lenn yeter gacii çalıştığın doğuracan gari hala çalışıyon bee yeter paraları depoladığınkaydirigubbakcemile3
hoşbuldukk canımmzemuszemus
hosgeldın opuyorumnanaktan
mart gözun aydın evet maşallah prensesıne tombik mı olcak nee hihoyyyt
aseba aşekercik sagolasınız..şekercik emzirme atletinin boyu nasıl kısa olursa ben kullanamam zaten çokta uzun yapmazlarda kısa olunca belim zırt pırt açılıyor.o yüzden normal atlet yerine hep çıtçıtlı kullanırdım ..
Slm kasım analarırüya gördüm size anlatmak istedim sabahtan beri leyla gibiyim devamını görmek istiyorum tuvalette normal doğum yapmışım bebiş kucağımda ben oturuyom alafranga tuvalette tasta su var emziği arada suya batırıp vişne reçeline batırıp bebişe veriyom oda emiyo emziği yorulunca bırakıyor ben ara verip tekrar veriyom oda emmeye devam ediyor ne kadar güzel ve uslu anlatamam aşık oluyom resmen anam işin tuhafı erkek bebek kumral böle tuvalet kısmına takılıyom ama burası temiz deyip içimi rahatlatıyom sona artık dışarı çıkayım diyom çıknca bebiş yok oluyor kucağımdan bakıyom kordonu kesilmemiş geri girmiş oraya iki ıkınıyom hop diye çıkıyor iri bir bebek bende diyom kim demiş normal doğum zor diye kendim çıkardım be diyom annemde bizde ığy yapıolr bende kızıyom kordonu kesselerde bebişte bende rahat etsek diye öle uyanıyom ama çok etkilendim kıslar o kadar güzel bir duyguki kucağımdan bırakamıyom bilmiom hayırdır inş.
slm kızlar mart gözün aydın bebişin maaşallahı var..bende dün doktora gittim kuzum 2124 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi bebkte ve suyunda bir sıkıntı yok bizim derdimizde suyunun az kalması bende ara ara azda olsa sıvı gelmeye devam ediyor maalesef yine söyledim tedirgin doktorumda bol su yani 4 litre su içecekmişim günde..p.tesi hastaneye gidip kan idrar kültür falan bakılacak her hafta kontrol kalmıştı birde hastanede tahlillerde rutine baglandı gibi geliyor bana ay ne sinir oluyor hastaneye gitmeye neyse ne yapalım katlanıcaz artık çogunu atlattık azı kaldı..beroş hala dönmemiş ayagı burada degilmi diye kasıgıma dogru gösterdim evet dedi kafasıda hala yukarıda dedi..durum böyle ..
Slm kasım analarırüya gördüm size anlatmak istedim sabahtan beri leyla gibiyim devamını görmek istiyorum tuvalette normal doğum yapmışım bebiş kucağımda ben oturuyom alafranga tuvalette tasta su var emziği arada suya batırıp vişne reçeline batırıp bebişe veriyom oda emiyo emziği yorulunca bırakıyor ben ara verip tekrar veriyom oda emmeye devam ediyor ne kadar güzel ve uslu anlatamam aşık oluyom resmen anam işin tuhafı erkek bebek kumral böle tuvalet kısmına takılıyom ama burası temiz deyip içimi rahatlatıyom sona artık dışarı çıkayım diyom çıknca bebiş yok oluyor kucağımdan bakıyom kordonu kesilmemiş geri girmiş oraya iki ıkınıyom hop diye çıkıyor iri bir bebek bende diyom kim demiş normal doğum zor diye kendim çıkardım be diyom annemde bizde ığy yapıolr bende kızıyom kordonu kesselerde bebişte bende rahat etsek diye öle uyanıyom ama çok etkilendim kıslar o kadar güzel bir duyguki kucağımdan bırakamıyom bilmiom hayırdır inş.
Allah kolaylık versin sanada be güzelim inşallah sonlara doğru zorlanmazsınbacım bencede yeter de dükkanı kıke burakcam elın ısı olsa banae dersınde dükkanı kıme bırakam sımdı kasım basında bırakırım ınsallah hihoyyyt
hayrolsun canımSlm kasım analarırüya gördüm size anlatmak istedim sabahtan beri leyla gibiyim devamını görmek istiyorum tuvalette normal doğum yapmışım bebiş kucağımda ben oturuyom alafranga tuvalette tasta su var emziği arada suya batırıp vişne reçeline batırıp bebişe veriyom oda emiyo emziği yorulunca bırakıyor ben ara verip tekrar veriyom oda emmeye devam ediyor ne kadar güzel ve uslu anlatamam aşık oluyom resmen anam işin tuhafı erkek bebek kumral böle tuvalet kısmına takılıyom ama burası temiz deyip içimi rahatlatıyom sona artık dışarı çıkayım diyom çıknca bebiş yok oluyor kucağımdan bakıyom kordonu kesilmemiş geri girmiş oraya iki ıkınıyom hop diye çıkıyor iri bir bebek bende diyom kim demiş normal doğum zor diye kendim çıkardım be diyom annemde bizde ığy yapıolr bende kızıyom kordonu kesselerde bebişte bende rahat etsek diye öle uyanıyom ama çok etkilendim kıslar o kadar güzel bir duyguki kucağımdan bırakamıyom bilmiom hayırdır inş.
herkese tekrar günaydınnnn ben zabahın köründe kalkmıştım yaa sonra tekrar yattım şimdi kalktım zemuszemus
martcım mavidenizcim bebeişlerinize kocaman bi maşallah
mavidenizcimfıstığım dün kimse beni görmüyoo falan yazmışın daha gelmicen falan demişsinn :çok üzgünüm: bebeğim bazan burda kimkimee dumduma oluyoo bazen hepimiz aynı durumda oluyoss ama napcan iştee hapimiz aynı durumda olduğumuz için birbirimizi anlamamız lazım dimi ama :teselli: seni aramızda görmek istiyoruzz bi yere kaçma emii opuyorumnanaktan
canim, hayir olsun insallah. ama senin popo biraz acikta kalmis.kaydirigubbakcemile3
Rabbim hepimize saglicakla vaktinde kucagimiza almayi nasip etsin insallah.opuyorumnanaktan
mart nerden baktın bende bakım ortalama kılosuna hacııııı :sinifsinif:
bu arada günaydın hatunlar
ben bilg açtım bi süpürdüm evi çamaşır astım az dinlenem toz alcam posta posta yapıyoz en uyudurk işleri bile. temizlikçi gelcek ama ev çok pis az üstünden süpürem dedim kociş de dalga geçiyo:)))
siz napıyonuz bakem
Ben dr uma gittim zilli kızım tam 2550 olmus
nst ye bağlandım hersey süper dedi dr um, henüz hiçbir açılmamda yokmus.
Bir daha 2 hafta sonra gel, bu iki hafta içindede doğurmazsın dedi
Çooook mutluyum darısı sizlerin başına inşallah
slm kızlar mart gözün aydın bebişin maaşallahı var..bende dün doktora gittim kuzum 2124 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi bebkte ve suyunda bir sıkıntı yok bizim derdimizde suyunun az kalması bende ara ara azda olsa sıvı gelmeye devam ediyor maalesef yine söyledim tedirgin doktorumda bol su yani 4 litre su içecekmişim günde..p.tesi hastaneye gidip kan idrar kültür falan bakılacak her hafta kontrol kalmıştı birde hastanede tahlillerde rutine baglandı gibi geliyor bana ay ne sinir oluyor hastaneye gitmeye neyse ne yapalım katlanıcaz artık çogunu atlattık azı kaldı..beroş hala dönmemiş ayagı burada degilmi diye kasıgıma dogru gösterdim evet dedi kafasıda hala yukarıda dedi..durum böyle ..
hayırdır cnm artık son aylarda bebekli rüyalar çok görcekmişiz:)))Slm kasım analarırüya gördüm size anlatmak istedim sabahtan beri leyla gibiyim devamını görmek istiyorum tuvalette normal doğum yapmışım bebiş kucağımda ben oturuyom alafranga tuvalette tasta su var emziği arada suya batırıp vişne reçeline batırıp bebişe veriyom oda emiyo emziği yorulunca bırakıyor ben ara verip tekrar veriyom oda emmeye devam ediyor ne kadar güzel ve uslu anlatamam aşık oluyom resmen anam işin tuhafı erkek bebek kumral böle tuvalet kısmına takılıyom ama burası temiz deyip içimi rahatlatıyom sona artık dışarı çıkayım diyom çıknca bebiş yok oluyor kucağımdan bakıyom kordonu kesilmemiş geri girmiş oraya iki ıkınıyom hop diye çıkıyor iri bir bebek bende diyom kim demiş normal doğum zor diye kendim çıkardım be diyom annemde bizde ığy yapıolr bende kızıyom kordonu kesselerde bebişte bende rahat etsek diye öle uyanıyom ama çok etkilendim kıslar o kadar güzel bir duyguki kucağımdan bırakamıyom bilmiom hayırdır inş.
he ben de bakıyom arada k.kocaetependen bakıyosun dimi olsun tombiş bebeği nası doğurcan akıllım:))) doğsun da sen sonra semirtirsin onu:)))offf aslında birazcık tombik olsa iyi olurdu ama benimkinin haftası ileri canım yarın 36 ya giriyoz. İnternettende baktım bugün için 1850 ile 3200 arası diyo zaten ortalamasıda 2525 yani benimkisi sadece 25 gr ortalamanın üstü:)
tahminimce 3250 civarı doğacak
aman ben 325 ye razıyım zaten bende 3250 doğmusum:)
günaydın tubişşherkese tekrar günaydınnnn ben zabahın köründe kalkmıştım yaa sonra tekrar yattım şimdi kalktım zemuszemus
martcım mavidenizcim bebeişlerinize kocaman bi maşallah
mavidenizcimfıstığım dün kimse beni görmüyoo falan yazmışın daha gelmicen falan demişsinn :çok üzgünüm: bebeğim bazan burda kimkimee dumduma oluyoo bazen hepimiz aynı durumda oluyoss ama napcan iştee hapimiz aynı durumda olduğumuz için birbirimizi anlamamız lazım dimi ama :teselli: seni aramızda görmek istiyoruzz bi yere kaçma emii opuyorumnanaktan
olabilir gülüm yanıyomya kesin açıktadırr:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?