2009 Kasm Anneleri

Evet Elifim nasipse 23 denildi ama kesin değil öncesi için haftalık kontroller başlıyor önümüzdeki hafta ilkine gideceğim işte sürekli nts dinliyorlar ona göre şugün bugün yönlendiriyor doktor..23 de olabilecek en geç tarih dedi tam 38+2 hafta olacakmış ozaman hesapladılar buda oldukça iyi bir tarih bebek içinde benim içinde..Hayırlısıııı cnm benim :Saruboceq::Saruboceq:
Bitirince resimleri ekleyeceğim canım nasipse a.s.

plesanta aşağıda ise normal doğum yapmıyorlar bildiğim kadarıyla
ama inş.sende bir problem olmazda normal yaparsın doğumunu:Saruboceq:

canım Allah inş gönlüne göre verir senin hazır olman tabii ki önemli ama benim durumumda da beklememek en iyisi yaş ilerledikçe hamilelik daha zor geçiyormuş gerçi kırka kadar yolu var annem beni 39unda doğurmuş ama ben bi an önce çıksın aradan istiyorum herkes kendine en uygun olan şeyi düşünüyo işte inş istediğimiz gibi olur önce bi şunları doğuralım da sağ salimmm gerisi gelir inş:)))

özlemmmm hoşgeldinnnn

çekiyo ama ben az kaldııııı diye diye unutturuyom kendime yani kendimi kandırıp duruyom
.
dogumndan sonra icmeye baslican yani yineklava:
sen sigarani disarda icsen bile 5 saat boyunca nikotin etrafindakilere zarar veriyo bunu biliyomusun
bebene yazik deel miÇok üzgünüm çoook..sen onu öpcen onada geciceklmaz:

yalniz buyutunce gercekten cok zor. yasin cok genc, dusundugun zaman araligida cok guzel.:lepi:

seni sallamiyo mu doktorunkaydirigubbakcemile3
ne zaman gidicen londra ya..orda gittigin gibi yaparlar

uzaninca gecti de bütün gece yayildim yattim ama ayaklarim düzelsin diye...hicbisey yapmadim

valla gidicem diye sallamiyo herhalde kadin.kaydirigubbakcemile3 kismet olursa Ekim'in 13u gidiyorum canim.

bosver is falanda yapma sakin. bebeklerimizden kiymetlimi.opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım a.s.

aman iyi, dedim uzatinca gecer diye.zemuszemus

ben hep ozele gidiyorum ama kadin hic nstye bagliycam demedi.:uhm:

banada dememişti ama 33+0da gittiğimde bi dahaki gelişinde nst ye gircen dedi

ayyy canım çok sağol.
evet işte bende çocuğuma faydalı olmak istiyorum o yüzden hemen istemiyorum.kendimi hiç hazır hissetmem ben kısa zamanda.spiral iyi dimi canım ya herkes memnun.wanna da spiralmiş.

hımm demek bacaktan sızıyo ha o zaman hiçbişey kar etmez.
kahve içmiyom uzun zamandır arada canım isteyince içiyom oda ayda bir bile değil yani.
sigara az sert oldu amma haklısın.bide şöyle düşün bacım canım istiyo ya şimdi bebek var kıyamıyom içmiyom ama doğum emzirme falan bitince o zaman önümde hiçbi mazeret yok.ben seviyom sigarayı ne edem insanın elinde değilki.ben bide hiç düşünmedim bırakmayı hamile kalana kadar.
canım eşin korunması bence hiç mantıklı değil çünkü kaçar ya aradan ne bilem:kedi:
hapta ben içtim evlendikten sonra başladım bebiş isteyince bıraktım ama oda depresyona falan sokuyo insanı,bide yumurtada tembellik yapıyomuş.benim arkadaş haptan sonra hamile kalamadı aşı falan baya uğraştı.ben bırakınca çok korkmuştum olmazsa bebişim diye ama benim oğluş bizi hiç üzmedi.

hayırlısı olsun şekercik ağırlaştıkya ondandır bende kendimi kocakarılardan faklı bulmuyorum vallakaydirigubbakcemile3oturmam kalkmam aynı yaşlılar gibi

1 ay kaldi yani büyük bulusmaya ayy ne güzell...
sag salim gelsin insallah

plesanta aşağıda ise normal doğum yapmıyorlar bildiğim kadarıyla
ama inş.sende bir problem olmazda normal yaparsın doğumunu:Saruboceq:
ayy deme yaaa insallah su plasenta bozuntusu cekilir kizimin yüzünden..gitmis yapismis suratina öyle duruyolarkafamçokkarıştı
be sezeryan istemiyorum cünkümafoldumben

bende bu hafta gittigimde 33+2 idi. ama yinede birsey demedi. cok rahat zaten.kaydirigubbakcemile3

spirali her vucut kabul etmiyor canim, ama kabul ederse cok rahat.

olmazsa bi daha gittigimde soylerim ama dogum icin yurt disina gidecegimden kadin beni yine tinlamaz gibi geliyor.kaydirigubbakcemile3

yurt dışında olcak demek hayırlısı olsun artık ya ya bende bi yandan biber doğruyorum bi yandan size yazıyorum çıkmakda istemiyorum evet sormuştumda bidaha sorayım göğüs uçlarınızda sızlama varmı?bide hiç sütünüz aktımı?

ayy canım öyle tabi ben yaşım genç diye rahat davranıyom.ama herkesin kendine göre planı vardır ona bişey diyemem sen hazırsan ikinci bebişe ne güzel canım ikisi birden büyür
dogumndan sonra icmeye baslican yani yineklava:
sen sigarani disarda icsen bile 5 saat boyunca nikotin etrafindakilere zarar veriyo bunu biliyomusun
bebene yazik deel miÇok üzgünüm çoook..sen onu öpcen onada geciceklmaz:
kız hemen başlayacam demiyom.anaaaaaaaam gelmeyin üstüme.diyomki benim canım sigara istiyo ama ben kendimi kandırıp duruyom az kaldı diye diye.ama öyel hemen doğuram sonra içem demiyom gııııııııı.
ayyy sağolun ya ne güzel şeyler söylüyonuz seviyom ben sizleri yaaaaaaaaaaa

benim dr. hic nst den falan bahsetmiyor. nasil olsa burda dogurmiycak diye gozden mi cikariyo ne?:1shok:
36.haftadan sonra alıyorlar nstye ben 28 de gittiğimde bel ağrılarım oluyor diyince soktu ama sancı falan çıkmadı
bende diyordum nazlım nasıl korunmuş 10 yıl diyekaydirigubbakcemile3
yaaa ben spiralede güvenemiyorum çünkü çevremdeki çoğu insan ondan hamile kalmış bir daha riske atmayım kendimi diyorum hemde korkuyorum yaaa nasıl takılacak falan
bende bu hafta gittigimde 33+2 idi. ama yinede birsey demedi. cok rahat zaten.kaydirigubbakcemile3

ewet muayene edip öyle takıyorlarmış
bende aylık iğnleri düşünüyorum bakalım bu ay dr.ma gidince konuşacağım

Genelde oluyor canım süt akması bende olmadı ama olanlar var aramızda yerimseniben

Elifcim afiyet olsun canım cokacimcoook

hayırlısı olsun şekercik ağırlaştıkya ondandır bende kendimi kocakarılardan faklı bulmuyorum vallakaydirigubbakcemile3oturmam kalkmam aynı yaşlılar gibi

ay bende aynaya bakmıyom daha doğrusu bakamıyom sinirim bozuluyo.artık pijamalarım eşofmanlarım olmuyo giyecek bişey bulamıyom
olmazsa bi daha gittigimde soylerim ama dogum icin yurt disina gidecegimden kadin beni yine tinlamaz gibi geliyor.kaydirigubbakcemile3

bence gene nst ye almaz seni benimki 36.haftanda girceksin dedi.33+0da gittiğimde 3 hafta sonra girceksin dedi.sende 36.haftanda gitcen dimi.
ayyyyy benim bebişin doğum yeri van yazacak yaaaa.ben gelsem senle olmamı

bende sızlama değilde kaşınma oluyor kremi sürünce geçiyor biraz sakın sütü sıkma canım kolostrum bebiş için çok faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…