abowwwwww gülizarmı bul bacım bian önceevet canımvereliniortak en yakın zamanda bulmak lazım ama hihoyyyt
yaw bizim eşimin babaannesinin adını koy derler valla.. o da GÜLİZAR.. tez elden güzel bi isim bulmamız lazım kızımıza
ben gidyorum kızlar..belim ağrıdı valla gidip uzaniym biraz... görüşürüz
kızlaarr napiyonuzz?
dr.gittim dinlenmen lazım dediiiekim 15 e kadar sık dişini dio işi bırak dinlen evde dioo
doğunca bulursunuz na üzülmeyin olmadı kaynananızın adını koyun kaydirigubbakcemile3
dr.gittim dinlenmen lazım dediiiekim 15 e kadar sık dişini dio işi bırak dinlen evde dioo
ay bugun sonunda bende dolaba bişiler koydum ha lülülülülülü
ulen krispi ve eda karusu size uydum domatisi rendeledim koydum fasulyeyi de domatisnen kavurdum öle koydum bakalım neye benziciklerr o kaa uğraştım nan işallah ii olur da yiris kışın afiyetnennn cokacimcoook
selammmmmm.naber????ya ben bugun kotu oldum yaa,basım dondu keyfım kactı tansıyonum dusmus.sımdı daha ıyıyım pazara gıttım geldım nazar değdi:))))aile buyuklerı ole dedi yanippyarın dr agıtcem bakalım oğluslar nasıl olmus.bıde ben artık nst ye gırmek ıstıom pıtpıtları duymak ıcın.hepicinizi öpuyommm
kıs o dolaba bişey koyma yüzünden belimden oldum bee...1 haftadır evin içinde bile yürüyemiyorum !!
ama fasulyeyi iyi yapmışın...öle yapınca güzel oluyo....krsipi cadısı mı söledi kaydirigubbakcemile5
selammmmmm.naber????ya ben bugun kotu oldum yaa,basım dondu keyfım kactı tansıyonum dusmus.sımdı daha ıyıyım pazara gıttım geldım nazar değdi:))))aile buyuklerı ole dedi yanippyarın dr agıtcem bakalım oğluslar nasıl olmus.bıde ben artık nst ye gırmek ıstıom pıtpıtları duymak ıcın.hepicinizi öpuyommm
iyi geceler kızlarr nasılsınz bakalım kimsecikler foto yuklemyo artık yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?