Bende galdim bayanlar, günaydın ve iyi haftalar.....
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar a.s.
günaydın millet
günaydın kızlar
dr gittik cumartesi. oğlan büyümüş 2800 olmuş dr. 2 hafta daha dayansın içerde sonra gelsede sorun olmaz dedi.
eksikleride tamamladık. bi bana terlik kaldı birde bebeğe havlu.
sen neler ediyon sende yoktun 2 gündür
Bende galdim bayanlar, günaydın ve iyi haftalar.....
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar a.s.
günaydın millet
günaydın kızlar
dilmuh sen hangi bölümü okuyon
oyy oyy oyyyy maşallahhhh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nasıl da büyümüşşşartık günde 20-30 gr alıyolarmış 2 hafta daha durursa 3 kg ı geçer kesinnn :teytey:
ayy ben de daha terlik almadım...hatta gecelik depuufff....
günaydın kızlaarrrr.....
dün gece gene kocişin ailesinin çıkardığı arızaları konuştuk sabaha kadar hiç uyuyamadım...belim yüzünden sağa sola bile dönemiyorum kociş çeviriyo düşünün artık...dr.a gidicem kızımı görücem diye avuttum durdum kendimi.... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın hatınnaaa
nasılsınız????
ben gene işe geldimm böööö :sinifsinif:
kızlar bebişimin hareketleri karnımı çok acıtıyo yaaa akannehir
bu kasılmamı yoksa oofff annamıyomm
annemleri gönderdim dün sağolsun tüm evin işini hallettii :1hug:
perdeleri yıkadı, ütüledii, camları sildii, bebişin odasını da hallettik eşyaları yerleşti beşik siparişini vercem bugün
halıları da gönderdik yıkamayaa
bi de ben izne çıksam tam süper olacakk
ne arızasıymış bu dün akşamda bizim üst kattaki adam karısını dövüyordu ay çocuğuda nasıl yalvarıyordu baba yapma annemi dövme diye sinir oldum uyuyamadım huzursum oldum bende bizimkiyle konuşmadım erkeklerden nefret ediyom dedim Allan sende şidet yok dedim hayatta yanında bir dakika kalmazdım dedimoyy oyy oyyyy maşallahhhh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nasıl da büyümüşşşartık günde 20-30 gr alıyolarmış 2 hafta daha durursa 3 kg ı geçer kesinnn :teytey:
günaydın kızlaarrrr.....
dün gece gene kocişin ailesinin çıkardığı arızaları konuştuk sabaha kadar hiç uyuyamadım...belim yüzünden sağa sola bile dönemiyorum kociş çeviriyo düşünün artık...dr.a gidicem kızımı görücem diye avuttum durdum kendimi.... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın hatınnaaa
nasılsınız????
perdeleri yıkadı, ütüledii, camları sildii, bebişin odasını da hallettik eşyaları yerleşti beşik siparişini vercem bugün
günaydın hatınnaaa
nasılsınız????
canım valla öyle geziniyorum kk da.her konuya giriyom genelde niye sordun canım
oyy senin kaynana düşman başına.amaaaaaaaaaaaan.kız salla gitsin ya takma kafana.bişey deyince sende susma konuşamasın fazla.
ayy bugünmü gitcen bebişi görmeye hadi hayırlı haberlerle inşallah.bende bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum ama belli olmaz haftaya sarkabilir
oyy oyy oyyyy maşallahhhh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nasıl da büyümüşşşartık günde 20-30 gr alıyolarmış 2 hafta daha durursa 3 kg ı geçer kesinnn :teytey:
günaydın kızlaarrrr.....
günaydın hatınnaaa
nasılsınız????
cumartesi dr gittik teyzeleri denizim 1900 gr 42 cm olmuş allah şükür herşey yolunda kan değerlerim biraz yükselmiş ama yine bu hafta 3 serum daha yapılacak doğumda problem olmasın diye , göğüs pomatı yazdı sabah akşam sürücem sezeryan olursa 16-17 kasım gibi yaparız dedi
ayy rabbim huzursuzluk vermesin.ne arızasıymış bu dün akşamda bizim üst kattaki adam karısını dövüyordu ay çocuğuda nasıl yalvarıyordu baba yapma annemi dövme diye sinir oldum uyuyamadım huzursum oldum bende bizimkiyle konuşmadım erkeklerden nefret ediyom dedim Allan sende şidet yok dedim hayatta yanında bir dakika kalmazdım dedim
ayyy çıkamıyom yaa aktardım işte 5 haftayı sonrasınaa ya anam ben de geberecem fallaagünaydın canım.ohhh bitirmişsin bütün işleri daha doğrusu annenler bitirmiş.
çık artık sende izne oralarda doğurcan haaaaaaaa
ay yok unicim valla ben de ordan oraya koşuyodumm tez canlıyım bi de milleti bekleyene kaa kendim myapıyodum ama 2 haftadır rolantiye aldım gıı yapcak halim yok heegünaydın canımmm...Şeniz
anammm ne işler halletmiş alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben dün bütün gün pc başındaydım kızıma ne alsam diye aranıp durdum opuyorumnanaktan
bugün de benim annem gelicek zemuszemus ayy bu anneler olmasa yanmışız valla... :kedi:
kıs bak artık dinlenme vakti diyolar... izne çıkamıyosan da kendini çok yormadan çalış... ben çalışırken kendimi paralardım herşey tam olsun diye ... kimsenin kıymet bildiği yok... :umursamaz: biras kaytar :lepi:
olur canım sıkma canınıı daha var nasılsaaoy maşallah bitti işin ben daha başlamadım daha erken kasımın ilk hatası başlarım ev temizliğine bizde daha beşik alamadık bu ekimde ek dersl alırdık diye düşündük herlde kasımın ek dersine sarkacak ne yapalım sağlık olsun tek kişi çalışınca ha deyince olmuyor sağlık olsun
maşallahh denizimizeeecumartesi dr gittik teyzeleri denizim 1900 gr 42 cm olmuş allah şükür herşey yolunda kan değerlerim biraz yükselmiş ama yine bu hafta 3 serum daha yapılacak doğumda problem olmasın diye , göğüs pomatı yazdı sabah akşam sürücem sezeryan olursa 16-17 kasım gibi yaparız dedi
öyle yaaa :asigim:günaydın kartanesi anneler olmasa yandık zaten sağolsunlar
ayy rabbim huzursuzluk vermesin.
kız fazla gidiyon sanki adamın üstüne sende.az sen yanaş adama biraz gül ne bilem biraz sarıl falan.sen höt deyip duruyon sanki sonrada gene sen üzülüyon.boşver huzursuz olacağına biraz sırnaşık ol bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?