diyelim değilmi bizede anne olarak dua etmek kalıyo:hulya:

Nazli yukarida cok guzel anlatmis. bende tek basima buyuttum. her yere yanimda goturdum, ki hala oyle. senelerce cesaret edemedim. 2005te spirali cikarttirinca beynimde simsekler cakti. artik hazirdim, ama bu seferde bazi talihsizlikler yasadik. Rabbim simdi kismet etti, hayirlisiyla kucagimizada aliriz insallah.

senin kendini hazir hissetmen cok onemli. oglumdayken hemen buyusun istiyordum. simdi her saniyeyi icime cekicem insallah diyorum.opuyorumnanaktan

aminnnnnn inşallah tek duamız şimdi bu hayırlısıyla sırnaşık şey

hoşbulduk nazlıcım a.s.

sagol wannaciiimopuyorumnanaktan
ayaklarim düzeldi dün askam hep yattim dinlendim kan dolasimindan dolayi oldu galiba cok pc karsisinda kaldim sarkittim kan iyi gezinemedikaydirigubbakcemile3

aman iyi, dedim uzatinca gecer diye.zemuszemus

hadiya ben özele gittim o verdi işte bide hayırlısıyla başı aşağıya gelirde inşallah gerçi hayırlısı olsun ya ne diyelim değilmi bizede anne olarak dua etmek kalıyo:hulya:

ben hep ozele gidiyorum ama kadin hic nstye bagliycam demedi.:uhm:

Canım10 yıl anlamadım nasıl geçti bitti...Şuan varya ilk gibi Yağmurda bizim için aynı duygular hiç fark yok..Daha bilinçliyim ama tekrar yapıyorum her fırsatta herşeyde ..
İkiside aynı gülüm yaa ne desem boş evlat aynı evlat biride ikiside 3de zamanıda farketmiyor yeterki bakabilecek güçte ol iyi şeyler öğretebilecek bir anne ol vatana millete hayırlı bir evlat yetiştir turkbayragi
Ben spiral takıldı canım yine düşünüyorum.Bebek istediğimizde çıkartılıyor doğum kontrol hapına geçiliyor bebek istediğinde onuda bırakıyorsun ve 3 ay sonrası nasipse :ecrin_bebek:Zaten doktorlarınız size anlatacak bunu zira doğumdan 40 gün sonra yada size bağlı takılıyor spiral
ohbeee cvpladım :lepi:

hadi canım gözünaydın işlerini bi an önce halledersin inş ama yorma kendini emi:)))

nst ye taktım şimdi bende dr a gittim nst verdi ama ekimin 14ünde hemde bu ilk nstem olacak heyecanlıyım valla çantalarınız hazırmı?kızlar her ihtimale karşı
nst ye ben girmedim dha bişey de demedi dr... çantam hazır deil ama koyacaklarım kafamda heralde ben bu gidişle çantamı sancım gelince anca hazırlıcam bi rahatlık çöktü bu aralar üstüme hayırdır inş.
ben de girmedim cnm nst ye... pedin faydası olmaz bazılarının hepsi birden geliymiş bacaklarından süzülüveriymiş bazılarının da az az geliymiş ama günlük ped koyuyorum ben dışarı çıkarken özellikle evde koymuyorum drlar sık sık çamaşır değiştirin diyiler ya pedleri dışarda kullanıyorum napiim hiç koymadan da içim rahat etmiy kahve içme sen bence sigdan tmden soğuyana dek ben öyle yapıcam şekerim yoksa hem kndimize hem bebeğimize zarar emzirirken zati olmaz sonra da leş gibi sig kokarken ben sarılamam o minnacık yavruya sen sarılabilir misin? ec cük sert oldu galba kusura bakma:/
bence bu konuyu drna sor ben öyle yapıcam aslında en mantıklısı eşin korunması ama belki hap da iyi gelebilir dr bilir artık onunla görüşücem ama spiralden de memnun olmayanlar çokkk iyice araştırmk lazım yaaa
benim dr. hic nst den falan bahsetmiyor. nasil olsa burda dogurmiycak diye gozden mi cikariyo ne?:1shok:
he benimki de söylemiy nst filan doğum bilem demdi daha hahha acaba doğurmucam da kendimi mi kandırıyom nedirrrr

çekiyo ama ben az kaldııııı diye diye unutturuyom kendime yani kendimi kandırıp duruyom

ayy canım beni en iyi siz anlıyosunuz işte.ben bu bebişimden sonra cesaret edemem.yalnız çok zor olur diye düşünüyom o yüzden okula başlasın ondan sonra allahın izin verirse gelsin diyorum ama tabi kazayla olursa ne yapabilirim.

Canım çok tşk ederim inşallah benim gibi rast gider işlerin :Saruboceq:

Evet bende bu yazının altına imzamı atarım ..:lepi:

Şekerimm yormam birtanesi kendimi zira bu sefer annem 1 arkadaşım yardıma gelecekler hayırlısıyla sıra sıra bitiririz..Ne güzel şeyler bunlar yaa Allahım nolurrsun sağlıkla kullanmamızıda nasip et bizlere :Saruboceq:

bitsinde eklersin resimlerini
senin simdi kesin tarihin ekim ortasi mi nazlim

ohh erkenden almışlar ne güzel elifcim ya bana sağlık ocağında sölemişti ebede ben istememiştim dr bişey demeyince ne bilim bakalım işte ayın 14ünde nasipse inşallah
burda öyle canim erken aliyolar ne olur ne olmaz

seni sallamiyo mu doktorunkaydirigubbakcemile3
ne zaman gidicen londra ya..orda gittigin gibi yaparlar

elif maşallah yaaa 2500 e dayanmış senin bebişin kilosu.. ben de bu ay şimdiye kadar 2 kilo aldım dr a gidene kadar 3 olur.. bakalım dr ne diycek
dayanmis kiizz sisko olcak galiba
bende sasirdim 1800 falan der diye beklerken 2200 dedi yüzde on yanilma payi var ama yinede haftasina göre fazla..dikkat et valla ayda 2 kilodan fazlasi hem bizim icin iyi degil hem bebekler icin

aman iyi, dedim uzatinca gecer diye.zemuszemus
uzaninca gecti de bütün gece yayildim yattim ama ayaklarim düzelsin diye...hicbisey yapmadim

dun okulda gecen sene ikinci kizini doguran bir veliyle konusuyorduk. ayni seyleri bir daha yasayamam diyordum ama ikinci kez olmasina ragmen ayni heyecani dahada yogun yasiyoruz dedi.

birde bizim kadar ara verince cocuklarin ne kadar cabuk buyudugunu bildigimizden ikincide daha yogun yasaniyor hersey herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…