2009 Kasm Anneleri

yaaa bende yatıcam kızlar ayaklarıma sıkıntı girdi patlıycam sanki ööffff belki uyursam geçer
hadi hepicinizi öptüm
yarın gündüz yine yokum yarın bebişime ciciler alıcak eksikleri tamalayıp çantayı hazırlamam lazım artık ne olur ne olmaz kendimede pijama takımı felan bakıcaz inşallah herşeyi bulabilirim yaaa

valla ben sonraki 2 ay da bitince ücretsize de ayrılcam canım yaaa hazirana kadar yani sınavlar seminer dönemine kadar izin alcam sonra sınavlara giderim bi tek (ben lisedeyim de) bebeğe azcık bakayım diyorum hem ben sınavlara gittikçe de alışır bensizliğe ne bilem kocişin de işi garanti deil özelde çalışıyo pek de memnun deil bugün bekar olsam çalışmazdım burda dedi içim acıdı valla ama ne yapayım yaaa bebeğimi bırakıp gidemem okula bi de bizim çok geç bitiyo dersler güzel prog da yapılmıyo geçen sene arkdşa süt izni bile kullandırmadılar okul çıkışı git emzir dediler ben sorun yaşamak istemiyorum zaten papaz oldum bu izin mevzuunda da bi dünya laf yedim ama pes etmedim ve aldım iznimi.
canım yaa of çok dertliyim bu iş konusunda anlıcağın

iyi geceler
umarım bir seferde alırsın herşeyi. bizde yarın halledecez eksikleri

cnm benm bu daral gelmeler herkeste oluyo merak etme çık bi balkona filan bi nefes al bi süt iç öyle yat bence
hadi kolay gelsin sana
kendini yorma yarın dinlene dinlene gez emiiiii
inş bulursun
iyi gecelerrrr

laf etmeleri gereksiz bu senin yasal hakkın. sinir oluyom böyle idarecilere. ben pdr ciyim 9-3 çalışıyom 1,5 saat süt izni dersek 9-1,5 çalışacam döndüğümde. rahatım yani. bende ücretsiz izin kullanamam araba kradimiz var ve birimizin maaşı oraya gidiyo:1no2:
umarım sorun yaşamazsın süt izninde

ayy kızlar yazıp cıkmıs gibi oldum annemlerdeyim acele dısarı cıkmak zorunda kaldık cevap yazamadım
hepinize hayırlı geceler diliyorummmm

günaydın kızlar ve kuzuları nasılsınız ben yine işteyim sabah işlerim bitti sayılır şimdi geçmişi okuycam

günaydın kızlar ve kuzuları nasılsınız ben yine işteyim sabah işlerim bitti sayılır şimdi geçmişi okuycam

günaydın canım,herkese günaydın....
nasılsınız bakalım giremedım misafirim vardı dün gittiler bugünde kuzenım gelıyo:teytey:
herkes iyi mi hersey yolunda mıı.bir yaramazlık yoktur inşşş....
biz bebeğimle iyiyiz şükür bi problem yok....

herkese günaydınna.s.
bugün zabahın köründe kocam yüzünden hortladım. sabah 8de telefon etti yetişemedim sonra aradım cevap vermedi Çok üzgünüm çoook bende daha uyuyamadım

herkese günaydınna.s.
bugün zabahın köründe kocam yüzünden hortladım. sabah 8de telefon etti yetişemedim sonra aradım cevap vermedi Çok üzgünüm çoook bende daha uyuyamadım

günaydın canım.off bende gece uyuyamadım...sabah wc ye kalkmıştım uykuya dalamadım...nasılsını başka iyisiniz demııı

Son düzenleme:
ya gecen akşam kayınvalideye gittik oturmaya...
Yarabbımm yaa sinir oldum...bebeğin 4 boyutlu ultrason resimlerini seviyo.çok sevcem senı kucağımdan indirmıcem,sıkıp durcam heryerini diyo...bide hep böbişim diyıp duruyoo
bende anne böbiş deme ne o börülce der gibi dedim...ayrıcam bebek doğduğunda oyuncak ayı gibi kücücük yavruyu kucaktan kucağa oynatmam dedimm...mıncık mıncık yapmayın dedim...
ne olursa olsun ben sevcem mıncıklıcam diyoya.anne seversiniz tabu dedım ama biraz büyüsün dedim...bana ne dedi ayı enceğini kıskanırmış senınde o misal olcak dedi...
uff bıyanım sus sabret diyo...bı yanımda bellı sınır olsun diyo...
tamam ilk torunları çok heyecanlılar ama bebeğim süreklı onun kucağında maskaraya dönüp bende yavrumun yüzünü göremezsem ne olur bılmem artıkkk...
uff inanın stress yapmaya başladım şimdiden....

allah hepimiz için hayırlısını versin canım....:Saruboceq: bu günlere kadar geldik çok şükür bundan sonra da herşey çok güzel olucak inş....

benm bi arkdş da bugün dedi ki eğer bacak bacak üstüne atamıyosan doğum çok yakındır bi hafta içinde olur sen atamıyon mu kız bacak bacak üstüne ben deniyom daha sorun yok demek:)))

aa bunu da hiç duymamıştım :lepi: ben de diyorum annem bacak bacak üstüne atınca niye kızıyo indir bacağını falan diyip duruyo naniknanik

benim oğlanda 3 hafta önden gidiyo. 32 haftada gittiğimde 35 görünüyordu 2.5 kiloydu kuşum. böyle giderse sezeryan düşünecez dedi dr. bakalım hayırlısı

ayyy maşşalllaaahhhhhh
allahım yaa bu kasım kuzuları özellikle de erkekler ne kadar tombişler böyle :lepi:

bende genel istiyom kııı o ameliyathane ortamını görmek o olayı canlı canlı yaşamak istemiyom uyumak ve uyanıp bebişimi yanımda görmek istiyom allah gönlüme göre verir inşallah yaaaaaaaaaaaaa

canım yaa sen ne istiyosan onu yapmak zorunda...sonuçta epidural farklı bi yöntem istemiyosan zorla mı yapıcak klava: hadi sezeryan konusunda zorluyolar ona alıştık ama epidurali tercih etmek zorunda diilsin sana kalmış bişey...hem onun için ek ücret ödiceksin...
sana yapmasın epidurali bana yapsın ben istiyommmm kaydirigubbakcemile3

biran önce hallet şekerim,insan daha rahat oluyo bitirince hazırlığı,benim çantada hazır bekliyoz kuzucuğu artıkın:)

oohh maşallahh kaydirigubbakcemile2 ben hala gecelik arıyorum...bi tane almıştım yazın kısa kollu boyu falan da kısa biraz...daha derli toplu bişey almam lazım...

evt artık ciddi cidd dinlenmemiz gerekiyo...bi kitap okumuştum ingiliz kraliyet ailesiyle ilgili..kraliçe hamileyken son ay odasının camlarına tahta çakıp içeri güneş girmesini engelliyolar yerlere gül yaprakları falan koyuyolar ve bir ay hiç kalkmadan yatırıyolar...
bizde bi hazırlık telaşıdır gidiyo 3. aydakinden daha fazla hareket etmeye uğraşıyorum :roflol::roflol::roflol:

ay ne bilem ameliyat ya ben abdemcik bile aldırmadım yavv
bi de annemler filan mutlaka normal yap diyler sezaryen sakın yapma diyler iyice korktum anlıcağınız
of Allahım kolayından nsip etsin inş.

yaa herkesin bi doğum hikayesi var dinlemekten içim şişti lmaz: bi de kim ne şekilde doğurduysa onu övüyo diğeriyle ilgili korkunç bi hikaye anlatıyo hiç düşünmüyolar laf nereye gidiyo diye klava:klava:klava:

günaydın burcu, melek, tubişşşş Şeniz

herkese günaydınna.s.

günaydın sekerımmmm
herkese günaydınnn uni melek ve herkesi Şeniz
benım oglumunda kıyafetlerını battanıyesını herseyını babannesı dun yıkamıs bugun ve yarında ütüleyecek sampuanlarını banyo malzamalarını yerlestırmıs heyacan basladı bızdede :hulya: :lepi:

aman sen gene söylemişsin bişeyler ...ben bunları söylesem bizimki büütün dünyayı dar eder hepimize !!!! bırak bişey söylemeyi şimdi bakışlarımdan ne anlamlar çıkarıcak kimbilir !!! dün gece eşim diyo ki hastaneye giderken kimseye haber vermeyelim gidelim bebeği alıp getirelim eve ondan sonra söyleyelim bunlara... hesap et neleri düşünüyoruz...neler yapıcaklar tahmin bile edemezsiniz !!!!
kucağına alması sevmesi vs onlardan geçtim benimki herşeyin en iyisini bilir ondan başkası herşeyi yanlış yapar...ben takıntılı ve pimpirikli biri (ki hiç de öyle diilim!) olarak çocuğu çok sakınarak büyütücem psikolojisini bozucam o da çok rahat ve çocuk psikolojisini çözmüş ( ?????!!!!!) süper babaanne olarak benim yaptıklarımı nötrlemeye çalışıcak...çocuk onun evinde onun yanında daha rahat edicek onu benden çok sevicek vs vs vs....düşünce şeklimiz temelde bu işte canımmm hesap et beni neler bekliyo !!!!

günaydın canımmm Şeniz

ayy evet yaa ben eşyaların başından ayrılamıyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…