bende okudum kocatepelerin doğum hikayesini. onun için ayrılıyom zaten izne gerçi dr da ayrıl dedi benim kasılmalarım çok olduğu için birde bebek büyük olduğu için zaten erken doğurursun dedi. öyle olunca ayrılmaya karar verdim. zaten 15 tatille birleştiririz yine 13 hafta izin kullanırız doğum sonrasında
yaaa bende yatıcam kızlar ayaklarıma sıkıntı girdi patlıycam sanki ööffff belki uyursam geçer
hadi hepicinizi öptüm
yarın gündüz yine yokum yarın bebişime ciciler alıcak eksikleri tamalayıp çantayı hazırlamam lazım artık ne olur ne olmaz kendimede pijama takımı felan bakıcaz inşallah herşeyi bulabilirim yaaa
yaaa bende yatıcam kızlar ayaklarıma sıkıntı girdi patlıycam sanki ööffff belki uyursam geçer
hadi hepicinizi öptüm
yarın gündüz yine yokum yarın bebişime ciciler alıcak eksikleri tamalayıp çantayı hazırlamam lazım artık ne olur ne olmaz kendimede pijama takımı felan bakıcaz inşallah herşeyi bulabilirim yaaa
iyi geceler
umarım bir seferde alırsın herşeyi. bizde yarın halledecez eksikleri
valla ben sonraki 2 ay da bitince ücretsize de ayrılcam canım yaaa hazirana kadar yani sınavlar seminer dönemine kadar izin alcam sonra sınavlara giderim bi tek (ben lisedeyim de) bebeğe azcık bakayım diyorum hem ben sınavlara gittikçe de alışır bensizliğe ne bilem kocişin de işi garanti deil özelde çalışıyo pek de memnun deil bugün bekar olsam çalışmazdım burda dedi içim acıdı valla ama ne yapayım yaaa bebeğimi bırakıp gidemem okula bi de bizim çok geç bitiyo dersler güzel prog da yapılmıyo geçen sene arkdşa süt izni bile kullandırmadılar okul çıkışı git emzir dediler ben sorun yaşamak istemiyorum zaten papaz oldum bu izin mevzuunda da bi dünya laf yedim ama pes etmedim ve aldım iznimi.
canım yaa of çok dertliyim bu iş konusunda anlıcağın
ca nm sana da kolay gelsin yormayın kendinizi he artık ilerledi hee :))
günaydın kızlar ve kuzuları nasılsınız ben yine işteyim sabah işlerim bitti sayılır şimdi geçmişi okuycam
herkese günaydınna.s.
bugün zabahın köründe kocam yüzünden hortladım. sabah 8de telefon etti yetişemedim sonra aradım cevap vermedi Çok üzgünüm çoook bende daha uyuyamadım
heralde canım acele etmek lazım ben dün doktordaydım 34 haftalık bebek 37 haftaya uyumlu çıktı kilosu olmuş 2900 yüüznü göremedik kuzumun iyicene aşağıya inmişş
normal doğum olunda hızla ilerliyoruz elleri çok aşağıda hissediyom resmen hayırlısı kızlarr dua edelim birbirimize
benm bi arkdş da bugün dedi ki eğer bacak bacak üstüne atamıyosan doğum çok yakındır bi hafta içinde olur sen atamıyon mu kız bacak bacak üstüne ben deniyom daha sorun yok demek:)))
benim oğlanda 3 hafta önden gidiyo. 32 haftada gittiğimde 35 görünüyordu 2.5 kiloydu kuşum. böyle giderse sezeryan düşünecez dedi dr. bakalım hayırlısı
bende genel istiyom kııı o ameliyathane ortamını görmek o olayı canlı canlı yaşamak istemiyom uyumak ve uyanıp bebişimi yanımda görmek istiyom allah gönlüme göre verir inşallah yaaaaaaaaaaaaa
biran önce hallet şekerim,insan daha rahat oluyo bitirince hazırlığı,benim çantada hazır bekliyoz kuzucuğu artıkın:)
ama dün çok fenaydım sersem gibiydim uyuyamadım bi gece önce iyiki de ayrılmışım dedim
bide ayrılmayan bu izni kullanmayan herkesin erken doğurduğunu öğrendim anne çok yorulduğu için bu izni kullanmadığında son 3 hafta izne ayrıldığında bebek 3 haftayı beklemiyomuş örneği çok hatta kaan kocatepenin karısı bile erken doğurmuş bi ay, annenin artık bol bol dinlenmesi lazımmış iyi ki ayrılmışım diyorum sen de ayrılınca araha edicen inş cnm ben iki gündür yatıyorum daha toparlayamadım vallaaaa
ay ne bilem ameliyat ya ben abdemcik bile aldırmadım yavv
bi de annemler filan mutlaka normal yap diyler sezaryen sakın yapma diyler iyice korktum anlıcağınız
of Allahım kolayından nsip etsin inş.
herkese günaydınna.s.
bugün zabahın köründe kocam yüzünden hortladım. sabah 8de telefon etti yetişemedim sonra aradım cevap vermedi Çok üzgünüm çoook bende daha uyuyamadım
ya gecen akşam kayınvalideye gittik oturmaya...
Yarabbımm yaa sinir oldum...bebeğin 4 boyutlu ultrason resimlerini seviyo.çok sevcem senı kucağımdan indirmıcem,sıkıp durcam heryerini diyo...bide hep böbişim diyıp duruyoo
bende anne böbiş deme ne o börülce der gibi dedim...ayrıcam bebek doğduğunda oyuncak ayı gibi kücücük yavruyu kucaktan kucağa oynatmam dedimm...mıncık mıncık yapmayın dedim...
ne olursa olsun ben sevcem mıncıklıcam diyoya.anne seversiniz tabu dedım ama biraz büyüsün dedim...bana ne dedi ayı enceğini kıskanırmış senınde o misal olcak dedi...
uff bıyanım sus sabret diyo...bı yanımda bellı sınır olsun diyo...
tamam ilk torunları çok heyecanlılar ama bebeğim süreklı onun kucağında maskaraya dönüp bende yavrumun yüzünü göremezsem ne olur bılmem artıkkk...
uff inanın stress yapmaya başladım şimdiden....
günaydın sekerımmmm
herkese günaydınnn uni melek ve herkesi Şeniz
benım oglumunda kıyafetlerını battanıyesını herseyını babannesı dun yıkamıs bugun ve yarında ütüleyecek sampuanlarını banyo malzamalarını yerlestırmıs heyacan basladı bızdede :hulya: :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?