Haftasonu okuyamayanlar için bende yazayım tekrardan;
Cumartesi bende dr a gittim zilli kızım 2550 olmus, o kadar cok oynadı kıpırdandı ki kuzumu göremedim bile
Sonra dr um beni ilk defa nst ye soktu oradada bu sefer zillim bir kere bile kıpırdamadı, dr umda diyo ki "cocuk bu yap dersin yapmaz, yapma dersin yapar" :)
Sonuç olarak kızım gayet iyiymiş, suyum iyiymiş, henüz açılmam filanda hiç yokmuş, fıtığıma baktı, cok büyük degil küçük ama sezeryan yaparsak ben o sıra onuda düzeltirim yok normal dersen kalır şimdilik bir sakıncası olmaz sana dedi. Bende bunun üstüne normal istiyorum Allah izin verirde ikinci bebişim olursa o zaman sezeryan yapar onuda düzeltiriz dedim.
Bu arada bir sonraki randevum 2 hafta sonra, bu 2 haftada da doğurmazsın merak etme dedi:))
İşte bu kadar havadislerin hepsi....
maşallahh kızınaa neyse 2 hafta daha doğurmıcan demekkii :roflol: rahatsıınn
ay ben de 6 ekimde gitcem dr.aa normalde bu cuma gitmem laızmdı randevu alamadım yaa salıya kaldı :sinifsinif: umarım doğurmam o zamana kadar :roflol: bu arada ben daha hiç nstye girmedim salı alırmı kii
maşallah kızınaHaftasonu okuyamayanlar için bende yazayım tekrardan;
Cumartesi bende dr a gittim zilli kızım 2550 olmus, o kadar cok oynadı kıpırdandı ki kuzumu göremedim bile
Sonra dr um beni ilk defa nst ye soktu oradada bu sefer zillim bir kere bile kıpırdamadı, dr umda diyo ki "cocuk bu yap dersin yapmaz, yapma dersin yapar" :)
Sonuç olarak kızım gayet iyiymiş, suyum iyiymiş, henüz açılmam filanda hiç yokmuş, fıtığıma baktı, cok büyük degil küçük ama sezeryan yaparsak ben o sıra onuda düzeltirim yok normal dersen kalır şimdilik bir sakıncası olmaz sana dedi. Bende bunun üstüne normal istiyorum Allah izin verirde ikinci bebişim olursa o zaman sezeryan yapar onuda düzeltiriz dedim.
Bu arada bir sonraki randevum 2 hafta sonra, bu 2 haftada da doğurmazsın merak etme dedi:))
İşte bu kadar havadislerin hepsi....
hepiciğinize günaaaaydıınnnn hihoyyyt
maşallah mart kız kocaman olmuş bak zilli olduğu belli kendi istediğini yapıyor şimdiden
kaydirigubbakcemile3 bakıyorum ikinciyi düşünüyorsun şimdiden
anladım bende gireyim diyodumda çocuklan nasıl olacak
ay bende çok heycanlanıyom ya of ya berram hayat kaynağım olacak canım kızım düşündükçe içime mutluluk geliyor
maşallahh kızınaa neyse 2 hafta daha doğurmıcan demekkii :roflol: rahatsıınn
ay ben de 6 ekimde gitcem dr.aa normalde bu cuma gitmem laızmdı randevu alamadım yaa salıya kaldı :sinifsinif: umarım doğurmam o zamana kadar :roflol: bu arada ben daha hiç nstye girmedim salı alırmı kii
ya unicim hala bazen inanamıyorum rüya gibi dediğin gibi 2 ay sonra hepimizin evinde birer bıcırık uğraştıracak bizi
uni senin kayınvalide çıldırmış yahu.insan kendini bu kadar düşünürmü yaaaaa.sen genede takmamaya çalış canım
Canım ben 34 yasındayım mecburen ikinciyi düşünmemiz gerekiyo eger istiyosak. Allah kısmet ederde verirse 2 yıl içinde ikinciyede niyetimiz var. Ama biz ilkini bile 2 senede zor yapabildik o ayrı:dance:
eveeetttttttttttt opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şeniz
ben kahvaltı yapmaya gidiyorum çok acıktım bu sabah...dün 5 den beri bişey yemedim ...gene gelirim heralde...dr.a gidicem diye çok heyecanlıyım hiç bi yerde duramıyorum...gelip başınıza ekşirim kaydirigubbakcemile2
Canım ben 34 yasındayım mecburen ikinciyi düşünmemiz gerekiyo eger istiyosak. Allah kısmet ederde verirse 2 yıl içinde ikinciyede niyetimiz var. Ama biz ilkini bile 2 senede zor yapabildik o ayrı:dance:
allah yardımcın olsun unim yaaa :1hug:valla canım kaç zamandır konuşup duruyoruz...ama konu burda anlattığım kadar basit diil tabi... öyle karmaşık hale getiriyolar ki...boşanmalarına kadar gidiyo ne alakaysa... allah bana sabır kuvvet versin... benim de kaderim buymuş napim...diyorum kiminin kocası kötü olur benim de şansıma bunlar çıktı işte...allahtan kocamı çok seviyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bana daaaaaa :çok üzgünüm:her yemekten sonra oluyo ya ben bazen sofra mofra toplamadan yatıyom biraz sonra topluyom zor yaaaaaa.
hıı iyi şu an 20 dk yatmaya o kadar ihtiyacım var kiii :roflol: ay çok halsizleştim yaaBence alır canım çünkü beni aldığında ben 34+6 daydım ve hiçbir şikayetimde yoktu, ama tasalanacak birsey degil sadece 20 dakika yatıp bekliyosun:)
bende hiç girmedim nst ye.aynı gün gitcekmişiz doktora bende cumartesi gitmeyi düşünüyodumda salı gideyimde 36+ olayım dedim.doktor zaten bi dahaki gelişinde nst ye gircen dedi.senide alabilir ozaman aramızda pek bişey yok
valla idare ederiz heralde.vanda işe falan girmezsem okumak iyi olur.yapacak bişeyde yokki burda biliyosun işte gidecek yer yok tanıdık kimse yok.en azından okul bebiş zaman geçer.
gerçi ilçeye tayin isteyecez verirlerse ilçeye daha kısa kalınıyomuş burda o zaman açıköğretim devam ederim.kız açıköğretime bu yıl iyi bölümler açıldı baktınmı.
bende hiç girmedim nst ye.aynı gün gitcekmişiz doktora bende cumartesi gitmeyi düşünüyodumda salı gideyimde 36+ olayım dedim.doktor zaten bi dahaki gelişinde nst ye gircen dedi.senide alabilir ozaman aramızda pek bişey yok
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr
yo balmadım değişik olan ne var hem formlar ne zman dağıtılıyor daha var bence
ya sen bu yol girdinmi canım öss ye.
ben netten baktım açıköğretim bölümlerine türk dili ve edebiyatı,psikoloji falan açılmış mesela.
yok girmedim neyse ben çıkayım kahvaltı yapayım eve el atayım biraz hoşçakalın sağlıkla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?