hg karakız seninde geçmiş bayramın mübarek olsun amin rabbim herkese sağlık versin bebişin nasıl görüyosun değilmi?rabbim şifalar versina.s.
amin simdi yat dinlen toparlan canım bebiş eve gelince seni cok yorucak opuyorumnanaktan
canlarım teşekkür ederim
bebeğimi 3 gündür görmeye gidiyorum kilo almış minik kızım teyzeleri bugünde ilkdefa gözlerini açtığını gördüm ve cok heyecanlandım çok güzel bir duygu uzaktanda olsa görmek harika birşey inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım
bebeğim kilo almış 1610 gr olmuş
ayy ewet ya ben bi ona bakıyorum zatiii ama izleyemedim tam olarak :))
kocişle oturup dinleiyoruz videolarını veya ben okuyorum özet geçiyorum kocişe okumaktan sıkılıyo da
canlarım teşekkür ederim
bebeğimi 3 gündür görmeye gidiyorum kilo almış minik kızım teyzeleri bugünde ilkdefa gözlerini açtığını gördüm ve cok heyecanlandım çok güzel bir duygu uzaktanda olsa görmek harika birşey inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım
ewet ya çok olumlu bi adam insaflı en azından:))evet bende eşime videolarını izletiyorum sölediklerini oda dikkate alıyo canımya dr böle olur işteyerimseniben
canm hakkat çok şeker bi kartfundacım sekercim cok güzel dimi kart bayıldım kaydirigubbakcemile3
ayyy oturmaktan uyustum yaaaa
canlarım teşekkür ederim
allah razı olsun canlarım
sizlerde ne var ne yok herşey yolunda inşallah
allah hepininizi bir nefeste kurtarsın inşallah yavrularınısı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
fundacım sekercim cok güzel dimi kart bayıldım kaydirigubbakcemile3
ayyy oturmaktan uyustum yaaaa
valla ben ne kartı olduğunu anlamadım :kedi:
tavuklu e-kart canım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?