geçen aya göre daha iyi uyuyorum
belki havaların serinlemesinden olabilir
kız nolcak asabi tafşanklava: sağlıcakla zamanında gelsin işte
ben de uyuyamıyorumayy özlemcim uykumu varki bende düzeni olsun :roflol::roflol:
dön babam dön :roflol::roflol:
kötüye ne olur nan kötükedihüso bi dün yattı ölee terledi falan azcık kendine geldi ama hala ortalığa aksırarak tıksırarak mikrop saçıyoo:sinifsinif: anam bildiğin gibi değell hiçte çekilmiyi hee pek nazlıı :sinifsinif: nazlı ayum benim kaydirigubbakcemile3he nan zamanında inşallahhhopuyorumnanaktan kız arif nası oldu benim herüfte hastaaaa geberio dağda grip olmus zavallım :sinifsinif:
sağol tubişimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biz çakma godomanız ama oğlum bildiğin esas havalıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 pek bi burnu dik duruyo dr.blem dedi bu ne poz bölee sizi hiç kaile almıyorum der gibii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kötüye ne olur nan kötükedihüso bi dün yattı ölee terledi falan azcık kendine geldi ama hala ortalığa aksırarak tıksırarak mikrop saçıyoo:sinifsinif: anam bildiğin gibi değell hiçte çekilmiyi hee pek nazlıı :sinifsinif: nazlı ayum benim kaydirigubbakcemile3
maşallah ne güsel ya hersey yolundaaaaslm kızlarr a.s.a.s.
biz bugün dr.daydık oğluşumuzu gördük :teytey::teytey:
oyy minik kuşum 2200gr.olmuş43 cm olmuş boyuda dr.gene tamı tamına haftasında gittiğini söyledi aşırı istikrarlı bi bebiş olcak bu diyor :roflol:Fetal monitörede girdim sancım falan yok oğluşum aşırı hareketli çıktı sadece artık 2 hft.da bir gidicez 10 ekim bi dahaki kontrolümüz..
Bu aksam eski iş arkadaslarımdan birinin nişanı var kuaförden geldim az önce fön çektirdim saçıma
11 ekimde kankimin düğünü var ve bende nikah şahidiyim hatta bizdee oğlumda şahit olcak çünküü :sm_cool::sm_cool: onun için elbise diktiriyorum kayınpeder terzi benim o dikcek kumaş felan aldım onlarıda hallettim.
benden bu kaa iştee :sm_confused:
canım hoşgeldın özgemmmm.herseyi hazır tutu artık oğluşuna kavuşmana az kaldı.hayırlısıyla gelsın canımmmselam kızlar artık benimde hazır bir hastane cantam varbugüne kadar hep erken gelir diodum bebeğime içime bi his cöktü ekimin en sonunda doğurcam ben galibaaaaaaaaaaaaaaa
ben de uyuyamıyorum
çok düzensiz oldum yaa
kötüye ne olur nan kötükedihüso bi dün yattı ölee terledi falan azcık kendine geldi ama hala ortalığa aksırarak tıksırarak mikrop saçıyoo:sinifsinif: anam bildiğin gibi değell hiçte çekilmiyi hee pek nazlıı :sinifsinif: nazlı ayum benim kaydirigubbakcemile3
hee anası godoman babası godoman egede godomanın önde gideni olur heee :roflol:
maşallah ne güsel ya hersey yolundaaaa
canım hoşgeldın özgemmmm.herseyi hazır tutu artık oğluşuna kavuşmana az kaldı.hayırlısıyla gelsın canımmm
benımde ağrım geçti şükür ya yattım uzandım süreklı anca kalktım.buakşamda komşunun oğlu evlenıyo mecbur gitmek zorundayım bakalım hayırklısıyla atlatıp geleyım şu düğün işiniii
maşallah ne güsel ya hersey yolundaaaa
canım hoşgeldın özgemmmm.herseyi hazır tutu artık oğluşuna kavuşmana az kaldı.hayırlısıyla gelsın canımmm
benımde ağrım geçti şükür ya yattım uzandım süreklı anca kalktım.buakşamda komşunun oğlu evlenıyo mecbur gitmek zorundayım bakalım hayırklısıyla atlatıp geleyım şu düğün işiniii
ay bende korkuom banada bulasır die valla doğum öncesi hiç niyetim yok ıhlamurdu bilmem neydi yaptım içirdim terlettim birazdan kaldırcam herüfü bakalım ne alemdeelmaz:
ayy esas ben nasıl atlatcam diye şimdiden kara kara düşünüyom şu düğün işini ayın 111 indee dahada ağırlaşmış olurum ben :1no2:
heralde canım acele etmek lazım ben dün doktordaydım 34 haftalık bebek 37 haftaya uyumlu çıktı kilosu olmuş 2900 yüüznü göremedik kuzumun iyicene aşağıya inmişş
normal doğum olunda hızla ilerliyoruz elleri çok aşağıda hissediyom resmen hayırlısı kızlarr dua edelim birbirimize
Ben dr uma gittim zilli kızım tam 2550 olmus
nst ye bağlandım hersey süper dedi dr um, henüz hiçbir açılmamda yokmus.
Bir daha 2 hafta sonra gel, bu iki hafta içindede doğurmazsın dedi
slm kızlar mart gözün aydın bebişin maaşallahı var..bende dün doktora gittim kuzum 2124 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi bebkte ve suyunda bir sıkıntı yok bizim derdimizde suyunun az kalması bende ara ara azda olsa sıvı gelmeye devam ediyor maalesef yine söyledim tedirgin doktorumda bol su yani 4 litre su içecekmişim günde..p.tesi hastaneye gidip kan idrar kültür falan bakılacak her hafta kontrol kalmıştı birde hastanede tahlillerde rutine baglandı gibi geliyor bana ay ne sinir oluyor hastaneye gitmeye neyse ne yapalım katlanıcaz artık çogunu atlattık azı kaldı..beroş hala dönmemiş ayagı burada degilmi diye kasıgıma dogru gösterdim evet dedi kafasıda hala yukarıda dedi..durum böyle ..
slm kızlarr a.s.a.s.
biz bugün dr.daydık oğluşumuzu gördük :teytey::teytey:
oyy minik kuşum 2200gr.olmuş43 cm olmuş boyuda dr.gene tamı tamına haftasında gittiğini söyledi aşırı istikrarlı bi bebiş olcak bu diyor :roflol:Fetal monitörede girdim sancım falan yok oğluşum aşırı hareketli çıktı sadece artık 2 hft.da bir gidicez 10 ekim bi dahaki kontrolümüz..
Bu aksam eski iş arkadaslarımdan birinin nişanı var kuaförden geldim az önce fön çektirdim saçıma
11 ekimde kankimin düğünü var ve bende nikah şahidiyim hatta bizdee oğlumda şahit olcak çünküü :sm_cool::sm_cool: onun için elbise diktiriyorum kayınpeder terzi benim o dikcek kumaş felan aldım onlarıda hallettim.
benden bu kaa iştee :sm_confused:
dinlenerek yazıyorum
bağırsaklarım yara olmuş
kan işiyorum kilo vermeye başladım
antibiotiğe başladılar pazartsine kadar kanamam durmazsa
kolonoskopi yapıcaklar sanırım bğırsak delinmesi yaşayabilirmişim
her an beklemedeyiz günde 20 kez wcye gidiorum enaz 5 kez kıyafet değşitriorum
buz gibi terler atıorum burda iyileşemezsem ailem ankaraya götürcek doğum çantamı falan hazırldaık
5 günde nasıl bu hale geldim anlamadım bebek iyi durumda 1630 gr olmuş eşim ailem perişan oldu
ayy heç sorma yaaa
biliyin biz ayrı yatıyoduk şimdi havalar serinledi yaa ayı inine döndüü kaydirigubbakcemile3 ama bu seferde hasta oldu korkiyim şimdi bende hasta olurum diyee:sinifsinif:
ohh iyi yapıom horluyom daalülülülülülü 7 senedir ben onun horultusunu dinledim azcıkta o benimkini dinlesin zemuszemusbende geceleri uyuyamıyorum cnm :sinifsinif: oğlan heç durmuyo bide o yüzdende daralıyorum :kedi:
:roflol::roflol: ulan hala adama ayu diiysin ama sende maşalahh geceleri horlamanla inletiysin ortalığı :roflol:
ben godoman felan değilim nan :mymeka::mymeka:
ama oğlum eccük kibirli gibiiiii delikafadulden
saol cnm hosbuldum gecmiş olsun ya o kasık ağrıları sık sık oluo yaa napıcan artık sayılı gün kaldı canım sabretcesss benim bebek indi assağı zaten karnımı gören doğum yakınmı dio eskiden midemde duruodu şimdi aşşağı tasındı acaip heycanlıyım mutluyum bi yandan tırsıom karısık duygularrr:kedi::kedi:
ohh iyi yapıom horluyom daalülülülülülü 7 senedir ben onun horultusunu dinledim azcıkta o benimkini dinlesin zemuszemus
körlen yatan şaşı kalkar arifle yata yata ona mı benzemeye başladım ne :1shok:
bencede tırsmalısın dostum ekim analarının çoğu doğurmuş bilee akannehir
oyna nan bişey olmaz :dance: benim arkadaşında ayın 7sinde kınası war bol bol horon tepeceğum :dance:ben kaçıyom mama yicez ordanda nişana gidicezz zemuszemus
offf bide oynayasım varkii bu gece doğurmadan gelirim inşallah evee :roflol::roflol:
selam kızlar ben geldim..
ohh iyi yapıom horluyom daalülülülülülü 7 senedir ben onun horultusunu dinledim azcıkta o benimkini dinlesin zemuszemus
körlen yatan şaşı kalkar arifle yata yata ona mı benzemeye başladım ne :1shok:
bencede tırsmalısın dostum ekim analarının çoğu doğurmuş bilee akannehir
bence sende tırsmalısın ben doğurursam bebemin şekeri bile yok her an başına ekşiyebilirim :roflol::roflol::roflol::roflol:
öle mi diyin nan laelaelaelaelae önümüzdeki hafta elinde olur hacııaz sabret doğurma sakın lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?