eve kadin cagirip oncesinde evi temizlemek bize mahsus herhalde, bende oyleyimde. delimiyiz ne.delikafadulden
masallah, gozun aydin.
sizede masallah canim.
ben kaçar başım agrıyor biraz..hadi hepinizie iyi tatiller dileyeyim şimdiden..hoşçakalın..
hayırdır cnm artık son aylarda bebekli rüyalar çok görcekmişiz:)))
Böle güzel rüyalar olsunda görelim kabustan çok korkuyom :1shok:kendime gelemiom
hayrolsun canım
bebişi rüyanda bile olsa kucağına almak çok güzel dimi
hem bu aralar biraz fazla rüyalar görürmüşüz o yüzden rüyalara fazla takılmamak gerekliymiş kötü bişeler görseniz bile
ama senin rüya için geçerli değil tabii mevzeyciğim gayet güzel bi rüya inşallah gerçektede öyle kolay bi doğum yaparsın (yer olarak değil tabiiikaydirigubbakcemile3)
hayırdır cnm artık son aylarda bebekli rüyalar çok görcekmişiz:)))
Böle güzel rüyalar olsunda görelim kabustan çok korkuyom :1shok:kendime gelemiom
görebilirmişiz cnm korkma hiç hemen uyan ve dua oku en sağlamı o oluyor ben cevşen de takıyorum daha iyi hissediyorum kendimi
art arda doğurucaz desene allah kısmet ederse ama senin aşağı yada yukarı vurabilir normal doğumsa gelme zamanlarını kendileri tayin ediyo veletler
ay nazar değer kızzz ben hem cevşen takıyorum hem nazar boncuğu:)))Ah bir cevşen alamadım ya ne zamandır alıcam geçende eşimle öğle yemeğine çıktık okuldan yolda giderken bütün kadınlar bana baktı anlamadım eşime bana bak açıkta bir yerimmi var tuhaflıkmı var diye oda yoo dedi oda dikkat etti hayatım niye bakıolar bende anlamadım dedi şaşırdım burası diyarbakır herkesin 8 10 tane var çoçuğu anlamadımki benimki niye dikkat çekti eşim felak nas okuya okuya okula geldik
hadi cnm iyi dinlenmelerrrNeyse hatın karılar biz kaçar yorulduk sandalyede hepinizi öptük
kızlar çok hastayım
neolur bol bol dua edin
şu yazıyı bile zorla yazıyorum
5 gündür neler çekiiorum bi bilseniz
ama yinede şükür diorum mafoldumben
aynen bende öleyim vallahi ee napam benim anamda öleydiieve kadin cagirip oncesinde evi temizlemek bize mahsus herhalde, bende oyleyimde. delimiyiz ne.delikafadulden
hımm hayırlısı olsun canım akrep olacak kesin yaneeeeBencede canım ya helada doğurmak fikri çok kötü hatta bir akrabam doğurdu gerçek diyorum ama kadında başka rahatsızlıklar vardı evlerden uzak 1 kaç gün sona vefat etti kendi kendine doğurmuştu allahım kimsenin başına vermesin canım benim doğum belli sezeryan olucam 16 kasımda allah nasip ederse erken gelicem demesse dok tedavi ile olduğu için riske atmam diyor
ayy aynen banda çok bakiiler bazen acaba bişeymi var deyüü bakıyom üstümeeAh bir cevşen alamadım ya ne zamandır alıcam geçende eşimle öğle yemeğine çıktık okuldan yolda giderken bütün kadınlar bana baktı anlamadım eşime bana bak açıkta bir yerimmi var tuhaflıkmı var diye oda yoo dedi oda dikkat etti hayatım niye bakıolar bende anlamadım dedi şaşırdım burası diyarbakır herkesin 8 10 tane var çoçuğu anlamadımki benimki niye dikkat çekti eşim felak nas okuya okuya okula geldik
kızlar çok hastayım
neolur bol bol dua edin
şu yazıyı bile zorla yazıyorum
5 gündür neler çekiiorum bi bilseniz
ama yinede şükür diorum mafoldumben
dinlenerek yazıyorum
bağırsaklarım yara olmuş
kan işiyorum kilo vermeye başladım
antibiotiğe başladılar pazartsine kadar kanamam durmazsa
kolonoskopi yapıcaklar sanırım bğırsak delinmesi yaşayabilirmişim
her an beklemedeyiz günde 20 kez wcye gidiorum enaz 5 kez kıyafet değşitriorum
buz gibi terler atıorum burda iyileşemezsem ailem ankaraya götürcek doğum çantamı falan hazırldaık
5 günde nasıl bu hale geldim anlamadım bebek iyi durumda 1630 gr olmuş eşim ailem perişan oldu
dinlenerek yazıyorum
bağırsaklarım yara olmuş
kan işiyorum kilo vermeye başladım
antibiotiğe başladılar pazartsine kadar kanamam durmazsa
kolonoskopi yapıcaklar sanırım bğırsak delinmesi yaşayabilirmişim
her an beklemedeyiz günde 20 kez wcye gidiorum enaz 5 kez kıyafet değşitriorum
buz gibi terler atıorum burda iyileşemezsem ailem ankaraya götürcek doğum çantamı falan hazırldaık
5 günde nasıl bu hale geldim anlamadım bebek iyi durumda 1630 gr olmuş eşim ailem perişan oldu
kızlar ben biraz gidem evi süpürdüm şimdide silecem ve tozlar kaldı
bilg açık arada gelip bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?