2009 Kasm Anneleri

maşallah mart kız kocaman olmuş bak zilli olduğu belli kendi istediğini yapıyor şimdiden
kaydirigubbakcemile3 bakıyorum ikinciyi düşünüyorsun şimdiden

Bence alır canım çünkü beni aldığında ben 34+6 daydım ve hiçbir şikayetimde yoktu, ama tasalanacak birsey degil sadece 20 dakika yatıp bekliyosun:)

maşallah kızına
hepiciğinize günaaaaydıınnnn hihoyyyt

günaydın tubiş

maşallah mart kız kocaman olmuş bak zilli olduğu belli kendi istediğini yapıyor şimdiden
kaydirigubbakcemile3 bakıyorum ikinciyi düşünüyorsun şimdiden

Canım ben 34 yasındayım mecburen ikinciyi düşünmemiz gerekiyo eger istiyosak. Allah kısmet ederde verirse 2 yıl içinde ikinciyede niyetimiz var. Ama biz ilkini bile 2 senede zor yapabildik o ayrı:dance:

anladım bende gireyim diyodumda çocuklan nasıl olacak

ay bende çok heycanlanıyom ya of ya berram hayat kaynağım olacak canım kızım düşündükçe içime mutluluk geliyor

valla idare ederiz heralde.vanda işe falan girmezsem okumak iyi olur.yapacak bişeyde yokki burda biliyosun işte gidecek yer yok tanıdık kimse yok.en azından okul bebiş zaman geçer.
gerçi ilçeye tayin isteyecez verirlerse ilçeye daha kısa kalınıyomuş burda o zaman açıköğretim devam ederim.kız açıköğretime bu yıl iyi bölümler açıldı baktınmı.

bende hiç girmedim nst ye.aynı gün gitcekmişiz doktora bende cumartesi gitmeyi düşünüyodumda salı gideyimde 36+ olayım dedim.doktor zaten bi dahaki gelişinde nst ye gircen dedi.senide alabilir ozaman aramızda pek bişey yok

ya unicim hala bazen inanamıyorum rüya gibi dediğin gibi 2 ay sonra hepimizin evinde birer bıcırık uğraştıracak bizi

eveeetttttttttttt opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

uni senin kayınvalide çıldırmış yahu.insan kendini bu kadar düşünürmü yaaaaa.sen genede takmamaya çalış canım

Şeniz

ben kahvaltı yapmaya gidiyorum çok acıktım bu sabah...dün 5 den beri bişey yemedim ...gene gelirim heralde...dr.a gidicem diye çok heyecanlıyım hiç bi yerde duramıyorum...gelip başınıza ekşirim kaydirigubbakcemile2

Canım ben 34 yasındayım mecburen ikinciyi düşünmemiz gerekiyo eger istiyosak. Allah kısmet ederde verirse 2 yıl içinde ikinciyede niyetimiz var. Ama biz ilkini bile 2 senede zor yapabildik o ayrı:dance:

kız herkesler 2 yıl içinde ikinciyi düşünüyo.siz gene burda toplanırsınız ohhhhhh.

hadi canım afiyet olsun.kız gelir gelmez yaz bize emi.ayyyyyyyyyy ben çok heyecanlanıyom yaaaaaaaaaa:gitme:

allah gönlünüze göre versin canım bende hep iki çocuk istemişimdir ama bakalım birini bi halledelim 2. ne zaman olur bilemiyorum kardeşi olmasını çok istiyorum

ay kızlar kocişin bi arkadaşının karısı doğum yapmış benim doktorda.normal yapmış ve memnunmuş.sezeryancı değilmiş.nasıl geliyosa bebiş öyle yaptırıyomuş doğumu.sevindim yaaaa

allah yardımcın olsun unim yaaa :1hug:
her yemekten sonra oluyo ya ben bazen sofra mofra toplamadan yatıyom biraz sonra topluyom zor yaaaaaa.
bana daaaaaa :çok üzgünüm:
Bence alır canım çünkü beni aldığında ben 34+6 daydım ve hiçbir şikayetimde yoktu, ama tasalanacak birsey degil sadece 20 dakika yatıp bekliyosun:)
hıı iyi şu an 20 dk yatmaya o kadar ihtiyacım var kiii :roflol: ay çok halsizleştim yaa

ay o zaman bu hafta hemencecik bitsiiin ben kızımı görmeye gitmek istiyooomm hihoyyyt

yo balmadım değişik olan ne var hem formlar ne zman dağıtılıyor daha var bence

ebişim gelmiiş gıı nediyoon özledim seniiii
buluşalım kız bi araa emanetlerin ben de :jeyyar:

ya sen bu yol girdinmi canım öss ye.
ben netten baktım açıköğretim bölümlerine türk dili ve edebiyatı,psikoloji falan açılmış mesela.

yok girmedim neyse ben çıkayım kahvaltı yapayım eve el atayım biraz hoşçakalın sağlıkla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…