Oyun Parkı Uyku Seti - Yorgancıoğlu Bebek Butik eyiz
bak burda da oyun parkı uyku seti olarak çeşitler var bi bak istersen
bak burda da oyun parkı uyku seti olarak çeşitler var bi bak istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee walla kuzum özlemişim bende seni gel bi öpemŞenizitekimmmm küçük annemmm Şeniz sabah seni duşundum yauw ne zamandır göruşemiyoh didimmm
napıyon tatlışımmm enesim ensarım nasıllar acabaaa memleketin butun yakışıklılarını topladın falla iisin hee kaydirigubbakcemile3
cidden yaaa öle benim annemlerde öyle ama kaynanalar gelinleri hakkında aynı şeyi düşünmüyor sanırım:roflol::roflol:aman itek gı zati kız anneleri damatlarını çok seviyu bende şimdiden başladım fena mıı :roflol: :roflol:
bencede canım hastane için yazık yaaa ama üşümem dersen evde giy ben çok üşüyen birisi olduğum için giyememsaten giyerim diyodum kendim için gııı ama ince aldım penye türü üstünede hırka giyerim artık
saten rahat olmaz diyolar ya yazık olur diyolar bilmiyorumda gerçi ped aldırdım pamuk felan annemler sölemişlerdi kanaman olcak lazım olur dedilerdi
hoşgeldin uniii maş.kıs zeytinle sen çok hamaratsın :hulya::hulya::hulya:selam canlarımm napıyosunuzz ?? ayy bi gün girmesem özlüyorum sizi...Şeniz
belimden dolayı evin içinde dahi yürüyemeyen ben bugün canımı dişime takıp attım kendimi dışarı kaydirigubbakcemile3 kocişi zor ikna ettim ama başardım hihoyyythihoyyyt
kızımın odasına halı aldık , nihayet park yatağını da aldıııkkk zemuszemuszemuszemuszemuszemusayyy çok mutluyum...gelir gelmez de kurdurdum yatağı... evin her yeri pamuk kızımın eşyalarıyla doldu şimdiden opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çamaşırlarının büüyük kısmını da yıkadım ütülediiiim dolabına yerleştirdim... bi yünlüler kaldı yıkanıcak o da pek fazla örgü eşyası yok zaten... bi de nevresim takımıyla uyku seti kaldı ..onları da sona bıraktım zaten rengi halıya falan uysun diye.... ama uyku setine karar veremedim resimlerini koyim da bi fikir verin nolur....
nan herkesler kaçmış iki dakka üstümü değiştirmeye gittim herkes kaybolmuş.ayyyy bura baya serinledi taytla üşüdüm.bacaklarım donmuş yaaa.
uni bunların hepsi çok güzel ya karar veremedim.
itekcim yorma canım bu kadar kendini
unii tatlışım park yatak aldım demişin ya ölçüsü ne
bide ben eminönüne gittiğimde uyku seti sorunca beşik için mi yoksa park yatak için mi die sorduydular farklı oluyomuş onnar yani bağa adam öle dediydiii
hoşgeldin uniii maş.kıs zeytinle sen çok hamaratsın :hulya::hulya::hulya:
ı
uni bunların hepsi çok güzel ya karar veremedim.
itekcim yorma canım bu kadar kendini
cerinim park yatağın içine uyku seti almıycam yaa... odasına karyola almıştım onun için uyku seti bakıyorum... ama bizim karyolamız da küçük büyüyenlerden falan diil yani...ben park yatağı ilk zamanlar bizim odada kullanmak için aldım sepet yerine yani.. sepeti kullanma süresi çok az ya bunu daha sonra oyun parkı olarak da kullanır diye düşündüm...ölçüleri de 70-105 galiba çok büyük diil ama en çok bunu beğendim opuyorumnanaktan
ahanda resmi...
![]()
hoşbuldummm canımm opuyorumnanaktan ayy zeytine yetişmem mümkün diil ama fimo hamurundan ismini yazdım kızımın opuyorumnanaktan belkim zeytin daha bunu yapmamıştır :roflol::roflol::roflol:
bugün görünmüyor ortalıklarda belki de onu yapıyordur birşey soracağım fimo hamuru nerede satılıyor benimde aklıma yattıdaCADIARZU
galiba tombik olucak..ben kilo aliyorum ama oda aliyo ayni zamanda...
esimde seviniyo yumuk yumuk elleri olcak diye ama 3.5 kiloyu gecmese iyi olur...
hem kiz dedigin azcik narin olur citi piti benimki ayi gibi olmasin:roflol:
yapma canım dursun bende sabahtan aşağı katı sildim süpürdüm yukarı duruyor birazdanda orayı halldeceğim-tatlicadiarzu-
yapma kizz arkandan kaynanan mi kovaliyo dinlenince yaparsin devamini
yorma kendini
kız yapma artık iş miş.
selam şekerlerrrrrr
annemdeydim akşama kadar çok güzeldi yaa yeğenimi sevdim sevdim sevdimmm doyamadımmmm ama özgem çok tepikledi kıskandı mı ne kaydirigubbakcemile3
sora biras avcılara indik ablam oğluşuna ciciş olcaktı ölee bakındık ciciler aldık
kızıma da beyas bi hırka aldık 4-5 tane de uzun kollu çıtçıtlı bady aldım tek renk bol bol lazım olcak die şimdi evdeyim azcık dinlenim mutfağa girerim heraldee....
sizler neler yaptınıs minnoşlarrrrrrrrrr
selam canlarımm napıyosunuzz ?? ayy bi gün girmesem özlüyorum sizi...Şeniz
belimden dolayı evin içinde dahi yürüyemeyen ben bugün canımı dişime takıp attım kendimi dışarı kaydirigubbakcemile3 kocişi zor ikna ettim ama başardım hihoyyythihoyyyt
kızımın odasına halı aldık , nihayet park yatağını da aldıııkkk zemuszemuszemuszemuszemuszemusayyy çok mutluyum...gelir gelmez de kurdurdum yatağı... evin her yeri pamuk kızımın eşyalarıyla doldu şimdiden opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çamaşırlarının büüyük kısmını da yıkadım ütülediiiim dolabına yerleştirdim... bi yünlüler kaldı yıkanıcak o da pek fazla örgü eşyası yok zaten... bi de nevresim takımıyla uyku seti kaldı ..onları da sona bıraktım zaten rengi halıya falan uysun diye.... ama uyku setine karar veremedim resimlerini koyim da bi fikir verin nolur....
iyi aksamlar kızlar nasılsınız bakalım
ben gene 2 saat kadar yuruyup gezip anneme geldim kardesim gidecek yarın üni.ye annemde olayım dedim
saglık ocagına gitmedim üşendim valla pazartesiye kaldı artık
sağol tatlım birde normal fırında mı yaptınkesin yapıyodur bişeyler... :roflol::roflol::roflol:
büyük kırtasiyelerde var canım...
iyi aksamlar kızlar nasılsınız bakalım
ben gene 2 saat kadar yuruyup gezip anneme geldim kardesim gidecek yarın üni.ye annemde olayım dedim
saglık ocagına gitmedim üşendim valla pazartesiye kaldı artık
selam millet
iki ugrayıp çıkcam naptı dr a gidip gelenler geriyi okumak işkence gibi biri özet geçirsin
kııızz niye zorluyosun beliniklava:
ama mecburen bişeler de yapmak gerekiyo dimi:1no2:
aldıklarınız hayırlı olsn canım güle güle kullanın
aaaaaa uniii ben ilk hamile kaldığımda bunu kesin alırım demiştimmmm çok güzel bu park yatakk güle güle kullanın cınımmmmmmm
uyku setleri de harbi hepsi çoh datlu nan hangisi uygunsa onu al bence kaydirigubbakcemile3
o hamur neki nası yaptın bakem bi foto koy gııı
ben kızçemin isminin harflerini aldım her renk vardı da ben kırmızı aldım tebüküü harfler orta buyuklukte bide böle ustu çiçekli böcüklü falan onu duvara yapıştıram didim kocişte duvara diilde mukavvayı süslesen simle falan bunnarı öle yapıştır duvara asalım dedi ula dedim içimden öle bişiii yapmak için zeytun gibi karı lazım ben ne annarımmm :roflol:
uniii ben ilk 3 ünü çok beğendim canım