dinlenerek yazıyorum
bağırsaklarım yara olmuş
kan işiyorum kilo vermeye başladım
antibiotiğe başladılar pazartsine kadar kanamam durmazsa
kolonoskopi yapıcaklar sanırım bğırsak delinmesi yaşayabilirmişim
her an beklemedeyiz günde 20 kez wcye gidiorum enaz 5 kez kıyafet değşitriorum
buz gibi terler atıorum burda iyileşemezsem ailem ankaraya götürcek doğum çantamı falan hazırldaık
5 günde nasıl bu hale geldim anlamadım bebek iyi durumda 1630 gr olmuş eşim ailem perişan oldu
bilmiorumki canım anlamadım
wcye devamlı gdiorum ve öyle güçlü bi ıkınma gelioki
ama çıkan şey kanlı akıntı gbi bişey
artık klozete oturmaktan bacakalrım çürüdü resmen
ayakta gezemiorum karnıma ağrı girio
en başta bana yanlış antbiotik tedavisi uygulamışlar
bende pazartesi iyileşicem die bekliorum
kızlar çok hastayım
neolur bol bol dua edin
şu yazıyı bile zorla yazıyorum
5 gündür neler çekiiorum bi bilseniz
ama yinede şükür diorum mafoldumben
dinlenerek yazıyorum
bağırsaklarım yara olmuş
kan işiyorum kilo vermeye başladım
antibiotiğe başladılar pazartsine kadar kanamam durmazsa
kolonoskopi yapıcaklar sanırım bğırsak delinmesi yaşayabilirmişim
her an beklemedeyiz günde 20 kez wcye gidiorum enaz 5 kez kıyafet değşitriorum
buz gibi terler atıorum burda iyileşemezsem ailem ankaraya götürcek doğum çantamı falan hazırldaık
5 günde nasıl bu hale geldim anlamadım bebek iyi durumda 1630 gr olmuş eşim ailem perişan oldu
slm fundaaaaa
yarem bugün temizlik günü heralde karıların hepsi bi iş yapıyo
edoş geziyodur napacakk:)))
slm fundaaaaa
yarem bugün temizlik günü heralde karıların hepsi bi iş yapıyo
edoş geziyodur napacakk:)))
ya kızlar benimde dünakşam bi morel bozukluğum oldu bi ayaklarıma baktım bileklerimden itibaren şişmiş resmen ağladım valla ayaklarımı tuzlu suya koydum sonra havaya diktim şimdide şiş dr sormuştu zaten dr kan sayımı yapılcak dedi o nasıl oluyo?CADIARZUgidince yine sölemeyi düşünüyorum sizinde oluyomu böle?mafoldumben
cnm sıkma kendini normal bunlar dün ayakta fazla kaldıysan ondan olmuştur kızlar son zamanlar kendinizi fazla yormayın fazla yormak erken doğuma neden oluyomuş
tuzlu ılık suda bekletip dikecek ve yatacaksın üzülme canm ama ellerin yüzün şişerse tehlikeli oluyor sanırım ben hiç yormuyorum kendimi yorulduysam hemen yatıyorum hiçbişey yapmıyorum valla kan testi her defasında yapılmıyomu benm dr her gidişimde kan idrar testi yapıyo aslında yapmaları lazım dimi bi arkadaşın da kimdi burdan hatırlamıyorum ama morarmıştı ayakları dinlenince geçmiş oluyo böyle merak etme sen ama geçmesse dr ara tabii
ya kızlar benimde dünakşam bi morel bozukluğum oldu bi ayaklarıma baktım bileklerimden itibaren şişmiş resmen ağladım valla ayaklarımı tuzlu suya koydum sonra havaya diktim şimdide şiş dr sormuştu zaten dr kan sayımı yapılcak dedi o nasıl oluyo?CADIARZUgidince yine sölemeyi düşünüyorum sizinde oluyomu böle?mafoldumben
canım benim bozma moralini ayaklarda şişlik oluyo zaman zaman normal bu
ellerin ve yüzün şişmesi tehlikeli diye biliyorum ben
ayaklarını dik havaya yat eminim geçicektir
yarem çok yorma kendini emi ?
inş doğurcaz sağ salim bikaç ay sonra hepimiz ayy benm bebek şunu yaptı bbunu yaptı şöyle emiyo diycez:)))sağol canım ya valla hayırlısıyla sağ salim bebişlerimizi dünyaya getirsek inşallah:Saruboceq: ya insan herşeyi sorun yapıyo bişey olacak diyee
he kız artık iice azaldı ekim analarının nerdeyse yarısı doğurmuşşşş şimdiki veletler sabırsızzzzsağol canım a.s.çok iyisiniz sağolun kızlarkatlanıcaz artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık değilmi?kaydirigubbakcemile3
ben de arada kalkıyom gidip bişey yapıp geliyom ama bacaklarımı uzatıyom yazarken bi yandan da ne yapalım böyle idare edicezzzyavaş yavaş yapıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?